WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Sinisen planeetan suunnitelma

Galaktisen valokehon aktivoiminen

Celia Fenn

Nämä muistiinpanot on kirjoitettu antamaan lisätietoa arkkienkeli Mikaelin Siriuksen Sinisen tähden kenttää käsittelevään kanavointiin, niin olen ymmärtänyt.

Minua on opastettu antamaan nämä muistiinpanot, jotta te voisitte paremmin ymmärtää viimeisimpien planeettaamme yhdistyneiden energioiden merkityksellisyyden.

Aion kertoa hieman tähän aktivoitumiseen liittyvistä geometrioista ja siitä, miten ne vaikuttavat maan ja henkilökohtaisiin valokehoihin. Sitten aion kertoa mielenkiintoista tietoa, joka osoittaa Sinisen tähden kentän aiheuttavan merkittäviä muutoksia yksilöllisessä terveydessä ja pitkäikäisyydessä. Vesielementin merkityksestä tullaan kertomaan ja siitä miten se auttaa meitä ylläpitämään täydellistä terveyttä. Me tutkimme miten aika on muuttunut tässä uudessa todellisuus kehyksessä, ja lopulta lyhyt keskustelu Siriuksen ja Plejadien yhteenliittymän merkityksestä tässä planetaarisessa muutosprosessissa.

Galaktisen valokehon aktivoitumisen ja Siriuksen sähkönsinisen valon galaktiseen kenttään liittymisen myötä jokaisen aktivoituvan henkilön henkilökohtainen merkaba tai valokeho muuttuu, laajenee ja asennetaan uudelleen galaktiseen tietoisuuteen.

Tämä tarkoittaa sitä, että yksilöllä on mahdollisuus liittää henkilökohtaisen valokehonsa geometria suoraan galaktiseen tietoisuusverkkoon Siriuksen sinisen kentän välityksellä. Jotta näin voitaisiin tehdä, henkilökohtaisen valokehon kenttä on ""päivitettävä"" ikosadodekaedrin geometrian tasalle. Tämä geometrinen muoto on yhdistelmä ikosaedrista (säännöllinen 20-tahokas) ja dodekaedrista (säännöllinen 12-tahokas). Ikosaedri edustaa veden elementtiä ja dodekaedri edustaa eetteriä tai henkeä.

Ikosadodekaedri on myös maaplaneetan perustana oleva geometrinen malli, ja kun maa vastaanottaa Siriuksesta saapuvan sinisen valon energiakentän, maa aktivoi myös täysin oman merkabansa 9. ulottuvuuden tai galaktisen tietoisuuden tasolle. Maa ja hänen enkeli-ihmisväestönsä kohoavat yhdessä! Me olemme suorassa yhteydessä galaktiseen tietoisuuteen! Uusi maa on veden ja eetterin tai hengen maailma.

Maya-intiaanit ja Amerikan alkuperäiskansat ennustivat, että viidennen maailman aamunkoitto, kuten he kutsuivat Uutta maata, tulisi olemaan eetterin tai hengen maailma. Ja niin se onkin! Kun sähkönsininen kenttä on muodostettu, valon tai eetterin läsnäolo tulee olemaan ennennäkemättömän voimakas. Sekä planeetta että hänen ylösnoussut väestönsä on nyt kiinnitetty elämään tässä uudessa todellisuudessa ikosadodekaedrin merkabakentän aktivoimisen välityksellä.

Monet niistä, jotka ovat kohonneet tälle tasolle, kertovat kykenevänsä fyysisesti näkemään nämä valoaallot, kun niitä vuodatetaan tälle planeetalle, ja tuntemaan miten ne kulkevat heidän kehojensa läpi energia-aaltoina. Yksi galaktisen tietoisuuden ominaisuus on kyky liittyä näihin kosmisen energian aaltoihin tai tietoon, joka värähtelee galaksin (Linnunrata) läpi.

Näiden kosmisten energia-aaltojen lähde on galaktisessa keskuksessa tai suuressa keskusauringossa, ja ne kuljettavat tietoa galaksin energioista, muutoksista ja kehityksestä. Ne, joilla on kosminen tai galaktinen valokeho, voivat muuntaa näitä energioita tarkoituksenmukaisiksi kehitysmalleiksi elämässään. Siinä avustavat enkelit ja tähtiolennot, joiden tehtävänä on valvoa ja auttaa galaksin kehitystä. Tätä todella tarkoitetaan puhuttaessa leikistä valon kosmisilla kentillä.

Tämä varsin vaikea muutos ikosadodekaedri-geometriaan muuttaa meidän geometriamme sellai seksi, että me saamme mahdollisuuden olla ihanassa yhteydessä kosmisiin energioihin. Planeetalla ja hänen ylösnousseella väestöllään on nyt suora yhteys tai linkki galaktisen kehityksen kosmiseen suunnitelmaan ja maan sijaintiin siinä. Me olemme suunnattuna Lähteen tietoon tai Lähteestä kumpuavaan korkeampaan tahtoon, tai ehdottomaan rakkauteen ja myötätuntoon. Tänä aikana me olemme aktivoineet korkeimmat mahdollisuutemme geometrisessa muodossa.

Ja sitten henkilökohtainen tarina omasta ikosadodekaedri-matkastani! Tunnen Christina -nimisen taiteilijan, joka on erikoistunut pyhään geometriaan, ja hänellä on hämmästyttävä yhteys korkeampiin ulottuvuuksiin. Hän toimii jumalten sanansaattajana geometrian ja maapallon muutosten alueella, ja niinpä hänen kertoessaan tai antaessaan minulle jotakin kiinnitän siihen yleensä erityistä huomiota. Tammikuun alussa lounastimme yhdessä ja hän antoi minulle ikosadodekaedrin pahvisen mallin, joka näkyy kuvassa (eri tiedostona). Häntä oli neuvottu tekemään sellainen, mutta hänellä ei ollut käsitystä miksi. Siinä vaiheessa en tiennyt minäkään.

Ripustin mallin sänkyni yläpuolelle. Sängyssä maatessani nautin katsella tätä muotoa, joka näyttää tähtien pesältä. Minun täytyy myös tunnustaa, että kun suuri ""ylösnousemusshokki"" alkoi, pohdiskelin mahtoiko tällä sänkyni yläpuolella olevalla muodolla olla jotain tekemistä sen kanssa. Yhdistymiseni oli vaikeaa. Tuntui kuin minua teloitettaisiin sähkötuolissa. Havaitsin sähkönsinisen energian olevan aivan liian voimakasta fyysisen kehoni kestettäväksi.

Vasta kun oppaani aktivoivat muiston menneestä elämästäni, jossa työskentelin tämän energian kanssa, ja toisen yhteyden jossa työskentelin Siriuksen kanssa, kykenin aktivoimaan uuden geometrian merkabakenttääni ja aktivoimaan galaktisen valokehon. Tämä voimakas energia kykeni sitten kulkemaan oikeisiin kohtiin uusia meridiaaneja myöten eikä minua enää teloitettu sähkö tuolissa.

Uskon, että meidän siirtyessämme tulevina kuukausina tähän uuteen energiaan me ymmärrämme enemmän tästä uuden suoran yhteyden geometriasta, joka muodostaa galaktisen valokehon ja yhdeksännen ulottuvuuden tietoisuuden.

Terveyden, pitkäikäisyyden ja sähkönsinisen kentän välinen yhteys

Yksi asia, jonka arkkienkeli Mikael minulle kertoi Siriuksen sinisen kosmisen valon hyvin korkeasta sähköisestä luonteesta, oli että se tulee luomaan ja ylläpitämään täydellistä terveyttä maan ylösnousseen väestön keskuudessa. Ihmiset tulevat elämään paljon pitempään, sairauksia, vanhenemista ja kuolemaa ei tule olemaan siinä muodossa mikä meille on tuttua kolmannesta ulottuvuudesta.

Hyvä! OK! Halusin tietää miten tämä voi olla mahdollista. Arkkienkeli Mikael kertoi että ""hologrammin ylläpitäminen"" (fyysinen keho) tulee olemaan helpompaa 9. ulottuvuuden merkaban kanssa. Teillä tulee olemaan yhteys täydellisen terveyden kosmiseen suunnitelmaan. Sairaudet ja rappeuttavat taudit syntyvät aineellisen ""hologrammin"" rapistuessa ja menettäessä sähkövaraustaan tai valovoimaansa. Tämä on syövän synnyn taustalla ja syy siihen miksi syövän ja sai rauksien syiden ja hoitojen fyysisen tason tutkijat eivät ole onnistuneet.

Halusin kuitenkin tietää enemmän sähkön ja terveyden yhteydestä, erityisesti siksi että olin tuntenut tämän energian kehossani hyvin voimakkaasti latautuneena sähköisenä värähtelynä. Asiaa tutkiskeltuani vastaani tuli Richard Dannellyn kirja ""Sedona: pyörteen tuollapuolen: planetaarisen ylösnousemusohjelman aktivoiminen pyhän geometrian, pyörteiden ja merkaban avulla"".

Dannelly oli itse tutkinut terveyden, vanhenemisen ja sähkökenttien välistä yhteyttä. Täss lainaus kirjasta: ""Keho käyttäytyy kuin tavallinen patteri joka voi olla elektronein ladattu tai se voi olla loppuun kulutettu. Useimmat sairaudet tavallisesta flunssasta syöpään voivat esiintyä vain kehossa, jossa on alhainen lataus. Valitettavasti tavallinen juomavesi (mukaan lukien puhdistettu vesi), jalostetut ruoka-aineet ja saastunut ilma sisältää liian vähän elektroneja, jotta kehossa säilyisi tavoiteltava sähköinen taso."" (s.151)

Näyttää siltä, että korkea sähköinen varaus ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Kuten myös Dannelly kirjoittaa, tunnen että tämä sähkökenttä sisältää Lähteen luovaa ja rakastavaa energiaa, ja että se ylläpitää Luojan ""tavoitteita"", jotka koskevat meidän terveyttämme ja hyvinvointiamme ja rakkauttamme.

Voin todistaa tämän yhteyden korkeamman tietoisuuden ja ulottuvuuksien tietoisuuden ja terveyden välillä. Ensimmäinen kokemukseni korkeasti latautuneena olemisesta ja sähköisyydestä oli 2001, kun kävin läpi ""indigosta kristalliseksi"" kutsumani siirtymisen tai valaistumisen. Vietin kaksi viikkoa sängyssä värähdellen päästä varpaisiin ilman, että minulla oli aavistustakaan mitä minulle oli tapahtumassa. Käteni tärisivät niin pahasti, että luulin sairastuneeni Parkinsonin tautiin. Lähelläni seisseitä ihmisiä alkoi kihelmöidä.

Luulen pelottaneeni aika monia ihmisiä korkeasti latautuneessa tilassani. Itse asiassa oppaani halusivat minun kanavoivan, joten he työnsivät minut 3D:stä 7 ja 8D:hen, kun useimmat ihmiset siinä vaiheessa menivät vain 5D:hen. Minulla on ollut ylösnousemusoireita, kuten uupumusta ja masennusta, pahoinvointia ja huimausta, mutta ei sairauksia eikä kipuja. Fyysinen terveyteni on säilynyt hyvänä. Joten tässä sähköisessä varauksessa on jotain mikä liittyy korkeampiin tietoisuuden ulottuvuuksiin siirtymiseen.

Tämän tueksi seuraavassa otteita Dannellyn kirjasta:

Tri Harold Saxon Burr, Yalen yliopiston professori, on havainnut, että jokaista elävää organismia hallitsee sähköinen energiakenttärakenne. Hän on nimennyt nämä sähkökentät L-kentiksi (Life-fields) eli elämänkentiksi. Hänen kirjansa ""Kuolemattomuuden suunnitelma"" on yhteenveto hänen 40 vuotta kestäneistä tutkimuksistaan.

Yksi tohtori Burrin kaikkein hurjimmista löydöistä on ollut että kananmunia ja siemeniä ympäröi sähkökenttä, joka muistuttaa sitä organismia jollaisiksi niiden on tarkoitus kasvaa. Esimerkiksi kananmunia ympäröi kananmuotoinen sähkökenttä ja kukan siemeniä kukan mallinen energiakenttä. Energiakentän puuttuessa siemenestä tai munasta ei kehity mitään. Se on jo kuollut riippumatta siitä näyttääkö se kuolleelta vai ei: se on menettänyt elämän voimansa.

Elämänkenttiä voidaan havaita ja mitata ihmiskehossa hopeakloridien ja herkän elektrometriksi kutsutun laitteen avulla. Energian pääväylät noudattelevat samoja malleja kuin kiinalaisten tuhansia vuosia sitten kartoittamat meridiaanit akupunktiossa! Nämä kentät mittaavat ihmisen elinvoimaa: kentän ollessa voimakas keho on voimakas ja kentän ollessa heikko myös keho on heikko.

Käyttämällä herkkää laitettaan tri Burr on kyennyt havaitsemaan kohdunkaulan syövän kuukausia ja vuosia ennen kuin se on ollut todettavissa fyysisessä todellisuudessa. Hän sanoo, että kaikki sairaudet ilmenevät ensin kehon ""sähkösuunnitelmassa"" ennen kuin ne näkyvät fyysisessä todellisuudessa... sairaudet eivät ilmaannu äkillisesti vaan ne kehittyvät ensin meidän bioenergiakentässämme.

Tri Burrin (ja muiden) tutkimus näyttää osoittavan että elämänvoimaenergia on olemassa sekä sähkökentän kaltaisena että valon kaltaisena energiana. Se voi tarkoittaa myös sitä, että nämä energiat ovat jonkin muun voiman ominaisuuksia, joka on paljon vaikeammin selitettävissä ja havaittavissa, mutta myös paljon voimakkaampi.

Arkkienkeli Mikaelin viestin mukaan 9. ulottuvuuden sininen sähkökenttä tulee energisoimaan koko olennon ja luomaan korkean sähköisen varauksen, joka tulee estämään Uuden maan ihmisenkeliväestön sairaudet ja rappeuttavan ikääntymisen. Siinäpä teille miettimistä ja odotettavaa siksi aikaa kun muodostamme tätä uutta energiakenttää ja rakennamme Uutta maata.

Kuoleman osalta minulle kerrottiin, että se tulee olemaan hyvin erilainen kokemus kuin nykyisin. Se tulee olemaan valoon siirtyminen. 9. ulottuvuuteen aktivoitunut ihmisenkelitietoisuus astumassa kynnyksen yli 10. ulottuvuuden kosmiseen valoon yksilön ollessa valmis tulee olemaan samanlaista kuin ovesta kulkeminen. Kolmiulotteinen ihmisen vanhenemis-, rappeutumis-, sairaus- ja ""kuolema"" -malli lakkaa olemasta. Ihmisenkelit tulevat säilymään terveinä ja siirtymään valoon halutessaan siirtyä uusille kokemustasoille.

Hologrammin (keho) ränsistymiselle ei ole mitään tarvetta aineellisen muodon vapauttamiseksi kuten kolmannessa ulottuvuudessa. Korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki tehdään helposti ja suju vasti. Jopa niin kutsuttuja ""onnettomuuksia"" ei enää tapahdu. Arkkienkeli Mikaelin mukaan ""tapaturma"" on ""laskevan energian pyörre, joka houkuttaa muita laskevia energioita"". Energiatason säilyessä korkeasti varautuneena ""laskevia energioita"" ei enää ole ja siten ei onnettomuuksiakaan. Kaikki asiat sujuvat täydellisen suloisesti.

Vesielementin tärkeys

Kanavoinnin aikana arkkienkeli Mikael kertoi myös, että vesielementti tulee olemaan pääosassa planeetan muodonmuutoksessa ja vaikuttamaan ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin.

Miten se on mahdollista?

No, maa on vesiplaneetta. Suurin osa planeetan pinnasta on valtamerten veden peittämää. Ihmiskehosta n. 80% on vettä! Joten mitä vedestä? Arkkienkeli Mikaelin mukaan vesi on pyhä aine, joka kantaa elämänessenssiä. Voidaan sanoa, että eetteri, henki, sähkö, edustavat Lähteen ""maskuliinista"" energiaa ja vesi edustavat Lähteen feminiinistä energiaa, ja yhdessä ne kantavat Luojan suunnitelmaa elämästä maan päällä.

Galaktinen valokeho joka on muodostunut dodekaedrin (henki, eetteri) ja ikosaedrin (vesi) yhdistelmästä, heijastaa tälle planeetalle suunnitellun elämän yhdistettyä energiaa.

Sinisen tähden energiakenttä tulee olemaan vuorovaikutuksessa veden kanssa ja se alkaa uudelleenohjelmoida planeetan vesiä herättääkseen niissä alkuperäisen korkeampien ulottuvuuksien suunnitelman toimia välittäjänä, joka kuljettaa muiston tai tiedon jumalaisesta suunnitelmasta maaplaneetalle.

Tutkiessani asioita saavuttaakseni suuremman ymmärryksen vedestä saamastani tiedosta tutkin tri Masaru Emoton kirjaa ""Veden salaiset viestit"". Tri Emoto on viettänyt vuosia tutkien veden laatua ja sitä tapaa miten vesi tallentaa ja reagoi ihmisten tarkoituksiin. Yksinkertaisesti, vesi joka on altistettu positiivisille rakkauden ja kiitollisuuden tarkoituksille, muodostaa kauniita kristallimuotoja, kun taas negatiivisille tunteille alttiina olleen veden rakenne hajoaa ja murtuu ja siten sen menettää kyvyn luoda terveyttä ja hyvinvointia.

Emoton tutkimukset ovat kiinnittäneet nykylukijakunnan huomion veden ihmeellisiin ominaisuuksiin. Vesi on elävää kristalliainetta, joka on peilin tavoin vuorovaikutuksessa ihmiskunnan tietoisuuden kanssa heijastaen ajatuksia ja tarkoituksia. Vedellä on ""muisti"", se voi tallentaa tunteita ja se voi siirtää näitä muistoja ja tunteita toisiin vesimolekyyleihin halki tilan ja ajan. Itse asiassa vesi käyttäytyy samoin kuin tietoisuus, ja arkkienkeli Mikaelin mukaan vesi edustaa planeettamme jumalaisen essenssin tietoisuutta.

Vesi on todellakin ihmeellistä ainetta. Se ylläpitää elämää. Me emme olisi olemassa ilman sitä. Ja silti suhtaudumme siihen itsestäänselvyytenä emmekä kohtele sitä kunnioituksella. Yksi uusimmista vettä koskevista teorioista Emoton kirjassa on ajatus, että vesi tulee planeetallemme avaruudesta pieninä jääkomeettoina, jotka iskeytyvät maan ilmakehään.

Vesi saattaa olla aurinkoenergian tai tähtien valon kaltaista, tulla kosmoksesta ja olla vierasta tai ulkoavaruuden ainetta. Voimmeko pitää vettä Lähteestä kumpuavien kosmisten elämänmallien ja hyvin voinnin maahantuojana! Kykenemmekö uudella tavoin kunnioittamaan tätä ihmeellistä ainetta, joka ylläpitää elämäämme tavoilla, joita vasta opimme ymmärtämään?

Arkkienkeli Mikaelin mukaan kehoissamme oleva vesi muodostaa nestemäisiä kristalleja, jotka pitävät sisällään ja välittävät Luojan terveyttämme ja hyvinvointiamme koskevia tarkoituksia. Emoton tutkimusten mukaan ollessamme rakkauden ja kiitollisuuden tilassa nämä kristallit voivat muodostua veden matriisista. Kokiessamme negatiivisia tunteita matriisi hajoaa ja me sairastumme.

Mikäli muutamme tämän värähtelyn kielelle, korkeammin värähtelevä tietoisuus tukee elämän mal leja ylläpitäen kristalleja matriisissa joka kantaa ja tallentaa tietoa terveydestä, kun taas matalammin värähtelevä tietoisuus ei voi ylläpitää elämän ja terveyden muotoja, koska se ei voi muodostaa kristalleja. Näitä ajatuslinjoja seuraten Sinisen tähden kenttä tulee auttamaan meitä säilyttämään tarvittavat korkeammat värähtelyt vedessä, jotta se voi ylläpitää kristallista matriisiaan ja ylläpitää kykyään luoda koossa pysyviä ja elämää ylläpitäviä kristalleja.

Sinisen tähden kentällä, geometrisine ikosadodekaedri-siemenenergioineen, on kyky luoda dodekaedrin kristallimuoto planeetan veden matriisiin morfisen resonanssiprosessin avulla (luomalla ken tän, joka värähtelee samalla taajuudella).

Arkkienkeli Mikaelin mukaan näin tapahtuu ensin planeettamme valtamerissä, erityisesti eteläisellä Atlantilla. Näin luodaan ""siemenkenttä"", joka rohkaisee muita planeetan vesikehoja ""päivittymään"". Se puolestaan tarkoittaa että vesi kantaa korkeampaa sähkövarausta tai värähtelytaajuutta. Toisin sanoen vesi tulee palaamaan alkuperäiseen puhtauden tilaansa ja tulee jälleen toimimaan Jumalaisen tietoisuuden tarkoituksen lähteenä tällä planeetalla.

Tämä tulee vaikuttamaan yksilötasolla ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Richard Dannelly lainaa Patrick ja Gael Flanaganin työtä, jossa tutkitaan veden ja sähkövarauksen suhdetta. Meidän työmme veden parissa osoittaa, että kehon terveys on suorassa suhteessa kunkin solun sisältämään vesirakenteeseen.

Mikäli solunsisäisen veden puhtausaste korkea ja sillä on korkea zeta-potentiaali (sähkövaraus), kehon elinvoima pysyy hyvänä. Mikäli solujen vesi mineralisoituu tai saastuu, sen sähkövaraus neutralisoituu ja aiheuttaa veden rakenteen vaarantumisen ja vähentää kehon elinvoimaa. (s. 147)

Flanaganit kehittivät prosessin hyvin korkean varauksen omaavan veden luomiseksi. Se onnistui sallimalla veden muodostaa dodekaedriin perustuvan matriisiin. ""Tällä nestemäisellä kristalli matriisilla on ainutlaatuinen kyky kaapata ja ylläpitää negatiivisesti varautuneita vetyioneja, jotka voivat luovuttaa valtavia määriä sähköenergiaa keholle."" (s. 148)

Näyttää siis siltä, että vedessä piilee yksi avain planeetan tietoisuuden muutokseen. Työskentely sähköisen sinisen energian kanssa tulee muuttamaan veden jälleen jumalallisen tietoisuuden pyhäksi lähetiksi.

Tämän jakson loppuun kaksi lyhyttä tarinaa. Ensinnäkin, kun aloitin näiden muistiinpanojen kanssa työskentelyn, heräsin eräänä yönä ja näin taivaankappaleen huoneessani. Minulla on kyky nähdä taivaankappaleita yöllä. Tämä taivaankappale sisälsi kauniita hopeisia höyhenenkeveitä kristalleja, hyvin samankaltaisia kuin Emoton kuvissa. Haluan ajatella että taivaankappale oli viesti planeetan vetten deevalta!

Ja sitten, lukiessani ""Veden salainen viesti"" -kirjaa, törmäsin Emoton viehättävään tarinaan. Hän kertoo ""mestaristaan"", 101-vuotiaasta miehestä joka on säilynyt kunnossa ja terveenä. Hän määrittelee hyvinvointinsa ja pitkäikäisyytensä syyksi erityisen hengitystekniikan. ""Mestari Shioya sanoo että hänen terveytensä salaisuus on hänen ainutlaatuinen hengitystekniikkansa. Tässä meto dissa hengitetään sisään kunnes ilma täyttää keuhkot ja siten koko keho saa riittävästi happea, samanaikaisesti hän ajattelee Universumin energian kerääntyvän hänen ympärilleen ja varustavan hänet virvoittavalla energialla.""

Kuulostaa siltä että mestari Shioya on aktivoinut galaktisen valokehonsa jo kauan ennen meitä ja on saavuttanut korkeammat kosmiset värähtelytaajuudet. On myös kiinnostavaa että yrittäessäni yhdis tyä näihin uusiin sähköisiin energioihin oppaani kehottivat minua ""hengittämään"". Ymmärsin että he tarkoittivat, että minun tulee hengittää energiaa uuden galaktisen energiakehoni geometrian ja meridiaanien kautta, ja kun aloin tehdä näin energiat alkoivat tasapainottua.

Ja vielä yksi pikainen henkilökohtainen tarina. Lopetin hiljattain pihani kastelemisen vesijohtovedellä ja aloin käyttää kaivovettä. Ero puutarhassani oli valtava. Kasvit näyttivät onnellisemmilta, ja olen havainnut elämän tulvehtivan pihaani... enemmän lintuja... perhosia... jopa orava on muuttanut tontille. Puutarha näyttää rehottavan luonnonveden ansiosta ja tarjoavan kasvupaikan monenlaisille olennoille, ja syy tähän on selvä! Veden ihme!

Aika... ei ole ennallaan!

Yksi kaikkien havaitsema ylösnousemukseen liittyvä muutos on se, että aika näyttää lisääntyvässä määrin nopeutuvan ja kuluvan nopeammin ja nopeammin. Aika ole koskaan näyttänyt kuluvan yhtä nopeasti!

Arkkienkeli Mikaelin mukaan ""ajan"" kanssa työskenteleminen tulee olemaan yksi muuttuvan moni ulotteisen todellisuutemme haasteista. Yhdeksännen ulottuvuuden taikavoiman ja ihmeiden valta kunnassa aikakäsitettä ei ole. Olennot elävät ikuisessa nykyhetkessä ja luovat tarvitsemansa sen hetkisten tarpeiden mukaan. Mennyt ja tuleva eivät ole mittoja sille mitä voidaan tai tullaan luomaan. Mutta 5-ulotteisessa todellisuudessa, jossa on vielä voimakas yhteys 3-ulotteisuuden verkkoon, aikakäytävä on vielä vakiintunutta todellisuutta loppukuussa lankeavine laskuineen ja muine aika sidon naisine todellisuuksineen.

Arkkienkeli Mikael selitti minulle seuraavaa. Kolmannessa ulottuvuudessa huomio oli keskittynyt lineaariseen liikkeeseen ajan ja tilan halki, kokemus oli pysyvä ja kiinnitetty tiettyihin odotuksiin ajasta. Nämä odotukset liittyivät useimmiten ikään. Siirtyessänne eteenpäin omalla aikajanallanne te odotitte tiettyjä asioita tapahtuvaksi elämässänne - koulu, avioliitto, perhe, eläkkeelle jääminen, lastenlapset jne...

Se antoi tiettyä varmuutta ja rakennetta elämään, mutta jätti hyvin vähän tilaa millekään toisenlaiselle kokemukselle. Kuten arkkienkeli Mikael huomautti, ihmiset lukitsivat itsensä hyvin jäykkiin elämäntapoihin ja ajatteluun elämästä ja olettivat tämän johtuvan siitä miten asiat ovat. Tämä on hyvin mekanistinen näkemys ihmiselämästä, joka toimii hyvin samoin tavoin kuin syyn ja seurauksen käsite - mikäli teen näin, sitten noin tapahtuu.

Mikäli voit, kuvittele että tämä olemisen tapa on vain yksi tapa monista. Kuvittele että todellisuutesi ei ole ""kiinnitetty"" mihinkään erityiseen kokemukselliseen aikalinjaan ja että olet vapaa luomaan mitä haluat ja missä haluat. Kuvittele, että todellisuus ei olekaan ""kiinteä"", vaan että se itse asiassa on hyvin joustava ja läpäisevä. Sitä voidaan muovata ja muuttaa riippuen todellisuutta luovan hen kilön haluista ja tavoitteista.

Kuvittele, että ""todellisuus"" ei ole mitään muuta kuin tietoisuuden tasolla syntyvien ideoiden ja tavoitteiden virta, joka tulee näkyviin manifestaationa! Mitään ei ole ""määrätty"", minkään ei tarvitse olla ja kaikkea voidaan muuttaa mikäli korkeammilla tietoisuustasoilla saavutetaan riittävä tavoitteellisuus ja keskittyminen. Ja kuvittele, että ilmentyminen ei ole lineaarista vaan se on satunnaista ja ihmeellistä ja tapahtuu silloin kun se on tapahtuakseen. Tässä todellisuudessa ei myöskään ole odotuksia, vain ilmentymisen ja kiitollisuuden ihmeitä.

Lopulta kuvittele, että tässä taianomaisessa ja ihmeellisessä todellisuudessa iällä ei ole mitään teke mistä kokemustesi ja todellisuuden kanssa, että kehosi tulee säilymään terveenä ja voimakkaana niin kauan kuin päätät käyttää sitä aineellisen tason kulkuneuvonasi.

No, tällainen todellisuus on mahdollinen! Jopa tiedemiehet tunnustavat ""kvanttitodellisuuden"", jos sa energian luonne, valo ja tarkoitus tai ajatus toimivat kokemuksen luojina. Ja Sinisen Tähden kentän ankkuroidessa korkeasti värähteleviä positiivisia ja luovia energioita planeetalle tällainen leikillinen todellisuus tulee muodostumaan normiksi.

Kysymykseksi näyttää jäävän, miksi niin harvat ihmiset kokevat tämän vaihtoehtoisen todel lisuuden? Arkkienkeli Mikaelin mukaan vastaus on se, että ihmiset ovat niin jämähtäneitä omiin 3-ulotteisiin kokemuksiinsa ja niihin liittyviin odotuksiin ja turvallisuuteen, että jopa 5. ulot tu vuu dessa heillä on vaikeuksia päästää irti ja kokeilla kvanttitodellisuuden mahdollisuuksia. Itse luotu ja ihmeellinen todellisuus perustuu luottamukseen, hyväksymiseen ja kiitollisuuteen.

Monet pelkäävät luopua aikalinjaan liittyvästä syy ja seuraus –ajattelusta ja valita uusi ihmeellinen ilmentyminen jatkuvassa olemassaolon spiraalissa. Mikäli valitset tarkastella elämää spiraalin muotoisena energiana, silloin kokemus voi ilmentyä missä tahansa spiraalin kohdassa. Tämä voi olla yksi syistä, miksi labyrintissä käveleminen voi olla perin tehokas keino lukkiu tuneiden energioiden vapauttamiseksi.

Labyrinttien spiraalinmuotoinen liike saattaa tuottaa samanlaisen spiraalienergian joka muodostaa elämänkokemuksia lineaarisen todellisuusilluusion tuolla puolen. Spiraali tai pyörre on kiintein tuntemamme energiamuoto suurten galaksien spiraalinmuotoisista käsivarsista aina solujemme tiuk koihin DNA-spiraaleihin asti.

Mitä sitten valitsetkin kokevasi uusilla todellisuuden ja tietoisuuden tasoilla, tulet varmasti huo maamaan, että aika ei ole samanlainen kuin ennen!

Ei kommentteja: