WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Mikä on näkemyksesi homoseksuaalisuudesta?



Homoseksuaalisuudessa ei ole mitään vikaa. Homoseksuaalisuus on täysin kunnioitettavaa, ja sen kuvaaminen eri uskonnollisissa perinteissä synnilliseksi tai vahingolliseksi on peräisin pelosta ja ennakkoluuloista. Siinä ei ole mitään väärää, että tuntee vetoa samaa sukupuolta oleviin ihmisiin. Itse asiassa mieltymys samaan tai eri sukupuoleen ei ole niin kiinteästi ja jäykästi jakautunut kuin monet ihmiset luulevat. Voit olla heteroseksuaalinen ja joissakin tilanteissa tunnet vetoa samaa sukupuolta oleviin ihmisiin. Saatat tuntea sielunyhteyttä, joka ylittää fyysisen muodon. Toisin sanoen, saatat yleensä ottaen olla hetero, mutta tunnet vetoa johonkuhun samaa sukupuolta olevaan, koska sielutasolla tuntuu syvällinen yhteys. Heteroseksuaalisuuden ja homoseksuaalisuuden välillä on liukuva skaala kiinteän rajan sijaan.

Henkisestä perspektiivistä katsoen seksuaalisissa ihmissuhteissa on tärkeintä se, miten saatte yhteyden toisiinne sielutasolla. Aina kun syntyy syvällinen yhteys, mikä näkyy aitona kumppanuutena ja keskinäisenä kunnioituksena, ei todellakaan ole väliä, onko suhteessa mies-nainen, mies-mies tai nainen-nainen.

Tietenkin maailma välittää siitä, oletko homoseksuaali. Monissa paikoissa ympäri maailmaa on yhä ennakkoluuloja ja vihamielisyyttä homoseksuaalisuutta kohtaan. Monet sielut, jotka inkarnoituvat homoseksuaaleiksi, ovat aika rohkeita, sillä he tietävät kohtaavansa ongelmia, koska he herättävät huomiota ja ovat erilaisia kuin muut ja koska heidän on kestettävä vihamielisyyttä ja väärinymmärrystä. Sielulta voi olla tietoinen päätös kokea tämä joko kohdatakseen tai voittaakseen hyljeksityksi tulemisen emotionaalisen tuskan ja tullakseen vahvaksi ja riippumattomaksi sen ansiosta, tai kohottaakseen maapallon tietoisuutta saamalla ihmiset pohtimaan ahdasmielisiä, perinteisiä seksuaalisen identiteetin määritelmiä. Esimerkiksi homoseksuaaliset miehet voivat osoittaa ihmisille, kuinka miehenä oleminen sopii helposti herkkyyteen ja taiteellisuuteen. Homoseksuaaliset miehet ja naiset saavat ihmiset ajattelemaan eri tavalla siitä, mitä merkitsee olla mies tai nainen.

Niille homoseksuaaleille, jotka tuntevat itsensä revityiksi ja ristiriitaisiksi seksuaalisen suuntautumisensa takia, sanoisin näin: älkää tuomitko sitä miltä teistä luontaisesti tuntuu, kunnioittakaa luontoanne ja olkaa vapaasti sellaisia kuin olette. Olkaa aidosti omia itsejänne, älkää piiloutuko. Toiset ihmiset saattavat oppia jotakin teiltä. Puolisoita tai vanhempia, jotka järkyttyvät ja loukkaantuvat, jos kerrotte heille oman tilanteenne, teidän rohkeutenne ja rehellisyytenne jollakin lailla koskettaa, vaikka se ei näykään päällepäin. Totuus vapauttaa aina ihmisiä. Olemalla uskollinen itsellenne te parannatte itseänne ja olette valona toisille.
 

Ei kommentteja: