WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 30. elokuuta 2011

On mahdotonta rakentaa harhaa, joka kestää hetkeä pidempään

Yhä useammat Teistä löytävät tuon Liekin Sisältään, se vahvistaa ja voimistaa jumalaisen Rakkauskentän Kirkkautta, mikä tekee useammille mahdolliseksi nähdä sen, hyväksyä sen ja liikkua kohti hereillä olemista!

Jeesusta kanavoinut John Smallman
( johnsmallman.wordpress.com)
28.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmiskunta on saavuttanut hyvin tärkeän kohdan jatkuvassa evoluutiossaan. Voitte nähdä todisteita tästä ympäri maailman. Hyvin pitkään näytti siltä, että te ette kehittyneet lähes ollenkaan henkisesti, kun kamppailitte selviytymisen kanssa yleisesti ottaen ankarassa ympäristössä ja pahensitte ongelmianne hyökkäämällä toistenne kimppuun. Niiden asenteiden järjettömyys jotka ovat saaneet teidät käyttäytymään hyvin ei-rakastavasti, on viimeinkin valjennut monille teistä, jotka pyritte nyt elämään yhdessä, harmonisessa yhteistyössä ja havaitsette, että siinä voidaan onnistua.

Tietysti maan päällä on edelleen hyvin monia, jotka eivät ole käsittäneet tätä, mutta sillä rakkaudella jota te myötätuntoiset sielut jaatte ja laajennatte, on valtava vaikutus maailmanlaajuisesti. Ne joka ovat uskoneet, että toisten kanssa taisteleminen ja kaiken opposition murskaaminen sallii heidän saavuttaa pysyvän valta- ja turva-aseman, käsittävät viimeinkin, ettei mikään mikä saavutetaan niin, voi kestää kovin pitkään. Se on järkyttävä oivallus, joka on hiljattain alkanut tihkua heidän tietoiseen tajuntaansa, huolimatta heidän päättäväisistä pyrkimyksistään kieltää se. Mutta siitä vakavan kivun, kärsimyksen ja itsepetoksen historiasta mitä he ovat myös kokeneet aionien aikana äkillisenä onnen kääntymisenä, ei voi enää olla piittaamatta. Heidän menetelmänsä eivät toimi! Se on todella järkyttävä oivallus ja heille aiheuttaa paljon ahdistusta ja hämmennystä, kun he etsivät vastauksia jostain filosofiasta, mikä ei anna niitä.

Se jumalainen rakkauskenttä joka kietoo sisäänsä maaplaneetan, on valtavan voimakas ja kaiken läpitunkeva eikä mikään voi vastustaa sen rakastavaa syleilyä. Monet yrittävät, mutta useimmat tehottomasti, koska sitä ohjaa isänne rakastava tahto, jonka tarkoituksena on herättää teidät harhasta todellisuuden ikuiseen hurmioon. Nekin jotka voimakkaimmin kieltävät hänen olemassaolonsa ja rakkautensa, huomaavat, että hänen ikuisen rakkautensa pehmeä ja vastustamaton voima horjuttaa heidän puolustustaan. Elettyään aionein ajan pelossa ja vihassa odottaen tuomitsemista ja rangaistusta he pitävät hänen rakkautensa pehmeyttä, hyväksyntää ja valikoimattomuutta hermostuttavana, jopa kammottavana, minkä vuoksi he vastustavat häntä niin päättäväisesti.

Silti heidän vastustuksensa sulaa lopulta pois, koska kaikesta kieltämisestään huolimatta he haluavat epätoivoisesti jakaa siinä ikuisessa syleilyssä, mitä hän tarjoaa jatkuvasti koko luomakunnalle. Ja koska se on niin äärettömän houkuttelevaa, he ovat lopulta kyvyttömiä jatkamaan vastustustaan ja sulavat myös tuon jumalaisen syleilyn lämpöön. Kaikki palaavat Kotiin harhasta, koska on mahdotonta rakentaa harhaa, joka kestää hetkeä pidempään, silloin kun on ikuisesti yhtä Jumalan kanssa, kuten te kaikki olette.

Heräämisenne hetki tulee aina lähemmäs ja useammat teistä löytävät sisältään sen jumalaisen liekin, joka johtaa teidät Kotiin isänne luo. Kun yhä useammat teistä löytävät tuon liekin sisältään, se vahvistaa ja voimistaa jumalaisen rakkauskentän kirkkautta, mikä tekee useammille mahdolliseksi nähdä sen, hyväksyä sen ja liikkua kohti hereillä olemista.

Minulle antaa suurta iloa nähdä ihmiskunta lähestymässä heräämishetkeä tietäen, että se on vääjäämätöntä. Sen tietäminen, että kaikki kärsimys lakkaa ja että Jumalan rakkaat lapset palaavat Kotiin, on kohottavin ennuste koko luomakunnalle. Sen lyhyen näennäisen erillisyyshetken joka aiheutti kovasti tuskaa, on määrä loppua jättämättä jälkeäkään, koska sitä ei koskaan ollut. Jumalan jumalaisen todellisuuden ilo ja hurmio roihuaa niin kirkkaana ja kauniina, ettei kukaan teistä voi mitenkään kuvitella sitä, ja se tulee syleilemään teitä koko ikuisuuden, kuten se on aina syleillyt.

Rakastava veljenne, Jeesus

Jeesus 28.8.11: On mahdotonta rakentaa harhaa, joka kestää hetkeä pidempään

Ei kommentteja: