WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 30. tammikuuta 2010

SILTA



Einstein, "suhteellisteorian isä", havainnoillisti, että jos minkä tahansa materiaalisen objektin atomit värähtelevät valon nopeudella (300 000 km sekunnissa), se jättää fyysisen tason ja siirtyy energiatasolle. Toisin sanoen on olemassa silta maaterian ja energian tasojen välillä - ja sen määrittelee kappaleiden sisäinen värähtelynopeus.


Eli toisella tavalla sanottuna:


Tämän fyysisen ja materiaalisen tason, jossa me asumme, ylä- ja alapuolella on olemassa muita maailman tasoja, jotka eivät ole fyysisiä, ja silti ne ovat yhtä todellisia kuin tämäkin.


Yksi näistä tasoista on nimenomaan se, johon menemme, joka yö fyysisen kehon nukkuessa sängyssä. Psyykkinen materiamme eli tietoisuutemme, joka on kaikkien ei toivottujen elementtien, egoja muodostavien elementtien - minä itsen vakina se pakenee kehosta, ja vapaana kehon rajoista tietoisuus elää maailmoissa, jotka ovat rinnakkaisia tämän kolmiulotteisen maailman kanssa, jossa me elämme päivän aikana. Lihasta ja luista koostuvan fyysisen kehommelisäksi meillä on energiakeho - joka koostuu niin sanotusta psyykkisestä aineesta - ja tämä keho on päivän aikana vangittuna fyysisen kehomme sisällä.


Kun fyysinen keho nukahtaa tämä yllämainittu energia muuttuu epävakaaksi; se erkaantuu siitä, mikä yhdistää sen kolmiuloitteeseen fyysiseen kehoon siirtyen rinnakkaisulottuvuuksiin.


Unimaailma on astraalimaailma. Se on alue, jone myös kuolleet menevät sen jälkeen kun he ovat erkaantuneet ruumistaan. Tämä astraalimaailma on modernin tieteen "neljäs ulottuvuus", jossa "aika" ei enää toimi samanmääritelmän mukaan kuin se, joka meillä on nykyään. Menneisyys ja tulevaisuus ovat kuin veljiä ikuiselle tälle hetkelle, ja jälleen kerran voimme päästä käsiksi eiliseen tai huomiseen tänä päivänä... on selvää miksi Platon sanoi, että unissa on mahdollista nähdä kohtauksia omasta tulevaisuudesta.


Symbolinen uni on kieli, joka virtaa kuin kultainen joki ja elämä auringon säteiden alla... täsmälleen nämä auringon korkeammat tietoisuuden voimat käyttävät tätä kieltä ohjatakseen meitä: symbolista kieltä, universaalista kieltä, jota ymmärtää sekä itämainen että länsimaalainen ihminen, ajaton kieli, jota ajan ilmaisut eivät muuta. Ainoastaan intuitio ja herännyt tietoisuus voivat saada meidät raottamaan symboleihin piilotettua merkitystä.


Kirjeet, joita meille annetaan unissamme, ovat liian tärkeitä. Meidän ei pidä, Talmundin sanoin, ottaa niitä vastaan ja jättää ne avaamatta....


Lähde: Samuel Aun Weor


Maailmat:


Fyysinen maailma, jossa elämme joka päivä, synnymme, kasvamme, kuolemme.


Eetterinen maailma Elämän perusta. Ilman sitä emme voisi olla hengissä. Vastaa vitaalienergiaa.


Astraalimaailma on se, mihin jokainen meistä menee nukahdettuaan - joko tiedostamattomasti tai joskus tietoisesti. Se on siis unimaailma, neljäs ulottuvuus, missä ihminen viettää kolmanneksen elämästään.


Mentaalinen maailma/ Mielenmaailma. Ajatteluprosessit ja älykkyys.


Kausaalimaailma. Syiden ja seurausten maailma. Ihmisen Sielu kuuluu tähän hyvin korkeaan ulottuvuuteen.


Buddhinen maailma. Ihmisen sielunkumppani on tässä maailmassa. (Olen hänet tavannut)


Atminen maailma. Todellinen olemuksenne -Atman


Pyhän Hengen maailma


Kristuksen maailma


Isän maailma


Kosminen Kristus


Jeesus Kristus:


Jeesus Kristus oli itse asiassa Uuden Aikakauden aloittaja.


Jeesuksen opettama Auringon Uskonto, Aamunkoiton Jumalien muinainen Kristinuskonto.


Rakkaus on korkein Uskonto.


Kristus on kosminen substanssi, joka löytyy kaikkialta äärettömästä avaruudesta.


Meidän täytyy muodostaa Kristus sisällämme.


Jokaisesta, joka muodostaa Kristuksen, tulee Kristus. Vain Kristus voi nousta Isän luokse. Isä ei ole inhimillinen eikä jumalainen yksilö. Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat substansseja, voimia, transendentaaleja ja äärimmäisen jumalaisia energioita. Sinä kaikki.


Jeesus oli kärsimyshistorian draama. Kärsimyshistorian draama on Kosminen.


Lähde: Samuel Aun Weor

Ei kommentteja: