WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 3. tammikuuta 2012

KULTAINEN TIE - SATEENKAARISILLAN YLITTÄMINEN KORKEAMPAAN TIETOISUUTEEN



Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Joulukuun 2011 ja tammikuun 2012 energiat
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, tämän vuoden 2011 lopussa ja merkityksellisen vuoden 2012 alussa toivotamme teidät ikionnellisena tervetulleeksi kultatielle! Näin kutsumme viime askelia tiellänne korkeampaan tietoisuuteen ja jumalaiseen rakkauteen maaplaneetalla. Kultatie avautui 11.11.11, kun maapallo ja kaikki sen pinnalla harmonisoituivat kosmisen portaalin kanssa, joka avautui tänä vuonna 12.-21.12.

Rakkaat, tämä on merkityksellistä aikaa, tätä varten olemme tehneet yhdessä töitä monta, monta vuotta. Kutsumme tätä tilaisuussolmuksi, missä kaikki unelmat ja visiot tulevat harmoniaan avaamaan uuden olemistien kosmoksen joka tasolla. Ja maapallo on tämän muutoksen polttopiste, sillä kun maa astuu kosmisen Kristus-tietoisuuden kultavaloon, niin se avautuu kohtaloonsa sen tulevaisuuden kultaisen galaksin mallina tai suunnitelmana, mikä syntyy Linnunratagalaksissanne, kuten sitä kutsutte. Me kutsumme sitä mieluummin Kultaiseksi ruusugalaksisi, sillä se siitä on tulossa - kultainen ruusu kosmisen valolootuksen keskellä.

Mutta se on tulevaisuudessa, tie vuoden 2013 jälkeen, kun maapallo avautuu kohtaloonsa. Vuonna 2012 avaatte sateenkaarisillan ja ylitätte sen korkeamman tietoisuuden kuudenteen ja seitsemänteen ulottuvuuteen. Elokuun Leijonaportissa olette valmiita pääsemään kahdeksanteen ja yhdeksänteen ulottuvuuteen, missä astutte niiden Maan tilanhoitajien valoneuvostotietoisuuteen, jotka pitävät planeettaa valossa ja opastavat ja määrittävät sen tulevan kurssin ja ilmentävät uusia rakenteita ja malleja.

Rakkaat ystävät, tästä vuodesta tulee suuri ylitys ja sanomme teille, että se on jo tehty! Se kaunis ja vilpitön sydäntyö jota hyvin monet teistä ovat tehneet viime vuodet, on luonut valon ydinperheen, valoyhteisön, joka ylläpitää valoa kristalliverkoissa ja kantaa maapallon kosmisen Kristus-tietoisuuden kultaiseen aikaan, kun se harmonisoituu kosmoksen timanttisydämen kanssa.

Rakkaat, on todella aika juhlia - uuden vuoden, uuden ajan, uuden maapallon ja uuden galaksin syntymää!

Sateenkaarisilta ja korkeammat valoulottuvuudet

Rakkaat ystävät, se mitä kutsumme sateenkaarisillaksi, on valotie korkeampiin ulottuvuuksiin maaplaneetalta. Tämä sateenkaarisilta katkaistiin monta tuhatta vuotta sitten galaktisten konfliktien jälkeen ja maan päällä olleiden pudottua tiheyteen. Tämä kaikki oli osa suurempaa suunnitelmaa ja nyt olemme valmiita keräämään evoluutionne hedelmät näillä alemmilla tiheystasoilla ja yhdistämään sateenkaarisillan taas tietoisuuden korkeampiin ulottuvuuksiin ja kosmiseen itseenne tähtilapsina tai ihmisenkeleinä ja jumalaisina valo-olentoina.

Sateenkaarisilta on valosilta, joka yhdistää jokaisen teistä ja ylösnousseen maapallon kuudenteen tietoisuusulottuvuuteen. Sateenkaarisilta yhdistettiin maahan elokuussa 2011 ja ensimmäiset yhteydet tehtiin Norjan ja Suomen napapiirialueilla. Tällä kertaa valaat ja delfiinit, elementaalit ja keijukunta auttoivat valoperhettä yhdistämään valosillan ja avaamaan valoportaalit kuudenteen ulottuvuuteen. Sateenkaari silta yhdistettiin 11.11.11 myös Pohjois-Amerikassa ja Havaijilla ja joulukuussa yhdistyminen tehtiin Argentiinassa, Etelä-Afrikassa ja Australiassa. Sillan vahvistuminen jatkuu ja se antaa kultaisen valotien korkeampaan tietoisuuteen.

Kuudes ulottuvuus on arkkityyppikuvittelun maailma sekä taian, unelmien ja luovuuden maailma. Niiden jotka astuvat tälle tietoisuustasolle, on oltava tiukasti maadoittunut ykseystietoisuuden viidenteen ulottuvuuteen ja jumalaisen armon ja myötätunnon sydänkeskukseen. Sillä tällä tasolla teistä tulee oman tarinanne mestarikutoja. Elämästänne tulee taideteos, tarina, runo tai tanssi, inspiroitu uni, ja se on teidän suurena valon kutojana, joka kerää arkkityyppienergioita luodakseen ja ilmentääkseen.

Tällä uudella maapallolla ja tässä kultaisessa armon ajassa hallitsette olemassa olevat arkkityypit ja luotte uusia. Tämä on oleellista uudelle maapallolle, kun se ilmentää todellisuuden niiden arkkityyppien ja tarinoiden mukaisesti, jotka on kudottu kuudennen ulottuvuuden luomiskangaspuilla. On oleellista, että siirrytte suurten kaksinaisuustarinoiden ja niiden pimeyden ja valon välisen konfliktin ohi ja alatte kutoa uusia yhtenäisyyden ja ykseyden tarinoita.

Rakkaat ystävät, jokainen teistä on valonkutoja, tarinankertoja ja runoilija, valotanssija. Jokainen teistä luo taideteoksen, joka on oma elämänne. Kun astutte tälle tietoisuustasolle, alatte nähdä, miten jokainen valintanne on valosäie elämänne ja planeetan suuressa kuviossa.

Sillä tosiaankin, rakkaat ystävät, kosmos on itsessään kuin suuri taideteos ja se kehittyy ja muuttuu jatkuvasti jumalaisen tahdon ja niiden valintojen mukaan, joita jokainen teistä tekee Hengen ja Jumalmielen kanssaluojina. Silloin kun nämä valinnat tehdään puhtaasta tietoisuudesta ja korkeamman hyvän aikomuksella, niin teistä tulee jumalaisen luovan älykkyyden kanava ja teistä tulee suunnitelman osa ja sen luoja. Ja tietoisella tavalla! Eikö tämä ole upea lahja, rakkaat ystävät?

Ja niin tänä vuonna 2012 kun ylitätte sateenkaarisillan kuudenteen valoulottuvuuteen, teidän täytyy jatkaa maadoittumisharjoituksia, maadoittuaksenne täysin maatähti- ja sielutähtichakraan, niin että elämänne ja työnne voi täysin harmonisoitua maan ja sielunne energioihin sekä kosmiseen suunnitelmaan, kun se kehittyy.

Kun hallitsette kuudennen ulottuvuuden energiat, niin käytätte sateenkaarisiltaa päästäksenne seitsemänteen ulottuvuuteen, mitä kutsutaan kultaiseksi ruusuksi tai lootuskentäksi. Tällä astutte täysin ylösnousseeseen tietoisuuteen ja teistä tulee täysin tietoinen itsestänne ihmisenkelinä. Tässä kohtaa kruunuchakra ja sielutähtichakra yhdistyvät luomaan upean valokukan, mikä ilmaisee ja säteilee jumalaista valoa maailmaan. Tässä kohtaa todella tunnette itsenne valo-olennoksi ja valoksi maailmalle.

Uudistumiskoodit ja uusi luominen

Rakkaat ystävät, kun 11.11.11 työskentelitte 11-11-portaalin kanssa, teitä siunattiin myös uudistumiskoodeilla, kuten niitä kutsumme. Nämä ovat valoimpulsseja jumalaisesta sydämestä, mitkä sisältävät informaatiota seuraaviin kehitysvaiheisiin uutta taivasta ja uutta maata varten.

Moniulotteinen maa ja sen olennot ovat uuden luomisen tulikokeessa. Uudistumiskoodit aktivoivat potentiaaliavaimet kosmisessa DNA:ssa ja sallivat uuden tulla esiin. Pitkä "pysähtyneisyys" on ohi ja viime vuosikymmenen muutokset ovat vapauttaneet maan ja sen asukkaat taas kerran kosmisen ajan virtaan. Tässä virrassa kasvu- ja muutosmahdollisuudet nopeutuvat ja aktivoituvat valinnan kautta.

Rakas valoperhe, kun astutte tähän luonnolliseen virtaan tai jumalaiseen aikaan, niin kykynne ilmentää valinnan avulla voimistuu. Kun työskentelette kuudennen ulottuvuuden kanssa ja teistä tulee taitavia kutojia, yksinkertaisesti vain vedetään uusia luomuksia esiin jumalaisesta luovasta älykkyydestä.

Moniulotteinen maa vuonna 2012

Kun siirrytte vuoden 2012 läpi, teistä tulee koko ajan tietoisempi siitä, mitä merkitsee elää moniulotteisessa todellisuudessa. Teidät, valoperhe, maadoitetaan viidenteen ulottuvuuteen ja siirrytte sateenkaarisiltaa pitkin korkeammille tietoisuustasoille. Olette johtajia ja tiennäyttäjiä uudelle maapallolle.

Mutta on monia, jotka eivät ole tässä kohtaa. On niitä, jotka ovat vielä heräämisen alkuvaiheissa ja jotka ovat ehkä hämmentyneitä ja ahdistuneita, kun he päästävät irti kolmannen ulottuvuuden vanhasta ehdollistumisesta löytääkseen moniulotteisen todellisuutensa. Nämä tarvitsevat apua ja opastusta teiltä, jotka olette taitavampia moniulotteisuudessanne.

Sitten on niitä olentoja, jotka ovat valinneet osallistua viidennen ulottuvuuden maatodellisuuteen, mutta eivät kykene heräämään täyteen tietoisuuteen tänä aikana. Nämä jatkavat elämistä, kuin olisivat edelleen kolmannessa ulottuvuudessa, ja he havaitsevat, ettei heidän elämänsä toimi enää niin kuin ennen. Näistä tulee lisääntyvässä määrin negatiivisia, vihaisia ja ailahtelevia, kun heidän elämästään tulee vaikeampaa ja hajanaisempaa, kun vanha elämistapa hajoaa. Näiden osalta voitte olla ehdottomasti rakastavia, mutta älkää tulko vedetyksi heidän negatiivisuus- ja puutedraamaansa ja manipulointiinsa, sillä nämä ovat kaksinaisuuden, voimaantumattomuuden ja vanhojen elämis- ja olemistapojen viime jäänteitä.

Rakkaat ystävät, olette voimakkaita ja olette luovia! Vuonna 2012 teidät haastetaan enemmän kuin koskaan muistamaan, kuka olette, ja elämään totuus kohtalostanne. Mutta palkkiot ovat upeita, kun ylitätte sateenkaarisillan ja astutte korkeampiin valomaailmoihin, jotka olivat hyvin pitkään piilossa teiltä.

Nyt on aika tunnistaa uusi päivä ja uusi maa. Olette moniulotteisia tähtilapsia ja ihmisenkeleitä, jotka luovat elämänsä tarinaa joka hetki. Mahdollisuudet ovat valtavia ja ilo ja nauru vapaudestanne valita ja luoda on siunaus, mistä me enkelimaailmoissa olemme kauan odottaneet kuulevamme.

Yhdessä kanssaluomme uuden taivaan ja uuden maan … Kultaisen ruusugalaksin!

Toivotamme Teille Valoa, Rakkautta, Iloa ja Yltäkylläisyyttä ja mitä taianomaisimpia "unia" vuonna 2012! 
 
KULTAINEN TIE - SATEENKAARISILLAN YLITTÄMINEN KORKEAMPAAN TIETOISUUTEEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

3 kommenttia:

Nikki kirjoitti...

Tämä sateenkaarisilta korkeampaan tietoisuuteen voisi astrologisesti olla Iris asteroidi numerolla 7.
Feminiininen yin -energia, feminiininen sanasaattaja, totuus ja intuitio, sydämellä ajattelu,
Merkuriuksen jang-tyylisen energian, "järjen" käytön rinnalle.

"Iriksen symboli oli sateenkaari ja horoskoopin Iris-energiat näyttävät käsittävän kaikki väriasteikon värit, kaikenlaisen VALON: LOPULTA PUHTAAN TIETOISUUDEN VALON. Valolla on aivan erityinen, ikiaikainen, tärkeä ja kestävä yhteys käsityskykyyn, älykkyyteen ja järkeen."

Iris oli vuoden alussa 9 Skorpionia tehden sekstiiliä valon antajalle Auringolle 9 Kauris.
Venuksen ylikulku on 6.6.2012 ja silloin Iris rx 7 Skorpioni tekee kvinkunssia Uranukselle 7 Oinas,
hyvinkin tietoisuuden tiedostamton nouseminen.
Kuu tekee tuolloin Kauriista neliötä Uranukselle ja sekstiiliä Irikselle.
Feminiininen tietoisuus.
Mielenkiintoisinta kuitenkin on Iriksen sijainti talviseisauspäivänä,
21.12.2012 Galaktisessa keskipisteessä 27 Jousimiestä.
Saamme intuitiivistä tietoa suoraan jostain valonlähteestä,
kosmisesta tietoisuudesta?

Nikki kirjoitti...

Lainaus Astro Logos -lehdestä maaliskuu 2009 nro 70.
Iris
-intuitiivisen mielen ja valaistumisen valtiatar
Roderick Kidston

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kaunis kiitos NIKKI kommentistasi !

Mielenkiintoista luettavaa...

Valoisaa vuotta 2012 Sinulle ..