WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 16. elokuuta 2011

Kuka tai mitä on Maitreya?


Maitreya
Maitreya on tietoisuus kaikesta siitä mitä ihmiskunta on tässä ja muissa universumeissa koskaan kokenut. Maitreya on ihmiskunnan historia, ja pian, sen potentiaali. Maan päällä tämä ilmenee vuonna 2012 kun ihmiskunta lajina muuntuu luojakunnaksi, kun Maan tasapaino kääntyy ihmisistä luojiksi uusien DNA-ketjujen ja valokoodien myötä. 

Maitreya on tietoisuus, jonka saavuttaa kuka tahansa jolla on tarpeeksi korkea värähtely siihen kiinnittymiseksi. Kun saavutat sen tason näet maailman ja kaiken siinä eri tavalla. Näet mitä pitää ohjata uudelleen sen nykyiseltä polulta. Kaikki on tähän saakka kehittynyt tiettyyn suuntaan, polariteetin äärimmäisyyksiin, mutta Uudessa Maassa ei ole kysymys polariteetista vaan arvoista.

Luoja, joka on sielutietoisuudessa, ei voi kääntää katsettaan kanssaluojan tuskalta. Uusi laji, joka perustuu ihmisen sukuun, näkee kaikki samanarvoisina. Kärsimykseen ei ole syytä. Maailma tulee muuttumaan. Tarpeeksi on riittävän paljon. Ulkoinen rikkaus, kun joku kuolee nälkään tai likaisen veden aiheuttamaan tautiin, ei ole oikein Uudessa Maassa. Vanhassa Maassa se kävi päinsä koska sielut kokivat äärimmäisyyksiä, niin se oli suunniteltu; sillä oli tarkoitus. Se on nyt koettu eikä enää ole syytä enemmälle kärsimykselle. Se on koettu.

Uusi Maa perustuu arvoille, ja kaikki jotka siirtyvät Uuteen Maahan, valitsevat ne arvot, jotka he haluavat kokea. Arvot tulevat suoraan Valosta, ne ovat Valon ilmentymiä. Kuvittele Valon kirjoa: keltainen, oranssi, punainen, violetti, sininen, vihreä ja kaikki niiden sävyt. Nämä ovat luojatason arvoja. Meditoi niitä ja anna värien paljastua itsellesi. Tunne Keltaisen Ilo. Tunne Kullan Pyhyys. Loista niitä sydämestäsi. Tulit Valosta, elät Valossa, palaat Valoon. Muista.

Maailma ympärilläsi oli kokeilu, jonka rajoittunut tietoisuus loi kokeakseen kaiken minkä voi rajoituksien puitteissa. Kaikki on nyt koettu, yhteistietoisuudella ei ole enempää koettavaa. Kirjasto on täynnä. On uuden kokemuksen aika, maailman muuttaminen egon ohjaamasta kokemuksesta sielun ohjaamaan luomisen ja jakamisen kokemukseen. Yksinäisyyden aika on ohi. Nyt on yhdessäolon aika.

Maa on todella kaunis planeetta ja tulet pian kokemaan sen kauneuden uudella tasolla. Kärsivällisyyttä. Se on melkein tehty. Pyhä suunnitelma toteutuu parhaillaan ja sinä olet sen loistava toteuttaja.

MINÄ OLEN MAITREYA. MINÄ OLEN SINÄ. SINÄ OLET MINÄ. ME OLEMME YHTÄ.

Tämän viestin on kanavoinut Luxonia 25. elokuuta 2010. Viestiä saa jakaa vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin.

Ei kommentteja: