WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Värähtelytaajuudet


Meitä ihmisiä elää maapallolla kolmessa eri tietoisuuden tilassa tällä hetkellä. Tietoisuuden tilat / ulottuvuudet / tai värähtelytaajuudet / lyhenne D (dimension).

3 D - tietoisuus / ulottuvuus / värähtelytaajuus

Ihmiset elävät kaksinaisuudessa. Tämä kaksinaisuuden maailma näyttäytyy heille totena. He eivät kyseenalaista ympärillään näkyviä lainalaisuuksia, faktoja ja realiteetteja. Mikään ei horjuta tosiasioiden paikkansapitävyyttä.

Kaksinaisuus: hyvä/paha, oikea/väärä, valo/pimeys jne.

4 D - tietoisuus / ulottuvuus / värähtelytaajuus

Ihmiset ovat alkaneet tajuta oman sielunsa olemassaolon. He ymmärtävät, että heidän sisälllään on ääretön, kuolematon henki, joka on osa Ikuista Kaikkeutta. Tämä Ikuinen Kaikkeus muodostaa Ykseyden, joka on pelkkää Valoa, Hyvyyttä, Rakkautta.

Kaksinaisuudessa eläessä voidaan todella kokea se mitä Rakkaus on kokemalla kaikki sen vastakohdat.

4 D - tietoisuuden tilassa ymmärretään, että ihmisen oman sisäisen totuuden löytäminen ja sen kautta eläminen on tärkeintä, ei ulkopuolelta tulevien oppien noudattaminen.

5 D - tietoisuus / ulottuvuus / värähtelytaajuus

Ihmisistä tulee: Jumalainen Henki, joka kanssaluo yhdessä Kaikkeuden kanssa.

Planeettamme faktat ja realiteetit JOUSTAVAT tällöin tarpeen mukaan, kun sielu luo olosuhteita ympärilleen omaa todellista sisäistä olemustaan, eli iloa, harmoniaa, rauhaa myötätuntoa ja yltäkylläisyyttä siis RAKKAUTTA.

Lyhyesti:

3 D = En tiedä
4 D = Tiedän
5 D = Olen

"Mitä enemmän ihminen pystyy elämään Rakkaudessa, Ilossa ja Harmoniassa, sitä enemmän hän värähtelee VALOA ja sitä "ylemmäs" hänen tietoisuutensa nousee".

pohdintaani

http://yhdenlaki.wordpress.com/

Ei kommentteja: