WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 4. heinäkuuta 2011

MusiikkiHurmio / Parantava Lahja Ihmiskunnalle

Oma kuva Joutsenet Lammella Enkelten Valtakunnassa 4.7.2011

http://www.youtube.com/PatriciaCotaRobles

MusiikkiHurmio

MUSIIKKIHURMIO
Parantava lahja ihmiskunnalle

Taivaallista musiikkia Joao Cota-Roblesilta, Frederic Delaruen kautta

"Tämän taivaallisen musiikin taajuus kommunikoi kehon jumalaisen älykkyyden kanssa solutasolla ja nostaa jokaisen solun tietoisuutta. Kun musiikki tyynnyttää ja lohduttaa soluja, kehon luontainen kyky parantaa itsensä lisääntyy.

"Tämä pyhä musiikki on yhteensopiva ja toimii harmoniassa jokaisen parannusmenetelmän tai lääketieteellisen hoidon kanssa, mitä henkilö ehkä valitsee kokevansa. Musiikki resonoi lisäsiunausta jokaiselle, joka käsittelee jonkinlaista syöpää.

"Tämä musiikki on lahja Korkealta eikä sitä ole koskaan tarkoitus ostaa tai myydä. Jakakaa tämä informaatio kaikkien kanssa, jonka tunnette ehkä hyötyvän tästä taivaallisen musiikin pyhästä lahjasta." 
PARANTAVA LAHJA IHMISKUNNALLE - MUSIIKKIHURMIO

Kirjoittanut Patricia Diane Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
21.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

Tarkkaavainen lukija huomasi, että eilen lähettämässäni Cota-Roblesin viestissä oli toiseen musiikin latauspolkuun tullut kirjoitusvirhe - oikea versio on www.fredericdelarue.com. (Cota-Roblesin linkki on oikein www.eraofpeace.org) lue myös
Parantava Entsyymi

Joutsen


PÄÄTEEMA: Viehkeys, viattomuus, tasapaino.

Intiaanitaruissa Joutsen kohtasi Sudenkorennon vartioimassa Pyhän Vuoren mustaa aukkoa, joka oli portti mielikuvituksen toisiin tasoihin. Joutsen sai luvan Sudenkorennolta käydä portin tuolla puolen ja palattuaan monta päivää myöhemmin oli Joutsen muuttunut viehkeän valkoiseksi, pitkäkaulaiseksi linnuksi.


PARANTAVA VOIMA: 


Joutsenen parantava voima opettaa antautumaan universumin rytmin kauneudelle, se kutsuu meitä yhdentymään kaikkien tietoisuuden tasojen kanssa.

Ei kommentteja: