WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Älkää unohtako iloa!

Rakkaat Ystävät! 

Tässä lyhyessä kanavoinnissa haluaisimme puhua ilon merkityksestä elämässänne ja tässä ajassa. Tämänkaltaiset asiat, jotka ovat niin lähellä, niin itsestään selviä, unohtuvat helpolla ja jäävät vailla tarkempaa tarkastelua. Kuitenkin ilo on niin tärkeä osa sisäistä henkistä ohjausjärjestelmäänne, että sitä ei koskaan kannattaisi jättää huomiotta. Kun ilo puuttuu, on valitussa reitissä jotakin, joka vaatisi uudelleentarkastelua. Kun taas ilo virtaa ja pulppuaa, voi olla varma että valittu suunta on oikea. Niin yksinkertaista se todellakin on.

Nykyihminen on leimannut ilon vain kepeäksi huvitteluksi, turhaksi viihteeksi. Ilo ei kuulu etenkään työnteon kenttään tai muihin elämän vakavasti otettaviin perusasioihin. Iloon on aikaa lomalla ja viikonloppuisin, jos jaksaa harrastaa jotain ja on rahaa kuluttaa ilon etsimiseen. Helpoin tie nopeaan, joskin valheelliseen iloon on löytynyt monella alkoholin kautta. Humala auttaa unohtamaan sen, että elämän valinnat ovat kenties vieneet ilon pois, mutta tämä viesti tietenkin olisi hyvä panna merkille ja toimia sen mukaan. Me emme tuomitse kenenkään tapaa selviytyä maailmassanne, vaan muistutamme teitä siitä, miksi ilo on hyvin tärkeä osa tunneskaalaanne. 

Voitte tuntea iloa syödessänne, matkustaessanne, tavatessanne ystäviänne ja sukulaisianne, työskennellessänne, opiskellessanne, rakastellessanne, harrastaessanne mitä tahansa teille tärkeää asiaa – aivan kaikilla elämän alueilla, yhtäkään osa-aluetta unohtamatta. Tarkastelkaa miten paljon ilo pulppuaa elämässänne nyt ja antakaa sille mahdollisuus ohjata teitä entistä iloisempaan suuntaan! Seuratkaa iloa, sillä se on viesti sielultanne! Elämän on tarkoitus olla iloista, ja myös ne vaikeat paikat on mahdollista kokea ilolla, kun näkee asiat suuremmasta mittakaavasta.

Toinen tärkeä asia iloon liittyen on se, että ilo on hyvin korkeaa värähtelyä, joka puhdistaa ja energisoi kenttäänne valmiimmaksi elämään elämää täydesti. Hyvin useita fyysisiä terveysvaikutuksia unohtamatta, ilo auttaa ihmistä jaksamaan myös ne monet muutoksen haastavatkin ajat, joita useat nyt kohtaavat elämässään. Monet henkiselläkin polulla valitsevat hyvin vakavan suhtautumisen henkiseen kehitykseen, hartaan ja vakavan. Se on tietenkin valintatilanne ja täysin hyvä sellaisenaan, mutta kerromme teille, että myös kehitys saa paljon voimaa ilosta.  

Sallikaa sen siis pulputa myös oman uskonnollisuutenne, henkisyytenne tai sisäisen kehityksenne alueilla!

Mikäli tunnistatte itsessänne vielä näitä ihmiskunnalle pitkään opetettuja syyllisyydentuntemuksia iloon liittyen, tehkää itsellenne suurensuuri palvelus ja luopukaa niistä! Elämänilo on elämän yksi peruskivistä ja kuuluu teille jokaiselle, aina! Sallikaa sen nostaa värähtelyänne korkeammaksi ja elävöittää polkuanne! Etsikää ilonne elämänne kaikilta eri alueilta!

Ei kommentteja: