WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 18. elokuuta 2011

Olemme osa omaa opasenergiaamme


" Eräänä yönä en saanut unta. Eräs asia vaivasi mieltäni. Liittyi kysymykseen : "Mihin olen menossa!" Vatvoin ja pohdiskelin asiaa monelta kantilta. Rauhaton olo. "Nurinperinolotila" Meditoin. Annoin asian Enkeleitteni päätettäväksi. Meditoinnin jälkeen tunsin selvästi kuinka Enkelit töni ja tuuppi minua sanoen :" Lähetä viesti näillä sanoilla ***** ". Tein niin. Viestini kelloaika oli 4:44! "

Nyt LUOTAN ! Asia järjestyy ja olen menossa oikeaan suuntaan ******* :)
Sisäinen opastus mitä saan nyt, osoittaa minua oikeaan suuntaan. Se kannustaa minua, kun olen alakuloinen, ja juhlii kanssani, kun menestyn matkan varrella. Tämä kokemus tuo minulle paljon tyydytystä, sitten kun se on valmis, ja palauttaa sellaisen luottamuksen itseeni, mitä en pysty nyt ymmärtämään. Olen siis luottavainen, luotan itseesi ja tiedän, että kaikki on hyvin.
 
KRYON VASTAA
Päivitys 15.05.2001

KYSYMYS: Kryon, jotkut ovat sanoneet, että meillä on kaksi opasta, joidenkin mielestä niitä on kolme. Viime aikoina on ollut liikkeellä myös tieto siitä, että he olisivat poistuneet, eikä ketään olisi enää jäljellä! Miten asian laita oikein on? 

VASTAUS: Tämä on ollut aiheena tämän koko kuluneen vuoden kanavoinneissa [vuonna 2000]. Energiaa, jota te kutsutte oppaiksi, aletaan nyt paljastaa Teidän oman 4-D todellisuutenne ulkopuolella. Teille on kanavoitu, että Te ette voi enää laskea heitä, sillä heitä on äärettömästi, silti yksi ainoa. Te ette voi myöskään kuvitella heidän päälleen ihoa ja antaa heille nimiä tai siipiä. He ovat kuin "energiasoppa". Näin on aina ollutkin, mutta Ihminen on nyt muuttumassa ja hän pystyy nyt erottamaan tämän ja itse asiassa hyödyntämään sitä parempaa yhteydenpitoa varten (katso alla). 

Tämän lisäksi Teille on paljastettu, että merkittävä osa siitä, mitä Te kutsutte opasenergiaksi, olette TE ITSE! Te olette osa omaa opasenergiaanne. 

Miten Sinä nyt vastaisit yllä olevaan kysymykseen käyttäen tätä uutta tietoa hyväksesi? Kuinka monta? Poistuivatko he? Jäävätkö he? Vastaus ei voi olla "kyllä" tai "ei" yhteenkään näistä kysymyksistä, koska nyt Sinulla on uutta viisautta, joka muuttaa kysymyksiä. 

Kun näkemyksesi jostain hämärästä kirkastuu, et voi silloin kysyä älykkäitä kysymyksiä vanhan näkemyksen pohjalta. Sinulla on edessäsi aivan uusi tilanne selkeämpien havaintojen kera. Me kerroimme Teille aiemmin: Kun nukkuva Ihminen herää ja poistuu huoneesta, kysymykset "nukkuvan Ihmisen hoitamisesta ja ruokkimisesta" eivät enää päde. 

Opasenergia ei ole muuttunut, sinä muutuit. Siksi näissä kysymyksissä ei ole enää mitään mieltä. Aivan kuten lapsella, joka viisastuu iän myötä, lapselliset kysymykset jäävät taakse. Ne eivät enää päde. Sen sijaan ne korvataan viisaudella, ja halulla tietää lisää tästä vasta löydetystä maailmasta. 

KYSYMYS: Kryon, milloin me pystymme tässä uudessa energiassa kommunikoimaan paremmin oppaittemme kanssa? 

VASTAUS: Kysymyksen pitäisi kuulua: "Milloin te kykenette kuuntelemaan paremmin?". 

Todellisuudessa Te olette muuttumassa paljon moniulotteisemmiksi kuin koskaan aiemmin. Tämä sallii Teidän "kuulla" nyt sen tasaisen kommunikaatiovirran, joka on aina ollut olemassa. 

Me olemme puhuneet tästä monia kertoja vuoden 2000 aikana, pyrkien osoittamaan, että Teidän täytyy olla halukkaita muuttamaan aiempia käsitysmallejanne siitä, millaista tämä kommunikointi on. Te käytätte yhä 4D-ideoita meditoidessanne, ja juuri mikään ei silloin muutu. 

Istukaa Hengen edessä ja pyytäkää sitä, että kykenisitte virittäytymään "kolmannelle kielelle". Älkää asettako mitään aikarajoja "kuuntelulle tai kysymiselle". Kääntykää sen sijaan Hengen puoleen ja iloitkaa elämästänne kaikkina vuorokauden tunteina. Olkaa valmiina "kuulemaan" ideoita, ajatuksia, ja rakastavia energioita koko päivän ajan, silloin kun vähiten odotatte sitä. Ymmärtäkää, että tämä uusi "kolmas kieli" on sellainen, joka ilmenee opasenergian välityksellä jokapäiväisessä elämässänne silloin, kun energia on kypsä sitä varten, eikä erityisesti niinä hetkinä, joita Te saattaisitte kutsua "Hengellisiksi hetkiksi". 

Minäpä esitän Sinulle kysymyksen: jos haluat matkaa varten tiekartan, niin millaisen mieluiten haluaisit? (1) Kartan, joka selitetään Sinulle yksityisistunnossa ennen matkaa, jolloin Sinun täytyisi muistaa kaikki ja soveltaa sitä matkan aikana? 

Vai (2) dynaamisen tiekartan, joka puhuisi Sinulle juuri silloin, kun Sinun tarvitsee tietää mihin olet menossa? Tämä on vanhan ja uuden energian ero! 

KYSYMYS: Kryon, mistä me voimme tietää, että tämä "opashomma" on totta? Me emme voi nähdä heitä… joten missä ovat todisteet? 

VASTAUS: Eräs kuuluisa tähtitieteilijä kirjoitti: "Rakastaako sinun isäsi sinua?" Vastaus: "Kyllä, hyvin paljon." "Todista se". 

Toisinaan todisteet jostain vaikeasti kosketeltavasta asiasta löytyvät toiminnasta ja ympärilläsi olevasta energiasta eivätkä näkyvästä 4D-maailmasta, jossa liikut. 

Näin on myös mahtavan Rakkauden kohdalla. Kun rakastut toiseen Ihmiseen, tunnet, että voisit "leikata energiaa" veitsellä! Se on ihanaa, ja sakeana todellisuudesta. Mutta et voi kuitenkaan "nähdä" sitä. Todellista, mutta näkymätöntä. 

Tästä johtuen se energia, jota me kutsumme "opassopaksi", alkaa "kolkutella ovellesi" ilmoittaen, että he ovat todellisia, mutta näkymättömiä kuten Rakkauskin. 

Tässä on Teidän 4D-todisteenne: 

Kuinka moni Teistä näkee jatkuvasti numeroita 11:11, 12:12 ja 4:44 kelloissa ja opasteissa? Kuinka monet Teistä sattuvat katsomaan digitaalista näyttölaitetta juuri silloin, kun nämä numerot ovat näkyvissä? 

Aikamoista sattumaa, vai mitä luulette? Kuinka monta kertaa niin täytyy käydä, ennen kuin Te ymmärrätte, että sillä on tarkoitus?!? 

Rakkaat Ystävät, kun tämä seuraavan kerran tapahtuu Teille, Iloitkaa! Tämä on "opastervehdys". Se on oma opasenergiasi, joka sanoo: "Me olemme täällä!". 

Kun se tapahtuu seuraavan kerran, minä kehotan Sinua sanomaan ihan ääneen: "Minäkin Rakastan Teitä". 

Silloin, Rakas Enkeli, aloitat ihanan kaksisuuntaisen, ulottuvuuksienvälisen keskustelun, jollaista et koskaan odottanut. 100 % meditatiivista kommunikointia silmät sepposen selällään, samalla kun kuljet eteenpäin jokaisen elämäsi hetken. Mitä muutakaan me voisimme toivoa?
  - Kryon

Ei kommentteja: