WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 2. tammikuuta 2012

SIELUN EVOLUUTIO



ArkkiEnkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Tammikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, Teidän on laajennettava Rakkaus/Valokapasiteettianne niin, että se sisältää koko luomakunnan: 
luonnon rakkauden, eläinten rakkauden, rakkauden ihmiskuntaa kohtaan, rakkauden havaittuja vihollisianne kohtaan ja mikä tärkeintä, rakkauden itseänne kohtaan. 
Sillä käytännössä koko luomakunta on osa Teitä ja te olette Ylimmän Luojan osa. 
Jumaltietoisuuden laajentaminen johtaa aurakenttänne, valosäteilynne laajentumiseen. Ajan kuluessa useammat ja useammat teistä kehittävät niin voimakkaan ja laajan säteilyn, että sillä alkaa olla positiivista vaikutusta ympärillänne oleviin - ja lopulta maapalloon ja koko ihmiskuntaan. Melko suuri määrä kehittyneemmistä sieluista on jo saavuttanut tämän kyvyn. 
Teidän on kuitenkin muistettava, että te ette voi välittää sitä, mitä ette ole vaatineet omaksenne. Muistakaa myös tämä: tärkeä osa tehtäväänne maan päällä on voimistaa matalampien ulottuvuuksien valoa. Sielutietoisuuden laajentuminen johtaa aurakentän laajentumiseen, sekä vaikutusvoimassa että laajuudessa.

Tavoittelijana polulla teidän on keskityttävä sekä ulkoisen että sisäisen maailman treenaamiseen. Teidän on pyrittävä tulemaan tietoiseksi tarkkailijasi sille, mitä ympärillänne tapahtuu. 
On erittäin tärkeää kouluttaa itsenne tiedostamaan fokusoituneesti fyysiset tapahtumat päivittäisessä elämässänne sekä opetella käsittelemään harmonisia ja riitasointuisia taajuusmalleja, joiden kohteena olette. Teidän on sitten ryhdyttävä tarkoituksenmukaiseen toimeen. Tunteiden ja mielen kurinalaisuus on myös erittäin tärkeää, kun pyritte tulemaan itsenne mestariksi. 
Ette saa kääntää selkäänne maailmalle ja elämän kokemuksille, vaan teidän on kohdattava ne avoimesti. On kuitenkin oleellista, että opitte tarkastelemaan elämää korkeammasta näkökulmasta. Pyrkikää näkemään suurempi kuva ja olemaan kietoutumatta pienen tarinan draamoihin.

Logiikka on fyysisen mentaalikehon ja mielen toimintaa. Muistakaa, että tieto tai teoriat jotka hyväksytte omaksi totuudeksenne, on koettava saadaksenne viisautta paljastetusta informaatiosta. Korkeampi itse ja pyhä mieli antaa inspiraatiota. 
Teidän on opittava kiinnittämään huomiota pyhän mielenne ja pyhän sydämenne impulsseihin tai korkeamman itsenne vallitsevan osan syötteeseen, sillä niin opitte vähitellen kommunikoimaan korkeampien maailmojen olentojen kanssa ja saamaan kosmista viisautta.

Alussa oli kommunikointia erikoistuneiden ryhmähenkioppaiden ja -suojelijoiden kanssa. Kuitenkin ajan kuluessa tämä lahja tai kyky menetettiin. 
Kun ihmiskunta vajosi syvemmälle aineelliseen tietoisuuteen, he sukelsivat viiden aistin tuntemuksiin ja vähitellen lakkaisivat kääntymästä sisäänpäin tunteakseen yhteyden korkeampiin tietoisuusulottuvuuksiin. Alemmat kolmas ja neljäs ulottuvuus eivät ole kirkkaita ja selkeitä. Niissä on sumukerros päällä. Ne sielut jotka ovat tässä ympäristössä, eivät käsitä tätä, sillä he ovat tottuneet tuohon tietoisuustilaan.

Alempien kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuutta voitaisiin verrata olemiseen sameassa labyrintissä, missä etsitään ikuisesti polkua, joka johtaa takaisin tiedostamisen puhtaaseen valoon. 
Tämä sumu alkaa vähitellen hälvetä, kun siirrytte neljännen ulottuvuuden keskialitasoille ja maailmastanne tulee kevyempi ja kirkkaampi, kun kuljette kullekin korkeammalle alitasolle. Jotta voitte saada valo-oppitunteja, teidän on kohotettava tietoisuuttanne ja virityttävä ainakin neljännen ulottuvuuden viidennelle alitasolle. 
Tässä aliuniversumikokemuksessa jokaisessa ulottuvuudessa on seitsemän alitasoja ja ensimmäinen alitaso on matalin ja tihein ja seitsemäs alitaso korkein ja jalostunein. Mestarit ja oppaanne ovat valmiita kohtaamaan teidät puolivälissä. Kuitenkin vain erittäin harvoissa tilanteissa he alentavat taajuutensa äärimmäisen kaksinaiseen tiheyteen, sillä se on liian epämiellyttävä heille.

Ego on fyysisen itse osa. Se suunniteltiin auttamaan teitä identiteetti- ja yksilöllisyystunteen kehittämisessä ajan kuluessa. 
Ego ohjaa ulospäin keskittynyttä mieltä. Väärin ohjattu ego oli väline luomaan aineellisen tason harhaisen uskomusjärjestelmän, todellisuuden joka perustuu erillisyyteen, pelkoon, itsekkyyteen ja niukkuuteen. Kun laajennatte mielen horisonttia, alatte hajottaa itseä rajoittavan havaintotavan esteitä. 
Mielen laajentumiseen sisältyy aivojen ylempien ulottuvuustasojen nukkuvien solujen aktivointi ja yhdistyminen pyhän mielen viisauteen. Sokea totteleminen ei ole valaistumisen vaatimus, sillä pyritte tulemaan itsenne mestariksi ja elämään henkilökohtaisen totuutenne sellaisena, kuin se on paljastunut teille ja sydänmonitorinne vahvistaa sen.

Ihmiskunta on sielu- ja soluheräämisen keskellä. Kun siirrytte korkeamman neljännen ja alemman viidennen ulottuvuuden värähtelymalleihin, solunne, eetterikehonne ja aurakenttänne aloittavat nopeutuneen puhdistumisprosessin. 
Tämä prosessi edistää ja lopulta johtaa korkeamman itsenne monien puolien lataamiseen ja valokehonne asteittaiseen takaisinottamiseen. Olkaa tietoinen ja tiedostakaa jokainen hetki, jotta polttopisteenne kohdistuu yhteen kohtaan ja on selkeä. Kehitätte vähitellen itsevarmuuden ja turvallisuuden tunteen, tiedon että kaikki on hyvin ja pysyy sellaisena.

Sielu on Jumalitsestänne tai "minä olen" -olemuksestanne taitettu laajentuma. 
Sielu käyttää oikean aivopuoliskon intuitiotietoisuutta, mikä on yhteydessä korkeampaan pyhään mieleen ja henkitahtoon. Sieluitse ohjaa sisäänpäin keskittynyttä mieltä. Ihmiskunta on kehittämässä hienovaraisia ja jalostuneita aisteja, jotka ovat vaimentuneet väärinkäytöstä. 
Teidän on siirryttävä yli usein vääristyneistä fyysisistä perusaisteista ja samalla pyrittävä uutterasti kehittämään intuition ja jumalaisen viisauden korkeampia mentaalisia aisteja. On erittäin tärkeää, että opitte kontrolloimaan tunneluontoanne ja pitämään ajatuksenne vakaasti valossa.

Jumalitse tai "minä olen" -olemus on alkuperäinen ydinälykkyytenne, ensimmäinen yksilöitynyt identiteettinne universaalissa tai aliuniversaalissa kokemuksessa. 
Tässä aliuniversaalissa kokemuksessa "minä olen" -olemuksenne loi 12 ensimmäistä sielusirpalettanne tai sielulaajentumaanne. Tuon ajan jälkeen Jumalolemuksenne on taittunut ja jakautunut lukemattomia kertoja. 
Olette nyt ottamassa takaisin jumalaisen itsenne kaikki osat tässä aliuniversumissa, jotta voitte siirtyä suurempaan, dynaamisempaan ja laajempaan versioon jumalitsestänne.

Auttamaan tässä, timanttiytimellinen Jumalsolunne ja henkilökohtaisen Luojapyöränne elämänkukka sisältävät täysimittaisesti tämän aliuniversaalin kokemuksen Jumaltietoisuuden 12 sädettä. 
Oli suunniteltu niin, että teillä olisi aina pääsy oman jumaluutenne koko spektriin tässä aliuniversumikokemuksessa. Tehtävänne on aktivoida nämä säteet yhdistyäksenne Jumallaatuihin ja niiden sisältämiin ominaisuuksiin ja sitten käyttääksenne näitä laatuja ja ominaisuuksia suurimmaksi hyväksi.

On edelleen paljon hämmennystä siitä, mikä sielu on, miten se toimii ja missä se asuu. On oleellista, että ymmärrätte korkeamman itsenne moniin puoliin yhdistymisen monisyistä prosessia. 
On myös tärkeää, että saatte selkeyttä syvemmistä opetuksista, joita olemme antaneet teille monista korkeamman itsen osista (teillä on monia, ei vain yksi) ja näihin yhdistymisprosessista. Siksi tunnemme, että on aika kehittyneempään selitykseen tästä sielukehityksen tärkeimmästä prosessista:

* Kannat timanttiytimellisessä Jumalsolussasi kristallista muistisiemenatomia, joka on täynnä itsen alkuperän oivaltamista. Se sisältää hyvin lyhyen yleiskatsauksen jokaisen elämäsi kohokohdista, oppimistasi oppitunneista ja kehittämistäsi taidoista, kun olet matkannut tämän universumin halki.

* Sielu on Jumalitsesi tai "minä olen" -olemuksesi laajentuma. Sielu ei ole henkeä eikä ainetta. Se on kristallia, pyhä tuli, muistisiemenatomi, puhtaan valo-olemuksen sirpale, joka on ohjelmoitu tallentamaan matkasi tässä aliuniversumikokemuksessa. 
Se on linkki sinun ja Isä/Äiti Jumalamme ja perimmiltään Ylimmän Luojan välillä.

* Henkilökohtainen, tämän elämän sieluitsesi asuu pyhässä sydämessä timanttiytimellisen Jumalsolusi osana. Jokaisella sielusi korkeamman taajuuden osalla on oma muistisiemenatominsa. 
Silloin kun tietty osa alkaa asua sielutähdessäsi ylisielunasi, se välittää vähitellen henkilökohtaiset värähtelymallimuistonsa muistisiemenatomiin timanttiytimellisessä Jumalsolussasi ja myös ruumiillistuneeseen sieluitseesi. 
Ensin se aktivoi tarkoituksenmukaiset muistisiemenkristallit pyhässä mielessäsi. Kun taajuutesi laajentuu sisältämään ne, muistisiemenkristallit joita on pidetty reservissä timanttiytimellisessä Jumalsolussasi, aktivoituvat. 
Kun yhdistyt kaikkiin sielusirpaleisiisi, saat lopulta kyvyn päästä "minä olen" -olemuksesi kaikkeen viisauteen, kaikkiin taitoihin, positiivisiin muistoihin ja kokemuksiin tässä aliuniversumissa. Tämä prosessi toistuu uudestaan ja uudestaan, kun kuljet Jumaltietoisuuden moniulotteisilla tasoilla ja yhdistyt useampiin ja useampiin jumalaisen itsesi osiin.

* Sinut ohjelmoitiin etsimään ikuisesti olemuksesi pyhää sydäntä, timanttiytimellistä Jumalsoluasi ja Luojaolemuksen kristallisiemenatomiasi.

Tietyin aikavälein on aina ollut pieniä ryhmiä erityisiä ja ainutlaatuisia olentoja, jotka inkarnoituivat eri rotuihin ja alirotuihin ja jotka toivat uusia ideoita ja juurruttivat uusia laatuja ja ominaisuuksia. 
Nämä kehittyneet sielut heittivät esimerkillään väliin viisauttaan, korkeampaa tietoisuuttaan ja erityistaitojaan ja he myös sulautuivat fyysisesti yhteen valittujen ihmisrodun jäsenten kanssa kehittääkseen ihmiskunnan DNA-koodausta. Elätte yhtä tällaista erityisaikaa.

Neljättä ulottuvuutta voitaisiin kutsua siirtymätodellisuudeksi, sillä siinä alatte päästää irti kaikesta menneisyyden ehdollistumisesta. 
Neljännen ulottuvuuden maailma on luonteeltaan enemmän tunteellinen ja siksi sydän ja tunneluonto ovat pääpolttopisteenä. 
Muinaisihmiset kutsuivat neljättä ulottuvuutta mayan tai harhan maailmaksi. Ihmiskunnan kollektiivinen massatietoisuus täyttää neljännen ulottuvuuden kolme alitasoa ja täällä suurin osa ihmisistä on mentaalisesti, kunnes he alkavat vähitellen kääntyä sisäänpäin ja kuunnella sieluitsensä tönäisyjä. Egon halukeho on tämän maailman mestarimanipuloija ja se yllyttää jatkuvasti etsimään lisätyydytystä ja onnellisuutta aistimusten ja ulkoisten mielihyväkeinojen kautta.

Alatte nyt yhdistyä sisäiseen voimapotentiaaliinne, kun siirrytte neljännen ulottuvuuden korkeammille alitasoille. Aineesta tulee nestemäisempää ja siksi teille tulee helpommaksi ilmentää, mitä haluatte. Siksi teidän on opittava päättäväisyyttä ja keskittämään ajatuksenne selkeän aikomuksen kera. 
Kurinalainen mieli yhdistää ajatusketjut oikeaan järjestykseen. Teidän on erittäin tärkeää ymmärtää, että pirstoutuneet ajatukset ovat haitallisia edistymisellenne. Eläminen läsnä olevassa hetkessä, nyt-hetkessä, on kriittinen tekijä itsenne mestaruuden saavuttamisessa. Vaaditaan mentaalista ponnistelua valaistumispolun menestyksekkääseen kulkemiseen.

Vähitellen suuri määrä menneiden tapahtumien muistojanne alkaa haalistua, kun siirrytte vaistonvaraisesta mielen/aivojen maailmasta korkeamman mielen maailmaan. Itsensä mestarin tärkeät piirteet keskittyvät havaintokykyihin ja harmittomuuteen ajatuksissa, sanoissa ja teoissa. Tavoittelijana polulla teille paljastetaan aina vain suurempia kosmisia totuuksia. 
Teidän pitäisi kuitenkin tiedostaa, että iättömän viisauden vähäisemmät periaatteet laajentuvat jatkuvasti sisältämään seuraavan olemassaolotason ainutlaatuisia sääntöjä, lakeja ja totuuksia tietoisuuden päättymättömässä ylösnousemuskierrossa.

Teidän on pidettävä mielen kautta kommunikointikanava auki sielun ja aivojen välillä. Tämä käynnistää käpylisäkkeen hitaan aktivoitumisprosessin ja portaalin avautumisen pyhään mieleen, mikä sijaitsee aivojen takaosassa, lähellä päälakea. 
Pyhä mieli värähtelee neljännen ulottuvuuden korkeimmilla alitasoilla sekä viidennen ja kuudennen ulottuvuuden tasoilla - kera pienen osuuden seitsemännen ulottuvuuden taajuuksia tai dataa, mikä varataan tulevaa käyttöä varten, sitten kun saatte kyvyn kulkea ihmisen korkeimmilla mahdollisilla tasoilla tässä aliulottuvuuskokemuksessa. Teidän on kuitenkin väitellen lisättävä omia värähtelymallejanne yhdistyäksenne tähän kosmisen viisauden varastoon.

Pyhä mieli ja pyhä sydän ei ole tehty aineellisen maailman aiheesta. Ne koostuvat seitinohuesta, eteerisestä valoaineksesta, mitä ei voi havaita tieteellisin keinoin. Ne ovat kuitenkin todellisempia kuin fyysisen kehonne mikään osa. 
Sillä kun muodostatte yhteyden pyhän mielenne, pyhän sydämenne ja timanttiytimellisen Jumalsolunne välille, on jatkuvaa timantinkovien hiukkasten virtaa ja olennaista kehittynyttä informaatiota tulee muistisiemenatomeistanne ja myös ylisielustanne/korkeammasta itsestänne. 
Siksi on niin kriittistä, että yhdistätte taas Jumaltietoisuuden kolmikon:  
pyhä mieli, pyhä sydän ja timanttiytimellisen Jumalsolunne kaikki puolet.

Kun siirrytte viidennen ulottuvuuden värähtelymalleihin, Solunne, eetterikehonne ja Aurakenttänne aloittavat Nopeutetun Puhdistumisprosessin. 
Levollisuus alkaa viidennen ulottuvuuden alimmalla tasolla ja voimistuu eksponentiaalisesti. Jumalaisen voiman ja viisauden saaminen vaatii, että siirrytte yli ihmiskunnan kollektiivitietoisuuden massiivisista uskomusmalleista ja viritytte kosmiseen tietoisuuteenne korkeamman itsenne monien osien kautta. Tunnevakautta ja mielen ponnistelua vaaditaan menestykselliseen kulkemiseen valaistumispolulla. 
On tasapainotilanlaki, joka pätee viidennessä ulottuvuudessa ja sen yläpuolella.

Lyhyesti sanottuna kuudes ulottuvuus on kuolemattomuuden ja suuresti laajentuneen sielutietoisuuden ulottuvuus, kun yhdistytte sielupotentiaalinne korkeimpiin tasoihin tässä aliuniversumissa. 
Seitsemäs ulottuvuus on ihmisen viimeinen kehitysraja tässä aliuniversaalissa kokemuksessa. 
Kahdeksannen ulottuvuuden ensimmäinen alitaso (taajuudeltaan matalin) on äärettömyysportti, mihin pystytte yhdistymään, kun saatte kyvyn integroida enemmän ja enemmän korkeampia taajuuksia. 
Alaspäin tihkumisvaikutus käynnistyy, kun saatte kyvyn päästä kullekin korkeammalle taajuustasolle, jolloin minimaalisia määriä jalostuneempaa Jumalvaloa alkaa virrata henkilökohtaiseen Valopilariinne ja näin se lisää Valoa Aurakenttäänne ja Sielulaulunne värähtelyä.

Muistakaa, urheat ystäväni, että elätte ikuisuuden keskellä. Tuomiemme viisausviestien ei ole tarkoitus asettaa lisää sääntöjä tai luoda uutta oppijärjestelmää. 
Aikomuksemme on sytyttää Sydämenne tuleen Rakkaudella ja antaa Teille vilaus loisteliaasta tulevaisuudesta edessänne. 
Opastan, ohjaan, inspiroin ja suojelen teitä ja säteilen Isä/Äiti Jumalamme ikuista rakkautta jokaiselle teistä.

Olen ArkkiEnkeli Mikael.
SIELUN EVOLUUTIO
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: