WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 30. elokuuta 2011

Erilaiset luonteenpiirteet


Kristosofia kertoo, että tavat, taipumukset ja tottumukset asuvat eetteriruumiissamme. Kun kysytään mihin joutuvat tavat, taipumukset ja tottumukset, jotka syntyvät uudelleen seuraavassa ruumistuksessa, niin ne jäävät auriseen munaan, AURA , 
syyruumiiseen, joka on monadin Monadi verho. Aurinen muna on eetteriruumiin perusta, se, josta eetteriruumis vuodattautuu ulos jokaisessa jälleensyntymässä.

sanoo myös aurisesta munasta, että se muistieetteriä ja ihmisen aineellinen perusta, ihmisen maailmanmuna. Se on karmallinen atomi, ihmisen olemassaolon mysteeri. Se on ELÄMÄN LAHJA ihmiselle ja ihmisen tulee lunastaa se itselleen. Siihen perustuu ihmisen kuolemattomuus. 
Kun nyt tavat, taipumukset ja tottumukset ovat jälleensyntyviä ominaisuuksia, voidaan heti ymmärtää syyt siihen tosiasiaan, miksi me ihmiset syntyessämme aina uudelleen ja uudelleen tänne maiselle tasolle jo perin varhain, pieninä lapsina ilmennämme kovin erilaisia luonteenpiirteitä. Perheeseen voi syntyä useita lapsia, joista sanotaan, että he ovat aivan erilaisia luonteita. Joillakin voi jo pienenä ilmetä esim. huonokermoisuutta, levottomuutta tai äkkipikaisuutta, kun taas toinen hallitsee hermonsa aivan ihmeteltävällä ja ihailtavalla rauhallisuudella jne.

Kun pyrimme voitolle huonoista tavoista, taipumuksista ja tottumuksista, voimme todeta, ettei se olekaan aivan helppoa. 

Tavoitelkaamme suvaitsevaisuutta, totuudellisuuden ymmärtämistä ja Rakkautta. 

Yrittäkäämme pois vastenmielisyydestä ja lumoutuvaisuudesta ja niiden tilalle kunnioitus  ja  myötätuntoinen ymmärrys kaikkia kohtaan.

Kasvakaamme ulos huonoista tavoistamme, taipumuksistamme ja tottumuksistamme kohti Rakkaudellista olemustamme.
Tehtäväksemme täällä elämän koulussa on annettu pyrkimys kohti oikeaa ihmisyyttä, kasvu karmamme puitteissa kohti henkistä todellisuutta, Kohti henkistä alkukotiamme, jumalkipinää.

Vuorisaarna on se tie jota kulkea!



Ei kommentteja: