WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 21. tammikuuta 2012

Kuunkierron Jumalattaret

 

1.Violetta, Muutoksen Jumalatar

Vuoden aloittaa täysikuun ensimmäinen Jumalatar, Muutoksen Jumalatar Violetta.
Olen vapauden ja transformaation Jumalatar Violetta, joka aloitan muutosprosessin elämässäsi. Kuten ei perhonenkaan kuoriudu hetkessä, ei ihmisen muutos tapahdu sormia napsauttamalla. Muutos tapahtuu vähitellen, aaltomaisena liikkeenä, jolloin ihminen ehtii muovata elämänsä uusiin uomiin, jotka paremmin vastaavat hänen sen hetkistä kehitystään.
Autan sinua tasapainottamaan elämääsi, näkemään kaavat, joihin olet jäänyt kiinni ja purkamaan ne. Minun avullani voit luoda uudet toimintamallit ja rakenteet elämällesi. Muilta Kuun Jumalattarilta saat voimia toteuttaa muutoksen ja pitää kiinni uuden ajan mallistasi. Silloin sinun ei enää tarvitse taistella, vaan voit rauhanomaisin keinoin saada muutoksen tuulet puhaltamaan elämässäsi ja viemään itsesi uudelle aikakaudelle.
Minä autan sinua löytämään tasapainon tunteillesi ja kulkemaan ryhdikkäänä elämääsi eteenpäin. Olen armon ja rakkauden äiti, joka ymmärtää sen, että jokaisessa ihmisessä on yhtä paljon valoa kuin varjoa, mutta että valo voittaa varjon. Tuon valon paljastan elämässäsi ja autan sinua valaisemaan varjosi. Silloin varjosi ei enää ole vihollisesi vaan kanssakulkijasi ja voimasi, jota osaat käyttää viisaasti ja harkiten.
Silloin, kun haluat muutoksen elämääsi, olipa se mitä tahansa, vaikkapa uuden projektin aloitus, laihduttaminen, opiskelu tai halu vetää rakkautta elämääsi, silloin sinun kannattaa kääntyä puoleeni. Autan sinua aikaansaamaan juuri niitä muutoksia, jotka mahdollistavat uuden syntymisen elämääsi.
Mustan kuun aikaan ilmennän itsestäni pimeää puoltani, varjoani. Se on paikoilleen pysähtyneisyys. Oletko kiinnittynyt kaikkeen vanhaan? Etkö uskalla päästää vanhoista ajatus- ja toimintamalleistasi irti? Oletko kaavoihin kangistunut? Pidätkö kiinni tavaroistasi yhtä tiukasti kuin aatteistasi ja mielipiteistäsi?
Voin auttaa sinua huomaamaan omat maneerisi, päästämään niistä irti, jos olet valmis valottamaan varjosi. Päätös on aina sinun. Koskaan sinua ei pakoteta mihinkään sellaiseen, johon et vielä ole valmis, sillä aina sinulla on uusi mahdollisuus seuraavana vuonna. Rakastan sinua silloinkin, kun olet jäänyt kiinni pimeään puoleeni, etkä uskalla astua valooni.
Täydenkuun aikaan näytän sinulle juuri niitä elämäsi alueita kirkkaana, jotka kaipaavat muutosta. Valaisen tällöin varjosi nähtäväksesi.
Lempeästi ja myötätunnolla katselen sinua, kuten katselee myös Äiti-Kuu. Tiedämme, että aina sinulla on taas uusi mahdollisuus muutokseen. Olen kärsivällinen ja odotan. Annan sinun yrittää uudelleen ja uudelleen, kunnes olet valmis. Silloin riemuitsen kanssasi, sillä rakastan sinua.

2. Sinistra, Parantumisen Jumalatar

Kuunkierron toinen Jumalatar on Parantumisen Jumalatar Sinistra.
Olen Parantumisen Jumalatar Sinistra. Minä autan sinua parantamaan haavojasi. Autan sinua huomaamaan sen, kuinka tunteet, niin omat kuin muidenkin, ovat haavoittaneet sinua ja luoneet elämääsi sairautta ja pahaa oloa, vastoinkäymisiä tai muita negatiivisia asioita, joista on aika päästää irti ja antaa itsellesi lupa parantua.
Sinun on aika nousta vanhojen rakenteiden yläpuolelle, vapauttaa itsesi sidoksista, jotka ovat aikansa eläneitä. Jotka palvelivat sinua aikansa, mutta joita et enää tarvitse. Sinun on aika kohdata pelkosi, jotka ovat pitäneet kiinni sinua uskomuksissasi. Niissä, jotka ovat luoneet elämääsi vastoinkäymisiä. Vain kuoriutumalla omaksi aidoksi itseksesi, löydät rauhan ja ilon elämääsi. Valo virtaa kaiken aikaa, ja pimeyden harhan on aika väistyä.
Tunnekehosi kautta vedät puoleesi negatiivista energiaa, joka voi saada elämässäsi paljon pahaa aikaan. Kun puhdistat valokehosi näistä negatiivisista energioista irti, puhdistuu myös ruumiisi, jolloin fyysiset vaivasi helpottuvat tai paranevat kokonaan. Olet puhdasta positiivista valoa ja energiaa, jota virtautat myös kanssaihmisillesi kaiken aikaa.
Sinun on aika luottaa intuitioosi, kolmanteen silmääsi ja kuudenteen aistiisi, sillä olet henkinen olento. Vain oma pelkosi estää sinua olemasta vahva herkkyydessäsi. Tosiasiassa mitään pelkoa ei ole, sillä kun olet kiinnittänyt itsesi rakastavaan äiti Jumalattareen, olet pelkkää rakkautta ja myötätuntoa. Siihen eivät kuulu pelot, kauhu tai ristiriidat.
Silloin, kun et ole valmis heräämään, kohtaat pimeän puoleni, joka on nukkuminen. Silloin jäät kiinni haavoihisi ja katkeruuteesi. Niin kauan kuin olet pelkojesi, tuskasi ja kärsimiesi loukkausten vanki, nukut haavoittuneena pimeydessäsi. Kun uskallat antaa valon virrata elämääsi, päästät irti kärsimästäsi pahasta, annat anteeksi niin itsellesi kuin muillekin, vapaudut kärsimyksestä ja paranemisesi alkaa.
Jollet kuitenkaan kykene ottamaan elämääsi vielä parantumista, rakastan sinua juuri sellaisena kuin olet ja rukoilen puolestasi lempeästi ja rakastaen. Tiedän, että jonain päivänä heräät, silloin, kun on aika. Minä jaksan odottaa sinua. Aina, sillä minä en väsy, vaan sylini on aina avoin sinulle.

3. Jemalie, Puhdistumisen Jumalatar

Kuunkierron kolmas Jumalatar on Puhdistumisen Jumalatar Jemalie.
Minä olen Puhdistumisen Jumalatar Jemalie. Autan sinua puhdistumaan vanhasta. Uudistamaan energiasi. Kääntämään uuden puhtaan lehden elämääsi. Niin kauan kuin olet kiinni vanhassa, ei puhdistuminen voi tapahtua. Siivoa siis kaappisi ja komerosi, anna uusien puhtaiden tuulien pyyhkiä elämässäsi. Autan sinua uskomaan elämän kantavaan voimaan. Ota oma elämäsi omiin käsiisi. Astu laivaan ja tartu omin käsin elämäsi laivan ruoriin. Aikanaan oli aika, jolloin elämäsi täytti kärsimys, tuska ja sairaus. Nyt on aika puhdistua ja tulla terveeksi.
Katso valkoisia puhtaita hankia, auringon loistetta, kuun kirkkautta. Katso kuun kumoa, sen lempeitä kasvoja ja ymmärrä, että voit antaa maailmankaikkeuden puhdistaa ja uudistaa elämäsi. Anna lempeyden vallata elämäsi, mielesi ja sydämesi. Tunne miten kaikki vanha, joka toi tuskaa mukanaan, valuu pois ja tilalle saat uudet, puhtaat energiat: Rakkauden Äiti Kuun lempeät energiat. Kiedon sinut uuteen valoisaan vaippaani ja annan rakkauteni virrata sinuun.
Pystyn puhdistamaan tulehtuneita suhteita olipa kyse puolisostasi, perheestäsi, ystävistäsi tai työtovereistasi. Autan sinua päästämään irti, antamaan anteeksi ja astumaan eteenpäin niin, että vanha jää taakse. Aivan kuin riisuisit vanhat likaantuneet ja kuluneet vaatteet yltäsi ja pukisit päällesi puhtaat, uutuuttaan hohtavat vaatteet. Vaatteet, jotka kuvastavat juuri tätä aikaa, sitä mielentilaa ja energiaa, jota nyt edustat. Vanha pimeä energia putosi yltäsi riisuessasi vanhat vaatteesi. Voit astua eteenpäin rauhallisin ja tyynin mielin.
Silloin kun et ole valmis puhdistumaan, joudut kohtaamaan pimeän puoleni, joka on rypeminen, se että vellot vanhassa energiassa. Olet kiinni kaavoissa, tarkoissa määräyksissä, maneereissasi. Toimit aina saman kaavan mukaan uskaltamatta heittäytyä uuteen ja erilaiseen. Odotat muiden muuttuvan, mutta et itse halua todellisuudessa mitään muutosta, tai haluat muutoksen tulevan juuri sellaisena kuin sen määrittelet ja sehän ei ole muutosta, vain pelkkää kontrollia. Todellisuudessa pelkäät, mitä uusi tuo tullessaan, siksi pysyt kiinni vanhassa kuin täi tervassa. Puhtaaseen virtaavaan veteen et uskalla astua ja pidät yleensä niitä, jotka hyppäävät uuteen, kummallisina, vaarallisina tai moraalittomina.
Mutta vaikka olisit kuinka sokea ja tapojesi vanki, rakastan sinua kuitenkin aina ja rukoilen puhdistumisesi puolesta luottaen, että jonain kuunkiertona, uskallat antaa puhtaiden energioiden virrata elämääsi. Uskallat ottaa vastaan uuden, puhtaan vaateparren, jota rakkaudellisesti sinulle ojennan. Sinä itse päätät, koska sen otat vastaan. Ojennan sitä kuitenkin kaiken aikaa sinulle, koska olet minulle rakas.

4. Luminella, Arvon Jumalatar
Kuunkierron neljäs Jumalatar on Arvon Jumalatar Luminella.

Olen Arvon Jumalatar Luminella. Vien sinut kohtaamaan todellisen arvosi, mutta myös todelliset arvosi. Ennen kuin kohtaat oman arvosi ja elät sen todeksi, et voi kohdata omia arvojasi, joiden mukaan elät. Niin kauan, kuin et tunnista omaa arvoasi, et voi elää arvoistasi elämää. Saatat kuvitella, että elämä jota elät on arvokasta ja sinun näköistäsi.

Joskus näin on, mutta valitettavan usein elät jonkun muun arvonäkemyksen mukaan. Arvotat itsesikin siten, kuin sinut on aikanaan arvotettu. Toisinaan olet itse itsesi edessä, niin että näet itsesi aivan muuna, kuin mitä todellisuudessa olet. Olet silloin kuin pahvisen nuken takana, uskaltamatta repiä alas kulisseja, joiden taakse sinut on vangittu. Se mitä näytät ulospäin, ei ole se, joka todellisuudessa olet. Esität roolia, joka sinulle on annettu, kuvitellen, sen olevan sinä itse.

Silloin sinun on aika alkaa kysyä ja kyseenalaistaa sitä, kuka todellakin olet? Mikä on sinun arvosi ihmisenä, naisena, miehenä, puolisona, äitinä, isänä, tyttärenä, poikana, työntekijänä, ystävänä. Oletko tyytyväinen siihen arvoon, joka sinulle on annettu? Onko se todellinen arvosi?

On aika myös kysyä sitä, minkä arvoisena pidät itseäsi? Jos näet muiden arvot ja toteutat niitä, mutta et tunnista omia arvojasi, niin oletko silloin arvoton? Jos et uskalla pyytää palkankorostusta tai perintöäsi, arvoa puolisosi silmissä ja elämässä, niin alennatko silloin itse oman arvosi?

Nieletkö sanat sisääsi, pidätkö toiveet omana tietonasi, koska kuvittelet, ettei kukaan kuitenkaan kuule niitä, arvosta niitä, ole valmis toteuttamaan niitä? Kuuletko itse omat sanasi, sydämesi toiveet ja halut? Toteutatko ne? Oletko omissa silmissäsi arvokas, ovatko sanasi omissa korvissasi arvokkaista?

Niin kauan kuin et näe etkä kuule omien sanojesi ja itsesi painoarvoa, saatat hakea painoarvoa itsellesi lisäämällä painokilojasi. Mutta saatko sillä arvoa vai arvottomuutta?

Kuule sydäntäsi, kuule sen toiveet. Uskalla elää sydämesi toiveet todeksi, arvostaen ja rakastaen itseäsi. Älä pelkää omaa todellista arvoasi. Niin kauan kuin itse alennat oman arvosi, alentavat sen muutkin, sillä heijastat oman sisäisen tunteesi kanssaihmisiisi.

Silloin, kun et tunnista omaa arvoasi ja omia arvojasi, joudut kohtaamaan varjoni, joka on arvottomuus. Silloin et näe itsessäsi sitä, kuinka täydellinen ja hyvä olet joka suhteessa. Sinut on luotu juuri sellaiseksi kuin olet, voidaksesi täyttää oman, sinulle kuuluvan paikkasi. Kuinka siis voisit olla arvoton, kun ilman sinua ei maailmankaikkeus olisi täysi.

Näe oma arvosi. Rakasta itseäsi. Elä todeksi oma arvomaailmasi. Minä tuen sinua ja rakastan sinua. Olen tukenasi tänään ja jokainen päivä, jolloin apuani pyydät. Haastan sinut näkemään oman arvosi, jotta ymmärtäisit, että olet Jumalattaren kirkas timantti, kultainen valo, joka hohtaa pimeyden keskellä kirkkaana, ehjänä ja täydellisenä.

5. Elene, Vastakohtaisuuksien Jumalatar


Kuunkierron viides Jumalatar on Vastakohtaisuuksien Jumalatar Elene.

Minä olen Vastakohtaisuuksien Jumalatar Elene. Nyt joudut punnitsemaan itseäsi ja elämääsi, vahvuuksiasi ja heikkouksiasi, tietämystäsi ja tyhmyyttäsi, voimaasi ja heikkouttasi, vihaasi ja rakkauttasi. Nyt on aika tarkastella sitä, onko sydämesi lämmintä kultaa vai kylmää terästä. Nyt on aika ottaa vaakakuppi käteesi ja laittaa ne asiat puntariin, jotka ovat hiertäneet tähän asti elämääsi. Jos koet köyhyyttä, miksi estät itseltäsi vaurauden, sillä itsehän olet suurin este sille. Mieti, mikä sinua estää vetämästä puoleesi vaurautta, sillä maailmankaikkeus ei sinua estä. Sinä itse et salli hyvän virrata elämääsi.

Jos elämästäsi puuttuu rakkaus, miksi olet täynnä vihaa ja katkeruutta. Miksi vihaat itseäsi niin paljon, ettet salli rakkauden virrata elämääsi, sillä niin paljon saat muilta rakkautta, kuinka paljon sitä tunnet omassa sydämessäsi. Kaikki rakkaus, jota saat itsellesi, on vain ja ainoastaan heijastumaa oman sydämesi rakkaudesta. Jos kuvittelet rakkauden muihin olevan mittari, erehdyt. Rakkaus itseesi on saamasi rakkauden mitta, ei mikään muu.

Millä mitalla mittaat itseäsi? Inhimillisyyden ja ymmärtäväisyyden mittarilla vai kielteisyyden ja häpeän mittarilla? Jos vastauksesi on kielteisyys ja häpeä, silloin sinun on aika alkaa mitata itseäsi hyvyyden mittarilla. Vain näkemällä ja tunnistamalla ja todeksi elämällä itsessäsi olevan hyvän, voit alkaa vetää elämääsi myönteisyyttä ja runsauden täyttymystä. Jos kaiken aikaa näet itsesi vajavaisena, silloin mitta jolla sinulle mitataan, on aina vajaa. Kun näet itsesi ja elämäsi ehjänä ja täytenä, silloin on maailmankaikkeuden mittakin sinulle täysi ja ehjä. Kaikki riippuu aina sinusta itsestäsi. Et voi paeta syyttelemään elämästäsi vanhempiasi, puolisoasi tai kohtaloa, sillä itse luot elämäsi. Jokainen valinta, jokainen teko, jokainen ajatus, jokainen halusi luovat elämääsi. Et ole mikään vaivainen kohtalon uhri. Kaikki on omaa valintaasi. Jos yhden vastoinkäymisen jälkeen aloit odottaa seuraavaa, olet sen saanut. Luot itse oravanpyörän jossa olet. Onko oravanpyöräsi työn, tuskan ja hien pyörä, vai onko se kultainen elämänpyörä, jossa jokainen pyörähdys tuo uuden ihanan asian elämääsi.

Kun heräät ja alat muuntaa negatiivisuutta elämässäsi positiivisuudeksi, ei kaikki muutu hetkessä. Sillä kun pyörä on pyörähtänyt liikkeeseen, jatkuu liike hetken omalla painollaan, kunnes viimein pysähtyy. Pysähdys voi olla äkkinäinen tai rauhallinen, omalla painollaan tapahtuva. Mitä nopeammin muunnat negaatiot positiivisuudeksi ja elät ne todeksi, silloin muutos hyvään voi olla tyrmäävän nopea. Silloin voit kokea saavasi varsinaisen onnenpotkun. Osaatko silloin olla kiitollinen tästä potkusta ja käyttää sen hyvin, on sinun haasteesi. Kukaan muuhan ei voi sinun elämääsi muuttaa kuin vain ja ainoastaan sinä itse.

Kuljen kanssasi punnitessasi elämääsi, uskomuksiasi ja vahvuuksiasi, niin että osaisit punnita hyvyyden vaa’alla itsesi ja elämäsi. Silloin kun punnitset itsesi ja elämääsi pahuuden ja kylmyyden vaa’alla, olen surullinen puolestasi, mutta en puutu tekemiisi valintoihin. Tiedän että jonain päivänä ymmärrät, että vain hyvä vaaka on se, joka on oikea vaaka. Pahuuden vaaka näyttää aina väärin: liian paljon tai liian vähän, mutta aina kuitenkin niin ettet koskaan voi voittaa. Kun punnitset hyvyyden vaa’alla, olet aina voittaja. Olet rakastettu! Minä rakastan sinua.

6. Isadora, Täydentymisen Jumalatar

Kuunkierron kuudes Jumalatar on Täydentymisen Jumalatar Isadora.


Lapseni, olen täydentymisen Jumalatar Isadora. Kuulen sydämesi toiveen, mielesi halun, kehosi huudon. Autan sinua löytämään elämääsi juuri ne asiat, ominaisuudet, voiman ja viisauden, joka auttaa sinua tulemaan ehjäksi ja täydentämään itsesi. Jos sielunsuunnitelmaasi kuuluu rakastava puoliso, juuri minä voin auttaa sinua vetämään hänet puoleesi. Sillä opetan sinut värähtelemään sydämen soinnilla, ei pelkillä hormonien hyrinällä. 

Opetan sinua, että sydämesi katsoo silmistäsi, kulkee hymynä huulillasi, nauruna, joka pulppuaa suustasi kuin helisevä puro ja kulkusten kilinä. Ja kun toinen ihminen, joka värähtelee samanlaisella sydämen sykähtelyllä, kuulee värähtelysi, hän tulee luoksesi omasta vapaasta halustaan, sillä sydämesi on tuolloin se magneetti, joka kutsuu kukan lailla kimalaista luokseen. Silloin sinun ei tarvitse tehdä itseäsi tykö, olet vain oma rakastava itsesi ja sinut huomaa juuri se, joka on sinun toinen puoliskosi: Sielusi ja sydämesi kumppani. Jos sielusi ja sydämesi halajaa ilmentää itseäsi musiikin, maalaamisen, tanssin ja laulun keinoin, autan sinua avaamaan itsessäsi ne esteet ja padot, jotka lukitsevat luovuuden virtauksesi. 

Kutsu minua, ja minä autan sinua. Tulet tekemään rohkeita, uusia aluevaltauksia ja elämäsi tulee olemaan täynnä uutta ja ihmeellistä, jonka tiedät ja tunnet täydentävän sinua juuri sellaiseksi, joka tiesit olleesi jo syntyessäsi tähän maailmaan.

Jos sielusi viisaus ja sydämesi rakkaus ovat piilossa, autan sinua kaivamaan esiin ne voimat ja tiedon, kukistamaan pelon ja torjunnan, niin että puhkeat kukkaan. 

Suustasi soljuu viisauden ja lempeyden sanoja, rakentavia ehdotuksia, voimaannuttavia lauseita aivan itsestään. Saatat aluksi ihmetellä, mistä se kaikki uusi tietoisuus on lähtöisin, mutta rakas lapseni, se on sydämesi puhetta sielusi äänellä. Minä vain heilautan taikasauvaani, niin että pimeyden verho avautuu ja muistat jälleen oman viisautesi, ikiaikaisen viisautesi ja annat sen tulla julki. Sillä sekin on täydentymistä, että uskallat nähdä ja päästä vapaaksi oman osaamisesi, tietosi, taitosi, kykysi ja mielipiteesi. Niin kauan kun panttaat sisälläsi sanoja, jotka huutavat päästä julki, olet kuin räjähdyspisteessä oleva painekattila. Vaarallinen, koska voit räjähtää millä hetkellä hyvänsä. 

Mutta silloin se on hallitsematonta räjähdystä, joka tuhoaa ja tappaa. Minä autan sinua löytämään oikeat sanat ja teot, oikeaan aikaan, niin että olet täysi, ehjä ja ainutlaatuinen, omana viisaana itsenäsi. Sinua kunnioitetaan ja rakastetaan siksi, että uskallat olla aito.


Pimeän puoleni aikaan saatat saada näkyjä ja raskaita kokemuksia epätäydellisyydestäsi. Sillä niin kauan kuin et itse huomaa omaa täydellisyyttäsi, olet vajaa ja rampa muidenkin mielestä. Kun itse näet oman täydellisyytesi ja uskallat täydentyä, olet viimein vapaa, ehjä, kaunis ja ainutlaatuinen, sillä yhtään toista samanlaista ihmistä ei maailmassa ole. 

Olet ainoa lajissasi ja siksi niin arvokas ja harvinainen. Täydenny siis omaksi itseksesi rakkauden voimalla, jota ammennan sinulle omasta ehtymättömästä lähteestäni.
Olet rakastettu, minä rakastan Sinua!

7. Ofelia, Kasvun Jumalatar


Kuunkierron seitsemäs jumalatar on Kasvun Jumalatar Ofelia.

Olen Kuun Jumalatar Ofelia ja autan sinua kasvamaan todellisiin mittoihisi. Jos elämässäsi on asioita, jotka eivät enää ole sinulle hyväksi, autan sinua kasvamaan ja nousemaan elämässäsi eteenpäin. Niin kuin lapsikin kasvaa ulos kengistään ja tarvitsee uudet ja suuremmat, niin on aika sinunkin nähdä ne asiat elämässäsi, joissa sinä olet kasvanut jo täyteen mittaasi, mutta olet ollut huomaamatta sitä. Sinun on aika nostaa pääsi pystyyn, oikaista ryhtisi suoraksi ja astua elämään: todelliseen, omien mittojesi mukaiseen elämään.

Joskus saatat jäädä kiinni vanhoihin totuttuihin kaavoihisi ja uskomuksiisi. Joskus et huomaa, että olet jo kasvanut aikuiseksi suhteessa vanhempiisi tai toisinaan sinun on aika huomata, että lapsesi ovat kasvaneet aikuisiksi ja sinun on aika päästää heistä irti. On aika antaa itselleen lupa kasvaa, mutta on aika myös antaa muiden kasvaa. Et voi aina pitää kiinni siitä, joka oli aikanaan hyvää ja kaunista, turvallista tai suotavaa. Lasten on aika irtautua vanhemmistaan ja elää omaa elämäänsä.

Nyt sinulla on myös oiva mahdollisuus aloittaa uusi projekti elämässäsi, olipa sitten kyseessä jokin unelma, jonka olet jo pitkään halunnut toteuttaa, muutto uudelle paikkakunnalle, uusi työ tai irtautuminen parisuhteesta joka ei enää toimi. Kaikissa on kyse kasvusta, sinun henkisestä kasvustasi, joka näkyy konkreettisena toimintana. Kun itse olet valmis kasvuun, olen kanssasi. Saatat kokea kasvukipuja irtautuessasi vanhasta, mutta niin on hyvä. Se, mikä ei tunnu sinussa miltään, onko sillä ollut silloin mitään merkitystäkään? Siksi sinulla on oikeus kokea surua, joskus pelkoakin mutta samalla muistaa, että uusi kasvu tuo iloa ja valoa elämääsi. Kun uskallat päästää irti, saat jotain parempaa tilalle tai se, mistä rakkauden nimissä päästit irti, palaa sinulle, jos niin on tarkoitus. Se mihin tarraudut, kuolee ja näivettyy vähitellen, sillä vankeudessa ei satakielikään laula. Uskalla siis avata häkin ovi ja antaa linnun lentää vapauteen, olipa sitten kyseessä sinä itse, unelmasi ja toiveesi tai lapsesi tahi puolisosi, äitisi tai isäsi. Vaatii kasvua ja irtipäästämistä uskaltaa luopua jostain, joka on ollut itsellesi tärkeää ja merkityksellistä. Mutta rakkaani, se mistä luovut ja rakkaudella siunaat, sen saat moninkerroin takaisin juuri tavalla, joka on sinulle hyväksi. Joskus kasvu on hidasta ja vie vuosia, ennen kuin voit korjata sadon. Joskus kasvu on silmänräpäyksessä tapahtuvaa. Saat takasin sen mistä luovuit, nopeammin kuin uskotkaan. Et ehkä aina siinä muodossa, josta päästit irti, vaan niin, että se palvelee sielunsuunnitelmaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt on aika, että kaikki minkä rakkaudella kylvät alkaa kantaa hedelmää. Toimi siis rakkaudella ja saat sadon, joka ylittää suurimmatkin toiveesi ja unelmasi. Maailmankaikkeuden muutosvoima ja kasvu ovat nyt suurimmillaan. Heittäydy siis maailmankaikkeuden virtaan.

Silloin kun kieltäydyt näkemästä kasvupaikkojasi, jumittaudut paikoilleen. Mutta ystäväni, se mikä ei ole liikkeessä, juuttuu paikalleen, rämettyy ja sammaloituu. Pahimmillaan kasvu tyrehtyy täysin ja se, mihin olet kiinnittäytynyt, kuolee ja näivettyy. Anna siis unelmillesi ja toiveillesi rakkauden vettä, arvon lannoitetta, uskon voimaa ja näe, kuinka kasvu saa siivet selkäänsä.
Olet rakastettu, Minä rakastan Sinua!

8. Lourdes, Lojaalisuuden Jumalatar
Kuunkierron kahdeksas jumalatar on Lojaalisuuden Jumalatar Lourdes

Olen Lojaalisuuden Jumalatar Lourdes. Symbolini ovat ruusu ja miekka. Olen rehellisyyden, ritarillisuuden ja rakkauden jumalatar, sillä ilman rehellisyyttä ei ole lojaaliutta. Ilman ritarillisuutta ei ole lojaaliutta. Ilman lojaaliutta ei ole rakkautta, sillä rakastetulleen kuuluu jokaisen olla lojaali. Niin mies ritari naiselleen, kuin nainen lady miehelleen. Rakastettuasi sinun on kunnioitettava ja arvostettava ja elettävä todeksi niin oma kuin rakastettusikin arvo.Et voi samanaikaisesti ojentaa rakastamallesi ihmiselle miekkaa ja ruusua, vaan sinun on valittava, kumpaa käytät. Joskus kyllä joudut puolustamaan rakastamaasi ihmistä sanan säilällä tai tiukalla yhteen hiileen puhaltamisella. Taistelu ei aina ole nyrkein taistelua, useimmiten määrätietoinen arvokkuus on paljon parempi voima.
Mutta oletko todellisuudessa lojaali rakastamallesi ihmiselle, vai odotatko vain, että hän on lojaali sinulle? Toisinaan saatat olla lojaali äärimmäisyyksiin asti, silti läheisesi eivät ole lojaaleja sinulle. Tällöin sinun on aika katsoa sisälle itseesi ja miettiä, miksi et itse ole lojaali itsellesi. Miksi olet lojaali muille, mutta jätät kaikkein lähimmän omaisesi, itsesi, selviytymään yksin. Hylkäät itsesi epälojaaliudessasi. Älä silloin ihmettele, jos saat osaksesi epälojaalia käytöstä läheisiltäsi, työnantajaltasi tai yhteiskunnalta. Vain olemalla ehdottoman lojaali omalle itsellesi, saat lojaaliutta muiltakin.
Usein ojennat ruusun muille ja käännät miekan itseesi. Arvostelet, tuomitset tai jätät itsesi puutteeseen. Sydämesi vuotaa verta ja sielusi huutaa tuskaansa. Nyt sinun on viimeinkin aika ymmärtää, että miekkaa on käytettävä viisaasti, eikä silloinkaan itseäsi vastaan. Ei ole tarpeen ottaa osaa kaikkien muiden taisteluihin, vaan on aika kääntää miekka ylös, niin että siitä tulee selkeyden miekka, joka puhkaisee taivaallesi kerääntyneet pilvet ja antaa auringon valon loistaa elämässäsi.
Silloin, kun et vielä ole tunnistanut miekkaani hengen miekaksi, totuuden tuojaksi, sodit sotimasta päästyäsi ja ruusunikin on sinulle pistävä okaineen. Kun tunnistat oman itsesi uljaudessaan, on miekkani sinulle totuuden miekka ja ruusuni sydämesi kukka, joka tuoksullaan valloittaa ja sanoillaan hurmaa.
Silloin, kun olet antanut muiden talloa oikeuksiasi, on miekkani sinulle rohkeuden miekka, niin että uskallat puolustaa omia oikeuksiasi. Ei niin, että haavoittaisit muita, vaan että rohkeasti olisit lojaali itsellesi. Puolustaisit sinulle synnyinoikeutena kuuluvia oikeuksia. Jos päästät itse omista oikeuksistasi irti, niin kuinka voit odottaa kenenkään antavan niitä sinulle takaisin. Rohkeuden miekallani, saat voiman ottaa sinulle kuuluvat oikeudet omaan käyttöösi. Ruusuni hoitaa sydämesi haavoja, joita epäoikeudenmukaisuus ja epälojaalius on sinne tehnyt.
Pimeän kuuni aikaan saat nähdä ihmisten epälojaaliutta ja tunnistaa sitä myös itsessäsi. Kun uskallat nähdä sen, missä petät itseäsi, silloin alkaa valo virrata elämääsi. Silloin tiesi selkeytyy ja osaat kuunnella sydäntäsi, tehden juuri oikeita, itsellesi hyvää tekeviä valintoja ja ohjaat elämäsi laivaa vakaasti eteenpäin.
Taistelun aika on ohi. Rauhan aika on koittanut. Nyt on aika hengähtää, kääntää katseesi pois siitä taistelutantereesta, joka jäi taaksesi ja nähdä ruusutarha, joka odottaa sinua. On aika kääntää katseesi kohti aurinkoa ja uutta aamua. Pimeys on taaksejäänyttä elämää. Uusi aika on alkanut.
Olet valoa! Ole valona!

9. Pamina, Voiman Jumalatar

Kuunkierron yhdeksäs jumalatar on Voiman Jumalatar Pamina
Voima on minussa ja minulla, mutta niin se on sinullakin, kun vain tunnistat itsessäsi olevan voiman. Energian, joka virtaa sinuun ja minuun maailmankaikkeuden alkugeneraattorista. Se on loppumattomuuden lähde, joka antaa sinulle kyvyn luoda elämääsi kaiken sen mitä haluat, sillä vetovoiman laki toimii voiman avulla. Minun voimani liikuttaa vuorovesiä, sinun voimasi liikuttaa sinun elämäsi vesiä. Päätät itse loitonnatko vai lähennätkö niitä, ovatko ne virtaamattomia vai virtaavia, myrskyisiä vai tyyniä.
Mutta vain käyttämällä tätä voimaa, voi luoda. Luot kaiken, niin hyvän kuin pahankin elämääsi. Kun ajattelet, että mikään ei toimi, mikään ei muutu, mitään hyvää ei tule elämääni, silloin olet ottanut voiman negatiivisen, mustan kuun tuhoavan, estävän ja lukitsevan energian käyttöösi. Vain ottamalla käyttöösi kultaisen valoni, sen voiman ja energian, joka säteilee maailmankaikkeudessa kaiken aikaa, voit luoda elämäsi täyteen hyvää. Saat maallisen paratiisin, kodin, joka on iloa tulvillaan, puolison, joka rakastaa sinua, työn joka tuottaa iloa elämääsi, ystäviä ja terveyttä.
Kaiken sen voiman lähteellä olet kaiken aikaa, mutta niin kuin tuli on voiman symbolini, niin on myös vesi. Kun tulta lietsoo oikein, alkaa vesi poreilla ja kiehua. Jos tulta on liian vähän, kylmenee vesi tai kokonaan jäätyy. Niin ovat tunteesikin joko lämpimiä, kuumia tai kylmiä ja jäätyneitä, kuinka tulen luomisvoimaa käytätkään.
Jos piskotat sopivasti vettä tuleen, se roihahtaa valtaisammaksi. Jos heität vettä liikaa tuleen, saat tulen sammumaan. Tasapaino on voimassakin kaiken a ja o. Liika on liikaa, liian vähän on liian vähän. Taikaa on se, kun osaat yhdistää tulen ja veden ja saat luomisvoimasi kukoistukseensa. Jos jokin ei tunnu tulevan luoksesi, vaikka kuinka vetäisit sitä puoleesi ja loisit voimallasi, niin pysähdy silloin miettimään, käytätkö liikaa tulta tai vettä tai liian vähän jompaakumpaa. Onko vetovoimasi tasapainossa? Jos tänään uskot ja huomenna olet masennuksen syövereissä, olet pattitilanteessa. Kun uskot vakaasti kaiken aikaa luomisvoimaasi, luot helposti elämäsi juuri sen kaltaiseksi kuin haluat.
Voiman negatiivinen puoli on voimattomuus, masennus ja väsymys. Jos tunnet jotakin niistä itsessäsi, silloin sinun on aika katsoa, minne olet voimasi kadottanut, luovuttanut tai lukinnut. Voimansa tunteva ihminen ei ole masentunut. Hän on energiaa tulvillaan, positiivinen ja luomisvoimaa täynnä. Se on sinun oikeutesi elämässä, sillä voima on se, joka sinua kuljettaa eteenpäin, ei suinkaan voimattomuus.
Anna voiman täyttää sydämesi ja anna sen kiertyä jokaiseen osaan ruumissasi ja mielessäsi. Tunne kuinka voima täyttää sinut. Anna voiman virrata tunteissasi ja kehossasi vapaana ja pakottamattomana. Jos sinusta tuntuu, että jossain kehosi osassa on tukos, anna silloin tulen lisääntyä, kunnes tukos on poistettu ja elämänenergia virtaa sinussa vapaana ja esteettä.
Kun sinusta tuntuu, että jokin asia jota vedat puoleesi, ei tule, hanki silloin jokin tai jotakin, joka jo liittyy tuohon asiaan. Vaikka se olisi aivan pieni ja vähäpätöinen seikka. Hankkiessasi tuon asian, vaikkapa vain lehdestä leikatun kuvan, olet alkanut vetää puoleesi tuota asiaa. Olet jo tehnyt teon saadaksesi tuon hyvän elämääsi, sen jota siihen kaipaat. Se lisää voimaasi ja vetovoimasi alkaa toimia aina nopeammin ja vahvemmin.
Katso tuota hankkimaasi esinettä tai kuvaa tai mikä se sitten lieneekin ja ajattele, kuinka se on jo siellä tai siinä, mitä vedät parhaillaan puoleesi. Kuinka elät juuri paikassa, jonka tahdot ja kuinka kyseinen seikka, olipa se esine, tai jokin muu, on jo osana uutta elämääsi. Jos se on uusi työ, niin hanki vaikkapa kynä, jonka viet uuteen työpaikkaasi. Jos se on puoliso, jota vedät puoleesi, niin hanki vaikkapa tyyny ja tyynyliina, jonka laitat sänkyysi ja näe, kuinka puolisosi nukkuu vierelläsi. Tai ala kattaa ruoka-astiat tai teemuki myös puolisoasi varten. Huomaat, että nopeammin kuin uskotkaan, puolisosi on oikeasti juomassa teetä kanssasi.
Voima ei ole ryppyotsasta, pakottavaa energiaa, vaan leikkimielistä, uteliasta ja rakkaudellista. Siksi kaikki keinot, joilla edesautat hyvällä tavalla voiman virtaamista, ovat suotavia. Anna mielikuvituksellesi siivet, sillä unelmat ovat sielusi puhetta. Anna unelmille kasvot, kieli ja muoto ja ne toteutuvat.
Rakastan sinua, luon kanssasi, autan voimasi haltuunotossa ja
oikeassa käyttämisessä. Olen kanssasi juuri nyt.

10. Victoria, Viisauden Jumalatar

Kuunkierron kymmenes jumalatar on Viisauden Jumalatar Victoria
Victor, voitto, sillä se minä olen, voittoisa. Viisas voittaa aina, tyhmä häviää. Se, joka osaa käyttää viisauttaan voitokseen, on aina askeleen edellä sitä, joka käyttää vain voimaa ja pakkoa. Viisas löytää oikeat ratkaisut oikeaan aikaan ja tietää, mitä toinen suunnittelee. Aivan kuin shakissa on osattava etukäteen oivaltaa toisen siirrot, voidakseen ennakoida omiaan.
Viisas on oikeassa paikassa hiljaa, puhuu harkiten, toimii tieten. Tyhmä on päällepäsmärinä kaiken aikaa ja menettää voimansa ja viisautensa turhuuden turuille.
Onnellinen ihminen on viisas aina, sillä hän kuuntelee sydämensä ääntä ja sydän puhuu rakkauden kieltä, Jumalallisen alkulähteen syvyyksistä. Onnellinen ihminen ei tee virheitä, onneton tekee, sillä onnetonta vie eteenpäin ego, joka on vahva, mutta tyhmä.
Kun tarvitset viisautta ja olet tullut elämässäsi siihen vaiheeseen, jolloin taistelu ja hyökkäys eivät olekaan paras puolustuksesi, vaan viisaus ja harkinta, kutsu silloin minua luoksesi. Olen läsnä elämässäsi niin, että teet viisaita ratkaisuja, etsit totuutta oikeasta paikasta: sisältäsi et ulkopuoleltasi.
Muut eivät enää määrittele hyvyyttäsi tai oikeuksiasi, vaan viisaana ihmisenä kykenet itse määrittelemään olosi ja oikeutesi. Niin kauan kuin et tunnista omaa viisauttasi, sinua on helppo ohjata ulkopäin. Oikea signaali herättää egosi ja taas huomaat ajautuneesi milloin mihinkäkin selkkaukseen, epätasapainoon, murheeseen ja pettymyksiin.
Kun kuuntelet sydämesi viisautta, olet tullut kotiin. Silloin sinun ei ole tarvis etsiä kotia ja kodin hyväksyntää ulkopuoleltasi. Se kumpuaa sisältäsi ja heijastuu rauhana ja seesteisyytenä sinusta ulospäin.
Mustan kuuni aikaan, joudut tutkimaan sydäntäsi, sillä silloin sinä koet erilaisia koetinkiviä. Ihmiset, jotka eivät vielä tunnista omaa viisauttaan, pyrkivät kaikin tavoin horjuttamaan sinua pois omasta viisauden keskuksestasi.
Ole silloin tarkkana, ettet anna egosi taas ottaa ohjaksia elämässäsi, vaan opit kuuntelemaan omaa itseäsi, syvintä viisauttasi, sillä sitä sinussa on runsain mitoin. Silloin selviät elämässäsi voittajana, et taistelun vaan viisautesi voimin.
Kun huomaat ajautuvasi negatiiviseen ajatteluun ja pessimismiin, kutsu silloin itsesi kotiin. Kun olet pessimistinen ja surullinen, olet poissa sydämesi ääreltä, kotoasi. Kun itsetuntoasi loukataan, olet silloinkin poissa kotoasi, sydämestäsi. Kun kutsut itsesi takaisin kotiin, olosi helpottuu välittömästi. Jos sinusta on vaikea astua kotiportistasi omaan kotiisi, kutsu minua avuksesi, minä talutan sinut sinne, sillä olen ikiaikainen äitisi, joka aina on syli avoinna lastaan odottaen.
Viisas osaa myös laittaa rajat, lopettaa ja sanoutua irti siitä, mikä ei ole oikein eikä toimivaa. Ole siis tarkkana, milloin on oikea aika lopettaa, milloin on aika jatkaa, milloin on aika muuttaa suuntaa, milloin on aika käyttää voimaa. Kun opit kuuntelemaan sydämesi viisautta, toimit juuri oikealla hetkellä, oikealla tavalla ja tekojasi kruunaa siunaus.
Väärät teot, jotka ovat egosi sanelemia, tuhoutuvat aikanaan. Mutta kuten egosi voimantunnossaan kuvittelee, saatat ensin saada suuriakin voittoja ja menestystä, kunnes viimein joudut huomaamaan talosi olleenkin vain korttitalo juoksuhiekalla, joka hajoaa ensimmäisen kovan tuulen tuivertaessa elämässäsi.
Se, mikä on elämääsi viisaudella ja sydäntäsi kuunnellen rakennettua, säilyy, kasvaa, voimistuu. Se kukoistaa ja elää vielä jälkeesikin, kun olet jo siirtynyt seuraavaan ulottuvuuteen.
Siunaan sinua, autan sinua tutkimaan sydäntäsi, kuulemaan sen kuiskeen ja neuvot. Silloin elämääsi alkaa virrata siunauksellista hyvää.
Olet rakastettu lapseni.
Minä Rakastan Sinua!

11. Aisley, Totuuden Jumalatar

Kuunkierron yhdestoista jumalatar on Totuuden Jumalatar Aisley

Totuuden liekki, se minä olen, sillä totuus ei pala tulessa. Se on ikuista totuutta, rehellisyyttä, joka elää ikuisuuksista ikuisuuksiin. Saatat ihmetellä, miksi totuus elää pimeyden keskellä, sillä me Kuun Jumalattarethan ilmennämme itseämme voimallisesti öiseen aikaan, pimeyden keskeltä. Lapseni, se mikä on helposti nähtävissä, valossa on myös itsestään selvyys, jota et aina kuitenkaan arvosta etkä näe. Se on kuin varjo, joka seuraa sinua, mutta jota et huomaa.

Se, mitä kanssani joudut etsimään, on syvällä sisälläsi. Usein juuri syvintä totuutta et elämässäsi näe, sillä se edellyttää pysähtymistä. Kuitenkin se on aivan lähelläsi, kun vain avaat silmäsi ja uskallat katsoa sydämeesi. Mutta niin kauan kun juokset lamppujen valokeilassa, kuvitellen sen olevan ainoa totuus, koska näet sen kirkkaasti, joudut etsimään. Kun uskallat sukeltaa pimeyden läpi kirkkauteen, löydät todellisen valon.

Niin kuin kuun voima liikuttaa vuorovesiä, niin me liikutamme sydämesi vesiä, sielusi salaisuuksia. Avaamme tunteidesi hanat, puhdistamme valheilla kuorrutetut haaveesi, epäaidot tavoitteesi. Vain luotaamalla syvälle itseesi, syvässä hiljaisuudessa, kuulet sydämesi äänen ja löydät lapsenomaisen rehellisyyden. Sillä lapsi on aito ja rehellinen. Lapsi ei kieroile, pelaa pelejä, näyttele ja valehtele. Hän ei teeskentele vaan elää hetkessä, tässä ja nyt. Aikuinen on itselleen ja omille arvoilleen epärehellinen.

Pimeän puoleni aikaan, joudut kohtaamaan juuri epärehellisyyttä niin itsessäsi kuin muissakin ihmisissä, sillä niin paljon kuin itse olet epärehellinen omille arvoillesi, totuudellesi ja unelmillesi, niin ovat kansaihmisesikin sinua kohtaan. Mitä enemmän kohtaat avoimuutta, aitoutta, välittämistä, iloa ja jakamista, sitä enemmän se kertoo siitä, että olet syvässä kosketuksessa omaan sisimpääsi ja uskallat elää todeksi sen, mihin uskot.

Symbolini on oranssi liekki, sillä se avaa tien sydämeesi. Se on vuolaana kuohuva virta, joka johtaa totuuden lähteille, sieluusi. Se avaa ilon, leikkimielisyyden, laulun ja naurun elämääsi, sillä totuuteen kuuluu musiikki, ilo ja harmonia. Niin kauan, kuin et suostu kuuntelemaan sydämesi ääntä, on suru, valheet ja harmaus kuormittamassa elämääsi sairauden, epäonnistumisten ja mielipahan välityksellä. Kun avaat silmäsi ja suusi ja uskallat elää rehellistä, totuudellista elämää, alkavat sairautesi helpottaa, vastoinkäymiset vähentyä ja menestys seurata jokaista tointasi ja unelmaasi. Vain rehellisyys saa kaiken kasvamaan. Valheet kuolettavat ja näivettävät kaiken pikkuhiljaa. Ei se, että uskallat nähdä niin itsesi, elämäsi ja tekemäsi valinnat viisauden ja totuuden silmin, tee sinusta huonoa. Päinvastoin, silloin olet kasvanut ihmisenä mittoihin, joihin todella kuulut, omiisi. Vain omissa mitoissasi olet aito, rakkauden täyttämä ihminen, joka säteilee valoa ja sydämellisyyttä ympäristöönsäkin.

Uskaltaudu siis totuuden lähteelle ja huomaa, kuinka se nostaa sinut aivan uusiin sfääreihin elämässäsi. Puhdista tuleni avulla elämääsi kuormittavat epäaitoudet, valheet ja petokset. Puhdista energiakenttäsi kaikesta sinulle kuulumattomasta. Anna uuden ajan koittaa elämässäsi, valon ja rakkauden ajan.

Rauha olkoon sinun kanssasi. Astukoon totuus elämääsi!

Minä autan sinua, koska olet minulle kallein aarteeni.

Rakastan sinua!

Aisleyn rukouskutsu täydenkuun aikaan

Oi Aisley, tulen ja totuuden Jumalatar, avaa elämäni rehellisyydelle ja kauneudelle, voimalle ja viisaudelle.
Tulen kaikennielevään kitaan heitän kaiken minulle kuulumattoman.
Oi Aisley, auta minua näkemään totuus elämässäni.
Avaa silmäni näkemään elämäni valon, ei pimeyden silmin.
Anna minulle voimaa irrottautua siitä, mikä on aikansa elänyt.
Anna minulle viisautta, tehdä se, mikä on tarpeen.
Anna minulle iloa ja lapsenmielisyyttä, niin että kuuntelisin sydäntäni ja osaisin olla aito oma itseni, se rakkaus, joka sydämessäni palaa kaiken aikaa ikuisella liekillä.
Anna minulle voimasi, viisautesi, rauhasi ja rakkautesi, niin että elän täydellä sydämellä.
Kiitos.

Sytytä violetti kynttilä ikkunalle, kun luet rukouksen. Anna sen palaa läpi yön.

Lähetä rukouksen jälkeen Aisleyn oranssiin tuleen kaikki se, mitä haluat poistaa elämästäsi.

Aina kun haluat puhdistaa elämääsi, toista tämä rukous ja sytytä kynttilä sen merkiksi.

Voit myös kirjoittaa paperilapuille ne asiat, jotka haluat pois elämästäsi, tai joiden haluat muuttuvan. Polta sitten nämä paperilappuset ja näe, kuinka sinua vaivaavat asiat häipyvät savuna ilmaan. Kiitä siitä, että Aisley auttaa sinua puhdistamaan elämääsi.


12. Livia, Vapauden Jumalatar

Kuunkierron kahdestoista jumalatar on Vapauden Jumalatar Livia

Minä olen Livia, Elämän ja Vapauden Jumalatar. Ei ole olemassa todellista elämää ilman vapautta. Siksi ne kulkevat käsi kädessä. Niin kauan kuin kuvittelet elämän olevan jotain, johon liittyy vankeuden kaltainen olotila, olet kaukana vapaudesta. Jos kuvittelet vapauden olevan sitoutumattomuutta, välinpitämättömyyttä tai elämää, jossa ei ole lainkaan normeja, olet kaukana vapaudesta.

Vapaus on aina sisälläsi, mutta uskallatko elää tuon sisäisen vapautesi mukaan? Uskallatko sanoa rehellisesti sen, mikä on sydämelläsi? Uskallatko tehdä asioita, joita haluaisit? Uskallatko nähdä totuuden elämässäsi, vai suljetko silmäsi ja kuvittelet asioiden olevan niin kuin niiden toivoisit olevan?

Oletko vanginnut sielusi äänen sydämessäsi kaukaisimpaan komeroon, seitsemän lukon taakse? Vai ovatko sydämesi ovet avoinna, niin että ikuisen elämän lähde voi pulputa siellä vapaana, puhtaana ja kirkkaana?

Elätkö omien todellisten arvojesi, normiesi ja toiveidesi mukaista elämää, vai saneleeko joku muu elämäsi säännöt? Jos et uskalla kyseenalaistaa ja irtautua noista muiden sinulle laatimista säännöistä, et todellisuudessa ole vapaa vaan vanki, et todellisuudessa elä vaan nukut. Olet talvihorteessa kuin karhu pesässään. Mutta ei karhukaan nuku ikuisesti, vaan herää aina keväisin. Milloin koittaa sinun kevääsi, uuden elämän alku? Milloin annat itsellesi luvan elää oman itsesi näköistä elämää, joka tekee sinut onnelliseksi, tyytyväiseksi ja terveeksi: vapaaksi.

Vain vapaa ihminen on onnellinen, täynnä elämää, täynnä elämän riemua, uskallusta ja halua kohdata uusia asioita, uusia ihmisiä, uusia mahdollisuuksia jokaisena elämänsä päivänä.

Se, joka on vanki, pelkää uutta, pelkää erilaista, pelkää totuutta. Siksi vanki kiinnittyy vanhaan.

Kun avaa silmänsä ja katsoo ympärilleen, voi nähdä aina sellaista, jota ei koskaan ennen ole nähnyt. Elävä, vapaa ihminen katsoo maailmaa lapsen silmin, ihmetellen, ihastellen.

Kun uskaltaudut kanssani vapauden tanssiin, kuljetan sinut maailman ääriin ja takaisin. Löydät uusia ulottuvuuksia itsestäsi, joita et tiennyt tai muistanut itsessäsi olevankaan. Löydät itseltäsi siivet, joiden olemassaolon olit unohtanut. Olit unohtanut osaavasi lentää.

Minä opetan sinut uudelleen lentämään ja luottamaan siihen, että siipesi kantavat. Sillä ne kantavat lapseni, ne kantavat. Luota siihen voimaan, joka sinussa uinuu kaiken aikaa. Kun vapautat tämän sisäisen voimasi, ei luomisvoimallasi ole äärtä ei rajaa. Kaikki on sinulle mahdollista, mitä toivot elämältäsi.

Uskalla siis vapauttaa sisäinen voimasi, herää elämään tässä ja nyt, sillä nyt on jo myöhäisempi kuin luuletkaan. Nyt on sinun aikasi astua estradille. Kuuletko suosionosoitukset, joita sinulle annetaan. Ne ovat juuri sinulle.

Sinulla on oikeus olla oma todellinen itsesi, sellaisena, jollaisena synnyit maailmaan: puhtaana, kirkkaana, rakkautta tulvillaan, täynnä odotusta elämän ihanuudesta. Vihdoinkin on aika antaa itsellesi kaikki tämä, johon sinulla on syntymäoikeus.

Silloin kun et vielä ole vapaa, saatat nähdä unia, jotka pyrkivät ravistelemaan sinua hereille, niin että uskaltaisit katkoa kaikki ne siteet, joita et enää tarvitse. Että uskaltaisit nähdä asiat ja ihmiset siten, millaisia ne todellisuudessa ovat, sillä vain totuus vapauttaa sinut. Se, että uskallat katsoa totuutta silmiin, hyväksyä asiat asioina, päästää niistä irti ja jatkaa matkaasi vapaana ihmisenä, ilman riippakiviä vääristä uskomuksista, arvoista ja opeista.

Pimeän kuuni aikaan saattavat läheisesi paljastaa itsestään todellisen karvansa, vilauttaa naamionsa takaa todellisia kasvojaan. Uskallatko silloin avata silmäsi totuudelle, on omassa valinnassasi. Jos uskallat, vapaudut ja uusi elämäsi alkaa. Jos et, niin sinulle annetaan aina uusia mahdollisuuksia.

Koskaan ei ole liian myöhäistä, mutta miksi odottaisit enää, sillä sydämesi huutaa vapauttaan, se huutaa elämää! Anna se itsellesi. Sinä itse voit antaa itsellesi koko maailman suuressa ihanuudessaan, tai kieltää sen itseltäsi. Miksi et siis antaisi itsellesi elämää?

Minun symbolini ovat sininen lintu ja maapallo. Vapauta niillä itsesi ja nouse siivillesi. Tiedän että osaat lentää!

Lennä pieni lintuni, lennä!

Minä rakastan Sinua!

13. Äiti-Kuu - La Bella Luna

Minä olen Hän, jolla on monta nimeä, sillä niin on hyvä. Minä innoitan runoilijat loistokkaisiin ajatuksiin, säveltäjät suomaan kauneimmat sävelensä ihmisten iloksi, tiedemiehet löytämään ratkaisuja, joita eivät koskaan olleet ennen ajatelleet. Minä luon rauhaa ja harmoniaa, sopusointua ja viisautta maailmaan. Minä olen kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Minä olen rakkaus sen kaikissa muodoissaan. Olen äidin rakkaus puhtaimmillaan, olen romanttinen rakkaus neitseellisimmillään, minä olen intohimon hyökyaallot ja seesteisyyden syvät tunnot. Minä olen kaikki ja kaikessa.
Minä lohdutan surevia, itken itkevien kanssa, iloitsen iloitsevien joukossa, unelmoin niiden kanssa, jotka uskaltavat kuunnella sielunsa viestejä. Minä saan sinut uskomaan itseesi, nousemaan siivillesi, olemaan leijona tai varpunen, juuri se, joka kulloinkin on sinulle hyväksi. Minä olen voima ja minä olen heikkous, olen tuuli ja meri, maa ja ilma, sillä minä olen elämä. Elämä sen kaikessa kirjossa.
Kuunkiertoa olet nyt kulkenut kanssani vuoden. Olet nähnyt kuuni kasvavan, täyttyvän, vähenevän, peittyvän pimeyteen. Olet kokenut omassa elämässäsi täydentymistä, eheytymistä, vähenemistä, häviämistä. Olet katsonut itseäsi ulkopuolelta ja sisältä. Olet tehnyt matkaa, syvää luotaavaa matkaa. Olen kulkenut kanssasi tuota matkaa tuoden voimaa ja valoa matkallesi, niin että silloinkin, kun pimeys on tuntunut sinusta tukahduttavalta, olet voinut olla varma, että aina on olemassa valo: Rakkauden valo, ymmärtämyksen valo, sielun valo, sydämen valo.
Aina on olemassa auttavia käsiä, jotka tarttuvat käteesi, kun kompastut tai tukevat matkaasi kun väsyt. Aina on olemassa lähimmäisiä, jotka ottavat kädestäsi kiinni surun hetkellä ja avaavat sylinsä lohduttaakseen sinua. Sinä itse olet monet monituiset kerrat ollut juuri tuo samainen lähimmäinen jollekin toiselle ja niin on hyvä. Minä rakastan Sinua. Olet minulle tärkeä ja täydellinen. Olet oma aito ihana itsesi. Minun lempeässä valossani sinun on vain helpompaa nähdä se, kuinka hyvä oletkaan. Kuinka täydellinen hiottu kirkas timantti sinä olet.
Anna arvo tuolle timantille, joka sinä olet. Tiedä, että ei ole olemassa toista sen kaltaista maailmankaikkeudessa. Sinä olet uniikki, vertaasi vailla. Ilman sinua ei maailmankaikkeus olisi täysi ja ehjä. Sillä jos sinä puutut, puuttuu maailmankaikkeudesta juuri sinun muotoisesi ja näköisesi pala. Silloin ei kukaan muukaan voi olla täysi ja ehjä, jollet sinä ole antamassa omaa panostasi maailmankaikkeuden kuvakirjaan. Ja se kuva on kaunis.
Joskus saatat ajatella että maailma ei suinkaan ole kaunis vaan ruma, kun näet sodat ja julmuudet, vihan ja kateuden, joka maailmassa vallitsee. Mutta rakkaani, jollet näkisi aika ajoin myös tuota pimeyttä, kuinka ihanalta sinusta tuntuisi tuntea hyvyys, joka kuitenkin aina on olemassa vastapainona. Niin paljon, kuin on pimeyttä, niin paljon on myös valkeutta. Kun katsot valooni illan pimeydessä, näetkö silloin pimeyden, vai näetkö kirkkauteni? Etkö näekin kirkkauteni, joka on kuin meri, ikuisuuden meri, jonne voisit vajota ikuisuuksista ikuisuuksiin. Ja sinne sinulla on oikeus vajota aina tarvittaessa, niin että saat voimaa ja viisautta ammennettua itseesi. Minun valoni herättää sinun sielusi puhtauden ja kauneuden mitä ihmeellisimpään loistoon ja kirkkauteen. Ja sielustasi sinä voit ammentaa itsellesi voimaa ja rakkautta määrättömästi.
Minä olen maailman äiti joka valvon lasteni vuoteen vierellä heidän nukkuessaan. Hyväilen säteelläni poskeasi, silitän hiuksiasi, kiedon käteni ympärillesi kun pelkäät tai luulet olevasi keskellä pahinta painajaista. Minun olkapäälleni voit painaa pääsi. Minun rintaani vasten voit itkeä kyyneleesi. Minä ravitsen sinut ja uudistan sinut. Kun olet valmis uudelleen maailmaan, saatan sinua rakkaudella, luottaen siihen, että jokaista askeltasi siunataan. Jokainen tekosi ja ajatuksesi tuottaa elämääsi hyvää ja siunauksellisuutta.
Ja jokainen kerta, kun tarvitse äidin syliäni, olen aina luonasi. Minun sylini on sinulle aina avoin. Minä en tuomitse sinua tai vaadi sinua olemaan jotakin muuta, kuin mitä aidoimmillasi olet. Vain aitoutta minä sinulta odotan. Ole sellainen, kuin todellisuudessa olet. Se, jollaiseksi synnyit tähän maailmaan. Juuri omaksi aidoksi itseksesi ovat tyttäreni sinua kanssani johdattaneet, sillä tiedämme, että vain aito ihminen on onnellinen. Vain aito ihminen on rakastettu. Vain aito ihminen voi kunnioittaa itseään. Niin kauan kuin suostut rooleihin ja pelaamaan pelejä, joiden säännöt joku muu on määritellyt, haparoit vielä pimeässä ihmetellen, miten kaikki oikeastaan päättyy. Kun annat itsellesi oikeuden elämään, joka on sinun itsesi näköinen, on elämäsi hyvää ja kaunista, sillä jokaisen ihmisen sisin on hyvä ja kaunis.
Minä olen elämä! Sinä olet elämä!
Sinun aikasi on nyt, sillä elämä on tässä hetkessä.
Olet Valoa!
Ole Valona!
Rakastan Sinua!
Lähde: rarissima.fi
rarissima.fi/ 

Ei kommentteja: