WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 6. helmikuuta 2012

ON AIKA JAKAA SÄTEILYÄNNE


ArkkiEnkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Helmikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat mestarit, se jäsennelty aineellinen maailma, minkä ihmiskunta on luonut menneinä aikakausina, on nopeasti romahtamassa. Pakotetut ja rajoittavat aineelliset rajat ja rajoitukset jätetään taakse ja korvataan suvaitsevilla käsityksillä reiluudesta ja tasavertaisuudesta. Epäharmonisia ja vääristyneitä lakeja sekä dogmaattisia uskonnollisia opetuksia arvioidaan uudelleen ja ne havaitaan puutteelliseksi, kun massat karistavat pois rajoitusten kahleet ja etsivät voimaantumista valaistusta totuudesta ja itsemestaruudesta. Ristiinnaulitsemisen symboloima suru, uhrautuminen ja ahdistus ovat menneisyyttä. Menestys, ilo ja vahvuus ovat henkisen pyrkimyksen polttopiste ja korkeampien maailmojen autuus on niiden ulottuvilla, jotka saavuttavat kyvyn olla jalostuneemmissa tietoisuuskentissä ylemmässä neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa. Se mikä teitä odottaa näissä ylistetyissä maailmoissa, rakkaat sydämet, ylittää hurjimmatkin unelmanne.
 
Rakkauden ja Valon lisääminen auttaa Teitä harmonisoimaan tunnekehonne niin, että voitte kulkea neljännen ulottuvuuden monilla tasoilla helposti ja sujuvasti. Keskittynyt älykkyys ja pääsy pyhään mieleenne on välttämätöntä astuaksenne onnistuneesti viidennen ulottuvuuden alitasoille ja kulkeaksenne niissä. On tärkeää, että selkeytätte mieltä säännöllisesti korkeampien valotaajuuksien kautta. 

Muistuttakaa itsellenne usein: "Mitä tarkoitusta palvelee, jos pitää kiinni vanhoista kaunoista ja loukkaavista tapahtumista?" Nyt on monia todellisuuksia mistä valita. Ennemmin tai myöhemmin jokaisen on tultavaa tietoiseksi siitä, että he ovat moniulotteisia olentoja. Hyväksykää se totuus, että olette kuolematon, ja alkakaa elää täysillä ikuisessa nyt-hetkessä.
 
Itsetietoisuuden kehittäminen vaatii keskittynyttä ajattelua, mikä johtaa korkeamman tietoisuuden poluille. Teidän on kehitettävä ja hiottava tietoisen valinnan voimaa hyväksytyllä, kapeammalla valo- ja varjoasteikolla. Tulevaisuudessa vallitsee inhimillisyyden ja rauhan jalostuneempi todellisuus ja konfliktit ratkaistaan diplomatialla, kun jokainen oppii etsimään korkeinta lopputulosta ja suotuisimpia ratkaisuja. Ensin teidän on tietoisesti valittava positiivinen vaihtoehto, negatiivisen tavanomaisen reagoinnin sijasta. Tarkastellessanne päiväänne illalla kuvitelkaa korkeamman taajuuden vaihtoehto ja vähitellen negatiiviset tavat häviävät pois. Kaikki ilmentäminen alkaa sisältä. Synnytettävien käsitteiden tai abstraktien ideoiden on mentävä hautomisvaiheen läpi, ennen kuin niistä voi tulla todellisuutta muodon maailmaan. Muistakaa, että kaikki elämänne kokemukset ovat tulosta niistä epäharmonisista tai harmonisista taajuuksista, joita heijastatte tietoisesti tai tiedostamatta - olette aineellisen todellisuutenne luoja.
 
Kun edistytte mestaruutenne lahjojen ja ominaisuuksien ottamisessa, havaitsette, että yksinäisyys on harhaa, egon impulssi jolla haetaan ulkoista stimulointia tai vuorovaikutusta toisten ihmisten kanssa nauttimisen tai itsearvostuksen vahvistuskeinona. Halusta yksinolemiseen tulee henkisen tavoittelijan polttava impulssi. Teidän on koettava yksinolemista löytääksenne sen, kuka oikeasti olette. On erittäin tärkeää, että viritytte valvomaan omia ajatuksianne, sillä jatkuvasta satunnaisesta mielen kalkatuksesta tulee voimakkaita ajatusmalleja, jos sallitte niiden jatkua pitkän aikaa. Se on kuin ajatusuran kaivertamista mielenne tallennuslaitteeseen ja alitajuntanne tai egomielenne hyväksyy lopulta nämä satunnaiset ajatukset totuudeksenne. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja herätessänne jumaluutenne päästätte asteittain irti egopersoonan rajoittavasta valepuvusta, omana aikananne ja omalla tavallanne.
 
Ihminen kokee kerralla kolmea tietoisuustasoa, vaikka useimmat ihmiset eivät tiedostakaan tätä.
 
Kolme alempaa chakraa:
- Fyysinen mentaalikeho * Voimakkaat astraalivaikutukset ja massatietoisuuden uskomusjärjestelmä vaikuttaa persoonaan.
- Tunnekeho * Ehdollistuneet impulssit mennen elämän muistojen ja DNA:n esi-isäkoodauksen kautta ovat normi.
- Egon halukeho * Menneen ja nykyisen elämän ehdollistumisen yhdistelmä on liikkeellepaneva voima egon takana.
 
Silta korkeampaan tietoisuuteen on sydän. Tietoisuuden kolme tasoa kehittyvät seuraavasti. Tunnekeho tuntee sielun ja pyhän sydänkeskuksen kautta. Mentaalikehotietoisuus kehittyy pyhän mielen ja sielutietoisuuden kautta. Henkisestä tietoisuudesta tulee kolmas tekijä sielun ja korkeamman ylisieluitsen kautta. Kun viritytte korkeampiin valotaajuuksiin, totutte siihen pyhän tulihengityksen virtaan, mitä on kutsuttu elämän/rakkauden/valonvirraksi. Tähän elävään elämänvirtaan on koodattuna kätketty, voimakas ja säteilevä tietovirtaus. Se on luovan neron koodi. Teidän on kuitenkin yhdistyttävä pyhän mielen viisauteen päästäksenne tähän luontaiseen voimaan.
 
Haluamme myös muistuttaa teille, että kätenne ovat yksi korkeimmalle kehittyneistä linkeistänne aivoihin, sillä kämmeniinne on upotettuna eteeriset generaattorikristallit. Ne on suunniteltu olemaan fyysisen astian voimakkaimpia sähkömagneetti-impulsseja. Siksi ne jotka ovat aktivoineet tai kehittäneet parannusvoimaa käsissään, ovat hyvin tehokkaita parannustaidoissa. Tulevaisuudessa teillä on mahdollisuus kehittää muistisoluja sormenpäissänne niin, että pääsette tietoiseen ja alitajuiseen informaatioon kosketuksen kautta.
 
Hyvä harjoitus olisi pitää kädessänne kristallia, jonka olette itse ohjelmoineet parantavaksi generaattorikristalliksi, kun keskitytte aktivoimaan kämmentenne parannuskykyjä. Keskittykää äärettömyyshengityksen kautta lähettämään ja tuntemaan timantinkovia valohiukkasia kämmenissänne. Kämmenenne voivat tulla hyvin lämpimiksi tai alkaa kihelmöidä. Teiltä saattaa mennä jonkin aikaa aistimusten tuntemiseen. Saatte kuitenkin vähitellen kyvyn lähettää parantavaa Luojavaloa oman kehonne tiettyihin paikkoihin. Tulevaisuuden parantamiseen liittyy valaistuneita, dynaamisia parantajia, joilla on kyky lähettää melkein lasermaisia jumalaisen valon parantavia säteitä potilaisiinsa. Reiki ja muut energiamenetelmät perustuvat tähän esoteeriseen muinaistietoon.
 
Te, tähtisiemenet, olette heräämässä tietoisuuteen taivaallisesta perinnöstänne, mikä on ollut koodattuna atomisiemenkristalleihin ja tallennettuna pyhään mieleenne. Tiedostakaa myös, että upea rohkeuden ja erinomaisuuden historia on punottuna ihmisevoluution väkivaltaiseen ja usein väsyttävään matkaan. Koette niiden lisäaistikykyjen ja korkeampien tietoisuuskykyjen henkiinheräämisen, jotka ovat olleet horroksessa monia aikakausia. Vaatii kuitenkin omistautumista ja ponnistelua avata tuo sinetöity ovi sisäiseen viisauteenne, pyhään mieleenne. On erittäin tärkeää, että opitte luottamaan omaan sisäiseen opastukseenne taas kerran. Rakastava ja kiitollinen sydän puhdistaa tietoisuutta ja luo mielen hiljaisuutta ja rauhaa. Se kehittyy jatkuvaksi olemisentilaksi eikä ole vain tilapäistä harjoitusta.
 
Maallisen olemassaolon joka osassa on selvää, että ihmiskunta on heräämässä menneiden aikakausien harhakuvaunesta, kun Jumaltietoisuuden virkistävä valo leviää koko luomakuntaan. Jokaisella sielulla on ainutlaatuinen tietoisuuskoodi timanttiytimellisessä Jumalsolussaan. Tämä koodi sisältää täydellisen resonanssin tai täydelliset harmoniat kuhunkin elämään. Yksi ihme energiapuumerkkinne uudelleenkalibroinnista sielulaulullanne on, että viritetyt taajuudet alkavat resonoida elävien valovirtojen kanssa, mikä yhdistää sielunne korkeamman itsenne moniin muihin sirpaleisiin. Tuolloin ylösnousemusprosessinne todella alkaa. Ette voi vielä ymmärtää, että olette voimakkaasti yhdistynyt korkeamman itsenne kaikkiin osiin. Yksi suurimmista ja hämmästyttävimmistä heräämisistä tapahtuu, silloin kun tiedostatte, että olette suuren, moniulotteisen valo-olennon osa.
 
Taas kerran muistutamme teille tästä tärkeästä tosiasiasta: koko luomakunta siirtyy jatkuvasti niihin tiettyihin värähtelymalleihin ja niistä pois, joita kutsumme energiapuumerkeiksi tai energiaäänioktaaveiksi. Teidät tunnistetaan energiapuumerkistänne ja sielulaulustanne, mikä määrittelee aurakenttänne valoloiston. Energiapuumerkkinne koostuu fyysisen astianne taajuuksista kolmannen ja neljännen ulottuvuuden ympäristössä. Ylemmän neljännen ja viidennen ulottuvuuden tasapainoiset taajuudet on tallennettuna sieluitseenne ja niistä tulee sielulaulunne osa. Rakkaat, juurruttakaa tämä ajatus tiukasti mieleenne. On lukematon määrä yhdistyneitä tietoisuuskenttiä. Olette yhdistymässä lukuisien yhdistyneiden tietoisuuskenttien magneettivoimiin. Alatte virittyä jumalaisen tahdon, jumalaisen viisauden ja jumalaisen rakkauden värähtelyihin.
 
Puhumme lähitulevaisuudessa lisää tämän aliuniversumin Jumalsäteistä ja siitä, miten Jumalan suunnitelmaa päivitetään ja muutetaan dramaattisesti ihmiskunnan tulevaa kehittymistä varten. Jumalan suunnitelma on nyt muuttumassa erillisyys- ja kaksinaisuuskokeilusta jälleenyhdistymisen, integroitumisen ja laajentumisen uuteen todellisuuteen.
 
Sallikaa meidän virkistää muistianne tällä oleellisella informaatiolla kolmesta Jumalan pääsäteestä ja neljästä alisäteestä, niin kuin niitä on menneisyydessä säteilty ihmiskuntaan tässä aliuniversumikokemuksessa.
 
* Ensimmäisen säteen energia - jumalaisen tahdon mentaalivärähtelyt Isä Jumalaltamme - tulee aurakenttään ensin ja sitten se aktivoi oleelliset pääkeskukset ja chakrat ennen suodattumistaan koko fyysiseen kehoon.
 
* Toisen säteen energia - rakkaus- ja myötätuntovärähtelyt Äiti Jumalaltamme - tulee aurakenttään ensin ja sitten se virtaa kurkku/kateenkorva- ja sydänchakraan ennen suodattumistaan koko fyysiseen kehoon.
 
* Kolmannen säteen energia ja sen neljä alisädettä - tytär ja poika - aktivoivat älykkyysvärähtelyt, virtaavat aurakenttään ja keskittyvät solar plexuksen aktivointiin, ennen kuin virtaavat koko muuhun chakra-järjestelmään. Solar plexusta voitaisiin kutsua fyysisen kehon aivokeskukseksi. Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden ympäristössä se on tunteiden puhdistamishuone. Neljä alisädettä ovat ominaisuuksia, avuja ja laatuja, joita tarvitaan tehtävänne täyttämiseen kanssaluojina aineellisissa ulottuvuuksissa. Jumaltietoisuuden seitsemän säteen integroiminen ja harmonisoiminen on yksi tärkeimmistä askelista ylösnousemusprosessissa.
 
Teidän on tietoisesti rakennettava omaa valokeskustanne vaatiaksenne aurinkoaluksenne. Aurinkoaluskolmikko koostuu timanttiytimellisen Jumalsolunne loistosta, sielunne valosta ja pyhän sydämenne valosta, jotka kaikki saavat aikaan auravalokenttänne säteilyn.
 
Vaikka ette ole vielä kykeneviä pääsemään korkeampien maailmojen voimakkaampiin ja jalostuneempiin värähtelymalleihin, Jumaltietoisuuden kaikkien säteiden ja tasojen eloisat taajuudet vaikuttavat jokaiseen teistä sekä maahan ja elämänne jokaiseen hetkeen.
 
Chakra-järjestelmällä on sekä magnetisointi- että säteilykykyjä. Mitä korkeampiin taajuusmalleihin pystytte mukautumaan, sitä nopeammin ja täydellisemmin chakranne pyörivät ja näin säteilevät suurempaa voimaa ja korkeampia taajuusmalleja koko kehomuotoonne ja maailmaan. Energia on aina liikkeessä. Luominen on aina liikkeessä. Ainoa tauko on uuden luomisen hiljaisen pisteen aikana.
 
Useiden vuosien kuluessa termi "maan enkeli" on tullut yleiseksi henkisesti keskittyneissä viesteissä ja kanavoiduissa kirjeissä. Selvennyksenä, tämä voi merkitä ketä tahansa sielua, joka pyrkii määrätietoisesti saavuttamaan itsemestaruuden, jotta hän voi liittyä maailmanpalvelijoiden joukkoihin. On monia siunattuja sieluja, jotka ovat suostuneet ruumiillistumaan maan päälle ollakseen edustajia arkkienkeleille, jotka säteilevät Jumaltietoisuuden 12 suuren säteen energioita tässä aliuniversumikokemuksessa.
 
Muistakaa: 

tärkeä osa tehtäväänne maan päällä on auttaa voimistamaan alempien ulottuvuuksien valoa. Me Enkelimaailmasta olemme täällä suurella voimalla auttamassa teitä siirtymään tämän evoluution ja suuren muutoksen ajan läpi helposti ja sujuvasti. Teidän on kuitenkin pyydettävä apuamme, sillä emme voi loukata vapaata tahtoanne. 

Ottakaa takaisin oikeutettu paikkanne valonmestareina, Rakkaat Ystävät, ja muistakaa, että kun integroitte hengen ja valaistun totuuden tietoa, pyydämme teitä menemään jakamaan viisauttanne. Olemme aina lähellä opastamassa, suojelemassa ja inspiroimassa, mutta ennen kaikkea Rakastamassa Teitä.
 
Olen ArkkiEnkeli Mikael.

ON AIKA JAKAA SÄTEILYÄNNE
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

2 kommenttia:

lumiukko kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos!
Hyvää ystävänpäivää jokaiselle päivällesi lumiukko :-)