WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 2. toukokuuta 2009

Geometria ja ulottuvuudet

















Geometriasta meille tuttuja ovat platoniset kappaleet, joita on viisi. Tetraedri, kuutio, oktaedri, ikosaedri ja dodekaedri muodostavat ainoat olemassa olevat säännölliset monitahokkaat. Nämä ovat niin kutsuttuja täydellisiä muotoja, ja niitä tutkimalla voimme ymmärtää, miten Universumi on luotu. 

David Wilcock on tutkimustyössään selvittänyt, että kun näitä viittä geometristä muotoa täydennetään siten, että lisätään ympyrä, joka on täydellisin olemassa oleva muoto, saadaan eri ulottuvuuksille OKTAAVIIN jakautuvat geometriset vastinparit.
Ulottuvuudet / Geometriset muodot
1D. Ympyrä
2D. Ikosaedri
3D. Oktaedri
4D. Tetraedri
5D. Kuutio
6D. Dodekaedri
7D. Ikosaedri
8D. Ympyrä


Ympyrä ja Ikosaedri esiintyvät siis kaksi kertaa Oktaavissa.
Jokainen ulottuvuus rakentuu oman geometrisen mallinsa mukaisesti.  

Ra (6D-entiteetti, samaan aikaan yksi ja monta) käyttää ulottuvuuksista nimitystä tihentymä (density) juuri siksi, että valo värähtelee nopeammin korkeammissa ulottuvuuksissa, ja muodot ovat siten tiheämpiä. Siksi myös niitä asuttavat olennot ovat meidän näkökulmastamme valo-olentoja - voidaan myös puhua enkeleistä, jos sitä nimitystä haluamme käyttää. 

Ulottuvuudet koostava EETTERI koostuu tietoisten yksikköjen merestä. Harmonian ja värähtelyn peruslakien takia yksiköt säilyttävät aina PALLOMAISEN KENTÄN, mutta jokaisen tiivistymän tai ulottuvuuden luonteenomaiset värähtelyt antavat niille eri "värin", "äänen" ja geometrisen rakenteen. Värähtelyn suhteellinen nopeus määrittää ulottuvuuden tason. Kun entiteetti kehittyy kulkien yhdestä ulottuvuudesta seuraavaan, se alkaa värähdellä yhä enemmän eli se alkaa RAKASTAA YHÄ ENEMMÄN. David Wilcock on antanut tähän perustuen RAKKAUDELLE tieteellisen määritelmän seuraavasti:

"Rakkaus on entiteettien taipumus, olivat ne sitten ihmisiä, "hiukkasia" tai muita, lisääntyvässä määrin värähdellä YHDISTYNEEN KENTÄN sisällä kohti HARMONISTA yhtenäisyyttä tai YKSEYTTÄ."

Jokainen ulottuvuus on lähempänä YKSEYTTÄ kuin edeltävät. Mitä korkeammalle kehitytään sitä enemmän RAKKAUS lisääntyy.

VALO JA RAKKAUS OVAT YHTÄ!

Lähde: David Wilcock 
http://yhdenlaki.wordpress.com/ 

Ei kommentteja: