WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 23. tammikuuta 2012

Henkisyyden talvi

Henkisyyden talvi

Me haluamme teidän teeskentelevän hetken ajan. Kuvittele, miltä tuntuisi tulla sellaiselta planeetalta, jonka kierto auringon ympäri kestäisi satoja vuosia 365 päivän sijasta, mistä te nyt nautitte. Mitä jos te olisitte sellaisella planeetalla, jossa te voisitte elää koko elämänne yhden tai kahden vuodenajan vallitessa? 

Se tarkoittaisi sitä, että teistä vain muutamalla olisi sellainen kulttuuri tai elämä, joka näkisi koskaan vuodenaikojen vaihtumisen. Ja kun te näkisitte sen, eikö se olisi pelottavaa? Se olisi pelottavaa, varsinkin ne yksi tai kaksi sellaista vuodenaikaa, joita ei koskaan olisi nähty. Voitko sinä kuvitella meneväsi syksyyn ja sitten talveen, kun ihmiset olisivat satojen vuosien aikana nähneet ainoastaan kevään ja kesän?
Mietipä, millaista se olisi: Sinä elit koko elämäsi, sinun vanhempasi ennen sinua ja heidän vanhempansa ennen heitä, kun maapallolla oli aina ollut leutoa. Lämmin sää oli vallalla, lintuja joka päivä ja aurinko ja luonto juhlivat elämää. Sitten se tapahtui: Puut pudottivat lehtensä! Mikä oli vialla? Ovatko ne sairaita? Ovatko ne kuolemassa? Mihin linnut menivät? Katsokaa karuja puita! Voi, mitä on tapahtuu? Pimeyttä, harmautta… kuolemaa. Te ette ole nähneet syksyä aikaisemmin. Teille puut ovat kuolleita - katsokaa vaikka niitä! Ne ovat kuolleita ja kuolemassa kaikkialla. Kaikki elämä on imetty niistä, ja niistä tulee vain luurankoja siihen verrattuna, mitä ne olivat aikaisemmin.

Sitten aurinko ei enää nouse. Te ette myöskään voi kuljeskella ympäriinsä, koska on liian kylmää. Vesi, jota te juotte järvestä, jäätyy. Tekin jäädytte! Miten te juotte? Miten te voitte kasvattaa ruokaa? Maa kuolee ja niin kuolevat ihmisetkin. Te saatatte itsekin harkita kuolevanne! Eikö tämä olisi mahdollinen asennoituminen? Todellakin! Olisi joukkoitsemurhia ja paljon pelkoa. Hallitukset kaatuisivat ja asioiden tärkeysjärjestykset muuttuisivat. Se olisi maailmanloppu, jos te ette tietäsi paremmin.

Kohdistakaa havaintonne nyt tähän mahdollisuuteen. Voitteko te sitten edes kuvitella sitä, mitä tapahtuisi neljän tai viiden sukupolven jälkeen, kun ihmiskunta näkisi kevään? Hienoa! Taivas on tullut maan päälle! Ihme toisensa jälkeen - puut eivät olleetkaan kuolleita. Ne vain talvehtivat! Kuka olisi tiennyt? Uusi kasvu, uusi elämä - aurinko, lämpö ja jopa linnutkin tulivat takaisin! Ihmiset voisivat taas laulaa. Aistittiin valtavan parantumisen tapahtuminen, ja koko ihmiskunta juhli sitä.

Typerää? Me esitämme teille tämä, koska te kaikki tiedätte vuodenajoista. Ehkäpä tämä on sellainen vertauskuva, että te ymmärrätte muutoksen tuttuuden myötä. Me aiomme kertoa teille tämän: Te olette sellaisessa energiassa, jota te ette ole koskaan aikaisemmin nähneet, eivätkä ole teidän vanhempannekaan tai heidän vanhempansa tai edes ihmiset ennen heitä. Rakas Ihmisolento, sinä näet henkisen talven.
Koskaan aikaisemmin tällä planeetalla ei ole tapahtunut tällaista muutosta tällä tavalla. Mestari toisensa jälkeen tuli tänne ja heillä oli muuttunut, kehittynyt ja aktivoitunut DNA, jotta he pystyivät antamaan viestin teidän omasta mestaruudestanne. Ja heistä kaikki sanoivat samanlaisia asioita, jos huomaisitte. Jopa eri kulttuureissa heillä oli tämä viesti: He kertoivat teille, että oli olemassa muutakin, kuin mitä te näitte 4D:ssä. He kertoivat teille, että oli olemassa moniulotteisuus ja että teidän ei pitäisi tehdä päätöksiä näkemäänne perustella, vaan sen perusteella, minkä teidän intuitionne kertoi olevan totta.

He kertoivat teille, ettei teidän pidä luottaa ihmisiin henkisyydessänne, vaan luottaa itseenne. He kertoivat teille, että te kaikki olette tasa-arvoisia kyvyssänne luoda ihmeitä, ja ettei ole olemassa todellista kuolemaa. He näyttivät teille, millainen aktivoitu DNA oli, ja he paransivat itsensä ja muut ympärillään. He puhuivat ja luonnonvoimat muuttuivat. He ilmaisivat puhtaan tahtonsa, ja eläimet kuulivat heitä. Sitten he katsoivat teihin ja kertoivat teille, että te voisitte tehdä saman. Sitten monet heistä tapettiin, koska se oli sellaista informaatiota, johon aika ei ollut valmis. Nyt se on.

Tässä tulee henkinen talvi. Mikään niistä sukulinjoista, jonka te olette käyneet läpi aina Lemuriasta lähtien, ei ole koskaan antanut teille tällaista muutosta. Maapallon mestarit sanoivat, että te voisitte muuttaa todellisuutenne, ja te teitte sen. Tällä planeetalla ja tässä aurinkokunnassa, tässä avaruuden osassa, on tapahtunut ulottuvuuden muutos sen vuoksi, mitä te olette täällä tehneet. Me olemme antaneet teille magnetismin ja gravitaation alkeet, ja me olemme kertoneet siitä, että astrologiakin on osa sitä. Me olemme puhuneet siitä, kuinka moniulotteinen informaatio matkustaa aurinkotuulen mukana auringosta, ja se puhuu sitten magneettiverkolle ja sitten Ihmisen DNA:lle. 

Tämä muutos on tuonut teidät sellaiseen paikkaan, jonka jotkut teistä sanovat olevan hyvin pimeän. Kun te katsotte tätä planeettaa ja laitatte uutiset päälle, se on synkkää! Se on olemassa, eikö olekin… pimeys? Saattaisi näyttää siltä, ettei tämä ole ollenkaan valaistunut planeetta. Saattaisi näyttää siltä, että te olette syntyneet ja eläneet elämäänne tähän hetkeen saakka leudossa ilmastossa, mutta nyt planeetta on vaihtanut raidetta. Te istutte pitämässä valoanne hyvin pimeässä paikassa. 

Mitä on tekeillä? Eikö tämän pitäisi olla uutta energiaa? No, mepä kerromme teille, että nuo näkymät ovat todellisia. On tulossa pimeää. Puut kuolevat… sivistyneen logiikan puut… rauhan puut… vanhan energian ajattelun puut. Lintujen laulukin on loppunut, ja on epämiellyttävän hiljaista, eikö vain? Oletko sinä huolissasi? Sinä olet henkisessä talvessa, ja se on Maapallon ensimmäinen!

Mitä tapahtuu? 

Me kerromme teille: 

Tällaista tapahtuu, kun maapallo päättää muuttaa ulottuvuutta. Me sanoimme teille vuonna 2000 hyvin tämän kaltaisessa paikassa, Israelissa, Jerusalemissa, että tämä mahdollisuus oli todellinen. Me kerroimme teille, että temppeli rakennettaisiin uudelleen, ja tuo on vertauskuva tämän planeetan tietoisuudesta. Me kerroimme teille, että se rakennettaisiin uudelleen kolmannen kerran, mutta että perustukset olisi ensin puhdistettava. Tätä te teette, ja sitä kutsutaan henkiseksi talveksi.

Minne tahansa te katsottekin, missään ei ole järkeä, eihän? Tunnetko sinä erillisyyttä? 

Ajattele tätä: Erillisyys henkisistä asioista ei ole ollut ollenkaan epätavallista henkisissä kirjoituksissa. Sitä tapahtuu tavallisesti juuri ennen muutosta. Ne Ihmiset, jotka tekevät tällaista syvällistä siirtymää, tuntevat myös tällaista erillisyyttä. Menkää lukemaan siitä. Jopa viimeaikaisissa tilanteissa jotkut teistä ovat siirtyneet tasolta toiselle vain tunteakseen täydellistä erillisyyttä, kunnes teidät viedään toiseen tietoisuuteen. Mutta tällaisen erillisyyden oli oltava olemassa, jotta uusi ulottuvuus voidaan havaita. Joskus se on pelottavaa, jos sitä ei ole odotettu.

Tätä tapahtuu Maapallolla. Me annamme teille joitain esimerkkejä asioista, joissa ei ole järkeä. Se saattaa auttaa teitä näkemään laajemman kuvan ja antaa joitain todisteita siitä, mistä me puhumme. Aloitetaanpa suurimmasta. Me viemme teidät juuri nyt kallisarvoiseen paikkaan. Sitä kutsutaan Temppelivuoreksi. Neljä tämän planeetan suurta uskontoa jakavat sen. Se on niille kaikille pyhä. Itse Kristus käveli siellä, samoin Aabraham silloin, kun hän melkein uhrasi ainoan poikansa. [Tästä on olemassa kaksi versiota, kristillinen ja islamilainen versio.] Tämä tekee paikasta kallisarvoisen kaikille Maapallon kristityille ja juutalaisille. Muhammedin sanottiin myös ilmestyneen sinne ylösnoustessaan [siellä missä on moskeijan kultainen kupoli tänä päivänä], mikä tekee paikasta kallisarvoisen ja pyhän toiselle miljardille tämän planeetan ihmisiä. Kuitenkin se on keskellä maapallon epävakainta aluetta… Israelia.

Voitko sinä kuvitella sellaista haastetta? 
Sekoittuneena kaikkiin noihin eri uskoihin, jotka ovat niin sanotusti ”uskonnollisesti hataralla maaperällä”, palestiinalaiset etsivät edelleen omaa valtiotaan. Monet ihmiset, joiden sukupolvi on kaukana koko asian todellisuudesta, uskovat, että heidän pitäisi vaatia itselleen heiltä riistettyä maata. Toiset ovat toista mieltä. Joidenkin mielestä on olemassa ”ihmisen laki”, ja toiset seuraavat sitä, minkä he tuntevat olevan ”Jumalan laki”. Ja väittelyt raivoavat, kuten ne ovat raivonneet 50 vuotta.

Me haluamme teidän istuvan nyt hetken ajan siinä paikassa ja tuntevan sen ahdistuksen ja herkän räjähdysmahdollisuuden energian. Sillä tämä oli se kipinä, jonka määränä oli luoda maailmanloppu teidän aikanne mukaisesti noin vuosina 1998-2001. Etkö sinä usko meitä? Monet papit ovat kirjoittaneet sen ennustuksiin monissa paikoissa satojen vuosien ajan. Ei tämä ole mitään Kryonin teille tuomaa tietoa. Se oli erittäin suuri mahdollisuus, joka teillä oli hyvin pitkän aikaa, ja monet teidän uskonnoistanne puhuivat siitä ja varoittivat teitä lopun aikojen tulevan tästä.

Mutta se ei tapahtunut, eihän? 
Sillä Harmonisen yhdentymisen jälkeen vuonna 1987, mitä juhlittiin 11:11 1992, asiat alkoivat muuttua tällä planeetalla. Hyvin, hyvin pian vuoden 1987 jälkeen geopoliittinen rakenne murtui joidenkin sellaisten hallitusten ympärillä, joiden oli määrä olla pääpelureita ennustetussa maailmanlopussa. Menkää katsomaan tätä vuoden 1987 tapahtumaa koskevaa synkronismia. Kuvitelkaa nyt hetken ajan, että te olette edelleen Israelissa Temppelivuorella vanhassa kaupungissa, sitten laajentakaa näkemäänne aluetta ja ymmärtäkää sen sisältävän koko Lähi-idän. Me haluamme teidän katsovan ympärillenne hetken ajan ja tuntevan sen erillisyyden, joka on kytenyt ja kiehunut siellä yli puolen vuosisadan ajan. Se on hiertynyt vihaksi, joka vaikuttaa teihin kaikkiin tällä hetkellä. Se on maailmanlaajuisen terrorismin keskeisin syy. Se luo sen vastakkainasettelun, joka tällä planeetalla on juuri nyt niin monen kokemuspiirissä. 

Se on asettanut veljen veljeä vastaan. Juutalaiset ja heidän tukijansa seisovat toisella puolella ja Islamin usko ja heidän kulttuurinsa toisella puolella. Ja tämän haasteen ydin on Israelissa! Sen oli määrä olla maailmanlopun laukaisija, mutta jotain tapahtui sen sijaan. Siitä tuli teidän henkisen talvenne laukaisija - sellaisen ajan Maapallolla, josta me puhuimme: sivistyksen suuri muutos; aika, jolloin ei enää voisi istua aidalla ottamatta kantaa; aika, jolloin lemurialaiset palaisivat; aika, jolloin Majakoita rakennettaisiin tulevaa myrskyä varten; aika, jolloin ihmiskunta päättäisi, jatkaako vai ei.

Rakas ihmisolento, tässä on siis looginen kysymys: 
Tänä päivänä ja tässä ajassa, kun teillä on edessänne tämä kaikki, koko teidän moderni ajattelunne ja kaikki tämän planeetan johtajuus ja muinainen viisaus, näyttäkää meille rauhansuunnitelma! Siinä paikassa, jossa jokainen tietää räjähdyksen olevan kytemässä, missä on tilanteen ratkaisu? Sellaista ei ole olemassa. Ei mitään suunnitelmaa. Ja jos te ajattelette sitä, siinä ei yksinkertaisesti ole järkeä, vai onko? Miten voi olla niin, että jokainen näkee ongelmat, eikä millään Maapallon järjestöllä ole ratkaisua? 

Missä ovat viisaat miehet? Missä ovat rauhantekijät?

Se johtuu siitä, että teillä on talvi, eikä kukaan pysty ajattelemaan, mitä pitäisi tehdä, koska ei ole nähty mitään tämän kaltaista. ”Menkää ongelman lähteelle ja ratkaiskaa se!” jotkut huutavat. Eikö siinä ole järkeä? Eikö se ole loogista? Mutta katsokaahan, loogisuuden puut pudottavat lehtiään. Teillä on henkinen talvi, jolloin asioissa ei ole järkeä. Ei ole olemassa mitään rauhansuunnitelmaa siihen asiaan, joka jatkaa vihan tulen lietsomista, sotien synnyttämistä, ja joka säilyttää sen terrorismin, joka on teidän planeettanne vanhan ja uuden energian vastakkainasettelun ytimessä. 

Teissä on joitain, jotka nyt sanovat: 
No, vielä tulee olemaan sellainen. Meillä on suuria toiveita johdon muutoksesta tällä planeetalla. Me työstämme sitä, Kryon. USA:n vaalit ovat tulossa. Tulisi uusi johtaja ja uusi elämä ja sitten meillä on todellinen rauhansuunnitelma.” Meillä on teille huonoja uutisia. Teidän amerikkalaisten vaalit eivät tuo mitään muutosta.

Me annoimme teille vuonna 2000 sellaisen tiedon, että kestäisi kahdeksan vuotta, vuoteen 2008 saakka, ennen kuin te näkisitte mahdollisuuden temppelin uudelleenrakentamiseen. Majakka, tähän on vielä neljä vuotta aikaa, joten vahvista perustusta ja pidä lamppu palamassa. ”No, Kryon, tämähän tarkoittaa sitä, ettei USA:ssa tule mitään johtajan vaihdosta.” Me emme sanoneet sitä. Sillä ei ole merkitystä, kuka vaalit voittaa. Teillä on edelleen vapaa valinta, mutta katsokaa sitä, mistä teidän on valittava. Kummankin vaihtoehdon johtajuus on vanhan energian johtajuutta. Heidät veistetty samasta puusta. Ymmärtäkää, että on sopivaa suuremman suunnitelman kannalta, että teidän aikajananne säilyy tällaisena. Taas kerran, älkää masentuko. Sen sijaan lähettäkää valoa teidän johtajallenne riippumatta siitä, kuka hän sattuu olemaan.

Te ette näe ihmeitä vähään aikaan. Te ette myöskään näe vielä rauhansuunnitelmia. Voi, niistä voidaan kyllä puhua, mutta millään osapuolella ei ole puhdasta tahtoa asiaan. Onko se teistä järkeenkäyvää, että Israel ja Palestiina valitsivat ne kaksi johtajaa, jotka heillä on nyt? Ajattelitteko koskaan tämän synkronismia: Tässä on kaksi johtajaa Maapallon siinä levottomuuspesäkkeessä, jonka tapahtumat sytyttävät sotia, ja ihmiset ovat valinneet kaksi vanhan energian miestä, jotka ovat yrittäneet tappaa toisensa yli 25 vuotta! 
Onko tässä mitään järkeä teidän mielestänne? Rauhanrakentajat?

Kaikki se, mitä on teidän edessänne, palvelee ainoastaan henkisen talven säilyttämistä, minkä on tällä hetkellä tarkoituksenmukaista jatkua. Me esitämme teille toisen kysymyksen: Oletteko te panneet merkille, missä teidän sankarinne ovat? Ei sellaisia ole yhtään. Ei ole yhtään näkyvissä. Voitteko te muistaa tällaista aikaa, jolloin ei ollut mitään kirkkaita toivon merkkejä? Ei ole mitään poliittista tai henkistä tai rauhan sankaria näkyvissä. ”Kuitenkin aina on ollut”, te saatatte sanoa. Mutta ei henkisessä talvessa.

Me tietenkin puhumme nyt vertauskuvallisesti, mutta jotkut teistä alkavat ymmärtää asian. Ehkäpä se, mitä me kerromme teille, alkaa tuntua järkevältä, ja te ymmärrätte nyt, miksi te luette tätä. 

Kuunnelkaa: 

Kun tulee pimeää ja te siirrytte henkiseen talveen, on olemassa kokonainen ryhmä teitä, jotka on sijoitettu tänne Majakoiksi ja jotka estävät ihmiskunnan laivaa murskautumasta kiviä vasten. Ja he ovat lukijoita ja kuuntelijoita ja monia, monia muita, jotka heräävät.

Lukija, ymmärrätkö sinä tämän? 
Teitä on kymmeniätuhansia lukemassa tätä nyt. Sen vuoksi te olette täällä. Te olette olemassa sen vuoksi, että te pidätte valoa päällä henkisen talven aikana. Tilanne ei parane vielä pitkään aikaan. Mutta älkää olko epätoivoisia. Pitäkää valo päällä. Sen takia te tulitte ja elätte juuri nyt tällä planeetalla. Antakaa meidän sanoa tämä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen: Te ette koskaan löydä majakkaa rakennettuna turvalliseen paikkaan, eikö niin? Myrsky saapuu ja silloin te pistätte valon päälle. Se on sitä varten, että tämä planeetan energia pysyy tasapainossa niin, että te voitte mennä tämä erillisyyden ajan läpi ja antaa sen kestää tarkoituksenmukaisen ajan.

Kristillisessä kulttuurissa tarinan mukaan rakkauden mestari, juutalainen Jeesus, ristiinnaulittiin. Monet lähteet kertoivat tätä tarinaa uudelleen ja uudelleen. Hän oli sellaisessa prosessissa, jota hän piti kuolemana. Sitähän ristiinnaulitseminen on. Hän oli valmis vaihtamaan ulottuvuutta ja siirtymään seuraavalle tasolle, mitä se sitten merkitsikään hänelle, ja se taso sisälsi erittäin todellisen ylösnousemuksen mahdollisuuden. 

Mutta sen sijaan, että tämä mestari olisi odottanut rauhassa sitä, mitä tuleman piti, hänen kerrottiin huutaneen taivaisiin ja sanoneen: ”Isä, miksi sinä olet minut hylännyt?” Tässä hän oli… Ihminen, jota jotkut kutsuivat ”Jumalan Pojaksi, Korkeimmaksi Jumaluudeksi Ihmiskehossa”, huutamassa turhautuneena. Miksi? Sen vuoksi, että hän tunsi täydellisesti kaikkien suhteiden katkenneen ja hän oli täysin erillään. Hän huusi: ”Minne sinä olet mennyt? Mitä on tapahtunut? Miksi sinä olet minut hylännyt?” ”Kolmas kieli”, jolla ollaan jatkuvassa yhteydessä Henkeen, oli yhtäkkiä poissa, ja hänen henkinen elämänlankansa oli poissa… ja jopa ”Kristus” oli hämillään. Tämä on yleistä ulottuvuuden muutokselle ja henkisille muutoksille, ja teillä on parhaillaan sellainen meneillään Maapallolla. Sitä kutsutaan henkiseksi talveksi. Se on Maapallon ”sielun pimeä yö”, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun kukaan teistä on sellaisen nähnyt, mutta teistä jokainen tuli tänne tietäen, että sellainen voisi tapahtua.

Majakka, ehkä sinä alat saada ajatuksen siitä, miksi sinä olet olemassa tällä planeetalla? 

Kuuntele: hyviä uutisia! On olemassa sankareita. 

Puut eivät ole kuolleet, ja linnut eivät ole lakanneet laulamasta. Täällä istuu nuoria ihmisiä, joilla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä he tulevat elinaikanaan näkemään, mutta sellainen mahdollisuus on olemassa, että heidän näkemänsä on hyvä uutinen! Monet teistä tulevat myös näkemään sen, mutta te olette vain muutamia vuosia vanhempia.

Mitä voidaan tehdä nyt - DNA:n kahdeksannen kerroksen aktivoiminen

Me aiomme kertoa teille sen, mitä on tapahtumassa: 

On mahdollista, että tämän planeetan linnut alkavat laulaa sellaista uutta sävelmää, jollaista te ette ole koskaan kuulleet [yksi vertauskuva taas], ja sitä tullaan laulamaan, jos te aktivoitte tiettyjä DNA:nne moniulotteisiksi tulevia kerroksia. Uusi sävel on se tietoisuus, jota te kutsutte Planeetan uusiksi lapsiksi. Jotkut ovat kutsuneet heitä Indigoiksi, jotkut ovat kutsuneet heitä Kristalleiksi. Kristallinimitys korostaisi Kristalliverkkoa, jota on nyt alettu kirjoittaa uudelleen. Tämä uudelleenkirjoitus koskee kirjaimellisesti Maapallon historiaa. Me tiedämme, että te ette voi tätä ymmärtää. Miten voidaan kirjoittaa uudelleen historiaa? Kuitenkin me sanomme sen taas kerran: Ei se ole tosiasioiden muuttamista, pikemminkin on kyse ihmiskunnan tietoisuuden muuttamisesta sen ajan osalta, kun tuo 4D-historia tapahtui. Ajattele: Jos nämä tosiasiat loivat vihaa ja selkkauksia, uudelleenkirjoittaminen ei muuta todellista historiaa. Mutta sen sijaan ihmiskunnan historiaan kohdistuvien reaktioiden uudelleenkirjoittaminen muuttaa teidän koko olemassa olevaa polariteettien peliänne ja nykyisiä tunteita mennyttä kohtaan sekä sitä, mitä tehdä seuraavaksi. Tämä liittyy juuri siihen, mitä me kerromme teille seuraavaksi.

Me annamme teille juutalaisen lauseen hepreaksi: Rochev Ba’a’ra’vot. Se on DNA:n kahdeksannen moniulotteisen kerroksen nimi, ja se tarkoittaa ”Valon Ratsastajaa”. Tästä meidän DNA-kerroksille antamastamme numerojärjestyksestä me sanomme jälleen, etteivät ne todellisuudessa ole peräkkäin, vaan paremminkin ympyrässä. Tämä voisi aivan yhtä helposti olla numero yksi kuin numero kahdeksan, mutta näiden täkäläisten olosuhteiden vuoksi me teemme siitä tässä selityksessä numeron kahdeksan 12 kerroksen sarjassa. Kuitenkin myös numeroissa on energioita. Niinpä, kun meidän on annettava tätä informaatiota lineaarisesti teille, kiinnittäkää huomioita meidän näille nimille valitsemiemme numeroiden energioihin. 

Me kerroimme teille jokin aikaa sitten, että te olette ”kahdeksikon aikakaudessa”. Me sanoimme sen olevan vastuullisuuden aikakausi. Lukija ja kuuntelija, tämän aktivoiminen on todella tärkeää. Te olette, lemurialaiset, perusihmiskuntaa, ja sen vuoksi te tulitte takaisin. Tämän vuoksi te tulette uudestaan takaisin ja ehkä senkin jälkeen. Lopulta, miksi keskeyttää kierros juuri, kun se alkaa osoittaa tuloksia?

Teillä on talvi. Katsokaa ympärillenne. Näettekö te mitään todella toiveikasta? Vastaus on ei. Kaikki rauhanluomisen tai vakauden ympärillä on siirretty eteenpäin tai mitään ei yksinkertaisesti tapahdu. Älkää olko epätoivoisia! (Tätä me sanoimme aikaisemminkin, ja sanomme niin yhä uudelleen.) Teidät on valmisteltu pitämään valoa. Tämän vuoksi te kävitte läpi niitä monia asioita, jotta jokaisessa elämässä teillä olisi vähän enemmän viisautta niin, että kun tämä mahdollisuus ilmenisi, te tietäisitte mitä tehdä. Tälle kaikelle on tarkoitus eikä se ole mikään suuri mysteeri. Sinun elämäsi on monien maanpäällisten ilmentymien (elämien) huipennus, ja ne kaikki rakentuivat energeettisesti keskittymään siihen, mikä tämä henkinen talvi on.

Me annamme teille tämän kahdeksannen kerroksen toisen nimen ja se on lemurialainen: Akee Yawee Fractua. Lemurialainen lause tarkoittaa ”Mestariarkistoa”. Lemurialaisina aikoina se tunnettiin myös ”Mestareiden Arkistona”.

Me haluamme puhua kahdeksannesta kerroksesta ja siitä, mikä se on. Tämä kerros on sinun jumalallisen olemuksesi yksilöllinen Akaasinen tiedosto. Monet teistä ovat tietoisia siitä, että tällä planeetalla on olemassa Arkistohalli, josta me olemme puhuneet monia vuosia. Tämä paikka pitää kirjaa kaikkien Ihmisolennoiksi kutsuttujen tulemisista ja menemisistä Maaplaneetalla. Sitä paikkaa kukaan teistä ei koskaan näe paitsi tänne tullessaan tai täältä lähtiessään. Kutsukaa sitä ”Ihmisen tasapainon henkiseksi kirjanpidoksi tällä planeetalla”, jos niin haluatte. 

Sitä kutsutaan ”Akaasiseksi tiedostoksi”. 

Jos te voisitte vierailla tässä paikassa, te havaitsisitte, että kristallimuotoon on tallennettuna muistiin se, ketkä ovat olleet tällä planeetalla… kaikki. Juuri nyt tässä 200 ihmisen huoneessa ei ole ketään uutta olentoa. Täällä ei ole ketään sellaista, joka on kokemassa Maapallolla olemista ensimmäistä kertaa! Me sanomme teille tämän: Tämä on epätavallista, lemurialaiset - vanhoja sieluja jokainen - älkää erehtykö. Ei ole mikään sattuma, että te tulitte yhdessä tähän jälleennäkemiseen kuulemaan tästä talvesta, jonka te olette suunnitelleet.

Kerros kahdeksan on valmiina aktivoitavaksi, me kerromme teille siitä. Kerros kahdeksan on sinun oma, henkilökohtainen kristallinen Akaasinen tiedostosi. Sinun moniulotteisen DNA:si kahdeksas kerros sisältää täydellisen rekisterin sinun jokaisesta Ihmiselämästäsi, joka sinulla on koskaan ollut tällä planeetalla ja kaiken, mitä sinä olet kokenut. Tähän hetkeen asti, kun sinä olet kuljeskellut 4D:ssä, tämä kerros ei ollut kovin tärkeä niiden ilmeisten energioiden lisäksi, jotka se antoi sinulle sopimuksistasi ja karmallisista ominaisuuksistasi. Se ikään kuin leijui, sillä ei ollut merkitystä, se oli hyvä menneiden elämien lukemista varten ja siinä kaikki.

Se antoi sinulle myös joitain pelkoja, jos olet pannut merkille! Jotkut teistä syntyivät mukanaan epätavallisia pelkoja, jotka liittyivät sellaisiin asioihin, joilla ei ollut yhteyttä teidän elämänkokemuksiinne tällä kierroksella. Tämä on turvallinen paikka puhua näistä asioista… se todella on. Nyt on mahdollista, että kaikessa tässä alkaa olla järkeä ja te voitte ymmärtää kaikkia näitä asioita. Mitä sinä pelkäät? Pelkäätkö sinä valoa? Ehkäpä täällä on niitä, jotka eivät halua ottaa tätä aktivointiaskelta. 

He saattavat sanoa: ”Minä haluaisin tämän keskustelun olevan pian ohi. Eihän kuulla tästä enää.” Te oletteko tehneet tämän aikaisemmin, vai kuinka?

Mitä tapahtuu, jos sinä otat tämän askeleen? Mitä tulee tapahtumaan? Joillakin on edelleen ”valaistumisen siemenpelko”. Täällä on niitä, jotka ovat tehneet selibaatin valan ja jotka ovat menneet naimisiin Jumalan kanssa. Yhtäkkiä, kun sinusta tulee moniulotteinen ja kerros numero kahdeksan alkaa värähdellä, sinä heräät kolmelta aamulla. Täällä on niitä, jotka tietävät, mistä me puhumme, koska kun sinä heräät tähän aikaan, sinun huoneessasi ole melkoisesti olentoja! [Naurua] Se on, sanoisiko, vähintäänkin ärsyttävää.
Ei kaikilla teistä ole tätä kokemusta (usein heräämisestä), mutta tarpeeksi monella on ja niin te tiedätte nyt, mitä on tekeillä, kun se tapahtuu. Kerros numero kahdeksan alkaa herätä. Sinä et voi siirtyä moniulotteiseen muutokseen ilman, että sinun henkilökohtainen Akaasinen tiedostosi herää! Kaikki, mikä koskaan on ollut sinä, alkaa värähdellä. Koska tahansa menneisyydessä sinä annoitkin lupauksen Jumalalle, sinua tullaan muistuttamaan siitä. Tämä Akaasinen tiedosto herää noin kolmelta aamulla, kurkistaa sisään ja sanoo: ”En voinut olla huomaamatta, että sinä olet naimisissa. Mitä sille valalle tapahtui?” [Naurua]

On olemassa muita sinun menneisyytesi osia, jotka herättävät sinut eri aikoihin ja sanovat: 

Muistatko, kun me teimme tämän ja me teimme tuon? No sitten, meidän ei kannattaisi mennä siihen henkiseen kokoontumiseen, koska se saattaa saada sellaisen pallon pyörimään, jota sinä et voi hallita, ja sinä saat maksaa siitä jälleen kerran.” Muista, sinä et voi olla tietämättä asioista! Muistatko viime kertaa, kun sinä tyydytit tiettyjä henkisiä intohimojasi ja sinä päädyit roviolla poltettavaksi sen vuoksi? Sinä et tahdo sitä uudestaan, ethän? Ei, et sinä halua. Muistot ovat ikuisesti kaikilla tasoilla.

Vanhan Ihmissielun ominaisuus on se, että hänellä on ollut monia, monia elämiä ja monet niistä ovat olleet syvällisiä ja viisaita. Varsinkin jos hän ollut mukana Lemuriasta saakka. Lemurialaiset ovat tämän planeetan ydinrotu. He olivat täällä, kun plejadilaiset ilmestyivät antamaan ihmiskunnalle siemenbiologian, joka sisälsi ylimääräisen ulottuvuuden, tiesitkö sinä tätä? Onko sinulla koskaan ollut sellaisia unia, jossa sinä olit oikein pitkä? Se on puhdas lemurialainen piirre. Puhumme siitä enemmän toisella kertaa.

Antakaa meidän kertoa teille, että kerros numero kahdeksan on heräämässä. Sinun Akaasinen tiedostosi on sinun edessäsi, ja tämä edustaa niitä elämiä, joita on ollut joskus satoja, jollei enemmänkin. Nämä ovat sinun elämiäsi tällä planeetalla, joista monet olivat syvällisiä ja jotka tulevat kaikki yhteen ja ärsyttävät sinua, koska ne kaikki haluavat tietää, mitä on tekeillä! Kun sinä lähestyt moniulotteisuutta, tämä Akaasinen herännyt tietoisuus tapahtuu jollain tasolla. Niinpä me annamme ohjeita tapahtuvasta.

Sinun on aika heittää pois koko menneiden elämien idea, tai ainakin se, minkä sinä olet luullut olevan menneen elämän kokemuksen energiaa. Kun sinusta tulee moniulotteinen, ei ole enää olemassa lineaarista aikaa, ja ajasta ja avaruudesta tulee epäolennaisia. Tässä uuden Maapallon energiassa kaikkien sinun menneiden elämiesi sinät elävät yhdessä nyt-hetkessä, ja ne edustavat yhtä energiaa tässä elämässä. Tämä on nykyhetken elämä. Sen vuoksi sinä et voi enää sanoa sanoja mennyt elämä. Sinun nykyisessä elämässäsi on kaikkien koskaan olleiden elämien kaikki ominaisuudet ja kaikki ne mahdollisuudet, joita koskaan voi olla. Tervetuloa siihen, mitä mestarit tunsivat! Sillä tämä on sama asia kuin se DNA:n aktivoinnin edeltäjä, joka heillä kaikilla oli. 

Mitä te sitten teette kaikilla näillä heräävillä menneillä energioilla, jotka istuvat tömistämässä jalkojaan syrjäytetyn ulottuvuuden vuoksi? Tämä edustaa kaikkea sitä historiaa, jonka sinä olet kokenut tällä planeetalla. Niinpä me annamme sinulle nämä ohjeet, ennen kuin me lopetamme: On aika yhdistää kaikki nämä energiat ja puhua niille ääneen. Etsi sellainen aika ja paikka, jossa ei ole ketään muuta, sillä me takaamme, etteivät he ymmärrä sitä, mitä sinä olet tekemässä! Moniulotteisuus on sellaista.

Puhu niille ääneen ja sano: 

Tätä te olette odottaneet! Se edustaa kaikkia niitä elämiä, joita me olemme koskaan eläneet ja se huipentuu tähän, joka meillä on nyt. Meidän olemisemme tarkoitus alkaa todella toteutua. Kuin mennyt koulu me heräämme kaikki yhdessä uuteen olemiseen. Te olette minun tukeni, te olette minun tiimini. Järjestäytykää nyt taakseni riviin ja työntäkää! Minä tarvitsen teitä kaikkia olemaan yhtenä tässä uudessa energiassa, joka sallii sellaisen asian.”

Ota kaikilta niiltä se viisaus, se tietämys ja se kokemus, jonka ne antoivat sinulle muissa ilmentymissä tällä planeetalla. Muista myös, että ne kaikki ovat sinä! Näe se aikojen viisautena… syvällisenä historian kirjana, jonka sinä todellisuudessa elit järjestyksessä. Sitten ilmoita kaikille sinuille, että tällä planeetalla on olemassa uusi lupaus, joka ylittää kaikki muut. Sitten anna tuo uusi lupaus: Luo sellainen lupaus itsellesi, joka kertoo sinun suurenmoisuudestasi ja sinun jumaluudestasi ja siitä, miksi sinä olet täällä. Esimerkiksi: ”Minä lupaan ottaa kaikki menneet energiat, jotka on kirjoitettu uudelleen tällä planeetalla ja laittaa ne minun intohimoni keskustaan. Minä lupaan mennä naimisiin itseni kanssa niin täydellisesti, että minä tunnen oloni yhtä mukavaksi oman olemukseni kanssa, kuin mitä minä tunnen Jumalan kanssa. Minulla on nyt tuhansien omien elämieni kokemukset takanani, ja ne tukevat minua. Minulla on ikuisuuksien viisaus, jonka minä käytän valoni lähettämiseen pimeisiin paikkoihin. Sen vuoksi minä lupaan ottaa paikkani tässä uudessa energiassa ja käyttää niitä minun jokaisen elämäni kaikkia ominaisuuksia, jotka minä olen huolellisesti varastoinut kahdeksanteen kerrokseen!” Sitten tee niin.

Lähetä valoasi juuri nyt istuessasi, kuulija ja lukija: Lähteä sitä sudanilaisille. On aika lopettaa vanhan energian mukainen käyttäytyminen siinä paikassa. He tarvitsevat sinun valoasi! Kun tilanteen pimeys todella paljastuu, ihmiskunta toimii!

Lähetä valoasi, kuulija ja lukija, Palestiinaan ja anna heille toivoa siitä, minkä me näemme rauhallisena valtiona, jota johtavat älykkäästi ne, joilla on todellisia päämääriä heidän hyväkseen eikä vain kostonhimoista henkeä. Näe heidän toivovan luovansa rauhan naapurinsa kanssa, joka on ollut heidän vihollisensa puolen vuosisadan ajan. Näe ihmeitä heidän tulevaisuudessaan ja hymy heidän lastensa kasvoilla… tällä vuosikymmenellä!

Israelilainen, älä luovu toivosta, sillä teille lähetetään valoa - riippumatta siitä, mitä kieltä te puhutte, riippumatta siitä, mistä kulttuurista te olette kotoisin. Sillä alueella, joka on pieni, mutta kuitenkin niin merkityksellinen ja jota kutsutaan Israeliksi, voi vallita rauha naapureiden välillä. Luopukaa vanhoista energioista ja katsokaa uusia mahdollisuuksia kohti. Luottakaa nuoriin siinä, mitä on tulossa. On olemassa rauhansiemeniä huolimatta siitä henkisestä talvesta, jonka te näette.

Valotyöntekijä, lähetä valoasi Afrikan mantereelle. Näe niitä, jotka voivat tehdä jotain etelässä luodakseen sellaisia mahdollisuuksia kaikille, joita ei ole koskaan pidetty todellisuutena… terveysjärjestelmän, joka voi parantaa koko mantereen! Unelmako? Me kerromme teille tämän: Me emme pyytäsi teitä lähettämään valoanne tätä tarkoitusta varten, ellei tämä mahdollisuus oli kirjaimellisesti kirjoitettu voimakkaaksi mahdollisuudeksi teidän tulevaisuuteenne!

Lopuksi me kerromme teille tämän. Taivaissa lauletaan tällä hetkellä laulua - ajatonta ja historiallista - ja se kertoo kauniista Maapalloksi kutsutusta paikasta menneisyydessä. Se kertoo sellaisista olennoista, jotka tekivät jotain hämmästyttävää itse, ainoalla vapaan valinnan planeetalla - sillä ainoalla, jolla oli voima valita korkeampi ulottuvuus. He saivat aikaan Uuden Jerusalemin… rauhan jakautuneelle planeetalle. Tämä kertomus menee Maailmankaikkeuden historiaan, ja se kaiverretaan kaikkein jumalallisimmille, olemassa oleville seinille. Olennot kaikkialta Maailmankaikkeudesta tapaavat teitä ja he näkevät teidän väreistänne, keitä te olette ja mihin te osallistuitte. Tätä mahdollisuutta te luotte juuri nyt. Joissain määrin tätä sävelmää lauletaan jo, koska te olette hyvän matkaa toteuttamassa sitä tehtävää, jota varten monet teistä tulivat. Sen vuoksi sinä olet täällä, Majakka. Sinä olet valo henkisen talven pimeydessä. Sinä saatat olla ainoa valo, kunnes kevät saapuu! Sinä olet olemassa tätä myrskyä varten.

Ja sen vuoksi me olemme teidän jalkojenne juuressa ja juhlimme Ihmisolentoja, joita te kutsutte tavallisiksi, koska 4D:ssä te ette tunnista eroa. Jotkut teistä alkavat tiedostaa sitä, heräävät ja näkevät, että niin se on. Talven jälkeen tulee kevät. Ja kun te kuulette taas lintujen äänen ja käsitätte, etteivät puut olekaan kuolleita ja maat alkavat kukkia viisaan johdon alaisuudessa, te tulette näkemään, että rauha maapallolla on mahdollinen. Voi, aina tulee olemaan kahakoita. Aina tulee olemaan tyytymättömyyttä. Aina tulee olemaan niitä, joilla on erilaisia mielipiteitä tai ajatuksia, mutta kaikki tämä voi olla olemassa rauhallisella planeetalla.

Tämä on sellainen mahdollisuus, jonka me olemme aina nähneet. Nämä ovat niitä lopun aikoja, joista me puhuimme 15 vuotta sitten, ja te olette juuri siellä, minne te kuulutte ja pidätte sitä kaikkea kasassa!
Ja niin se on.
  - * Kryon * -
Henkisyyden talvi
Kryon-yleisökanavointi
Edmonton, Alberta, Kanada - 4. elokuuta 2004
Välimeri (Kryon-risteily) - 10. syyskuuta 2004
Lee Carrollin kanavoimana
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: