WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Kaikki ilmennyt on luonteeltaan seitsenäistä


Keskusvalo, jota me kutsumme jumalolennoksi, Jumaluuden yksi Säde, ilmenee aluksi kolminaisuutena, ja sitten seitsenäisenä. Yksi Jumala loistaa Jumala Isänä, Jumala Poikana ja Jumala Pyhänä henkenä, ja nämä kolme puolestaan heijastuvat Seitsemässä valtaistuimen edessä olevassa Hengessä eli seitsemässä Planeettalogoksessa. Yksi säde, joka ilmenee kolmen säteen kautta, jotka muodostavat jumalallisen seitsenäisyyden. Synteettinen Säde, joka yhdistää ne kaikki, on suuri Rakkaus-Viisauden Säde, sillä totisesti ja todellakin "Jumala on Rakkaus". Tämä Säde on indigonsininen säde, ja se on yhdistävä säde. Rakkaus- tai Viisaus -aspekti ilmenee muodon rakentamisen kautta, sillä "Jumala on Rakkaus", ja tässä rakkauden Jumalassa me "elämme, olemme ja liikumme ", ja näin tulee olemaan maailmankautisen ilmennyksen loppuun saakka. Vihkimykset sivu 3.


Säde. Yksi Logoksen seitsemästä voimavirrasta; seitsemän suurta valoa. Jokainen niistä on suuren kosmisen olennon ilmentymä.


Ihmisen kehitys on ainoastaan siirtymistä tietoisuuden tilasta toiseen. Se on laajentumisen sarja, sen tietoisuuden kyvyn kasvua, joka on sisäisen Ajattelijan hallitsevin ominaisuus. Se on kulkua persoonallisuuteen, alempaan itseen tai kehoon polarisoituneesta tietoisuudesta korkeampaan itseen, egoon tai sieluun polarisoituneeseen tietoisuuteen, siitä Monadiin tai Henkeen polarisoitumiseen, kunnes tietoisuus lopulta on Jumalallinen. Ihmisen kehittyessä tietoisuuuden kyky laajenee ensimmäiseksi niiden rajoittavien muurien ulkopuolelle, jotka kahlitsevat sen alempiin luonnonkuntiin ( kivi-, kasvi- ja eläinkuntiin) kehittyvän persoonallisuuden kolmeen maailmaan, planeetalle, jossa hän näyttelee osansa, järjestelmään, jossa tuo planeetta kiertää, kunnes se lopulta pakenee koko aurinkokunnasta ja tulee universaaliseksi. Vihkimys sivu 7


Jokainen meistä tunnetaan valomme kirkkaudesta. Mitä hienompiasteista ainetta rakentuu kehoihimme, sitä kirkkaammin loistaa sisäinen valo. Valo on värähtelyä, ja värähtelyä mittaamalla määritellään meidän kehitysaste. Siten mikään ei voi ehkäistä ihmisen kulkua eteenpäin jos hän vain huolehtii käyttövälineidensä puhdistamisesta. Sisäinen valo loistaa yhä suuremmalla kirkkaudella, mitä pidemmälle jalostusprosessi etenee kunnes - kun atominen aine hallitsee - tuon sisäisen ihmisen loisto on suuri. Meidät on siten kaikki luokiteltu, jos asia voitaisiin siten ilmaista, valon voimakkuuden, värähtelynopeuden, sävelen puhtauden ja värin kirkkauden mukaan. Vihkimys sivu 65.

Lähde: Vihkimys

Ei kommentteja: