WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 26. tammikuuta 2010

Sfinksi

Härän selkä kuvaa fyysillistä ruumista ja Kotkan siivet kuvaavat eetteriruumista. Se on aineellinen puoli tässä sfinksissä eli ihmisessä. Ihmisen pää kuvaa minuutta ja Leijona astraaliruumista, henkeä yleisesti sanoen, sillä me emme käsitä nyt astraaliruumista muuten kuin tajunnan kannalta.

Ihmisen pää, Leijonan ruumis, Kotka ja Härkä, muodostavat ristin. Ihminen on risti; hän on ottanut aineellisen ristin päälleen; tai että hän on ristin kantaja, niin kuin Jeesus sanoi: "Ota ristisi!" Ja se risti, jota hän kantaa, on nämä muut merkit. Hän ei ole vielä vapaa, valmis ihminen.

Härkä, fyysillinen ruumis, on mikrokosmos eli pienoiskuva tästä maapallostamme. Tämä fyysillinen ruumis on toisin sanoen kokoonpantu kaikista niistä elementeistä, jotka ovat maassa.

Eetteriruumis, jossa on tuli ja muut eetteriset voimat, on pienoiskuva aurinkosysteemistä. Fyysilliseen ruumiiseen siis voivat vaikuttaa kaikki elementit maan päällä, mutta eetteriruumiiseen vaikuttavat kaikki aurinkokunnan voimat. Eetteriruumis on lähempänä makrokosmosta kuin fyysillistä ruumista. Sanotaan, että eetteriruumis on fyysillisen ruumiin kaksoispuoli. Se on ainoa ruumis, mikä meillä on oikeastaan.

Sfinksi "puristan"

Hirviö, jolla on eläimen ala- ja ihmisen yläruumis. Egyptiläinen ja kreikkalainen symbollinen kuvapatsas; kuvasi ihmistä ja kuolemaa, joka nielaisee kaikki, jotka eivät okkultistin tavalla ole sitä voittaneet, sen "arvoitusta ratkaisseet".

Lähde: Pekka Ervast

Ei kommentteja: