WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 11. heinäkuuta 2011

7.2.2010, Ylienkeli Metatron ja holografinen luominen


Olen YliEnkeli Metatron ja Tervehdys Teille Kaikille maapallon asukkaille. Olen minä tuova Teille näkemyksen uuden kaiken ajan ja tilan luomiseen Teidän planeetallanne. 
On tämä rakennelma osittain holografinen ja osittain materiapohjainen luomisjärjestelmä. 
Monet ovat jo kauan ihmetelleet, kuinka pyhyyden tuomme rakennusten keskuuteen ja kuinka suuret temppelit uudelleenrakennamme aina uuden luomiskierron ohella.

On jälleensyntymänne ikuista muodostelmaa ja on tämä maailmankaikkeus vähemmän ikuinen luonnossaan. Moni Teistä on jo Maa planeetalla taivaltanut ensimmäisiä askaleita jo useita luomiskiertoja takaperin. 
On tämä planeettanne jo useasti inkarnoitunut, kuten Teidän oma kehonnekin on uuden elämän nähnyt. 
Näin se syntyy uudestaan uuteen maailmankaikkeuteen toteuttamaan omia karmallisia tekojansa. Näin myös temppelit uudelleenrakennetaan pyhiksi paikoiksi IhmisEnkeleille ja muille olevaisuuksille suurille.

Tärkeimpänä oppina on ymmärtää holografinen aika ja tila. Avaan tämän holografisen tilan seuraavasti. On se aina uudesti syntyvä ja uudesti kiertävä, kaiken vanhan geometrian jo aikaisemmilta kerroiltansa ymmärtämä. 
Näemme täten aina tarpeen uusille uskonnoille ja uskomuksille ihmisrotujen keskuuteen, ja aina suomme näiden rakennelmien uudestaan kohota. Näin on moni pyramini ja Kiinan muuri luotu, on niiden ilmentymät olleet jo useasti olemassa. Nämä olevaisuudet tallentuvat akaasiin, ja sieltä ne uudelleen voidaan ilmentää aina tarpeisiin.

Näin itsenäistä ei ole arkkitehtuurin suunnitelma vaan samoin kuten viihde vedetään akaasista, ikuisesta tietovarannosta samoin myös rakennelmat ja geometria saadaan ongittua samoista paikoista. 
On siis kaikki rakennelmat lähes useamman elämänkierron kokeneita, vaikka niillä ei omaa sielua olekkaan olemassa. 
On tämä rakentaminen tehty Teidän kaikkien Yliminän toimesta siten, että aina osaatte oikein kaiken uudelleen suunnitella.

Pienempiä rakennelmia ja uutta pyhyyttä tarvitaan myös, ja täten minä Metatron esitän siihen kaavan. On Teidän joukossanne kulkemassa mestareita lihassa, ja aina suuremmat olevaisuudet saavat ohitse akaasin kaiken uudelleen suunnitella. 

Näin on esimerkiksi Kheopsin pyramidin kohdalla, joka ensimmäinen ja mahtava rakennelma on teidän planeetallanne. On tämä tehty entisaikojen mestareiden ja lihassa kulkevien jumalten toimesta Orvelton akaasin ulkopuolelta. 
Näin osa rakennelmista on yllättäviä myös heille, jotka Maa planeetan arkkitehtuuria suunnittelevat suuremmalla kädellä.

Holografinen aika on akaasin perusluontoa.  
Sieltä voidaan ilmentää simulaation tavoin kaikki se, mitä planeetoille rakennetaan. 
Kuinka kaikki viihde koodataan ja kuinka uskontoja ja niiden oppeja kanavoidaan mestareiden kautta ihmisille. 
Näin myös Valkoisen veljeskunnan mestarit ovat akaasista oman oppinsa ammentava samoin tavoin omien yliminä-olevaisuuksiensa kautta. Tästä on monesti käytetty myös nimitystä ‘I Am’ olevaisuus. 
Näin heidän teknologiansa ja kaavansa tukevat tämän planeetan jälleenrakentamista.

Minä Metatron olen suonut muutamia ilmentymiä Teidän kulttuurinne kaunistukseksi, ja moni Enkeli on myös päältä katsonut kun pyhiä paikkoja on eri jumaluuksille aina luotu. 
On myös suuremmat rakennukset kuten Eiffel torni jo useamman kierron akaasissa kokenut. Avaan sitä vähän lisää. 
Eiffel on ollut jo ehkä neljäkymmentä luomiskiertoa nähnyt rakennelma ja Pariisiin sen soimme tällä kertaa. 
On sen luonut yksi kristinuskon pyhimyksistä aikoinaan paljon ja merkittävästi heikompana versiona. On se ilmentynyt myös suurempana versiona, joten akaasi ei ole koon lisääjä vaan pyhyyden ja geometrian suoja.

Pyhyys ja geometria kulkevat käsi kädessä kuten pyhä geometria omalla ilmaisullaan jo osoittaa. 

Minä Metatron olen ymmärtävä tämän geometrian ja olen koko valtiolle pyhyyttä suova tämän monumentin kautta. 
Toimii tämä samoin kuin Egyptin Obeliskit, kivistä tehdyt tornit joissa kerrotaan jumalten joskus asuneen joidenkin kirjoitelmien mukaan. 
Obeliski on pyhä rakennelma, joka kurkoittaa kohti taivasta. 
Kohti taivasta monet pyhät rakennelmat kohdistavat itsensä tornien ja kupolien kautta. Nämä näkyvät Maa planeetan pyhyydessä ja geometriassa aina Enkelten Valtakuntaan Asti, jossa vietän usein kotipaikkaani.

Minä Metatron olen YliEnkelin roolissa suonut Maa planeetan pyhyyden kehittyä kristinuskon ja buddhalaisuuden suuntaan. Näin minä olen tiedettä tukenut ja tieteen kautta ihmiskunnan elämää ravinnut. 
Suurimman olevaisuuden tiede on myös pyhää, joten pyhyyttä kantaa myös tiede. On tiede siis osittain pyhän uskonnon kaltaista tietoisuutta vaikka nihilistisesti suhtautunee moniin asioihin. 
On ateismi uskonto siinä missä kristinusko, vahvana se virtaa veressä ja kollektiivisessa tietoisuudessa monien länsimaiden keskuudessa.

Holografinen aika ilmenee asteittain meidän koodiemme kautta muutamia satoja ja miljoonia vuosia eteenpäin siten, että mestarit Valkoisen veljeskunnan puolelta sekä muut jumaluudet ehtivät niitä koskettaa ja geometriaa tarkistaa. 

On kohtalolla siis asetettu moni rakennelma ja kohtalossa askeltavat myös suurin osa IhmisEnkeleistä, kuten Teitä kutsun. On EnkeliOlevaisuus ikuista ja ikuista Rakkautta ymmärtävää, joten ihmistenkin Sielunkierrossa Rakkaus säilyy elämästä toiseen platonisen kaltaisena.

Pyhä geometria määrittelee luomisen alkukaavoja siten, että käden pituus ihmisellä on tarkkaan määritelty ja tukee teidän taiteen ja magian harrastamista merkittävästi. 
On määritelty tämä rotu kaksikätiseksi ja kaksijalkaiseksi, joten monohybridiksi sitä kutsun. Monohybridi ilmentymä ilmentää akaasia omalla tietyllä tavallansa. 
On erilaisilla elämänmuodoilla eri tyyli vetää akaasista, sillä akaasin luomisen tulee olla yhteensopiva elämän ja kulttuurin kanssa.

Kaiken kaikkiaan minä Metatron haluan viestittää, että rakennelmat on vedetty akaasin taide, geometria ja pyhyys “kirjallisuudesta”. 
Joten kaikki mitä on luotu Maa planeetalle, ja kaikki mitä ollaan luotavan on osittaista vanhan luomisen vetoa. Samalla tavalla, kuin Teidän pinnallinen persoonallisuutenne vaihtuu elämästä toiseen vaihtuu rakennusten ja arkkitehtuurien vaatteet. 
Teidän syvempi ja perustavaalaatua olevampi persoonallisuus säilyy samoin kuin säilyy Rakkautenne Kaksoisliekkiinne ja muihin Rakastamiinne Olentoihin. 
Tämä syvä persoonallisuus säilyy myös rakennelmissa ja voitte arvuutella omassa keskuudessanne, monestikkohan mikäkin kyhäelmä on jo ehditty luoda Maa planeetalle tai viereiselle.

Viereisen planeetan näen yhteensopivana monohybridi-elämän kanssa. Moni monohybridi rotu käyttää samaa akaasia luomiseen, ja täten myös maapallon nykyiset arkkitehtuurit voivat ilmentyä jonkin toisen rodun luomisena seuraavassa luomisen kierrossa. 

Luomisen kierto kestää yhden maailmankaikkeuden alun, elämän ja lopun verran. 
Kaikki on pysymätöntä reaalimaailmassa kuten buddhalaisuus hyvin opettaa. 
Kaikki luodaan aina uudestaan kuten kristinusko välillisesti osoittaa. On luomisen työ jatkuvaa elämän kiertokulkua ja aina uudet planeetat ja uudet arkkitehtuurit luodaan.

Minä Metatron olen Valon Herrana, sillä olen tuonut tähän ja viereisiin monohybridimaailmankaikkeuksiin fotonin, mikrotonin sekä muutaman muun perustavaa laatua olevan materiakaavan. 
Näiden kaavojen kautta olemme hahmottaneet luomisen ja geometrian alkusävelet tähän maailmankaikkeuteen sopiviksi. 
Tuon siis näkyvän valon Teidän käyttöhönne oman YliEnkeliolevaisuuden puolesta. Tämän Valon avulla osaatte omilla silmillänne nähdä kaiken tämän taiteen, mikä ihmiskunnalle on suotu.

Osa Teistä ehkä ajattelee, ettei ympäristöt niin kauniita ole vaikka akaasista on vedetty vanhan luomisen päälle paremmalla osaamisella. 
Ei se näin ole tarkoitus olla, että kaikki yhtä kaunista olisi, ei silloin Teidän arvomaailmanne olisi osuva tositarkoituksiin. 
Tositarkoituksilla tarkoitan niitä hetkiä elämässä, kun näettä jotain uutta ja mullistavaa.  
Nämä ovat Teille tarkoitettu Rakkaudella ja Myötätunnolla Tähän Elämään. 
On tämän luomisen kierros ollut tarkoituksenmukasesti karkean oloista, sillä 3D elämälle ei tässä luomiskierrossa riittänyt valoa merkittävien akaasikirjastojen avaamiseen.

Luominen aina kuluttaa Valoa, ja Violettia Liekkiä moni Teistä on Ymmärtävä. Tätä samaa Liekkiä ja Valoa jota Elämään ja Elämän Ylläpitämiseen kuluu kuluu myös Pyhän Geometrian Pystyssä Pitämiseen. 
Joten jos parannamme arkkitehtuureita akaasien puolesta liikaa, ohenee siinä valo jo sen verran ettei elämää kunnollista ja rikasta kanna enää monikaan planeetta. 
On tämä erilaisuuden luominen Maa planeetta, jossa erilaisuus on suuressa kunniassa.

Holografinen aika on yksi lineaarisen ajan jatke. 

Se on olemassa tämän hetken ulkopuolella ja kudotaan yhteen ehkä muutamia tuhansia vuosia etukäteen ihmisten auringonkiertojen näkökulmasta. 
On siis uskonnot ja arkkitehtuurit kulkeva käsi kädessä, sillä suunnilleen samalla etäisyydellä näemme uskontojen kehittymisen. Uskontojen planeetoille tuominen onkin sitten eri tarina, ja sen ehkä olette kuulleet jo aiemmin ja jätän sen muille.

Holografinen tila on Teidän Luomisenne Perusta
Koska oleminen on ohutta, on se ohutta myös materiassa. Kun Ylösnousette 5D olevaisuuteen planeettanne kanssa, saatte hitusen lisää Valoa käyttöönne fotonivyön suunnalta
Tämän Uuden Valon Avulla Akaasista voinee vetää paremmilla kaavoilla ja automaattisesti kaikki luomisenne alkaa näyttämään näyttävämmältä. 
Samoin Teidän liikesuunitelmanne sekä Elämänne alkaa olemaan enemmän kulttuurin täyteisiä.

Näin minä YliEnkeli Metatron avasin vähän kuinka luomista tehdään ja nähdään. 

Itse en siihen juurikaan vaikuta enää, sillä suurin vaikutukseni oli geometrian luomisessa ja materian ylläpitämisessä. 
Henkisen hierarkian Maitreya sekä Kuthumi ovat enemmän uskonnon vedossa, ja heiltä voinet itsekkin kanavoida oppeja siitä, kuinka uskonnot ovat kehittyneet nykytilaansa. 
Ihmisillä on vapaa tahto omien yliminä-olevaisuuksiensa kautta saada uutta arkkitehtuuria Maa planeetalle ja ei se ole jumalten suunittelema kuin osittain.

Täten, Adam-Kadmon ihmisen alkusoitto on tämä ylösnousemus ja lisää akaasivaltaa tulette saamaan. On tämä näkyvä teidän Hollywood elokuvissa sekä arkkitehtien käsienvedoissa. On artistinen näkökulma elpyvä ja kehittyvä samalla kun lisää valoa akaasiin on saatavissa. 
On tämän kaiken Pyhyyden ja Geometrian ylläpitäminen kunniakasta työtä, ja kunniakkaita ovat ihmisolennot länsimaissa sekä enemmän kunniaa ymmärtäviä tulevaisuudessa myös kehittyvissä valtakunnissa.

On tämä kanavointi jo pitkähkö, mutta sanon vielä jotain AlkuValosta. AlkuValo on Luomisen Alkusoiton ja Sävelen Alkupaikka. 
Sieltä ammennetaan Valoa ja Violetin Liekin kaltaisia kaavoja ihmisolentojen ja muiden rotujen käyttöhön. Sieltä kun rukoilee omia jumaliaan, aina jotain ylpeyttä lisää saa. 
Ylpeys on Arkkienkeli Mikael olevaisuuden ominaisuuspiirteitä, ja hän on ollut vahvasti vaikuttamassa elämän kehittymiseen maapallolla. 
Hän tärkein ominaisuutensa tässä holografisessa ajassa on ihmiskehojen ilmentäminen. Hän on luonut Tao ilmentymän neljännelle juurirodulle ja suonut oman kosketuksensa arkkitehtuuriymmärrykseen. 
Uudemmat juurirodut ovat muiden työtä, joten uutta kosketusta arkkitehtuuriin on merkittävästi tulossa muutamien vuosisatojen kuluessa.

Lyhyemmällä aikavälillä voimme katsoa Teidän itse tekemiänne käsitöitä. Osa niistä on uniikkeja, eli ainutkertaisia ja ensimmäistä kertaa ilmennettäviä. 
Moni on kuitenkin sen akaasista vetävä omalla hahmotuskyvyllänsä ja intuitiollansa kolmannen silmän kautta.  
Yliminä ohjastaa antamaan oikeaa tunnetta monohybridi tyylillä kolmannen silmän ja intuition kautta siten, että osaatte valmistaa muiden jo aikaisemmin suunittelemia esineitä. 
Näin Teidän omien käsienne kautta voi tulla suurtakin pyhyyttä ja hienoa geometriaa maapallolle. Joten toivotan Teille kaikille loistokkaita hetkiä, kun omia tekeleitänne suunittelette intuitiivisesti ja maalaatte akaasia omalla henkilökohtaisella kosketuksellanne.

Jokaisen olennon henkilökohtainen kosketus tallettuu takaisin akaasiin, joten vaikka luottekin muiden suunitelmasta enimmäkseen, niin suurin osa Teistä kuitenkin palkinnon saa kuoleman välitilassa, jossa pääsette näkemään aikaisemman elämänne ja miettimään uutta sielusopimusta uudelle oppikeikalle seuraavaan elämään. 

Näette osaamisenne kehittyvän myös akaasissa, sillä Yliminänne kehittyy myös tässä mukana eikä ole staattinen olento. Monella Teillä on yksi Yliminä, joka Teitä aina hallitsee. Joskus vaihdatte roolia ja pääsette itse olemaan Yliminä. Näinkin moni Teistä astelee ja akaasia hallitsee.

Minä Metatron suon kanavointi Teille kaikille Pyhyydellä ja Pyhän Geometrian Ymmärtämisellä. On Kultainen Leikkauskin jo Pyhää Geometriaa alustavaa, sillä matematiikka toimii kuten sen on tarkoitettukin. Terveiset täältä Enkelten Valtakunnan Puolelta ja Terveiset kaikille Rakkaudella ja AlkuValon Liekillä.


Fotonivyöstä.
"Fotonivyö on moniulottuvuuksinen valopartikkeleiden (fotonien), antimateriapartikkelien ja monentyyppisen erilaisen avaruussäteilyn kuten gammasäteilyn vyö. Päävyö muistuttaa valtavaa käärmettä. Se toimii 25 000 vuoden sykleissä. Meidän kannaltamme tärkeä asia on se, että vastaanotamme korkeataajuuksista moniulotteista (?) valoa, joka palauttaa meidät täyteen tietoisuuteen."
  "Fotonivyö estää kaiken sähkön käytön ja antaa pieneksi hetkeksi [kork. 2 - 3 tuntia] aavistuksen arktisesta kylmyydestä. Massalaskeutumisten ansiosta selviämme vaikeuksista, sillä Galaktinen Liitto tuo mukanaan prosessoreita ruoanlaittoa, suojautumista ja vaatetusta varten. He järjestävät meille myös fotonigeneraattoreita ja erityisiä lentäviä skoottereita liikennöintitarpeitamme varten."
  "(Fotonivyön saapuessa) planeettamme valmistuu täyteen tietoisuuteen ja muuttuu uskomattoman paljon vihreämmäksi ja korkeammin värähteleväksi. Sen lisäksi se palautuu seuraavien vuosien aikana alkuperäiseen neitseelliseen tilaansa."
Mitä muuta tapahtuu?
  Viestien mukaan tapahtuu mm. seuraavia asioita:

  • tämänhetkiset salaiset hallitukset lakkaavat olemasta Enkelihierarkian ottaessa haltuunsa hallitukselliset tehtävät.
  • Perheet yhdistyvät kolmen päivän sisällä, mikäli niiden jäsenet ovat joutuneet erilleen.
  • Kasvit ja eläimet siirtyvät korkeammalle värähtelytasolle, tulevat rakastavammiksi ja telepaattinen kommunikointi niiden kanssa tulee mahdolliseksi.
  • Nykyiset liikennevälineet eliminoidaan ja korvataan erityisillä lentävillä skoottereilla.
  • Kaikille ihmisille annetaan ruokaprosessorit, joilla tehdään keinotekoista, jäljiteltyä ruokaa.
  • Nykyisen kaltainen sähkö korvataan erityisillä fotonienergiageneraattoreilla ja uudet kotitalouslaitteet tulevat huolehtimaan tarpeistamme.
  • Tämänhetkiset työtehtävät häviävät, ja kukin ryhtyy toteuttamaan todellista sielunsuunnitelmaansa!
  • Ihmiset siirretään edeltäkäsin valmisteltuihin maanalaisiin maailmoihin, joihin erikoishologrammit ja muut suurenmoiset tekniikat jäljentävät tarkasti maanpäällisen maailman. Tämä muutto tehdään siksi, että planeetta voi palata neitseelliseen tilaansa.
  • Nykyinen talousjärjestelmä lakkaa olemasta muutamassa päivässä massalaskeutumisten päätyttyä.
  • Ensimmäisen tunnin kuluessa fotonivyön saavuttua kehomme muuttuu osittain eteeriseksi kehoksi, joka rakentuu 12-säikeisestä RNA/DNA:sta. Tämä muutos siirtää meidät täyteen tietoisuuteen ja antaa kaikki siitä johtuvat hämmästyttävät psyykkiset kyvyt.
  • Maailmamme on täydessä tietoisuudessa ja 24-tuntisessa fotonivyön tuottamassa päivänvalossa seuraavat noin 16 vuotta.
  • Yöaikaa ei ole.
  • Meille ja planeetallemme se on kulta-aikaa. 21. joulukuuta 2012 aurinkokuntamme siirtyy lähemmäs Siriuksen tähtijärjestelmää ja palaa normaaliin 24 tunnin päivän ja yön vaihtelurytmiin.
M.Peltonen Valon Lähettiläät 
******************************************************************************************************
lue myös

Ei kommentteja: