WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 26. tammikuuta 2012

SHASTAN OM-KRISTALLI


Suomentajan huomautus:
Tässä kanavoinnissa oli mukana taas vaikeahkoa teksiä ja minulle vierasta fysiikan ja geometrian sanastoa, joten lukekaa tarkasti omaa erottelukykyänne käyttäen - varsinkin jos jokin tuntuu hullulta ;) Mutta energia virtaa...
Pirjo

SHASTAN OM-KRISTALLI

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut Tyberonn (spiritlibrary.com)
Heinäkuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Rakkaat! Olen Metatron, Valon herra. 
Ja niin puhumme taas Shastasta. Se todella merkitsee kristallikentän laajentumista. 

Syvällä sen laajan megaportaalin alla, mikä Shasta on, seisoo upea Atlantiksen kristalli, arcturuslaista alkuperää oleva kristalli. Se loistaa argentumin hopeaista vivahdetta, mikä säteilee kristalliplatinan ja eteerisen kullan taajuutta. Se oli kerran suuressa Yhden temppelissä Atlantiksen Poseida-saarella ja sitä kutsuttiin aiemmin Om-kristalliksi. 
Atlantislaiset tiedemies-papit, Atla-Ra, viittasivat siihen moniulotteisuuden kristallina. Tosiaankin tämä aistiva kristalli on kaikkivoiva taajuudeltaan ja sisältää platina-kulta-hyperkvartsiseosrakenteessaan kyvyn taittaa, keskittää ja vahvistaa sitä, mitä te sanotte valoksi, ajaksi ja avaruudeksi.
 
Platinasäde
 Om-kristalli vetää itseensä ja säteilee platinasädettä, joka on moniulotteisen värähtelyn kaikkivoipa energiasäde. Platinasäde on oleellinen tulevan ylösnousemuksen tasapainolle. Se sisältää sen, mitä kutsutte universaalin lain, kosmisen perusoletuksen koodiksi. Sen taajuus sisältää universaalin totuuden, moniulotteisen totuuden, joka laajenee ja vaeltaa kosmoksen jokaiseen osaan. Siinä on feminiinitaajuuden hoivaava tuntu, kuitenkin todellisuudessa se on sekä feminiinisen että maskuliinisen värähtelyn optimaalinen tasapaino. Platinasäde on yhtenäisyyden ja tasapainon säde, joka itse asiassa heikentää eroa vasemman ja oikean aivopuoliskon välillä. Se yhdistää tietoisuuksia ja auttaa luomaan mielen suurta synkronismia kaksinaisuudessa.
 
Suurenmoinen Om-kristalli on yksi yhdeksästä valtavan suuresta ja voimakkaasta temppelikristallista, jotka vietiin turvaan Atlantiksen vedenpaisumuksesta ennen sen kristallisen pallosatelliitin putoamista ja tuhoutumista, jota nimitettiin Atlantiksen toiseksi kuuksi. Om-kristalli oli ja on monimutkaisin kaikista Atlantiksen kristalleista ja jää kaikkivoivilta kyvyiltään ja tekniseltä mutkikkuudeltaan toiseksi vain suurelle kristallisatelliitille. Se oli tosiaankin arvokkain ja ensimmäinen temppelikristalli, joka pyrittiin siirtämään uuteen paikkaan Atlantiksen kaoottisina loppupäivinä.
 
Om-kristalli
Arcturuksen kristallimestarit rakensivat ja muotoilivat Om-kristallin alkemisessa prosessissa, johon sisältyi nestemäinen yhdiste synteettisestä kvartista ja kullasta, mitä nimitetään hyperkvartsiksi, sulatettuna hopeisen kirkkaaksi seokseksi kristalliplatinan, kullan ja elohopean kanssa. Tämä elävä yhdistelmä yhdistettiin elämänvoimaan ja ilmennettiin huikaisevaksi geometriseksi muodoksi, jonka kristallirakenne sisälsi kultaisen spiraalin kaikesta metatronisessa kosmoksessa. Sen mukaisesti se on harmonisessa värähtelyssä kosmoksen jokaisen ulottuvuuden, jokaisen maailmankaikkeuden ja jokaisen rinnakkaisilmiön kanssa.
 
Se toimii sekä hiilipohjaisissa että bioplasmajärjestelmissä ja se yhdistää aineen ja antiaineen ja on olemassa molempina. Sillä on 144 tahkoa muotoiltuna kuperiksi ja koveriksi hammastuksiksi lieriörakenteen ympärille. Sen kaksi kärkeä ovat tasan 51.8 asteen kulmassa. Tämä tietty kulma on todella merkittävä ja sitä käytettiin Suuren pyramidin rakenteessa. Tämä pyramidi edustaa maatason taajuutta ja sen tarkoituksena on edustaa pallomaista maata - korkeus vastaa sädettä maan keskuksesta pohjoisnavalle ja ympärys vastaa maan ympärysmittaa päiväntasaajalla.
Myös numero 144 on hyvin monimutkainen taajuus. Se edustaa koodia niiden maailmankaikkeutenne kaikkien geometristen perusyksikköjen kultaisessa spiraalissa, joita kutsutaan atomeiksi. Universaali matriisinne sisältyy siihen - elävä geometrinen vakio, joka on aina ollut. Se laajenee ja supistuu sekä aineessa että antiaineessa säännönmukaisesti. Itse geometria tuottaa tarkan sävellaadun, mikä on virittynyt kaikkien taivaallisten sfäärien matemaattisten suhteiden mukaisesti.
 
Kultainen phi
Kultainen suhde on vakiosuhde, joka antaa avaimen kosmokseen. Se sisältyy kaiken aineen värähtelyresonanssiin ja antaa väylän antimaterian rinnakkaisiin ulottuvuuksiin ja tasoihin. Omat tiedemiehenne ovat todistaneet, nähneet ja kokeneet, että kehittyminen kultaisen phi-spiraalin fraktaalitavalla on geometrinen malli, joka toistuu joka tasolla, solusta tähteen. 

Yksinkertaisesti sanottuna, kultainen suhde on siinä, missä pienen suhde suureen on yhtä kuin suuren suhde kokonaisuuteen. Niin on maailmankaikkeudessanne. Niin ylhäällä kuin alhaalla pätee. Tämä tarjoaa monia väyliä, joita ei ole vielä tutkittu nykyisellä tietotasollanne.
 
Suuri Om-kristalli Shastan matriisiportaalin alla yhdistää kultaisen keskiarvon ja universaalin taajuuden. Se tekee tämän monimutkaisen tahko- ja kulmamuotoresonanssinsa avulla. Se on olemassa nyt-hetkessä ja sisältää menneisyydeksi ja tulevaisuudeksi nimitetyn. Voitteko kuvitella tätä? Se tekee tämän suuressa määrin - teidän tavallanne katsottuna - hyödyntämällä kultaista keskiarvoaan ja taajuussykettään.
 
No niin, maatasonne, planeettanne sellaisena kuin te sen tunnette, on erityinen tietoisuuden "polttopistevektori". Omalla tasollanne ajattelette planeettanne jakautuvan maa-alueisiin ja vesiin, mantereisiin ja valtameriin. Ihmiskunnan tiedostamiskyvyt, tietoisuutenne, ovat virittyneet havaintotaajuuksille, jotka antavat teille tämän vaikutelman. Mutta metatronisesta näkökulmasta planeettanne on myös niiden ajan ja todennäköisyysalueiden puitteissa, joita kutsutaan rinnakkaisilmiöiksi. Niinpä kaiken aikaa kaikki rinnakkaisilmiöt ovat yhdessä olemassa suuremmassa todellisuudessa. Näin kaikki aikakautenne, kaikki aikajaksonne ja monet sivilisaationne ovat samanaikaisesti.
 
Tosiaankin, tämän epätavallisen yleiskuvan mukaisesti aika on samanaikaista, joten kaikki maan historian aikakaudet ovat "upotettuna" aikaan ja ovat selvästi ikuisessa nyt-hetkessä nykyisen aikavektorinne kanssa. Kultaisessa keskiarvossa, siinä mitä nimitätte portaaleiksi, on tiettyjä vuotokohtia, tiettyjä aukkoja, jotka sallivat liikkeen. Om-kristalli kykenee yhdistymään näihin ja valjastamaan niiden hyödyn.
 
Todellisimmassa mielessä nyt-hetkenne, läsnä oleva hetkenne on psykologinen alusta. Tämä on totta siitä riippumatta, pystyttekö tajuaman tämän käsitteen vai ette, ja käsitämme, että kyse on valtavasta ymmärryshyppäyksestä. Hyväksykää se perusoletuksena ja se auttaa teitä todellisen moniulotteisen luonteenne ymmärtämisessä.

Kristalliverkosto

Om-kristalli oli hyvin selvästi monimutkaisin rakenteeltaan ja käytettävyydeltään kaikista Atlantiksen suurenmoisista temppelikristalleista. Tämä ei tahdo sanoa sitä, että toiset atlantislaiset kristallit eivät olisi valtavia kyvyiltään, monimutkaisuudeltaan ja tarkoitukseltaan - ne tosiaankin ovat. Olemme kertoneet teille, että yhdeksän käytännöllistä atlantislaista temppelikristallia - upean arcturuslaisen ja siriuslaisen rakentamisen taidonnäytettä - kuljetettiin maan sisäisen tunnelijärjestelmän hyperulotteisuuden kautta ja laitettiin tietyille valituille alueille.
 
Olemme myös kertoneet Teille, että Sininen tiedon kristalli, joka sijaitsee Arkansasin kristallipyörteessä, aktivoituisi ensimmäisenä. 

Se on tosiaan käynnistetty ja teho on kasvanut ensimmäiset kierrokset - noin 25%:iin voimasta - kesäkuun päivänseisauksessa 2008. Kerromme teille, että 8-8-8-kolmoispäivämäärän taajuusportaalissa se aktivoidaan puoleen tehoon ja näin se laukaisee 144-kristalliverkon 2/3-toimintaan.

Sinisen kristallin 8-8-8-aktivointi käynnistää energian peräkkäiskasvun, mikä verkostoi toisiin kahdeksaan kristalliin. Neljä näistä on aikataulun mukaisesti vuorossa 9-9-9, syyskuun 9. päivä 2009. Nämä ovat Moniulotteisuuden om-kristalli Shastassa, Parantamisen smaragdikristalli Arkansasissa, Parantamisen ja uudistamisen kultakristalli Brasiliassa ja Aurinko-kuukristalli Titicaca-järvellä.
 
Se mitä voidaan nimittää kristalliverkostoksi, on viritetty 144-verkon aktivoitumiseen, ja se on riippuvainen sen toiminnasta, mitä on nimitetty Kultaiseksi aurinkokiekoksi.
 
Aktivointiaikataulu on seuraava:
 
Arkansas
- Tiedon sininen kristalli 8-8-8
- Parantamisen smaragdikristalli 9-9-9
- Kommunikoinnin platinakristalli 11-11-11
 
Bimini Bank
- Energian rubiini-tulikristalli 12-12-12
 
Brasilia
- Parantamisen ja uudistumisen kultakristalli 9-9-9 (Mineas Gerais)
- Äänen violetti kristalli 10-10-10 (Bahia)
 
Mount Shasta
- Moniulotteisuuden om-kristalli 9-9-9
 
Tiajuanaco - Titicaca-järvi, Bolivia
- Valon aurinko-kuukristalli 9-9-9
- Thothin kristalli 12-12-12
 
Atlantiksen Yhden temppeli

Lähellä Yhden temppeliä oli se, mitä voidaan nimittää kehittyneen oppimisen keskukseksi, eräänlainen rajattu yliopisto valituille tiedemies-pappinoviiseille. Sitä kutsuttiin Alta-Ruumiksi. "Ruum" on sana atlantislaisen kultaisen rodun pyhää semanttista taajuutta ja tarkoittaa "mysteerivihkimyskoulua". Tämän sanan sävellaadut avaavat monien teidän muistikuvia, jotka olivat poseidalaisia, erityisesti niillä jotka olivat Alta-Rassa.
 
Tämä viisauskoulu opetti kehittynyttä matematiikkaa, fysiikkaa, pyhää geometriaa, hyperulottuvuusgeometriaa, kristallikemiaa, alkemiaa, energiadynamiikkaa sekä astraalimatkailua ja moniulotteisuuden saavuttamista. Useimmat opettajista olivat kultaista rotua, kuitenkin mukana oli ylösnousseita mestareita, sellaisia kuin Thoth, ja mestareita Plejadeilta, Arcturukselta, Andromedasta ja Sirius A:lta ja B:ltä. Kultainen rotu oli pitkiä olentoja, joiden pituus oli nykypäivän mitoilla 2.5-3.5 metriä. He olivat plejadilaisten mestareiden suoria jälkeläisiä ja hyvin lempeitä ja rauhallisia olentoja, joilla oli äärimmäisen korkea älykkyys ja värähtely.
 
Yhden temppeli sijaitsi graniittikumpareella Poseidan pohjoisosassa, Alta-Ran tiedemies-pappien pyhätössä. Temppeli oli rakennettu pyhän geometrian hyvin ainutlaatuisen dynamiikan mukaisesti ja sen sijainti oli huolellisesti ja tarkasti valittu temppelin luonnollisen energiakentän ja taivaallisten verkkoasetelmien mukaisesti.
 
Om-kristalli sijaitsi upean temppelin keskuksessa. Se ei ollut jalustalla, molemmat kristallin päät oli kohdistettu. Se oli ripustettuna renkailla, jotka pallomaisesti ympäröivät sitä. 

Nämä olivat metalliseosta, jotka "tiivistivät" kristallia pitäneen antigravitaatiokentän. Koko järjestelmä voitiin kohdistaa tiettyihin taivaallisiin asetelmiin.
 
Itse kristalli veti puoleensa ja säteili "antigravitaatioplasmakenttää". 

Ääntä, puhtaita sointuja käytettiin sekä aktivoimaan kristallin haluttuja puolia sekä kalibroimaan plasman edellyttämä taajuus. Eri soinnut ja niitä vastaavat plasmataajuudet saivat aikaan tiettyä värivärähtelyjä antigravitaatiokentässä. Kristalli loisti hopean vivahdetta, joka tietyissä kulmissa ja voimakkuuksissa muuttui valko-platina-violetin sävyksi.
 
Alta-Ran adeptit pystyivät käyttämään Om-kristallia siihen, mitä nimitetään ulottuvuus- ja aikamatkailuksi. Se palveli taivaallisena, kosmisena porttina. Se tosiaankin tulee vahvistamaan ihmisten kykyä matkustaa astraalissa ja paljon se ylikin. Mount Shasta on jo hyvin tehokas tuossa kyvyssä. Om-kristalli lisää eksponentiaalisesti tuota mahdollisuutta kaikilla, jotka pyrkivät sellaiseen kokemukseen siellä.


12-pohjainen matematiikka
Samaan aikaan kun kristallin lieriökappaleessa on 144 muuttuvaa kuperaa ja koveraa tahkoa, kärjet ovat erilaisia. Alapäässä on 1728 tahkoa ja yläpäässä 12 tahkoa, 12:n järjestys - 12:n neliö ja 12 potenssiin kolme - koska Atlantis ja Alta-Ra käyttivät 12-pohjaista matematiikkajärjestelmää.
 
Teidät saattaa yllättää se tieto, että 10-pohjaiseen matematiikkaan vaihdettiin - mikä tapahtui useimmissa yhteiskunnissa Atlantiksen romahtamisen jälkeen - koska ihmiset laskevat sormillaan! Poikkeuksia olivat sumerialaiset ja mayat, jotka käyttivät 60- ja 20-pohjaista matematiikkaa (samassa järjestyksessä). On kiinnostavaa panna merkille, että ihmiset mittaavat edelleen aikaa jäänteenä atlantislaisten 12-pohjaisuudesta. Ettekö laskekin tunteja ja vuoden kuukausia 12 vaiheissa?
 
Kerromme teille, että tulevaisuudessa ihmiskunta muuttaa matematiikan perusjärjestelmää olemaan paremmin linjassa muuttuvien aikasyklien kanssa. Olemme kertoneet teille aiemmin, että aika nopeutuu johtuen sisäisen ytimen vastapyörimisen muuttuneesta suhteesta maan rotaatioon. Aikayksikkösyklit tapahtuvat nyt nopeammin eivätkä ole enää harmoniassa. Syklinne ovat nopeampia, mutta mittaamistapanne ei ole vielä muuttunut.
 
Koska olemme puhuneet aikasyklin nopeutumisesta ja tarpeesta vaihtaa 12-pohjaiseen matemaattiseen järjestelmään, kanava on kysynyt niiden kolmoispäivämäärien nykyisestä pätevyydestä, jotka olemme kertoneet teille aiemmin ja jotka ovat numeraalisia portaaleja, jotka aktivoivat 144-verkon tärkeät dodekaedritahkot.


144-kristalliverkon aktivointi

Ennen kuin vastaamme, tarkastellaanpa 144-kristalliverkon aktivointiprosessia. Tämä verkko on monimutkaista geometriaa, kaksoispenta-dodekaedri, mikä erityisen muotoilun mukaisesti sisältää 144 viisikulmaista ja kolmikulmaista tahkoa symmetrisessä kristallimatriisissa. Kaksoispenta-dodekaedri on "stellattu", mikä merkitsee sitä, että jokainen 12 päätahkosta on kohotettu keskeltä muodostamaan viisisivuisia pyramideja. Näin on 12 viisikulmaista pyramidia.
 
Jokainen tahko lasketaan sekä perustaan että pyramidiksi kohotettuun osuuteen. Jos siis ajattelette, että jokainen viisikulmion pinta sisältää viisi tasakylkistä kolmiota ja yhden viisikulmion, saadaan 72 tahkoa. Lisäksi, jokaisessa 12 "stellatussa" puolessa on viisi kolmiota ja yksi viisisivuinen pyramidi. Näin yhdistetään pinta ja "stellatut" osuudet, jotta saadaan 12:n neliön mestarinumerotaajuus - 144. Ymmärrättekö? (Suom. huom. "No en!" (hymy))
 
Kolmoispäivämäärien ominaisuudet ovat hyvin mielenkiintoisia. Vuosituhannen vaihteen jälkeen tapahtuu ainutlaatuinen päivämääräsarja vuodesta 2001 vuoteen 2012. 

Kolmoispäivämäärät ovat numeraalisia taajuuksia, jotka tapahtuvat järjestyksessä tässä lyhennetyssä muodossa 12 vuoden aikana:
 
1. tammikuu 2001, 1-1-1
2. helmikuu 2002, 2-2-2
3. maaliskuu 2003, 3-3-3
4. huhtikuu 2004, 4-4-4
5. toukokuu 2005, 5-5-5
6. kesäkuu 2006, 6-6-6
7. heinäkuu 2007, 7-7-7
8. elokuu 2008, 8-8-8
9. syyskuu 2009, 9-9-9
10. lokakuu 2010, 10-10-10
11. marraskuu 2011, 11-11-11
12. joulukuu 2012, 12-12-12
 
Merkitys verkolle on se, että jokaisen kolmoispäivämääräportaalin taajuuden on suunniteltu olevan "laukaisijana" yhdelle verkon 12 päädodekaedrin pintalaatasta. Tämän perusoletuksen mukaisesti päätellään, että 144-kristalliverkkoa laukaistaan toimintaan joka vuosi 1/12:lla 1.1.2001 alkaen, aina 12.12.2012 saakka, jolloin se saavuttaa koko ohjelmoidun sisällön. 13.-20.12.2012 se sopeutuu täydellisen ohjelmointiin ja "buuttautuu" täyteen tehoonsa talvipäivänseisauksessa 21.12.2012, ennustetun ylösnousemuksen aikana.
 
Kolmoistaajuusportaalipäivien avaintapahtuma liittyy "ihmisverkon" harmonisoitumiseen 144-kristalliverkon kanssa. Tästä syystä herkästi tuntevat ihmiset ympäri planeettaa tunnistavat nämä tärkeiksi päivämääriksi henkisiä harmonisoitumiskokoontumisia varten. Tietyt astrologiset asetelmat eivät tosiaankaan määrittele kolmoisportaalipäivämääriä, vaan itse numeroiden värähtely korreloi 144-verkon kanssa.
 
Tämä kinetiikka myös pakottaa aurinkokiekon uuden 12-säikeisen kierteen uudistamaan muotoaan 144-verkkoon sopivaksi, mikä säätää DNA:n kaksoispenta-dodekaedrin viisikulmaisten tahkojen ohjelmointia.
 
No niin, emme ole unohtaneet kanavan esiin tuomaa kysymystä kolmoisnumeropäivien tämänhetkisestä paikkansa pitävyydestä, silloin kun otetaan huomioon aikasyklien nopeutuminen ja tarve 12-pohjaisen matematiikan mittaustapaan. 

Vastaus on tämä: mittaatte vuotuista auringonpaluuta jo noin suurin piirtein 12-pohjaisella, 12 kuukauden järjestelmällä. Ja kolmoispäivien laskenta on 12:een laskemista - niitä on 12. Lyhyesti sanottuna, kolmoispäivät ovat siis edelleen paikkansa pitäviä.
 
Valonnopeus kasvaa

Mutta lisäämme varoituksen siitä, että itse 144-verkon täysi teho 21.12.2012 itse asiassa lisää eroa nopeutuvien aikayksikkösyklien ja teidän mittaamisenne välillä, sillä uusi verkko ei täydellisenä ainoastaan korosta aikasuhdetta sisäisen pyörimisen ja planeetan ulkoisen rotaation välillä, vaan se myös mahdollistaa valon suuremman nopeuden kylvettämään tätä planeettaa. Valonnopeus kasvaa nykyisestä noin 300000 km/s (186.000 mailia/s) yli 338000 km:iin/s (210000 mailia/s).
 
Osa tästä valon nopeutumisesta tulee Atlantiksen kristallien aktivoitumisesta. Erityisesti Shastan Om-kristalli ja Titicacan Valon aurinko-kuukristalli vaikuttavat valonnopeuteen. Molemmat näistä aktivoituvat vuonna 2009. Sitten kun kaikki nämä kristallit ovat aktivoituneet ja verkostoituneet vuonna 2012, vaikutus on voimakas, vaikka tämä sykli saavuttaa huippunsa vasta teidän vuonna 2020, koska tietyt kristallit aktivoituvat 12. vaiheessa, 12-12-12 - erityisesti Biminin Tulikristalli vaatii kahdeksan vuotta aktivoituakseen täysin.
 
Lisäämme, että samaan aikaan kun yhdeksän kaikkivoivaa kristallia siirrettiin uuteen paikkaan Atlantikselta, on toisia, jotka olivat jo erityisissä paikoissa eikä niitä tarvinnut siirtää. Nämä ovat olleet puolittain horroksessa ja jotkut toimimattomia. Nämä tulevat täyteen voimaansa vuonna 2012 kristalliverkoston "buuttamisen" käynnistämänä. Nämä eivät ole Roslynin, Sri Lankan ja Tiibetin kristalliyksikköjä lukuun ottamatta yhtä suuria, teknisesti monimutkaisia tai kaikkivoivia kuin yhdeksän Poseidalla sijainnutta. Merkittävimmät näistä sijaitsevat seuraavissa paikoissa: Tiibet, Baikal-järvi Venäjällä, Roslyn Skotlannissa, Arafat Turkissa, Montserrat Espanjassa, Sri Lanka, Bali, Etelänapa, Pohjoisnapa, Havaiji ja Japani.
 
On myös toissijaisia tai ns. satelliittikristalleja monissa muissa pakoissa, mm. Tasmaniassa, Uudessa Seelannissa, Glastonburyssä, Argentiinassa, Kanadassa, Himalajalla, Tansaniassa, Ranskassa, Kreikassa, Kapkaupungissa, Chilessä, Arizonassa, Pääsiäissaarilla, Moskovassa ja Grönlannissa - muutamia mainitakseni. Nämä ovat vähäisempiä kooltaan ja kapasiteetiltaan, mutta kuitenkin yhteydessä pääkristalleihin ja osa monimutkaista verkostoa. Nämä vastaanottavat energiaa ja ovat vähän riippuvaisia pääkristalliyksikköjen lähettämästä taajuudesta.
 
Om-kristallin aktivointi

Tavallaan nämä suuret kristallit muistuttavat tietokonejärjestelmiänne, tietenkin ne ovat voimakkuudeltaan ja monimutkaisuudeltaan eksponentiaalisia, mutta niiden toiminnassa on tiettyä samankaltaisuutta. Jokainen suuri kristalli käy läpi vastaavaa kuin uudelleenohjelmointi ja "buuttaaminen". Tämä prosessi on erityinen taajuuden lisäämiselle ja maamatriisin ulottuvuuksiin pääsemiselle. Sitä ei nimittäin tapahdu niille kristalliosille ja niiden korkeammalle verkostoitumiselle, jotka ovat toisissa moniulotteisuuden osissa. Tavallaan tapahtuu uudelleenformatointi maamatriisin muuttamiseksi.
 
Uusikuu 30.8.2008 aloittaa Om-kristallin formatoimisen ja ohjelmoinnin. Prosessi kestää yli 12 kuukautta vain tällä monimutkaisella kristallilla. Se menee eräänlaiseen lämmittelyvaiheeseen, käynnistysvaiheeseen, jolloin sitä ohjelmoidaan erityisesti astrologisten avainjaksojen aikana, mukaan luettuna 10.-13.9.2008, päiväntasaukset 21.9.2008, 21.3.2009 ja 20.6.2009 ja täydellinen kuunpimennys heinäkuussa 2009. Se käynnistyy 25%:n tehoon kolmoisportaalipäivänä 9-9-9.
 
10.-13.9.2008 alkaen on viiden astrologisen septiilin rykelmä, joista tärkein on Saturnus/Kheiron. Tämä on tärkeä portaaliyhteys ja Saturnus edistää materialisointia. 

Tämän merkitys Om-kristallille on se, että septiilien kulma on 51 astetta, juuri sama kuin suurten pyramidien ja itse Om-kristallin. Näiden lämmittelyvaiheiden aikana ennen aktivointia ihmiskunnalle on hyväksi harmonisoitua Om-kristalliin. 

Kyse ei ole siitä, että ihmiskunta sinänsä harmonisoisi tai ankkuroisi kristallia, vaan harmonisoituisi kristallin energiaan visualisoimalla ja lähettämällä Rakkausvärähtelyä.
 
Yhdistyminen Om-kristalliin

Nyt monet teistä kysyvät, mikä vaikutus Om-kristallilla, itse ylösnousemuksella, on minuun? Miten ulottuvuusmuutos kolmannesta viidenteen vaikuttaa minuun? Vaikutus on yhtenäisyyden/ykseyden tuntu. Ei ole mitään konkreettista, erilaista tuntua kolmannen ja viidennen ulottuvuustason välillä. Kyse on enemmänkin sekoituksesta. Teillä on suurempi tunne hyvinvoinnista, suuremman tuen saamisesta ja todellakin tuesta itsessä.
 
"Yhdistymällä" Om-kristalliin tunnette suurempaa tasapainoa - tunnette olevanne enemmän yhteydessä moniulotteisuutenne puoliin ja fyysisyyteen. 

Mieli pääsee vapaammin omiin ominaisuuksiinsa, kun ulottuvuudet sulautuvat yhteen. On vähemmän epäilyksen, eksyneisyyden ja sirpaloituneisuuden tunnetta, vähemmän kyselemistä siitä, mikä on oikein ja mikä ei. Mielestä tulee yhtenäisempi ja kokonaisempi.
 
Kaksinaisuudessa on sinänsä vähemmän vastakkaisuutta. Mutta tämä ei merkitse kaksinaisuudettomuutta tai polarisoitumattomuutta. Niille teistä jotka sanotte, että ylösnousemus lopettaa sodat, nälän, taistelemisen ja ahneuden, niin ei ole asianlaita. 

Mutta rakkaat ystävät, nämä kaikki vähenevät näkyvästi, kaksinaisuuden äärimmäisyyksien väli lyhenee. Heiluriliike äärimmäisyyksien välillä vähän horjuu. Valinnat ovat selvempiä, polut ytimekkäämpiä. 

Nuhteettomuus kullekin Teistä jotka valitsevat yhdistyvänsä Om-kristalliin, aktiivisesti ja innokkaasti pyrkimään omaan ylösnousemukseenne, on selvempää kuin tällä hetkellä. Tavallaan tietämisen uusi malli, uusi järjestelmä tulee käyttöönne ja se tarjoutuu kaikille sitä etsiville.

Vaikutuksena on, että teille tulee helpommaksi olla läsnä nyt-hetkessä. Ja nyt-hetki, läsnä oleva ikuinen nyt-hetki, on aina voiman ydin. Kolmannen ulottuvuuden havaintokulmasta voi vaikuttaa paradoksaaliselle, että yhdistymällä moniin moniulotteisuuden puoliin on suurempi mahdollisuus keskittyä kaksinaisuudessa. Mutta niin se on, koska moniulotteinen kokonaisuus tuo todellisen itsenne täydellisen luonteen ja tuossa kokonaisuudessa on kausaali itse ja siinä selvemmin universaali totuus. Moniulotteisen ajan ja geometrisen tietoisuuden nyt-hetkessä olette luovempia, voimaantuneempia ja vähemmän vaikutuksenalaisia. Tuossa geometrisessä kentässä ette ole odottamattomien kysymysten, stressin ja ongelmien vaikutuksenalainen. 

Olette nimittäin ratkaisun, päätöksen kentässä. Olette kokemuksenne ohjauspaneelin ääressä.
 
Täytyykö tehdä työtä? Kyllä, tietenkin. Mutta virittyminen Om-kristalliin, korkeampiin ulottuvuuksiin ja moniulotteisuuteen tarjoaa mestaruustyökaluja. 

Monilla Teistä on sellainen käsitys, että sielu "lepää" toisella puolella verhoa. Muistokirjoituksiinne kirjoitetaan "lepää rauhassa". Rakkaat Ystävät, on rauha, mutta se tulee työn kautta.
 
Ylösnousemus taivaalliseen ulottuvuuteen - vertauskuvanne Jaakon portaat taivaaseen - ei ole paikallaan pysyvää! 
Rakkaat Ystävät, joko siirrytte ylöspäin tai luistatte alaspäin, jompaakumpaa. Tietoisuus ui uunnitelmallisesti ylävirtaan tai se menee virran mukana alavirtaan. Tietoisuus ei ole pysähtynyttä! Ja näin emme anna toivoa velttoudesta, joten näette käsityksenne ikuisesta levosta olevan jokseenkin väärä.
 
Kuitenkin matkustamalla sisällenne havaitsette tietoisuutenne yhtenäisyyden toisten tietoisuuksien kanssa. Havaitsette, että moniulotteinen rakkausenergia lataa tietoisuuden dynaamisen loistavalla energialla ja kaikkien asioiden liikkeellä. 

Tämä elvyttää itsen, se ei johdata teitä haluamaan nukkumista sananlaskun taivaanportin marmoriaskelmilla. Se innostaa teitä sen sijaan ottamaan paremmin hanskaanne luomistyön. Sillä löytyy tosiaankin "energiapaketteja", jotka tarjoavat epätavallisia virikkeitä teille, kun ylösnousette kullekin uudelle tasolle.
 
Tietoisuus on ikuisesti laajentuvaa ja näin joka tasolla on aina korkeampi taso, jolle nousta. Ja vaikka kolmannen ulottuvuuden kaksinaisesta näkökulmasta tämä voi vaikuttaa työläältä, se ei ole sitä. 

Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. Tietoisuuskasvu on nimittäin somistettu ilon elinvoimaisilla virroilla - tällainen on tietoisuuden luonne, tällainen on "ensimmäisen perusteen/syyn" luonne. On tosiaankin tarkastelukohtia, latauskohtia, mutta nämä eivät ole pysähtyneitä. Niissä on suurta toimintaa ja syvällistä arvoa.
 
Rakkaat ystävät, suuri Moniulotteisuuden om-kristalli antaa uskomatonta energiaa, jolla 9-9-9-käynnistyksen jälkeen on myriadeja vaikutuksia kristalliverkkoon ja itse ylösnousemukseen. 

Kyky "yhdistyä" sen energiaan riippuu suuressa määrin jokaisen yksilön valomäärästä. Sen alkuvaikutukset ovat hienovaraisia ja ne lisääntyvät vähitellen joka vuosi. Se on täydessä liikkeessä 12-12-12:een mennessä.
 
Minä olen Metatron ja Te olette Rakkaita!

Arkkienkeli Metatron kanavoinnit James Tyberonn.
SHASTAN OM-KRISTALLI

© Copyright 1999-2008 Tyberonn, Earth Keeper. www.earth-keeper.com

Ei kommentteja: