WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Ihmisenkeli

















Vuosi 2012 ei ole mysteeri. Kaikki alkaa! Tämä maapallo alkaa muuttaa värähtelyään. Tätä värähtelyvauhdin lisääntymistä odottavat valotyöntekijät, joilla on ollut uutta energiaa 20 vuotta tai ylikin. Tällä hetkellä DNA:hamme toimitetaan enemmän informaatiota kuin koskaan aiemmin. Se on voimakasta ja esoteerista (henkistä). Kurkota ottamaan kädestä omaa korkeampaa itseäsi , mikä on jumalainen. Kuka ymmärtää sinua paremmin kuin sinä? Jumala on energia, jonka kanssa olet aina ollut ja jonka kanssa tulet aina olemaan - ja se on sisälläsi.

"Elämä on annettu meille itseilmaisua varten ja löydämme etsimämme vain kuuntelemalla sydäntämme".
Tämän itseilmaisun korkein muoto on ystävällisyys.

Sielumme saattaa olla kaukana ikuisesta kodistaan, mutta emme ole pelkästään turisteja. Me kannamme vastuuta korkeamman tietoisuuden kehityksestä omalla ja muiden kohdalla, ja siksi matkamme on yhteinen. Olemme jumalaisia mutta epätäydellisiä olentoja, jotka elävät kahdessa maailmassa yhtäaikaa - materiaalisessa maailmassa ja henkimaailmassa.

Yksi muutosprosessin lahjoja on, että ihmiset ovat tulossa tietoisiksi siitä, keitä he todella ovat, että he ovat SIELUJA ihmiskehossa ja että he, toisin sanoen, ovat ENKELEITÄ ihmisen muodossa.

Olemme olleet tietoisia yhteyksistämme korkeammappin ulottuvuuksiin ja tuhansia vuosia, mutta meistä on aina tuntunut, että meidän " inhimillinen" ja materiaalinen tilamme jotenkin sulkee meidät pois Enkeliperinnöstämme. Me puhumme "korkeammasta minästämme", tietäen että meillä on tämä ominaisuus olemassa, mutta jotenkin se ei olisi osa sitä mitä me olemme ja ainoastaan saavutettavissa meditaatiossa.

On tärkeää olla ihminen ja olla hyvin maadoittunut aineelliseen ulottuvuuteen. koko järki tässä siirtymisessä on tuoda "taivas" "maan" päälle, eikä ajautua johonkin leijuvaan paratilliseen tilaan.

pohdintaani

Ei kommentteja: