WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 27. helmikuuta 2012

Elämän Yksinkertaisuus



Pamela kanavoi Joshuaa
© Pamela Kribbe 2012
www.jeshua.net    
Suomennos Tapio Närhi
http://www.jeshua.net/fi/

Rakkaat Ystävät!  

Minä olen Joshua. 

Sydämessäni on suuri ilo, että olen täällä yhteydessä teihin. Rakastan Teitä syvästi ja otan teihin yhteyttä kuin veli. Olin ihminen kuten tekin, tiedän kaikki ne kamppailut, joita te ihmisinä käytte läpi. Tiedän ne sisältä käsin, en ollut pyhimys. Olin ihminen ja minulla oli yhteys valoon, mutta koin myös tuskaa ja epäilyä elämässäni, ja siksi voin saada teihin niin syvällisen yhteyden. 

Me olemme yhtä.

Kristus-energia ei ole yksin minun. Minä olin sanansaattaja eli tämän energian edustaja. Tulin Maahan muistuttamaan teitä kaikkia sisimmässänne olevasta valosta. Tämä valo on universaalia, meillä kaikilla on se. Ja kun tunnette tämän valon, sisäisen Kristus-energian, kaikki muuttuu hyvin yksinkertaiseksi. Voitteko tällä hetkellä tuntea olemukseni yksinkertaisuuden? 

Hyväksyn Teidät sellaisena kuin olette. 

Näen niin monen Teistä kamppailleen elämässänne, niin monissa Teistä on kireyttä. Te kärsitte liian paljon. Tänään haluan muistuttaa teille elämän yksinkertaisuudesta. Aikoinaan te tunsitte tämän yksinkertaisuuden sisältä päin, se oli silloin lapsena. Lapsi ei ajattele huomista tai eilistä, he ovat läsnä nykyhetkessä. Lapsilla on helppo yhteys jumaluuteensa, omaan valoonsa. He eivät epäile, että he ovat hyviä, kuten he ovat. 

Nyt kun puhun tästä, matkatkaa tietoisuudellanne omaan kehoonne. Menkää sydämeenne ja vatsaanne. Sieltä löydätte sisäisen lapsen. Muistakaa tämä sisäinen paikka, jossa voitte nauttia hetkestä. 

Lapsi pystyy vastaanottamaan, lapsi ei arvostele, hän ottaa elämän sellaisenaan. Tuntekaa tämä energia vatsanne sisällä. Uskaltakaa jälleen avautua elämälle. Kun olitte lapsia, uskalsitte unelmoida suuria. Juuri nyt meillä on oltava suuria unelmia maapallosta. Ajat ovat muuttumassa, ja yhä useampi ihminen tiedostaa, että jonkin on muututtava. Voimme muuttaa tätä maailmaa vain, jos ihmiset tietävät, kuinka päästään takaisin sisäiseen lapseen: pyyteettömän rakkauden ja ilon lähteeseen. 

Mitä unelmia teillä on? Mistä unelmoitte lapsena? Muistatteko miltä se tuntui? Nähkää nyt se lapsi edessänne, se lapsi, joka olitte. Hänellä on mukanaan kukka, joka on peräisin hänen sydämestään. Voitteko tuntea, mitä tarjottavaa tällä lapsella on maailmalle? Se on niin erityistä ja ainutlaatuista energiaa. Voitteko ihailla tämän lapsen viattomuutta ja rohkeutta? He ovat tulleet Maahan, paikkaan, joka on täynnä vaaroja ja pelkoa, kantaen tätä herkkää kukkaa sydämensä intohimolla jakaakseen sen maailman kanssa. Hyväilkää tätä sisäistä lasta. Miltä kukka näyttää tällä hetkellä elämäänne? Kukoistaako se, onko se terve? Vai puuttuuko siltä oikeaa ravintoa? Tunnetteko sen ympärillä kireyttä, pelkoa, katkeruutta? Kuvitelkaa sitten, että ojennatte kätenne tätä kukkaa kohti ja sanotte sille: 

"Olet niin kaunis, niin arvokas. Pysyn uskollisena sinulle." 

Kukka on viesti sielustanne. Se sisältää sitä energiaa, jota sielunne haluaa ilmentää maan päällä tämän elämän aikana. Nähkää tämä kaunis kukka ja huomioikaa, onko sisällänne tuskaa, itseluottamuksen puutetta tai pelkoa kohtalostanne. Katselkaa näitä tunnetiloja myötätuntoisesti. Olette hyvin rohkeita, kun pelkästään olette täällä maan päällä. Olette nyt täällä tuodaksenne muutosta, tuodaksenne valoa maan päälle, mutta olette täällä myös iloitaksenne elämästä. Muistakaa lapsena olemisen yksinkertainen ilo, kun elitte spontaanisti luonteenne mukaisesti. Ei ole tarkoitus, että valon tuominen maan päälle uuvuttaa Teitä. Olette myös maapallon lapsia. Äiti-Maa haluaa antaa Teille kaikkea mitä tarvitsette. 

Kun olin maan päällä, minulla oli missio. Tulin tänne istuttamaan uuden tietoisuuden siemenet. Pohjimmiltaan teillä on sama tehtävä kuin minulla oli. Tämä maailma voi saada teidät hyvin surullisiksi. Teidän missionne riippuu myöskin kyvystänne iloita ja ottaa vastaan lapsen tavoin. Kun tunnette olevanne allapäin ja masentuneita, muistakaa ottaa yhteys vatsanne sisäiseen lapseen. Pitäkää hauskaa ja ottaa asiat kevyesti hetken aikaa. Tuntuipa teistä miltä tahansa, tällä lapsella on yhä teidän elämänenergiaanne, teidän spontaanisuuttanne.

Nähkää itsenne kauniina valon enkelinä. Sylissänne on sisäinen lapsenne. Yhdessä te luotte oman polkunne maan päällä. Lapsi edustaa maallista osaanne. Ihmismuodon ottavana kosmisena olentona teidän on työstettävä lapsen tunnetiloja. 

Aina kun lapsi tuntee surua tai kiukkua tai pelkoa, teidän on otettava nämä viestit vakavasti. Enkelin tavoin voitte pitää huolta tästä lapsesta. Lapsella on avain maanpäälliseen paratiisiin. Pitäkää hänestä hellästi huolta, ja ollessanne tekemisissä toisten ihmisten kanssa, muistakaa aina, että myös heidän sisällään on pieni lapsi.

Elämän Yksikertaisuus

Ei kommentteja: