WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

SIELUHENGITTÄMINEN - ELÄMÄN HENGITYSTÄ



Arkkienkeli Mikaelin viesti Ronna Hermanin välittämänä 
(www.ronnastar.com)
Syyskuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat Mestarit, on tärkeää, että Ymmärrätte Hengen Leviävän Kaikkialle. Sitä on kaikissa elementeissä ja se voidaan supistaa yhteen elementtiin nimeltään "timantinkovat hiukkaset", mikä on Koko Luomakunnan Energiaa ja mitä Säteilee Ylimmän Luojan Sydänytimestä.

Timantinkovat hiukkaset ovat Älykästä Voimaa, mikä on tietoinen itsestään, sillä se kantaa tietoisuutta omasta Lähteestään. Siksi sitä kutsutaan Hengeksi, joka virtaa tähän maailmankaikkeuteen Isä/Äiti Jumalamme kautta, ja se on Ylimmältä Luojalta lähetetty 
Timanttisädeliekki. Tämän Siunatun Lahjan Kipinä Asuu Pyhässä Sydämessänne ja sitä kutsutaan Timanttiytimelliseksi Jumalsoluksi. 
Muistakaa, kuten olemme kertoneet Teille, että se Valon puolispektri joka on ihmiskunnan käytettävissä, on neutraali ja se voidaan määritellä uudelleen. Toisin sanoen, sitä voidaan käyttää positiivisella tai negatiivisella tavalla.

Kun matkasitte aina vain kauemmas Jumalitsestänne, Teidät Lähteeseen Yhdistävä Valopilari venyi äärimmilleen, kunnes siitä tuli ohut hopealanka päälakenne levyisen, kirkkaan valopilarin sijasta.  
Olette nyt peruuttamassa tuon prosessin, Rakkaat. Kun värähtelytaajuutenne kohoaa ja palaatte harmoniseen värähtelyyn, ValohopeaLankanne Alkaa Laajeta, kunnes se on taas kerran päälakenne levyinen. 
Maalauksissa "halot" joita näette ylösnousseiden mestareiden ja pyhimysten ympärillä, edustavat hehkuvaa Kruunuchakraa, mikä on näkyvä niille, joilla on sisäinen näkökyky.

Ne jotka ovat kolmannen ja neljännen ulottuvuuden harhassa, saavat ainoastaan pienen elävän valovirran Isä/Äiti Jumalaltamme Korkeamman Itsensä kautta. Elämän hengitys rajoittuu ja heidän käytettävissään on vain minimaalinen määrä Elämänvoiman Perusenergiaa. Heidän voitaisiin sanoa olevan "nälkiinnyttävällä ruokavaliolla", sillä he eivät saa kaikkia "valoravinteita", joita tarvitaan toimimiseen voimaantuneena henkis-inhimillisenä olentona. Massojen tällä olemassaolon tasolla hengittämä ilma on vain happea.


Päästessänne Korkeampiin Ulottuvuuksiin voitte kuitenkin yhdistyä myös Elävään Valoon nimeltään Timantinkovat Hiukkaset tai prana. Sillä silloin kuin resonoitte jalostuneempien tietoisuustasojen kanssa, ilma on täynnä elämän eliksiiriä ja omistautumalla ja tahtonne ilmaisemalla valmistaudutte tulemaan Elävän Valon Astioiksi. 
Tätä Kristus-valoa ei voi määritellä uudelleen, sitä voidaan käyttää vain Korkeimmaksi Parhaaksi, sillä se on Aktivoitava Puhtaalla, Rakastavalla Tahdonilmaisullanne. Muuten se pysyy lepotilassa.

Tietoista hengittämistä puhtaan tahtonsa ilmaisten voitaisiin kutsua SieluHengitykseksi
, ja kun olette yhdistyneet elämä/valovirtaan valokaupunkien, äärettömyyshengitysharjoituksen ja "binäärijonon" kautta, saatte timanttisäde-elämän/valon Virtaamaan Loppumatta Teihin ja Kauttanne. 
Tällöin Te ja maailmanne muututte ikuisuudeksi ja kolmannen/neljännen ulottuvuuden harha haalistuu hitaasti taustalle. Teistä tulee immuuneja ympärillänne pyörivälle negatiivisuudelle, kun olette Valon Elävä ja Säteilevä Vartiosotilas. 
Monet Teistä kysyvät: "Miten voimme Yhdistyä SuojelusEnkeliimme, Mestareihin ja Enkelivoimiin?" 
Sanomme Teille, että Kääntykää Sisäänpäin ja Siirtäkää Tietoisuutenne Pyhän Sydämenne Pyhättöön. 
Hiljaisuus tuossa pysähtyneessä/tyynessä pisteessä on Rajattoman Voiman Paikka. 
Keskittynyt Voima Yhdessä keskittyneen aikomuksen kanssa johtaa täydelliseen ja tietoiseen liittoon kaiken olevaisen kanssa. 
Tästä syystä on sanonta: "Ole paikallasi ja tiedä, että olen Jumala."
 
Isä/Äiti Jumalamme puhuu teille hiljaisella, pienellä äänellä sisältä. Laajempi itsenne henkimuodossa yrittää aina töniä teitä oikeaan suuntaan. Tönäisyt innostuksen ja hienovaraisten, positiivisten tapahtumien kautta lisääntyvät, kun alatte kuunnella ja ryhtyä positiivisiin toimiin korkeimmaksi parhaaksi. 
Maailmankaikkeuden motivoivat voimat ovat hiljaisia, mutta voimakkaita. Maailmankaikkeus yhdessä elämän eliksiirin kanssa vain odottavat Teitä Vaatimaan jumalaisen Syntymäoikeutenne.

Kun Hyväksytte sen tosiasian, että itsearvostuksen tunteen on tultava sisältä, lakkaatte etsimästä vahvistusta muilta ja itsenne ulkopuolelta. Riippumatta siitä miten paljon rikkauksia keräätte ja miten monia saavutuksia Teillä on, Etsitte Ikuisesti Hyväksyntää, jos Teillä ei ole syvään juurtunutta Yhteyttä Sisäiseen Jumalkipinäänne. 
Sielunne keskellä on Pyhä Sydän ja se keskellä Timanttiytimellinen Jumalsolu. Pyhä Sydän ja Pyhä Mieli Yhdistävät Teidät Korkeampaan Älykkyyteenne ja saavat aikaan Äärettömän Tiedostamisen.

Monet Teistä ovat myös sanoneet: "Mikä on "binäärijonoharjoituksen" tarkoitus?" Olemme pyrkineet viime kuukausien aikana auttamaan Teitä sen ymmärtämisessä, että paluuväylä kotiin muodostettiin aioneita sitten. 
"Binäärijonoharjoituksen" tarkoituksena on äärettömyyshengityksen kautta avata nuo hienostuneet väylät ja muodostaa uudelleen yhteys olemassaolon korkeampien ulottuvuustasojen kanssa. Kun Te Valon Vartiosotilaina Yhdistätte enemmän ja enemmän Valokaupunkien Korkeampia jalostuneita taajuuksia fyysiseen astiaanne ja Säteilette niitä maailmaan, alkaa UudelleenYhdistyminen Korkeampiin Ulottuvuuksiin, jolloin Teillä taas kerran on pääsy Valon Täyteen Spektriin, mikä sisältää ikuisen elämän pranaa/timantinkovia hiukkasia.

Muistakaa, että aiemmassa selityksessämme sanoimme, että tekemällä "binäärijonoharjoitusta" pääsette kahdeksannen ulottuvuuden äärettömyys/vaurausportille ja myös yhdeksännen Ulottuvuuden Enkeliportille.  
Tämä on korkein taso, joka on ihmiskunnan saavutettavissa tällä Ylösnousemuskierroksella. 
Ilmaisemalla tahtonne, hengittämällä äärettömyyshengitystä ja sanomalla kunkin numeron pitäessänne tauon pysähtyneessä hetkessä, avaatte ns. virtapiirin jokaiselle ulottuvuustasolle ensimmäisestä yhdeksänteen:
2 * 4 * 8 * 16 * 32 * 64 * 128 * 256 * 512, avautuvat ulottuvuusväylät ovat 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8. ja 9.

Ne Teistä jotka ovat palanneet hyväksyttävään kaksinaisuustasoon laajemmassa Valon ja Varjon spektrissä, ovat jo puhdistaneet ja avanneet hienoiset kanavat ensimmäisestä Korkeampaan neljänteen ulottuvuuteen saakka ja ovat nyt puhdistamassa väylää Korkeamman viidennen ulottuvuuden tasoille. Jotkut Teistä pääsevät nyt kuudennen ulottuvuuden valotaajuuksiin oman alueenne valokaupunkien kautta ja lisäävät nuo tekijät energeettiseen valokaavaansa.


Toivottavasti tämä auttaa Teitä Ymmärtämään, miten tärkeitä nämä harjoitukset ovat ja miten tulokset eivät auta ainoastaan Teitä Ylösnousemuksenne Polulla, vaan myös koko ihmiskuntaa ja maapalloa. 
Monet Teistä ovat luvanneet ja sopineet tuovansa esiin sen Luojavalon maksimimäärän, minkä voitte ihmisenä sisältää fyysisessä astiassanne, ja Rakastavan tahdonilmaisunne avulla jakavansa tätä Valoa Kaikkien Korkeimmaksi Parhaaksi. Ymmärrättekö nyt, miksi kutsumme Teitä Valon Vartiosotilaiksi?

Rakkaat, nämä ovat huomattavan muutoksen aikoja ympäri maapalloa ja aurinkokuntaanne, ja jokainen Teistä on keskellä nopeutunutta vihkimysprosessia - tiedostatte sitä tai ette. 
Voitte joko siirtyä eteenpäin helposti ja sujuvasti tai vajota syvemmälle matalampien ulottuvuuksien kaaokseen ja kärsimykseen. Muistakaa, että sillä hetkellä kun alatte uskoa niukkuuteen ja rajoituksiin, alatte kokea noita rajoituksia elämänne kokemuksessa. Valinta on Teidän, sillä olette todellisuutenne Luoja.

Tietäkää, että edessänne olevat haasteet ja tilaisuudet tuovat palkkioita, jotka ylittävät kaiken, mitä voitte kuvitella. Älkää siis pelätkö astua ulos mukavuusalueeltanne, kun kurkotatte tähtiin. Teidän on opittava, että todellinen onnellisuus ei ole lahja maatasolla. Se on ansaittava eikä siihen pääse ilman sisäistä itsearvostuksen tunnetta.


Olette löytämässä todellisen itsenne, kun kaikki harhakuvat, vääristymät ja väärinkäsitykset ovat vähitellen selkeytymässä. Teidän on kuitenkin Rakastettava ja Kunnioitettava sitä ihmistä, joka olette tällä hetkellä, samalla kun pyritte tulemaan ihmiseksi, joka haluatte olla. 
Monet Teistä ovat Tiedostamassa Totuuden ja Oikeiden Valintojen Voiman.

Ottakaa Vastaan Säteilevä Valoviittanne, sillä olette ansainneet sen. Seuratkaa omaa polkuanne ja älkää pelätkö olla erilaisia kuin ympärillänne olevat. Tiedämme, että tunnette yksinäisyyttä toisinaan, mutta Te ette ole koskaan yksin. Kutsukaa meitä ja opastamme ja autamme Teitä kaikin mahdollisin tavoin. Olkaa Rohkeita ja Päättäväisiä, urheat Valonkantajani. 
Tietäkää, että olen kanssanne Aina ja että Teitä Rakastetaan Kovasti.

Olen ArkkiEnkeli Mikael.

SIELULAULUNNE HIENOVIRITTÄMINEN, ENERGEETTINEN PUUMERKKINNE 
lue myös

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja yötä.

Minua ihmetyttää ettei sivuillasi ole käynyt kukaan kommentoimassa. En itesekään ole löytänyt tänne lukemaan alunetsintöjeni poluilla, nyt vain eksyin. Olet kovasti siirtänyt tietoa mukavilla kuvilla. Miten itse? Oletko tyytyväinen?

SeijaTuulikki kirjoitti...

Hei Anonyymi ( Hei ja yötä)

Kiitos!
Nyt ainakin kommetteja olen saanut Sinulta kiitettävästi!

Ja muiltakin, sen mukaisesti kuin lukijani ovat katsoneet niitä tarpeelliseksi antaa!

Kommenteista tietää, että lukija on hyväksynyt tai hylännyt kanavoinnin tai muun kirjoitteluni todellisuudekseen tai ei !

Blogissani on myös tilastointi - sivusto minulle, josta näen kuinka päivittäin sivuillani on käyty ja mitä luettu, vaikka kaikkiin ei kommentteja olisi annettukaan.

Koen tämän blogini itselleni tarpeelliseksi eli kirjoittelen tätä itselleni ja samalla toivon että satunnaisia lukijoitakin kiinnostaisi henkiset asiat.

Herättelyä:)

Kiitos käynnistäsi ja Tervetuloa uudelleenkin!

Valoa ja Aurinkoista Kesää edelleenkin :)