WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 27. tammikuuta 2012

TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN OLET PUHDAS JA SÄDEHTIVÄ TÄHTI


Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
24.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
Rakkaat Ystävät,

Tämä päivä on epätavallinen monille. Olette siirtymässä tai siirtyneet paikkaan, mitä ette voi vielä ymmärtää.

Olemme kertoneet teille, että 2012 on jatkuvien muutosten vuosi. Mutta se mitä tapahtui muutaman kuluneen tunnin aikana, ylitti tavallisen muutoksen. Olette ikään kuin löytäneet itsenne. Vaikkei tämä fraasi näytä mitenkään tavattomalta monille, energiat 23.1. ja 24.1. ovat syvemmät ja rikkaammat, kuin useimmat teistä kokevat koko vuoden aikana.

Oletko koskaan ilahtunut vasta pestyn autosi sädehtimisestä? Sellaista tapahtuu tai on tapahtunut sinulle. Olet puhdistunut monista tekijöistä, jotka ovat sotkeneet ajatuksiasi ja tekojasi. Olemuksesi on saanut ikään kuin ahaa-elämyksen.

Vaikka joinain päivinä haluatte ehkä palata vanhan ajan uskomuksiinne ja malleihinne, ette voi enää tehdä niin yhtään sen enempää, kuin voitte väittää autoanne likaiseksi pesemisen jälkeen. Ette voi valehdella itsellenne.

Kenties teistä tuntuu, että olemme puhuneet tästä aiheesta jonkin aikaa. Tämä siirtymä on erilainen. Aiemmat energiamuutokset oli ohjattu tietyille alueille tai tiettyihin toimiin. Useimmat tulevista energiamuutoksista ohjataan taas erityisalueille. Tämä muutos puhdisti teitä yleisesti.

Olemme pitkään kutsuneet teitä hiomattomaksi timantiksi. Tänään teidät kiillotetaan ja teistä tulee sädehtivä ja säteilevä.

Miksi tällainen puhdistus on tärkeä juuri tähän aikaan? Valotyöntekijöinä teidän täytyy olla majakoita, säteillä merkkinä siitä, että teillä on informaatiota auttamaan toisia heidän siirtymässään.

Kenties tunnette ihmisiä, jotka kävelevät huoneeseen, ja kaikki haluavat olla heidän lähellään. Vanhassa ajassa sellaista magnetismia kutsuttiin karismaksi. Ajatelkaa karismaa ja kertokaa se sadalla ja ymmärrätte, mistä puhumme.

Tämä ajatus pelottaa joitakin teistä. Älkää olko huolissanne. Vain ne jotka etsivät vastauksia, jotka haluavat oppia lisää uudesta ajasta, maasta ja ilon elämästä, näkevät tai aistivat teidät. Oletteko koskaan ostaneet uutta autoa ja huomanneet, että joka toinen auto tiellä näyttää olevan joko samaa mallia tai väriä? Kyse on havaintotavasta. Ne jotka etsivät valoa, näkevät sen sisällänne. Ne joita ei kiinnosta, näkevät teidät vain yhtenä ihmisenä. Onko teillä paljon karismaa? Vain niille, jotka haluavat nähdä sen.

Toisin kuin elokuvatähtien, poliittisten johtajien ja urheilijoiden kohdalla, on rajallisesti, jos yhtään, julkista mediakerrontaa siitä, miten upea olette. Niinpä koska tahansa voitte löytää yhden tai pari ihmistä, jotka kuuntelevat jokaista sanaanne, ja loput eivät oikeastaan näekään teitä. Ja niin on, kun jaatte valoanne tämän ihmeellisen siirtymän aikana.

Olet tähti, sädehtivä tähti - ja tähdistä - mutta ainoastaan ne ihmiset jotka haluavat nähdä tai aistia sen, tekevät niin. Loput näkevät sinut niin, kuin ovat aina nähneet.

Miten säteilyvoimasi houkuttelee niitä, jotka ovat täynnä raivoa ja vihaa siirtymisestä uuteen aikaan? Säteilyvoimallasi ei ole ehdottomasti mitään tekemistä toisten suunnan kanssa. Jos he haluavat siirtyä iloon, he näkevät tai aistivat sinut välittömästi - on ylläsi sitten farkut tai muoti-iltapuku. Ulkonäölläsi ei ole mitään tekemistä säteilyvoimasi kanssa. Ihmiset yhdistyvät sisäiseen olemukseesi, eivät fyysiseen olemukseesi. Fyysisen olemuksen yhteydet ovat vanhaa aikaa. Kommunikointi, aito kommunikointi, on nopeasti kehittymässä sanoista vuorovaikutukseen sisäisten olemusten välillä.

Onko sinulla koskaan ollut vanhan ajan "tukka huonosti" -traumaa? Toiset eivät välttämättä huomaa edes teidän puhdistuneiden hiusväriä - mutta he tietävät, että heistä tuntui iloiselta seurassanne. Sisäinen puhdistuminen saa aikaan säkenöintinne, majakkanne - ei uusi puku tai uuden kengät. Sisäinen olemuksenne, sydämenne on se, mitä toiset nyt etsivät.

Onko päiviä, jolloin majakkanne ei säteile kirkkaasti? Kyllä, ensin teidän täytyy vähän valvoa sitä. Mutta pian - pikemmin kuin ajattelette - säteilevä majakkanne vetää luoksenne niitä ihmisiä, jotka haluavat ymmärtää paremmin teidän henkistä matkaanne ja siksi omaansa. Ja majakkanne auttaa vetämään luoksenne myös niitä ihmisiä, jotka ovat osa uutta yhteisöänne.

Ole ylpeä majakastasi, säteilystäsi. Olet korkeimman suuruusluokan sädehtivä valotyöntekijä. Sinä olet sinä. Olet jumala. Olet jumalatar. Olet suunnattomasti säteilevä ja puhdas tähti. Niin olkoon. Aamen.

TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN OLET PUHDAS JA SÄDEHTIVÄ TÄHTI
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: