WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 28. toukokuuta 2009

Valo-olennot / Suojelusenkelit


"Valo-olennot, Suojelusenkelit toivovat sydämestään, että oppisimme heidän avullaan oivaltamaan sen, että elämässä on vain oppeja ja kokemuksia. Ne auttavat kehittymään ihmisenä, kunhan ei anna periksi toivottomuudelle".

Valo-olennot ovat kotoisin toisesta ulottuvuudesta silmin havaitsemattomasta, näkymättömästa maailmasta, He ovat maailmasta, jossa ei ole negatiivisuutta, ei arvostelua, ei vaatimuksia, ei suvaitsemattomuutta. On vain suuri, käsittämätön hyvyys ja rauha.

Valo-lentojen olemus on korkeasti värähtelevää hienoa energiaa. Valo-olennon läsnäolon voi aistia turvallisuutena, lämmöntunteena, viileytenä tai hienona tuoksuna. He näyttäytyvät väreinä, tai muistuttaen ihmisten fyysistä kehoa. Heidän olemukseensa kuuluu hyvyys, rakkaus, myötätunto ja hyväksyntä eli kaikkinainen hyvä kuuluu heidän tarkoitusperiinsä.

pohdintaani

Ei kommentteja: