WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 2. helmikuuta 2012

TEIDÄN KAIKKIEN PITÄÄ OTTAA ASIAKSENNE PYYTÄÄ APUA JOKA PÄIVÄ



Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
29.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
Kun ihmiskunta jatkaa aina vain nopeampaa etenemistä henkisen evoluutionsa polulla, teidän kaikkien pitää ottaa asiaksenne pyytää säännöllisesti apua ystäviltänne ja rakkailtanne henkimaailmoissa. Sitä me kaikki olemme täällä - ystäviänne ja rakkaitanne - ja iloinen tehtävämme, mihin suhtaudumme valtavalla innostuksella, on auttaa teitä kaikin tavoin, millä voimme. Olemme aina käytettävissä 24/7, mutta teidän täytyy pyytää.

Harha on erittäin kummallinen ja epätodellinen ympäristö ja siksi päätökset joita teette ja aikomukset joita ylläpidätte, vaativat jatkuvaa vahvistamista. Teidän on tehtävä ne ainakin päivittäin ja tunneittain, jos voitte, koska egonne etsii aina tilaisuutta hyökätä tai puolustaa ja toisen käyttäytyminen - ollessaan täysin harmitonta aikomukseltaan tai tavaltaan - voidaan tulkita ja usein tulkitaan tahallisesti väärin luvaksi egollenne tehdä "langettava" tuomio ja ärsyttää teidät reagoimaan epätarkoituksenmukaisesti. Epäilemättä teillä kaikilla on ollut tilaisuus tuomita joku väärin ja myöhemmin muistellessanne tapahtumaa ihmettelette, miksi reagoitte niin voimakkaasti johonkin niin merkityksettömään.

Käyttäytyminen rakastavan ystävällisesti, hyväksyvästi ja anteeksiantavasti on voimakkain ja tehokkain tapa, millä voitte kulkea evoluutiopolkuanne ja tietysti sen tekemiseksi jatkuva aikomuksenne on, että pysytte omassa keskuksessanne. Kuitenkin sillä tietoisuustasolla, joka on ulottuvillanne harhassa, tuohon syvään keskukseen on äärimmäisen vaikeaa päästä ja tarvitsette kaiken henkiavun, mitä voitte saada. Ja siksi olemme käytettävissä 24/7.

Siihen jaksoon saakka, minkä historianne määrittelee valistuksen ajaksi, valtava ihmisenemmistö kunnioitti sitä auktoriteettia, mitä käyttivät kirkko ja sen käskyläiset sekä kuninkaalliset ja eliitti, minkä he keräsivät ympärilleen. Hyvin harvat pyysivät koskaan apua meiltä henkiulottuvuuksissa, kun he vetosivat liian kiireisinä ja epätoivoisina suunnattoman voimakkaaseen, kuvitteelliseen jumalaan, jonka he uskoivat komentavan heitä kunnioittamaan itseään ja joka voisi hetkessä tuomita heidät ikuiseen helvetintuleen. Egonne rakasti tätä! Se kannusti teitä katselemaan ja tuomitsemaan toisia, niin että voisitte verrata hyviä töitänne ja pienempiä syntejänne niihin merkittäviin laiminlyöneihin ja hirvittäviin synteihin, joita näitte toisten tekevän.

Tämä hyvin vääristynyt ja erimielisyyttä aiheuttava asenteiden ja käyttäytymistapojen valinta ei epäillyt tai kyseenalistanut sitä uskoanne, että olitte kaikki yksilöitä, jotka urheasti ja epätoivoisesti taistelivat sellaisen jumalan hyväksynnästä, joka voisi puuttua ja puuttuisi ihmisasioihinne - voitetut tai hävityt taistelut, sairastuminen tai parantuminen, hyvän onnen antaminen tai ottaminen - mikä teki teistä vaativan ja armottoman tyrannin avuttomia uhreja. Se oli tehokasta ja havainnollisti teille vakuuttavasti erillisyytenne Jumalasta ja arvottomuutenne hänen silmissään.

Valistus oli suuri hyppy eteenpäin ihmiskunnalle ja sitä vastustivat ja sen tuomitsivat ankarasti ne, jotka olivat jossain muodossa auktoriteetteja, koska yhtäkkiä ihmiset alkoivat kyseenalaistaa kaiken. Silti sitä ei voitu pysäyttää ja ajan kuluessa se johti kaikkiin niihin vapauksiin, jotka ns. demokratioissa elävät ottavat nyt itsestäänselvyytenä. Mutta kuten on ilmeistä kaikille, teillä on vielä pitkä matka kuljettavana, ennen kuin ihmisen perusoikeudet ja -vapaudet ovat kaikille taattuja ja niitä suojellaan maailmanlaajuisesti.

Henkinen evoluutio mikä on käynnissä ympäri maalimaa tällä hetkellä, kiihtyy nopeasti. Vaikka on edelleen monia, jotka uskovat kovaan ja tuomitsevaan jumalaan ja jotka ottavat sen omakseen yrittäen pakottaa hänen tahtonsa toisille sen tavan mukaisesti, millä he ylimielisesti ja armottomasti tulkitsevat sitä, he ovat vetäytymässä. Jumalan rakkauskenttä kietoo maapallon sisäänsä ja tuon rakkauden myötä lisääntyvä määrä ihmisiä antaa ja jakaa toistensa kanssa, kun he sulautuvat ja sekoittuvat tuohon jumalaiseen kenttään. Sen vaikutuksena on vakauttaa, vahvistaa ja voimistaa tätä evoluutiokehitystä. Joka päivä lisää todisteita evoluutiokehityksestänne tulee näkyviin.

Kuten sanoin, olemme täällä henkimaailmoissa auttamassa teitä 24/7, joten kutsukaa meitä, avatkaa sydämenne vastaanottamaan ympärillänne olevaa yltäkylläistä rakkautta ja sallikaa tarjoamamme opastuksen virrata helposti tietoiseen tajuntaanne. On suositeltavaa asettua mukavasti ja hiljaa nojatuoliin, missä rauhaanne ei häiritä, kun kutsutte meitä. Tietäkää, että pyyntönne kuullaan ja siihen vastataan välittömästi. Muoto millä saatte vastauksen, vaihtelee riippuen olosuhteista, joten olkaa avoin kaikille lempeille tönäisyille, joilla intuitionne esittäytyy teille, ja valmistautukaa miellyttäviin yllätyksiin. Rakastamme teitä ja haluamme vain auttaa teitä ratkaisemaan ne kysymykset ja ongelmat, jotka teitä ahdistavat ja jotka tekevät teille jatkuvasti vaikeaksi uskoa, että käyttäytyminen rakastavan ystävällisesti on aina tehokkain tapa käsitellä kaikki kysymykset tai ongelmat, jotka vaivaavat teitä.

Rakastava veljenne, Jeesus
TEIDÄN KAIKKIEN PITÄÄ OTTAA ASIAKSENNE PYYTÄÄ APUA JOKA PÄIVÄ
----------- Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: