WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 19. toukokuuta 2009

Henkinen kehitys maapallolla



Rakkaus on voima, jonka varaan tämä maailma on rakennettu. Äiti Maa lepää hiljaa ja hartaan surullisena siitä, että hänen lapsensa eivät tottele tätä sanomaa, ja hänen huutonsa kuuliaisuudesta kaikuvat kuuroille korville. Tästä johtuen Maapallo on suuren ongelman edessä. Kuinka saisimme ihmiset ymmärtämään nämä henkiset perustotuudet? Tietysti siten, että jaamme tietoa niille ihmisille, jotka etsivät henkisyyttä. Mutta ongelma ei olekaan siinä, vaan totuus on, että niin monet sulkevat korvansa eivätkä ole tietävinään niistä Maapallon tapahtumista, joiden pitäisi herättää heidät henkiseen elämään. Te seisotte nyt tienristeyksessä, ettekä tiedä vielä, minkä tien tulette valitsemaan. Vaihtoehdot ovat seuraavanlaiset: Joko Maapallo tulee jatkamaan samalla tavalla kohti hidasta heräämistä, jolloin aniharvat tulevat saamaan raskaan tehtävän valaista monia muita. Tai sitten lukuisten ihmisten joukossa tapahtuu voimakas herääminen, jonka henkimaailman henkiset auttajat saavat aikaan. Tässä on vain se ongelma, että niin monet tarvitsevat silloin apua ymmärtääkseen, mitä oikein tapahtuu. Silloin on niiden, jotka tietävät, mitä on tapahtumassa, vaikea ehtiä auttamaan kaikkia niitä, jotka tarvitsevat opastusta.

Mikään ei ole koskaan muuttumatonta Maapallon kehityksessä, maailmankaikkeudessa. Koko ajan on menossa tapahtumasarjoja, jotka pohjimmiltaan tähtäävät tasapainoon niin, että rakkaus voittaa, ei pahuus, ja että ihmiset saavat tulla kotiin Alkulähteen (Jumalan) luo, siihen valtakuntaan, joka odottaa teitä kaikkia, kun ne edellytykset ovat täyttyneet, joiden täytyy täyttyä, ennen kuin tämävoi toteutua. Monet henkisesti valaistuneet ihmiset odottavat malttamattomina sitä päivää ja haluavat, että me henkimaailmassa jouduttaisimme tapahtumia. Sitä emme kuitenkaan voi tehdä, vaan ainoastaan Jumala voi ylittää omat lakinsa. Tämä on kuitenkin äärimmäinen hätäratkaisu. Kaikkein parasta on, että mahdollisimman monet ihmiset samanaikaisesti saavuttavat valaistuksen ja voivat luopua itsekkyydestään. Silloin Maapallolla syntyy tilanne, joka vaikuttaa kaikkiin, myöskin eläimiin ja hyönteisiin, kasveihin ja puihin. Tämä olotila on sellainen, että se kohottaa energiaoita kaikessa elävässä. Siten tapahtuu automaattisesti kaiken elävän muuntuminen Maapallolla ja sen ihmiskunnan, ja kaikki olemassaoleva muuttuu itsestään silmänräpäyksessä valoisampaan olomuotoon. Tätä te odotatte. Tätä me odotamme. Kaikilla sieluilla on sama lopputulos, energian nousu ja uudelleen yhdistyminen. Miten tuo lopputulos toteutuu, sitä emme vielä tiedä.

Lähde: Anna Berg: Jälleensyntymä ja kuolema - elämä elämien välillä - kirja

Ei kommentteja: