WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 2. toukokuuta 2009

Seitsemän Kosmista Lakia 1.
















1. Ihmiset eivät voi koskaan palata vähemmän tiedostavaan tilaan. Numero yksi edustaa uutta alkua.
2. Jokaisessa ihmisolennossa on syvällistä Jumaluutta, mutta se ei ole intuitiivista. Ihmisen DNA:n sisällä on kaikki lahjat. Se on kaunis kosminen laki. Ihmisen pitää avata sydän, tulee nähdä tilaisuus Enkelijoukon ilmestyessä. Kaksi edustaa Kaksinaisuutta.
3. Ihmisiä Rakastetaan syvästi. Kvanttihologrammissa olevat kaikki olennot ovat yhtä tietoisuutta. Kolmonen edustaa katalyyttia. Katalyytti on energiaa, joka työntää energiaa muuttumaan toiseksi eikä kuitenkaan itse koskaan muutu. Tämä Rakastava energia on ihmisolennon muutoksen ja muodonmuutoksen YDINKATALYYTTI. Rakkaus on tuo tapa. Se muuttaa ehdottomasti ihmiselämää ja antaa syyn olemassaoloon. Se ilmentää viisautta sinne, missä oli tietämättömyyttä ja myötätuntoa sinne, missä oli vain tyhjyyyttä. Se on syy kaikkeen ja yhteinen nimittäjä verhon molemmin puolin.

4. Kaikki, mitä ihmiset oppivat henkisesti yhdessä elämässä, siirtyy seuraavaan. Elämänkokemusten pyörä. Neljä on maadoittava numero.
5. Ihmiset antavat kosmokselle luvan järjestellä asioita ympärillään. Ihminen antaa luvan muutokseen. Päätitte löytää "Jumalan sisältänne".

Ihmisen on mentävä myllyn läpi, jotta hänet voidaan muotoilla siihen mahtavaan Enkelimuotoon, mihin hän on pyytänyt pääsevänsä. Viisi edustaa muutoksen energiaa.

6. Kun ihminen aloittaa oman etsintänsä, kun hän työntää tuota ovea, kun Henki näkee hänen puhtaan tahtonsa, koko hänen Universaali perheensä tietää siitä. Kun ihminen sytyttää valon, kaikki näkevät sen. Kosmos herää, kun ihminen herää. Numero kuusi on keskus, sarjan pyhin numero. Se edustaa rukousta ja "putkea" korkeampaan itseen.

7. Seitsemän edustaa jumaluutta. Jokaisella ihmisellä on vaikutusta tämän planeetan todellisuuskudokseen lähettäessään Valoa.
Lähde: Kryon - kanavointi

Ei kommentteja: