WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 22. elokuuta 2011

Voimallinen polku

Yksi pieni elefantti marssi näin..(oma kuvani, ethän kopioi)

Elefanttimarssi

Yksi pieni elefantti marssi näin aurinkoista tietä eteenpäin.
Koska matka oli hauska niin pyysi hän mukaan yhden toverin.

Kaksi pientä elefanttia marssi näin... (oma kuvani, ethän kopioi)

Kaksi pientä elefanttia marssi näin aurinkoista tietä eteenpäin. Koska matka oli hauska niin pyysi hän mukaan yhden toverin.

Kolme pientä elefanttia marssi näin ....
Neljä pientä elefanttia marssi näin ....
Viisi pientä elefanttia marssi näin ...
Seitsemän pientä elefanttia (oma kuvani, ethän kopioi)
Kuusi pientä elefanttia marssi näin aurinkoista tietä eteenpäin. Koska matka oli hauska niin pyysi hän mukaan yhden toverin.

Jokainen tarvitsee voimallisen polun, mihin pystyy yhdistymään

Sain nämä kauniit elefantit ihanalta, aurinkoiselta  pariskunnalta. Heille syntyi ensimmäinen poikalapsi  28.3.2011. Kiitos ****

The Elephant spirit  

Tänään sain tutustua uudelleen toiseen ihastuttavaan naishenkilöön. Keskustelumme oli antoisa, täynnä rakkauden energiaa. Kiitos myös tästä ****

URIEL PARANTAA 

Kirjoittanut ja ArkkiEnkeli Urielia 

kanavoinut Jennifer Hoffman 

( www.urielheals.com)


Uutiskirjeestä 23.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Miksi et voi auttaa muita

Jenniferin huomautus: 
Pyysin tätä kanavointia tänään, koska useat Ystäväni kohtaavat hyvin surullisia elämäntilanteita. Ei voi tehdä mitään heidän hyväkseen, paitsi lähettää heille Rukouksia, Rakkautta ja Valoa. Tunnen avuttomuutta ja surua, vaikka tiedänkin, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Kysymykseni Urielille oli, miksi tätä tapahtuu ja miksi tunnen tällaista avuttomuutta. Tässä on hänen vastauksensa.

Halusi auttaa toisia on osa sopimustasi palvella koko ihmiskuntaa tänä aikana. Älä sekoita ihmiskunnan auttamista sen kärsimyksen lievittämiseen. Voit paljastaa vaihtoehtoja, jotka antavat uusia mahdollisuuksia ymmärtää ja toimia, mutta myös värähtelymuutosten, uusien energioiden, ylösnousemuksen ja transformaation kera karma toimii edelleen ja sielusopimuksia täytetään. Näe tunneseuraamusten yli siihen henkiseen täyttymykseen, mitä saadaan aikaan. Moniin sopimuksiin liittyy erillisyys, loppuratkaisu ja valintoja, joita tehdään miettimättä toisten tuskaa tai reaktioita.

Näet vain toisten tuskan ja surun, et heidän kokemuksensa koko laajuutta. Tämä on elämänkokemus, mikä edustaa sellaisten energioiden loppuunsaattamista, joita on kerätty monista elämistä sieluryhmässä. Jokainen valitsee voimallisimman polun, mihin hän pystyy yhdistymään, ja vaikka heidän valintansa saattavat näyttää sinusta heikoilta ja voimattomilta, todellisuudessa ne edustavat heidän päätöstään päästää irti energioista tavoilla, jotka saavat heidät tuntemaan voimaa.

Jokaisella matkalla on onnellinen loppu, vaikkei se mitä tulee ilmi, ole aina iloinen tapahtuma kaikille osallisille. Monet sielut pystyvät nyt valitsemaan lopputuloksia, joita he eivät ole koskaan ennen pystyneet ilmentämään ja tähän sisältyy myös, miten ja milloin he lopettavat ihmiskiertonsa. Joillekin tämä tapahtuu toimimiseksi henkiulottuvuuksissa sen sijaan, että jatketaan polkua ihmismuodossa. Toisille tämä tapahtuu ihmisyyden kokemiseksi ilman henkistä kumppania. Kaikille nämä valinnat edustavat valittua kokemuspolkua tässä elämässä.

Et voi auttaa muuttamalla jonkun polkua, vapauttamalla hänet valintojansa tuloksista tai poistamalla tuskan hänen elämästään. Voit lähettää rakkautta ja valoa, nähdä jokaisen hänen voimakkaimmissa puolissaan ja tietää, että jokainen valitsee itse uskomastaan voimapisteestä. Anna jokaisen täyttää valitsemansa kohtalo ja vapauttaa karmansa. Muista, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, ja pysy yhdistyneenä henkeen, sillä sieltä löydät sitä rauhaa ja ymmärrystä, mitä tarvitset näinä aikoina.

Uudestisyntymäoppilas

Uudestisyntymäkierrossa tunnumme olevan ikään kuin aina oppimassa. Ja jokaisessa elämässä olemme aina oppimiskäyrällä - saavuttamassa uusia näkökulmia, etsimässä päätöstä, oppimassa vastaanottamaan ja harjoittamassa anteeksiantoa. Se mitä opimme, kannetaan uuteen elämänkokemukseen, mikä sallii meidän tuntea täyttymystä, iloa ja rauhaa. Hyväksymme asiat, opimme opettajiltamme ja saatamme jopa löytää keinon olla kiitollinen heidän läsnäolostaan ja opetuksestaan. Mutta meillä on myös riski olla ikuisia opiskelijoita emmekä koskaan saavuta itseluottamusta ottaaksemme opimme käytäntöön.

Monet asiakkaat kertovat minulle, että he ovat kuluttaneet monta vuotta opiskellen henkisiä asioita - lukeneet kirjoja ja seuranneet tiettyjä opettajia. Heidän omistautumisensa omaan polkuunsa on upeaa ja he ottavat työnsä hyvin vakavasti. Mutta tulee piste, missä opit on otettava käytäntöön, jolloin voimme astua eteenpäin luottaen, jättää opiskelijaroolimme taakse ja tulla opettajaksi aloittaen itsemme opettamisesta. Olemme valmiita lopettamaan opiskelijana olemisen ja aloittamaan tietojemme käyttämisen.

On helppoa jäädä jumiin uudestisyntymäkiertoon ja pysyä turvallisessa, mukavassa ja tutussa opiskelijaroolissa. Opiskelijana voimme astua opettajamme opettajaksi, jolloin voimme auttaa häntä sallimalla hänen auttaa meitä. Voimme aina löytää toisen opettajan, koska voimme aina luoda oppitunteja, mutta näin pysymme kehässä emmekä koskaan siirry siitä ulos. Tarvitsemme energiamuutoksen ja jotain, mikä työntää meidät mukavuusalueeltamme uusille kokemusalueille. Jos näin ei tapahdu, etsimme informaatiota, minkä jo tiedämme.

Milloin olemme valmiita opettamaan? Koska tahansa kun päätämme olevan sen aika ja meillä on rohkeutta astua tuohon rooliin. Voimmeko luottaa riittävästi oppimaamme soveltaaksemme sitä omaan elämäämme? Onko meillä rohkeutta tunnistaa itsemme opettajaksi? Lopulta meiltä loppuu opettajat ja silloin kyllästymme elämään sellaisena, kuin se on, ja tiedämme, että ainoa tie ulos on antaa itsellemme lupa siirtyä yli samoista oppitunneista samojen opettajien kanssa. Se mitä emme tiedä, paljastuu meille, sitten kun astumme uuteen kiertoon ja koemme seuraavan uudestisyntymän.

Antakaa minulle huonoja uutisia!

Polarisoituneessa tavassamme tarkastella maailmaa näemme asiat hyvinä tai huonoina, oikeina tai väärinä, mustina tai valkoisina. Haluamme aina hyviä uutisia, mitkä määrittelemme sellaisiksi, jotka antavat meille vahvistusta, tukea tai menestystä. Huonot uutiset ovat vähemmän houkuttelevia ja lykkäämme niiden kuulemista. Kuitenkin siinä mullin mallin olevassa maailmassa, missä elämme, huonoilla uutisilla on eniten arvoa, koska ne edustavat totuutta, mitä emme ehkä halua kuulla, mutta mikä meidän tarvitsee kuulla.

Jos haluaisimme todella purjehtia elämämme läpi suhteellisen nopeasti, pyytäisimme huonot uutiset ensin ja omaksuisimme huolellisesti jokaisen yksityiskohdan, koska silloin tiedämme, mitä meidän todella tarvitsee tietää. Mutta se on liian rankkaa useimmille meistä - melkein kuin antaisimme universumille kyselylomakkeen ja pyytäisimme sitä arvioimaan suorituksemme. Vaikka tämä saattaa olla houkuttelevaa, haluammeko oikeasti tietää? Mitä jos pahimmat pelkomme toteutuisivat saamassamme vastauksessa?

Jos saisimme "huonoja" uutisia, tietäisimme kuitenkin, missä meidän on hienoviritettävä uskomuksiamme, miten käytämme energiaamme ja mitä meidän täytyy työstää. Totuuden tietäminen - totuuden mitä emme halua kuulla - sallii meidän ryhtyä töihin, jotta voimme edistyä haluamallamme tavalla. Mitä pelkäämme? Mitä vastustamme? Mistä meidän on luovuttava? Onko tuloksena, että olemme kamala, kyvytön ja väärässä ja saamme vahvistuksen sille, mitä olemme pelänneet - emme saa tätä matkaa koskaan loppuun ja ylösnousemus on kaukana ulottuviltamme?

Jos luotamme kykyyn kestää pahin, loppuosa tulee vaivatta. Ja rehellisesti sanottuna, ei ole mitään huonoja uutisia. Pelkomme ovat tulosta voimattomasta ajattelusta ja olemme aina itsemme pahin tuomari ja kriitikko. "Huonot" uutiset sisältävät informaatiota, mitä tarvitsemme seuraavaa askelta varten, ja ne ovat vastaus siihen, mikä meitä estää, mikä viivyttää prosessia ja pysäyttää virtauksen.

Kun siis esität kysymyksen "mitä minun tarvitsee tehdä siirtyäkseni tästä", ole kiitollinen vastauksesta, sitten toimi sen perusteella ja päästä irti asioista, jotka ovat estäneet sinua liikkumasta eteenpäin. Pyydä "huonoja" uutisia, jotta voit tietää tarkkaan, mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi. Silloin kun et pelkää vastausta, se sisältää juuri sen, mitä sinun tarvitsee tietää.

Käännetäänpä ympäri tämä energia

Kun aloitin näiden indigo- ja kristalliartikkelien kirjoittamisen vuonna 2004, hyvin monet lukijani huokaisivat helpotuksesta, kun he viimein saivat selkeyttä itseensä, energiaansa ja elämänpolkuunsa. Yhtäkkiä he ymmärsivät, miksi he olivat aina tunteneet erilaisuutta, ulkopuolisuutta eikä heillä ollut kosketusta maailmaan. Kristallit ymmärsivät ujouttaan, suurta empatiaansa ja henkisiä yhteyksiään. Indigot yhdistivät vihansa ja turhautumisensa omaan energiaansa ja saivat selkeyttä siihen, miksi heidän elämänsä oli niin haastavaa. Nyt kun me kaikki siis tunnemme pelisäännöt, on aika kääntää tämä energia toisinpäin.

Indigoja ja kristalleja ei alkanut tulla maan energiasekoitukseen 1980-luvun alkupuolella, heitä on ollut täällä sukupolvien ajan. Kun maan tiheys alkoi kirkastua, heidän energiaansa voitiin ilmaista täydemmin. Jokaisessa sukupolvessa on indigo- ja kristallienergioita. He ovat pioneereja, runoilijoita, taiteilijoita, muusikoita, kapinallisia ja vapaa-ajattelijoita. Mutta sukupolvien sortamisen, vainoamisen, pettymyksen ja väärien aloitusten jälkeen he ovat väsymässä samaan vanhaan lauluun ja tanssiin. Milloin he saavat elää omaa tarkoitustaan ja tuntea voimaa tehtävässään? Juuri nyt.

Kun selitän indigovihaa ja kristallihämmennystä, liian usein keskustelu loppuu siihen, mutta se on vasta alkua. Tiedon myötä tulee valta/voima ja vastuu. Kun tiedämme, meillä on tarvittavaa tietoisuutta tuon energian kääntämiseksi - turhautumisemme, epäilyksemme, ujoutemme ja vihamme kanavoimiseksi parhaaseen käyttöön. Kaikki indigot ja kristallit ovat transformaatioenergian ylpeitä kantajia, mikä on lahja ihmiskunnalle. Mutta jos he pysyvät jumissa energiansa heikossa puolessa, he eivät pysty työntämään sitä transformoitumiseksi.

Edessämme on myös kaksi haastetta tällä hetkellä: tunne että on liikaa tehtävää emmekä koskaan pääse loppuun ja uskomus että emme pysty valjastamaan näitä energioita menestyäksemme. Paras tapa päästä loppuun on aloittaa. Maailman työkriisi ei ole mitään sattumaa - monet pakotetaan kontrolloidusta, intohimottomasta ja tyhjästä työstään elämään intohimoaan käyttäen omia lahjojaan ja tehden työtä, mikä ruokkii heidän sieluaan. Viha ja turhautuminen voidaan kanavoida toimintaan, mikä on intohimo. Epäily ja hämmennys lahjoistanne on olemassa, koska teiltä puuttuu luottamusta.

Aloittakaa yhdestä lahjasta tai piirteestä ja jatkakaa siitä. Joka paikassa missä tunnette esteen, olette jumissa, pelokas tai epävarma, kääntäkää tuo energia ympäri. Sen tietäminen, että olette indigo tai kristalli, on vasta alkua. Meidän on nyt tultava parhaaksi, mitä nämä energiat edustavat meille, ja voimme ottaa ensimmäisen askeleen, jos sitoudumme energian muuttamiseen.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: