WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

MATKA EHEYTEEN


Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman 
( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 25.8.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

ARKKIENKELI URIEL: Matka eheyteen
 
Olette ryhtyneet Sielusopimukseenne, jotta palaisitte omaan Voimaanne ja Eheyteenne. Luovutte voimastanne, kun sallitte pelon olla opastava tekijä, kun ihmisluontonne hallitsee henkisyyttänne. 
Sielunne Eheyteen Vaikuttaa Jokaisessa Elämässä Kohtaamanne traumat ja se taso, millä ne on parannettu, selvitetty ja Muunnettu Valoksi. 
Siihen saakka kunnes olette saavuttaneet oman voimanne mestaruuden ja olette täysin eheä, Sielunne jatkaa matkaansa aineellisella tasolla yhdistykseen taas siihen Valoon, mikä on menetetty pelolle.
 
Jokainen uusi elämä on tilaisuus ottaa takaisin voimansa ja parantaa sielunsa haavat. Haavoittunut Sielunne Yhdistää opettajiin ja tilanteisiin, mitkä sallivat Teidän ottaa takaisin ne osanne, jotka olette antaneet pelolle, tuskalle ja surulle. 
Tällä matkalla keho on Hengen Astia aineellisessa maailmassa ja Elämä on Kulkuneuvo, minkä avulla oppimista, parantumista ja Valoon Yhdistymistä voi tapahtua. 
Ilman kehoa Sielu ei voi toimia aineellisella tasolla ja ilman Elämää tälle prosessille ei ole rakennetta.
 
Kokemanne ilon puute on kaiku menneestä kivusta, joka huutaa parantamista. Voitte hukkua tuskaan tai voitte rukoilla, että muistatte tarkoituksenne, muistatte sopimuksenne ja opitte. Älkää pyytäkö maailmankaikkeutta poistamaan tätä oppituntia itseltänne. Sen tiedostamisessa on Voimanne - etsimänne tyydytys, omaksi ottamanne mestaruus ja Maailmaan Tuomanne Valo. Maailmankaikkeus ei voi reagoida toivottomuuteenne, mutta se voi antaa Teille Toivoa ja Opastausta, kun Pyydätte Valon Kautta.
 
Enkelit itkevät kanssanne Surussa ja Epätoivossa ja he Riemuitsevat kanssanne, kun astutte mestaruuteenne. Ihmiskunnan on aika lopettaa pelon, voimattomuuden ja surun peli ja Astua Uuteen Ilon ja Ehdottoman Rakkauden Värähtelyyn.  
Sielu saavuttaa Eheyden, kun menneisyyden kaiut muunnetaan läsnä olevan hetken iloksi, kun pelko Korvataan Voimalla ja Rakkaus on Energia, johon kaikki Yhdistyy Vaivattomasti.
 
Muista tällä viikolla, että Elämäsi on eheytymisen matka - haavoittuneen Sielusi palauttamista Luojan Rakastavaan Valoon. 
Jokainen oppituntisi on tilaisuus oppia palauttamaan tämä tila ja löytää rauhaa ja iloa niissä uusissa energioissa, joita luot itseäsi ja ihmiskuntaa varten.
 
Vaadi takaisin henkinen vaikutusvaltasi
 
Elämien aikana henkinen matkamme on keskittynyt kasvuun parantumisen kautta. Jokainen karmaoppitunnin loppuunsaattaminen on merkittävä voitto, joka tuo meidät askeleen lähemmäs elämistä henkisesti vaikutusvaltaisena, jolloin saavutamme mestaruuden aineellisesta maailmasta ja tasapainon henkisen ja aineellisen maailman välille. 
Mutta miten vaadimme takaisin henkisen vaikutusvaltamme jokapäiväisessä elämässämme ja miten teemme sen suhteissamme toisiin saamatta aikaan valtapelejä, kamppailuja ja lisää karmaa?
 
Voi vaikuttaa siltä, että elämämme ihmiset ovat päättäneet horjuttaa vaikutusvaltaamme. Vaikka tämä voi näyttää olevan totta, kyse on vain näkökulmasta. 
Voimme joko olla uhri elämässämme ja nähdä jokaisen ihmisen haastavan oman vaikutusvaltamme tai voimme olla voittaja ja tietää, että toisten ponnistelut saattavat oppitunnit huomiomme piiriin ja meidän tehtävänämme on astua henkiseen vaikutusvaltaamme, paljastaa ja oppia oppitunnit ja siirtyä eteenpäin polullamme.
 
Henkisen vaikutusvaltamme ottaminen ei liity mitenkään siihen, kuka on oikeassa tai väärässä, tai hyvien ja pahojen ihmisten tai kokemusten määrittelemiseen elämässämme. 
Silloin kun olemme voimakkaita ja toimimme vaikutusvaltaisesti, saatamme itsemme tuohon energiavärähtelyyn ja kaikki elämässämme harmonisoituu sen mukaisesti. Voimme antaa vaikeiden ihmisten olla vaikeita - heidän ei tarvitse tehdä sitä meidän elämässämme. 
Ja kun olemme henkisen vaikutusvaltamme värähtelyssä, meillä ei ole mitään todistettavaa, joten toisten sanat tai teot eivät voi haastaa meitä. Niillä ei yksinkertaisesti ole merkitystä.
 
Henkisen vaikutusvallan energia vie meidät sen yläpuolelle, että meidän on oltava oikeassa, saatava kostaa, taisteltava aatteemme puolesta, puhdistettava maineemme tai osoitettava arvomme, vilpittömyytemme, kauneutemme tai ansaitsevuutemme toisille. Nämä ovat valtataisteluja. 
Olemme omassa henkisessä vaikutusvallassamme, ja kun otamme tämän energian vastaan luottavaisesti, kaikki elämässämme resonoi sen kanssa.
 
Opimme silloin, että matkassamme ei ole kyse - eikä ole koskaan ollut - olemisesta parempi kuin joku toinen tai oman arvomme osoittamisesta. 
Kyse on aina ollut Oman Suuruutemme Löytämisestä, Oman Valomme Sallimisesta Valaista Polkuamme ja Yhdistymisestä Henkiseen Vaikutusvaltaamme, mikä luo uuden värähtelyn meille ja ihmiskunnalle. 
Kun ihmiset toimivat henkisen vaikutusvallan näkökulmasta, valtataistelut ja niiden mukana kulkeva pelko ja pimeys ovat menneisyyttä ja meillä On Taivas Maan Päällä ja Kaikilla Rauha.
 
Entä sitten he?
 
Asiakkaat usein varaavat lukemuksen, silloin kun heillä on vaikeita elämäntilanteita, erityisesti tilanteita joihin liittyy ongelmia aikaansaavia ihmisiä. Kyse voi olla ongelmista jonkun kanssa töissä, suhteessa tai perheessä. 
Kun joskus kohdataan todella kammottavaa toisten käyttäytymistä, kysymys kuuluu: "Entä he sitten, milloin he maksavat tekemisistään ja miksi he pääsevät kuin koira veräjästä?" 
Kun kuljemme henkistä polkua ja teemme parhaamme vilpittömästi omalla polullamme, miksi meidän on kärsittävä ja joku toinen ilmiselvästi saa käyttäytyä huonosti maailmankaikkeuden puuttumatta asiaan?
 
Saatamme olla henkisiä olentoja, mutta pelaamme ihmisen kentällä ihmisen tunteiden, halujen, ajatteluprosessien ja kokemusten kanssa, mistä jotkut voivat olla hyvin vaikeita. 
Ihmistunne haluaa rangaistuksen - jonkun joka saa aikaan paljon tuskaa on vastattava teoistaan. Miten tiedämme, ettei näin jo tapahdu? Mitä jos heidän tavoitteensa oli tehdä meistä pelokkaampia, kuin mitä he jo ovat? Mitä jos he haluavat meidän pelkäävän itseään enemmän, kuin he pelkäävät meitä, jotta he voivat tuntea olevansa hallinnassa ja etulyöntiasemassa?
 
Ne jotka saavat meille aikaan suurimmat ongelmat, ovat tehneet sitä elämien ajan - samaan aikaan kun olemme nyt vaikeuksissa heidän kanssaan, kyse on paljon suuremmasta kierrosta, mitä olemme toistaneet vuosia. 
Tässä elämässä voi vaikuttaa siltä, että meidän vuoromme on kärsiä, mutta olemme saattaneet käydä tämän läpi heidän kanssaan ollen toisella puolella, jolloin me olemme olleet hyökkääjä tai hyväksikäyttäjä. Mikä oppituntimme on tässä ja mitä roolia he esittävät meille? Voimmeko päästä draaman ohi ja löytää sen, missä omat pelkomme tulevat esiin? Voimmeko löytää toisen ihmisen tuskan ja käsittää hänen toimivan siitä käsin?
 
Vaikeimmilla ihmisillä on myös eniten pelkoa. He tulevan saamaan "sovituspäivänsä" tai saattavat jo kokea sitä. Se on heidän ja Lähteen välinen asia. Pysyminen tasapainossa ja omalla polullamme antamatta periksi ja ollen vahva kohdatessamme tilanteen, mikä voi tuntua jatkuvalta draamalta ja kaaokselta, on oppituntimme. 
Opettajamme vievät meidät keskeiseen pelkoomme, elämäämme hallitsevaan kysymykseen, asiaan mitä pelkäämme enemmän kuin mitään muuta ja tämä voi olla mitä tahansa fyysisestä kuolemasta hallinnan ja vallan menettämiseen. Ja tämän teemme myös heidän puolestaan. 
Sen sijaan, että kysytte "entä he sitten?", miettikää sitä, mitä tässä on Teitä varten ja mitä oma oppituntinne pitää sisällään, ja antakaa Luojan hoitaa loput.
 
Tämän päivän lapset - Ilon jakaminen
 
Kun indigopoikani osallistui erääseen tapahtumaan, joka oli hänen elämänsä kohokohta, hän soitti minulle kertoakseen, mitä tapahtui, jotta voisin jakaa hänen ilonsa. Sillä ei ollut merkitystä, että hän soitti minulle myöhään yöllä tai että hän puhui niin nopeasti, että tuskin ymmärsin, mitä hän sanoi. Hänelle ilo oli täydellinen, kun hän saattoi jakaa sen jonkun sellaisen kanssa, joka ymmärsi hetken tärkeyden ja tiesi, miten paljon tunnustuksen saaminen merkitsi hänelle. 
Indigot tarvitsevat tällaista vahvistusta niiltä, joita he Rakastavat ja joista he Välittävät - heidän on jaettava ilonsa ja tiedettävä, että olemme iloisia heidän kanssaan.
 
Tietenkin heiltä voi viedä kauan sen pisteen saavuttaminen, jolloin heillä on jotain juhlittavaa, ja siihen mennessä olemme ehkä auttaneet heidät niin monien koettelemuksien ja pettymysten läpi, että olemme iloisia vain siitä, että he ovat päässeet masennuksesta ja pettymyksestä, ja toivomme, että he voivat siirtyä eteenpäin ilman jatkuvaa tukeamme. 
Mutta meidän on pystyttävä jakamaan heidän ilonsa ja annettava tunnustusta heidän onnistumisistaan - suurista ja pienistä. Tämä vie heidät seuraavaan matkan vaiheeseen.
 
Monet Teistä ovat kirjoittaneet minulle useiden vuosien ajan ja kertoneet ongelmista, joita olette kohdanneet indigolastenne kanssa. Ja monet Teistä ovat lopulta pystyneet myös kertomaan voitoista, jolloin lapsenne ovat pystyneet löytämään polkunsa, selviytymään vaikeiden vuosien läpi ja heillä on jotain juhlittavaa. 
Tiedän, miten tyytyväisiä olette, koska matka ei ole ollut helppo ja periksi antaminen oli toisinaan houkuttelevaa, vaikkei se ollutkaan mikään vaihtoehto. Kaksi askelta eteenpäin ja kymmenen taaksepäin on turhauttavaa, kun he käyvät läpi ongelmiaan, joten iloinen hetki on todella juhlimisen väärti.
 
Indigojen empatiakyky sallii heidän Kokea Energiat Ympärillään ja usein he ottavat ne omakseen. Kun nämä Energiat ovat häiritseviä, heidän omat häiritsevät Energiansa vahvistuvat. Nyt kun Energiat muuttuvat Korkeammin Värähteleviksi, indigot voivat Löytää Rauhan Sisältään, tuntea enemmän Tasapainoa ja kääntää huomionsa sellaisen todellisuuden luomiseen, mikä esittelee heidän lahjojensa ja kykyjensä parhaat puolet. 
Kun he tekevät tämän, he kertovat Teille, jotta voitte jakaa heidän ilonsa, antaa tunnustusta heidän onnistumiselleen ja muistuttaa heitä siitä, että heitä Rakastetaan ja Tuetaan ja että he ovat Polulla suurempaan tyydytykseen - luomassa todellisuuden, missä he ovat luottavaisia, menestyviä ja Rauhassa.
lue myös
 Huomisen Lapset tekevät maailmastamme...

Ei kommentteja: