WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Miten saavutan ajattelun selkeyttä?


Enkeleitä kanavoinut Espen (www.be8.com)
7.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas Ystäväni,

Ajattelun selkeyttä ei saavuteta, se sallitaan. Vanhojen 3D-ajatusmuotojesi pirstaleista on pääsettävä irti, jotta korkeamman ulottuvuuden mielenselkeyteen voidaan päästä. Tällä hetkellä vanhaa mieltä puhdistetaan ja tämä johtaa useimmiten selkeyden puutteeseen. Voit "tehdä" vain yhden asian tämän prosessin edistämiseksi: mennä ajatuksinesi pois tieltä. Elämän tarkoituksen pohtiminen ja tietämyksen saavuttamiseen pyrkiminen vain lykkäävät prosessia.

Joskus ollessaan hämmentyneitä ihmiset voivat mennä itsensä tielle. Mieli käskee heitä etsimään ratkaisuja itsensä ulkopuolelta, mutta kuten olemme kertoneet sinulle monta kertaa, etsimänne vastaukset eivät ole ulkopuolella - ne ovat sisällä. Ne ovat sinun tietävässä osassasi - osassa joka ei luota toiminnassa ajatuksiin.

Tietävä osasi on ajaton ja tämä merkitsee sitä, että jokainen lineaarinen käsite rajoittaa sen tarkoitusta. Salli tämän tietämyksen tulla esiin - rentoudu ja luota, että sinusta on laajempi version, joka huolehtii elämäsi yksityiskohdista. Ole rauhassa tämän tiedon kera ja luota, että saat etsimääsi selkeyttä, jos vain luotat korkeampaan itseesi.

Emme voi oikeastaan sanoa mitään sellaista, mikä tyydyttää mieltäsi, sillä sinulle antamamme informaatio ei ole niinkään tälle sivulle kirjoitetuissa sanoissa - meiltä saamasi informaatio on energiakenttä, joka vain on. Se on, mitä on, eikä sitä voida analysoida tai määritellä millään 3D-tavalla. Mitä enemmän pystyt hillitsemään kyselevää mieltäsi, sitä nopeammin etsimäsi tulee sinulle. Korkeampi itsesi tietää, mitä etsit, ilman että sinun on laitettava siihen mitään mielen nimikettä.

Tunteesi paljastavat todellisen intohimosi, sillä tuntiessasi intohimoa jotain kohtaa, se on selkeä merkki maailmankaikkeudelle siitä, että olet päässyt johonkin sellaiseen, mitä haluaisit saada lisää. Tunteiden kautta vedät puoleesi sielusi toiveita.

Luota itseesi, ystäväni, sillä ei ole sinua suurempaa Jumalaa. Sinulla on kaikki vastaukset ja kun hyväksyt tämän täysin, Jumala on osa elämääsi niin intiimisti, että olet ymmälläsi siitä, miten se on voinut mennä sinulta aiemmin ohi. Tämä on maapelin kauneus - kun on vietetty aikaa tällä planeetalla, niin se mitä sen jälkeen saadaan, näyttää niin paljon suloisemmalta ja kauniimmalta kuin, jos et olisi kokenut kaksinaisuuden kontrastin kauneutta.

Ole rauhassa, kaunis Enkeli. Sinua Rakastetaan ja Suojellaan aina.
MITEN SAAVUTAN AJATTELUN SELKEYTTÄ?

Ei kommentteja: