WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 5. heinäkuuta 2011

JumalÄiti - Heräämisviesti


Jumaläitiä kanavoinut Sol'Ara An (spiritlibrary.com)
27.1.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat heräävät Valonlapseni, Sydämenne on näinä päivinä hyvin täynnä pelkoa.  
Meillä on Sydämessämme totuus Valostanne, Rakkaudestanne ja jumaluudestanne, joka on totuus siitä, keitä olette.

Monta kertaa olen tuonut toivon, sisar- ja veljesrakkauden viestejä maailmaanne. Ja  kuitenkin näyttäisi siltä, että monet lapsistamme pitävät parempana ylivaltaa, sen sijaan kuin muistavat herättäjiemme viestin: 

Rakkaus on ainoa totuus ja ainoa tapa kohdella  toisia.

Lähetimme yksinkertaisen viestin aikana, kun sota oli raaempaa, kuin mitä näette maailmassanne tänä päivänä. 

Silloin ihmisillä oli vain vähän katumusta. Niinpä viestit
tulivat tuomaan ihmisten Maailmaan Harmoniaa ja Heräämistä Pehmeämpään ja Rakastavampaan Olemistapaan. 

Eikä tämä viesti ole todellisuudessa koskaan muuttunut meidän osaltamme.
Ihminen on muuttanut tapojaan, ja tämän luomuksen näette kaikki edessänne tänään.

Ihmisissä on ollut aina paikka, jossa on pidetty sen Sielun todellista vilpittömyyttä, joka lähetettiin ihmiskulkuneuvoon elämään ihmiselämää.  

Tämä peruskipinä on jokaisen maan päällä elävän Olennon Sydämessä. 

Tämän vuoksi emme ole koskaan epäilleet, että heräisitte
totuuteen alkuperästänne ja tämän tiedon myötä hyväksyisitte jumaluuttanne, toistenne Rakastamisen.

Suuri pimeyden aika on tullut ja mennyt monta kerta tällä planeetalla. Ja voitte tehdä tämän valinnan taas kerran. 
Kuitenkin tällä kertaa näemme kipinän, joka ylittää kaikki
aiemmat kerrat. Se riittää kertomaan meille, että saatatte hyvinkin välttää tämänkertaisen pimeyden. Ihmiskunnalla on mahdollisuus valita Rakkaus tai Pelko.
Olemme puhuneet monta kertaa Valinnan, Vapaan Tahdon Lahjasta. Jotkut uskovat, että heidän Sydämensä on myrkyttynyt ja loukkaantunut korjaamattomaksi ja etteivät he voi koskaan nähdä ketään sisarenaan tai veljenään. 

Eivätkä he tietenkään voi nähdä itsessään sitä Rakkautta, josta puhumme. Kuitenkin tämä on totuutemme. Tämä on taas kerran viestimme.

Olemme lähettäneet monia Sieluja keskuuteenne tänä aikana tuomaan viestejä ja olemuksemme Valoenergiaa Parantavaksi Energiaksi. 

Olemme lähettäneet viisaita, joilla on Rakkautta ja
Myötätuntoa Sydämessään joka hetki. Olemme lähettäneet Jumalan Rakkauden kanavia, siitä kirjoittavia ja puhuvia. 

Ja näin emme ole koskaan jättäneet Teitä, jotka haluatte olla
lapsiamme!

Mitä ovat tarpeenne, mitä pyydätte meiltä? 

Monet eivät koskaan pyydä. He ajattelevat vain omaa tuskaansa ja katkeruuttaan eivätkä anna meille hetkeäkään ajatuksistaan, jotta voisimme tuoda vähän lohtua. 

Olemme Rakkaudessamme ja tiedämme, että jonain päivänä käsitätte, että olemme aina seisoneet aivan vieressänne - Teidän on aina tarvinnut vain pyytää.

Voitteko nähdä tässä Rakkautta? 

Voitteko ymmärtää sellaisen voiman itsessänne, että saisitte Luojanne Seisomaan Vieressä katselemassa sitä, kun tuhoatte niin kovasti  maapalloanne ja itseänne? 

Kyse Rakkaudesta ja siitä tiedosta, mikä meillä on siitä, keitä olette. Tekin olette Luojia ja tekin olette meitä ja tiedämme, että tällä matkalla on suuri tarkoitus.

Jos olisimme tekemässä niin, kuin jotkut ennustavat, että ottaisimme takaisin maapallon  ja vapauttaisimme kaiken siitä yhdellä tahtomme pyyhkäisyllä, antaisimme vain todisteen
niille, jotka uskovat "Jumalan pyhään vihaan". 

Emme ole sellaisia. 

Totuutemme on, että olemme Jumalan Rakkautta, ja sellaisena emme voisi koskaan päättää ottavamme Teiltä sitä
Lahjaa, jonka olemme antaneet - pyytämäänne lahjaa. Elämää.

Olette aina saaneet tehdä elämän kanssa halunne mukaisesti. Nyt on kuitenkin aika tehdä sopimus muuttumisesta ja siirtymisestä tunnetun yläpuolelle. 

Siirtyminen Jumalan Rakkauden Korkeampaan Värähtelyyn on maapallon ja ihmiskunnan kauan sitten valitsema polku, ja nyt on aika kohota vanhan tuskan ja unohduksen toimintamallin yläpuolelle ja Sallia Herääminen Omassa Sydämessänne.

Olen halunnut myös puhua niistä ympäriinsä välitetyistä ajatuksista, jotka kertovat suunnitelmasta, että ihmiskunta lopetetaan ja että kaikki lähtevät yhdessä valtavassa
pamauksessa. 

Tämä on kaukana siitä, mitä näemme Valonlastemme Luovan. Hyvin monet Teistä lähettävät nyt Rakkauttaan Rakkaalle Äiti Maallemme. Hän tuntee katumuksenne ja hän on hyvin Rakastavasti Antanut Anteeksi ihmisille.

Totuutemme on, että Te ette epäonnistu. Totuutemme on, että Te kohoatte pelon yläpuolelle ja siirrytte Sielunne Iloon, ajatuksen ja Luomisen Sisäiseen Paratiisiin ja Astutte

"Valaistumisen Kultaisten Ovien" läpi heränneinä valo-olentoina! 

Tämä on meillä oleva  visio.

Tässä luomistyhjiössä ei ole mitään muuta kuin tietämisen hetkiä, ja niissä luomme uusia maailmoja. 

Kun luomme näitä maailmoja, uusia olentoja synnytetään Luojan Sydänenergiasta, ja annetun hetken värähtelytaajuus johtaa nämä olennot luovaan mahdollisuuteen.

Meillä ei ole muuta kuin nämä hetket, ja koska tiedämme tämän meidän puolellamme verhoa, käytämme jokaisen hetken luodaksemme mahdollisimman Korkeita ja Rakastavia Tilaisuuksia niille ElämänEnergioille, jotka liikkuvat hetkestä toiseen kasvaen ja laajentuen, luoden ja ilmaisten haluamme ja ilomme intohimoa!

Jos vain hetkenkin voisitte tietää tämän totuuden, ymmärtäisitte todellisen tarpeenne olla osa tätä maaksi kutsuttua elämänkokemusta. Hetkenne täällä antavat aikaa suureen kasvuun ja suureen ymmärrykseen siitä, mitä todellinen valintamahdollisuus tarkoittaa.
Luomistyhjiössä luomamme laajentuminen syntyy näistä kokemuksista, joita Rakas Sielumme on ollut valmis elämään maan päällä, jotta voimme siirtyä vieläkin pidemmälle luomaamme visioon ja käsittää omat unelmamme ylittävät mahdollisuutemme. 

Valmiutenne syntyä maan päälle on antanut lahjan sisarillenne ja veljillenne Kaikkeudessa.

Ja kuten on kerrottu, jokainen meistä antaa toisilleen
tilaisuuden olla enemmän, kuin mitä olemme kussakin hetkessä. Meidän lahjamme on nyt tuoda valonlapsillemme herääminen, Sielutietoisuuden Aktivoituminen taas kerran. 

Lahja, joka on luvattu tämän mahtavan elämänsuunnitelman alussa, tällä täynnä Rakkauttamme olevien suurien merien ja mahtavien vuorien maapallolla, on nyt otettavissanne, mutta teidän on pyydettävä… koska emme voi ottaa Teiltä uskoanne erillisyyteen. 

Teidän on valittava näkevänne toinen polku.

Jumaluuttamme, Ehdottoman Rakkautemme ja Armomme Ydintä kumpuaa monille joka hetki.

Käytämme tilaisuuden joka päivän koittaessa. 

Aurinkonne nousee taas kerran tervehtimään Teitä hymyllään, joka tarjoaa "uutta päivää"! 

Tämän lahjan tarjoaminen jokaisessa hetkessänne on Lahja, josta olemme puhuneet. 

Aurinkonne nousee ja sitten se laskee antaen joka kerta viestin heräämisestä… Sydämen Avaamisesta ja Sisällänne Säteilevän Sielunne Totuuden näkemisestä. Toivomme, arvomme ja tietomme estää tätä Aurinkoa pimentymästä…

Jumalaisesta määräyksestä Rakas Aurinkomme Nousee ja laskee, kunnes Rakkaat Valonlapsemme päättävät tulla meidän Luomisosaamme. 

Meillä on tieto, että tuo aika on nyt, siirtymä tapahtuu kehonne jokaisessa solussa ja sitä pelkoa tunnette.

Ymmärtäkää, Rakkaat Ystävät, että tämä muutos Värähtelyssänne, herääminen olemuksenne Rakkauteen ja Totuuteen on ollut valintanne aivan tämän mahtavan pelin alusta saakka.

Ainoa tuntematon asia oli se, miten päätätte herätä.

Jokaiselle ValonLapsellemme on annetta Vapaa Tahto, ja kuitenkin on myös aika, jolloin niin monet heräävät, että "painovoimana" tuntemanne Laki Vetää Teidät kaikki Ylöspäin, paljon Korkeampaan ja Kirkkaampaan Tietoisuudentilaan. 

Tämä on juurtuneena jokaisen ihmisen tietoisuuteen ja tämä "herätys" on aktivoitunut. Monet teistä tuntevat tarvittavasta liikkumisesta kertovaa levottomuutta.

Taas kerran on annettu viesti, yksinkertainen ja Suuren Rakkauden kera: 

Tulkaa takaisin virtaan ja olkaa Jumalan Rakkautta, sillä sitä Te kaikki olette. Ette voi enää katsoa toisen silmiin tietämättä, että tämä Rakas on yhtä kaiken sen kanssa, mitä olette. 

Kun katsotte toisiinne siunaten toisianne, annamme armoa lapsillemme, mikä kohottaa joka päivä lisää Rakkausvärähtelyä jokaisessa Teissä. Ja tämä Säteilee Kirkkaasti jokaisen katsomanne silmiin ja hänkin tietää Teidät Rakastetuksi!

Rakastakaa toisianne, olkaa rauhassa, tunnistakaa, että jokainen Teistä luotiin luojanne siemenestä. Tarkoituksella Teistä tehtiin erilaisia. 

Tarkoituksella Teille annettiin persoonallisuudet ja egot, joiden kanssa leikkiä. 

Tarkoituksellisesti kätkimme oman totuutemme nyt tiedettäväksi. Olemme pelanneet jokaisen erän teinä… meillä on ollut todella hauskaa!

Nyt on aika pelata erilaista peliä. Tietäkää, että olette jo kanssamme. 

Odotamme, että  tunnistatte sen! Herätkää omassa Sydämessänne, omassa tietämisessänne ja puhukaa meille
uudesta matkastamme. 

Yhdessä rakennamme lisää ValonTemppeleitä, kulttuureita. Lennämme, tanssimme, laulamme ja pidämme kovaa ääntä, sillä ilomme on suurin totuutemme!

Rakastamme Teitä, pidämme Teitä Rakkaina Sydämessämme ja odotamme iloista juttelua kanssanne omassa Sydämessänne! 

Kutsukaa meitä ja tietäkää, että kaikki on hyvin!

Olen Jumaläiti, Jumalan feminiiniset kasvot… olemme yhtä! 
HERÄÄMISVIESTI 

Se ihmettä on



Jokainen lintu ja jokainen puu,
maa joka aamuun valmistautuu,
viherrys niityn ja koivikon,
Jumalan työtä ja ihmettä on.

Jokainen tähti ja keltainen kuu,

pikkuisen linnun laulava suu,
kirkkaus liekin ja auringon
Jumalan työtä ja ihmettä on.

Jokainen joki ja puro ja tie,

ihmeitä kohti meitäkin vie.
Merien aava kuin yö rauhaton,
Jumalan työtä ja ihmettä on.

Jokainen hetki lapsia maan,

ihmeiden siltaa vie kulkemaan.
Jykevyys vuorten ja kallion
Jumalan työtä ja ihmettä on.

- Anna-Mari Kaskinen -
Kiitos Sieluni Veli
****************************

Ei kommentteja: