WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Loistakaa Valoanne, Jakakaa Visionne

Sulje silmäsi.
Kuvittele pieni valo sydämessäsi.
Valo kasvaa hiljalleen suuremmaksi,
se kiipeää kaulaa pitkin kasvoillesi, hehkuu vatsassasi ja virtaa lantiosta aina varpaisiin asti.
Pian koko elimistösi loistaa kirkasta, puhdasta valoa.
Voit myös visualisoida jonkin värin tähän valoon.
Valo on rakkautta, tunne rakkaus koko kehossasi valon kautta.
Namaste ("Tervehdin Valoa, jonka sinussa näen").

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)

 Syyskuu 2010

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat Mestarit, näinä nopeutuneen transformaation ja kaoottisen muutoksen aikoina on muodostunut kaksi erottuvaa ryhmää maailman rotujen, uskontojen ja kulttuurien keskuudessa. 
Nämä kaksi ryhmittymää ovat hyvin havaittavissa meidän näkökulmastamme korkeammissa ulottuvuuksissa. Niillä joilla on uskoa tulevaisuuteen ja jotka pyrkivät kaikin mahdollisin tavoin tekemään parempaa maailmaa itselleen ja muille, on Valoa Hohtava Aurakenttä, joka Laajenee Ulospäin jatkuvasti Suurenevina Ympyröinä ja näin vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin ympärillään. 
Monet Teistä ovat tulleet muuntajaksi ja vartiosotilaaksi sille jumalaisen Valon Tulvalle, mikä etsii Ankkuroitumislähdettä maan päällä. 
Kuten olemme sanoneet monta kertaa, voimakas ja transformoiva koko Valospektri on Pyhää Tulienergiaa, mitä maa ja ihmiskunta tarvitsevat siirtyäkseen onnistuneesti matalampien ulottuvuuksien tiheästä ja laajasta kaksinaisuudesta Korkeampien Neljännen ja viidennen Ulottuvuuksien Keveyteen ja Laajentuneeseen vapauteen.

Taianomaisesti Teidän, Uskollisen Sielujen joilla on Silmät ja Sydän Keskittyneenä Kirkkaaseen, uuteen tulevaisuuteen, visionne ja unelmanne ovat toteutumassa nopeammin, kuin voisitte koskaan kuvitella. 
Intuitiivisista kyvyistänne tulee vahvempia ja tarkempia ja Teistä on nopeasti tulossa tehokkaita kommunikoimaan "mielestä mieleen" Oppaidenne ja Opettajienne kanssa Korkeammissa Ulottuvuuksissa. 
Ilmentämiskykynne parantuvat, sillä tiedätte, että Teidän on uskollisesti noudatettava asioiden toimittamisen universaaleja lakeja. 

Ensin Teillä on oltava ytimekäs ja selkeä siemenajatus siitä, mitä haluatte ilmentää (tämä saavutetaan käyttämällä Jumalan tahdon, Isä Jumalan ensimmäisen säteen ominaisuuksia). 
Toiseksi Teidän on pyydettävä Korkeamman Itsenne ja Enkeliauttajienne apua toteamalla: 
"Pyydän tätä tai jotain parempaa suurimmaksi parhaakseni ja suotuisinta lopputulosta kaiken kannalta." 
Teidän on myös lisättävä vilpitöntä tunnepolttoainetta siemenajatuksiinne (tämä vetää toisen säteen, Äiti Jumalamme Rakkaus- ja viisausominaisuuksia). 
Kolmanneksi Teidän on ryhdyttävä vaadittaviin toimiin unelmienne toteuttamiseksi (tämä on kolmannen säteen dynaamisten ominaisuuksien käyttämistä) ja näin käytätte hyväksenne kolmannen Jumaltietoisuuden kaikkia laatuja, ominaisuuksia ja hyveitä seitsemännen säteen kautta.

Pelko on hallitseva tunne massoilla, jotka ovat edelleen jumissa massatietoisuuden uskomusrakenteen negatiivisuuskurimuksessa. 
Tulevaisuuden, puutteen, hallituksen, suuryritysten, toisten uskontojen, erilaisten kulttuurien ja rotujen ja myös Jumalan vihan pelko. 
Inhotaan ja pelätään niitä, jotka näyttävät erilaisilta ja ajattelevat ja toimivat eri tavalla, ja ennen kaikkea on muutoksen pelkoa. Pelätään ja siksi kritisoidaan, tuomitaan ja käydään päälle vihaisena ja turhautuneena ja näin luodaan vielä suurempia tai voimakkaampia negatiivisuuden ja pelon ajattelumalleja ympärille. 
Nämä pettyneet Sieluparat luovat voimakkaamman ja jatkuvasti laajentuvan negatiivisuuspyörteen itsensä ja Rakkaidensa ympärille ja näin vetävät puoleensa niitä asioita, joita he pelkäävät eniten. 
He ovat jääneet itsensä toteuttavan ennusteen verkkoon, mikä vahvistaa heidän uskomuksiaan ja pitää heidät kahlittuna omaan kärsimyksen, puutteen ja kaaoksen harhamaailmaansa.
Eräänä päivänä hekin kohottavat silmänsä ja sydämensä taivaisiin ja vastaavat Hengen kuiskauksiin, kun he kääntyvät sisäänpäin, sieluitsensä lohdutuksen ja opastuksen puoleen. 
Kuitenkin, kuten tiedätte, Suuri Kosminen sykli on tulossa nopeasti loppuun ja maa kulkee spiraalissa uuteen asemaan Aurinkokunnassa riippumatta siitä, kuka on valmis Ylösnousemaan ja kuka ei. 
Ja niin Rakkaat Valonkantajat, tässä kohtaa Te tulette mukaan. Tämä on suuri tilaisuutenne LOISTAA VALOANNE ja JAKAA VISIONNE.

Kyllä, kuulemme ja ymmärrämme protestinne. Ajattelette, että te ette ole riittävän hyvä tai viisas opettaaksenne. Se pelottaa joitakin teistä niin paljon, että haluatte vetäytyä ja olla pyrkimättä enää laajentamaan tietoisuuttanne ja vaatimaan mestaruuttanne.  
Tämä viesti on vakuuttamassa Teille, Rakkaat, että olette valmiita opettamaan ympärillänne olevia. Opetatte esimerkillä. Opetatte sanoillanne ja teoillanne. Opetatte jokaisella sanalla, jonka puhutte, ja jokaisella ajatusmuodolla, minkä lähetätte eetteriin. Aurakenttänne vaikuttaa ihmisiin ympärillänne joko positiivisesti tai negatiivisesti. 
Säteilettekö Valoa, Uskoa, toivoa ja Vapautta? 
Kenties ette lisää pelkoa ja negatiivisuutta. Antakaa meidän kuitenkin vakuuttaa Teille, että te ette voi pysyä vallitsevassa tilanteessa tai veltossa toimimattomuudessa. 
Universaali laki vaatii, että Luojarakkauden/Valon Virtaamiseksi Sisään jatkuvasti sen on virrattava Teihin ja sitten Säteiltävä Teistä ulospäin, kun olette ottaneet tarvitsemanne osuuden. Tämä on muuttamaton ja pettämätön laki.

Aiemmissa viesteissä olemme selittäneet Teille, miten avatarat, ylösnousseet mestarit, enkelikunta ja suuret valo-olennot, nopeasti lisääntyvän maallisen vihittävämäärän rinnalla tekevät yhteistyötä Kosmisen valoneuvoston opastuksen alaisena, tuodakseen esiin kehittyneitä viisausopetuksia näitä ennenkuulumattomia transformaatio- ja ylösnousemusaikoja varten. Älkää erehtykö - kaikki jotka ovat polulla, ovat opettajia joko muodollisesti tai vain esimerkkinä ja ennen kaikkea tarvitaan säteilyänne.

Muistakaa, että vedätte energiaa puoleenne ja säteilette energiaa solaarivoimakeskuksestanne (edestä ja takaa). 
Kun Energiapuumerkkinne jalostuu lisää ja virittyy Korkeampiin Valotaajuuksiin, ammennatte edelleen osittain peruselämänvoiman puolispektriä, niin kauan kun vielä olette kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä. 
Se kuitenkin sekoittuu ja sulautuu Korkeamman Taajuuden Timantinkovien Valohiukkasten kanssa ja Rakastava aikomuksenne transformoi sen automaattisesti Korkeamman Taajuuden Energiaksi, kun harmonisoitte vapaan tahtonne Isä/Äiti Jumalamme tahdon kanssa.
Te olette niitä, joiden on oltava sen Ylimmän Luojan jumalaisen Valon Vastaanottimia ja Muuntajia, mitä suodatetaan Teihin Isä/Äiti Jumalaltamme. 
Aivan kuin rakkaat universaalit vanhempamme vähentävät ja suodattavat Luojavaloa galaktisiin aurinkoihin ja se välitetään sitten alaspäin aurinkokuntanne auringon kautta, Teitä tarvitaan Valon suodattamiseen itsenne kautta. 
Teidän on sitten aktivoitava se ehdottomalla rakkaudellanne ja Säteiltävä sitä maailmaan. Voitte tulla Valon Puhtaiksi vastaanottimiksi vain tulemalla itsenne mestariksi ja voitte tulla sellaiseksi vain valaistumalla Teille tarjottavien viisausopetusten kautta. 
Tämä vaatii, ette yhdistätte nämä kosmiset periaatteet elämäänne niin, että Teistä tulee eläviä esimerkkejä ja opastavia valoja.
Tullaksenne Elämänvirran Eläväksi Sivujoeksi Teidän on valmistauduttava sallimaan elämän olemuksen virrata lävitsenne. 
Teidän on käytettävä se, mitä tarvitsette, ja sitten sallittava lopun virrata eteenpäin, valmiina muokattavaksi ihmeellisiksi uusiksi luomuksiksi. Näin teistä tulee valon kantajia ja palvelijoita. Tämä on kaikkien niiden opetusten perimmäinen viesti, joita olemme antaneet teille kuluneiden vuosien aikana. Tämä on itsemestaruuden tavoite. Tämä on ylösnousemustie.

Sallikaa meidän antaa Teille lisää ajatuksia pohdiskeltavaksi, kunnes palaamme taas yhteen ensi kuussa:

* Valaistumisprosessi alkaa, silloin kun muutatte egopersoonaanne ja ulospäin suuntautunutta vasenta aivopuoliskoanne sekoittumaan yhteen oikean aivopuoliskonne ja sisäänpäin keskittyneen intuitiivisen tietoisuutenne kanssa ja alatte kuunnella sieluitseänne.

* Uusia väyliä avautuu aivoissa, kun alatte purkaa viisauden valopaketteja ja historiaanne, jotka on tallennettuna pyhän mielenne korkeamman ulottuvuuden tasoille. Vanhat väylät ja kolmannen ja neljännen ulottuvuuden menneisyysmuistot alkavat hävitä ja huomaatte, että tulee vaikeammaksi ja vaikeammaksi muistaa entisen elämänne epäonnistumisia ja kärsimystä. Emmekö ole kertoneet teille, että parannatte menneisyyttä, kun kuljette spiraalina tulevaisuuteen? Muistatte historianne ja kuka olette, mutta vain positiiviset ja harmoniset tapahtumat.

* Heräämishetki on silloin, kun kundaliini syttyy juurichakrassa ja kulkee selkärankaa chakrajärjestelmän läpi avaten korkeamman tietoisuuden seitsemän sinettiä. 
Ydinjatke tai ylösnousemuschakra, mitä joskus kutsutaan Jumalan suuksi, aktivoituu ja käpylisäke alkaa sykkiä ja toimia, niin kuin alun perin suunniteltiin. Tämä vuorostaan avaa kruunuchakran tai valaistumisen lootuksen päälaella ja näin yhdistää säteilevään valopilariin, mikä lopulta johtaa Jumalitseenne tai "minä olen" -olemukseenne. 
Kun olette tehneet tämän yhdistymisen, muututte iäksi. Hengen voima alkaa virrata lävitsenne, kun alatte ottaa takaisin itsenne mestaruutta sekä jumalaisen perintönne lahjoja.

* Olette palaamassa luontaiseen olotilaanne ja ottamassa takaisin kosmisen tietoisuutenne, kun kehitytte ja valmistaudutte olemaan tulevaisuuden uuden kultaisen galaksin uusi "Aatamin ja Eevan" prototyyppi.

* Teidän täytyy pyrkiä harmonisoitumaan korkeamman itsenne monien puolien kanssa ja aina tavoittelemaan suurinta hyvää. Ette ole enää vain yksilö, joka on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa, kun kuljette syvemmälle Hengen ykseyteen. 
Kun siirrytte harmittomuuden tilaan, siirrytte myös armon tilaan ja silloin alkaa taika. Aivoissa tapahtuu neuro-biologinen uudelleenjärjestely ja lopulta saavutatte kosmisen tietoisuuden peruuttamattoman tilan.

* Olkaa vakuuttuneita, että massojen valaistuminen on mahdollista tässä elämässä ja jokaisella teistä on oleellinen osa esitettävänä tässä suuressa draamassa.

* Seitsemännen säteen ja violetin liekin aikakausi on ratkaiseva kohta evoluutioprosessissa, jolloin Jumaltietoisuuden kolminkertaisen liekin suora vaikutus maahan ja ihmiskuntaan kiihtyy dramaattisesti. 
Kun se kiihtyy, se pyörii alaspäin seitsemännen säteen kautta, ylöspäin suuresta ja ajattomasta violetista tulesta maan sisällä ja ulospäin taajuudesta teidän sydänkeskuksessanne, valaistuneet valonkantajat ympäri maailmaa. 
Tämä kosmisen tulen jumalainen eliksiiri luodaan yhdistämällä Isän jumalaisen tahdon sininen liekki, Jumalattaren jumalaisen rakkauden vaaleanpunainen liekki sekä jumalaisen viisauden säteilevä kultainen liekki. 
Tämä spiraalitoiminta alkaa vaaleanpunaisen ja sinisen liekin sekoittamisella kultaisen tulen ytimeen ja näin luodaan pyhä violetti liekki. 
Tämä saa aikaan jumalaisen alkemian, jolloin kaikki riitasointuiset tai epäharmoniset energiat voidaan transformoida positiiviseksi elämänvoimaksi. 
Se sisältää kaikki Isä/Äiti Jumalamme lahjat ja siunaukset ja tuo ne teidän ulottuvillenne, heidän solaaripojilleen ja -tyttärilleen tai valon auringoille, mitkä syntyivät heidän pyhästä liitostaan.
Rakkaat, tulevaisuudessa on normaalia elää Mestarin, arvostetun Valo-olennon tai harvinaisissa tapauksissa ArkkiEnkelin Aurakentässä. 

Te, polun tavoittelijat, rakennatte siltaa aineellisen ja henkimaailman välille. 
Älyn ja järjen valo tuo viisautta ja ymmärrystä, sillä ne antavat mentaalin luonteen ja polttoainetta, mikä tee teille mahdolliseksi ymmärtää ja hallita muodon maailmaa. Ennen inkarnoitumista suostuitte valaisemaan polkua ja näyttämään tietä takana seuraaville. 
Teidän on oltava Uutteria Totuuden Etsinnässä ja Teillä on oltava Voimakas Halu ja Valmius Palvella, jos tarkoituksenne on liittyä mestarien riveihin. 
Olette nyt sopeutumassa sähkömagneettisten Valovirtausten Korkeampiin Taajuuksiin. Sieluitse kannustaa Teitä tulemaan tietoiseksi universaaleista laeista, jotta voitte ottaa täyden hyödyn Jumalan antamista luomiskyvyistänne.

Rohkeat Sydämet, kiedomme Teidät SuojeluAurakenttäämme ja Säteilemme Teille Kosmisen Valoneuvoston ikuista Rakkautta ja Kiitollisuutta. Olemme kanssanne aina.
Olen ArkkiEnkeli Mikael.

LOISTAKAA VALOANNE, JAKAKAA VISIONNE

KIITOS :)

Kiitos 
Olemme-Kaiken-Sisällä  :)
Ihmisten Valo alkaa LOISTAA 

Ei kommentteja: