WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 1. helmikuuta 2010

Lumikki ja seitsemän chakraa

Lumikki on erittäin vahva paranemista ja henkistä heräämistä kuvaava tarina. Kuningatar seisoo peilinsä edessä - arkkityyppinen minän merkki, joka Disneyn versiossa sattuu olemaan eläinradan merkeillä ympäröity. Kuningatar kysyy: "Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin?" Ja Peili vastaa: "Lumikki". Lumikin voi tulkita symboloivan korkeampaa minää ja kuningattaren itsensä olevan perinteinen ego, joka liittyy materialismiin ja ulkoiseen hallintaan. Kuningatar sanoo oikeastaan, että hänen on tapettava ylempi minänsä, koska se pakottaa hänet huomaamaan asioita, jotka hän mieluummin jättäisi huomiotta. Hänen korkeampi minänsä on kuuraamassa lattioita koko minää edustavassa linnassa kuin todellinen mystikko, joka näkee jumalan kaikessa ja saavuttaa rauhan ja täyttymyksen kaikkein arkisimmissa tehtävissä.

Kuningatar määrää metsästäjänsä tappamaan Lumikin ja tuomaan takaisin Lumikin sydämen - keskimmäisen chakran, joka yhdistää korkeamman ja alemman minän. (4. chakra Rakkaus) Me uskomme löytävämme jotain uutta, kun lopulta yhdistämme biologiamme tunteisiimme, mutta ei ole mikään sattuma että fyysinen sydän on aina assosioitu niin myyteissä kuin yleisessä kielenkäytössäkin totuuteen ja rakkauteen, niihin tekijöihin jotka muodostavat neljännen chakran.

Sen sijaan että tappaisi Lumikin, metsästäjä tietenkin sallii hänen paeta metsään ja tappaa porsaan ja tuo sen sydämen kuningattarelle. Tästä alkaa Lumikin sielun synkkä yö. Hän viettää yön metsässä kauhuissaan, kun hänen ympärillään näkymät tömät kiiluvat silmät pelottavat häntä. Aamulla hän kuitenkin ymmärtää, että silmät kuuluivat eläimille, jotka suojelivat häntä. Selvittyään turvallisesti synkästä yöstä hän lähtee matkaan ja saapuu sillalle, joka johtaa olkikattoisen talon pihaan. Hän ylittää sillan - henkisen muuttumisen klassillinen symboli - ja astuu sisään uuden minänsä taloon. Hän alkaa heti siivota sitä ja järjestää kaikkea sen sisällä oman mielensä mukaan. Kuningatar, hänen alempi minänsä, on voitettu.

Seuraavaksi esittäytyvät seitsemän kääpiötä, jotka työskentelevät kaivoksessa, ja Lumikki panee heidät peseytymään, ennen kuin he voivat tulla sisään. Toisin sanoen löytäessään chakrat hän alkaaheti puhdistaa niitä. Intialaisen kundalini-joogan perinteessä, mestarit aloittavat chakrojen siistimisen ja puhdistamisen alhaalta, jotta elämänvoiman pyhä energia, joka odottaa kerällä selkärangan tyvessä, voi kohota ylös läpi päälaen. Tämä puhdistus voidaan suorittaa vaiheittain rukouksella ja meditaatiolla, mutta joskus se voi tapahtua hetkessä, spontaanisti. Miten vain se on aina sielun avautumisen johdanto.

Tällä aikaa linnassa kuningatar saa selville, että hänen ylempi minänsä on yhä hengissä. Hän hankki myrkytetyn omenan - perinteisen kielletyn hyvän ja pahan tiedon hedelmän, vaikka sitä ei nimeltä mainitakaan ensimmäisessä Mooseksen kirjassa. Kuningatar antaa omenan Lumikille syötäväksi ja Lumikki vajoaa syvään uneen. Nukkuessaan hän laskeutuu arkkityyppien valtakuntaan. Herätäkseen arkkityyppisestä unestaan hänen on yhdistettävä animus ja anima puolensa, prinssi ja prinsessa, sielun miehinen ja naisellinen osa. Tästä yhdistymisesä muodostuu koko olennon ylösnousemus, tietoinen itsensä ymmärtäminen ja paraneminen.

Meidän päämäärä on hyvin samantapainen kuin Lumikin - saada egomme lopettamaan taistelunsa korkeampaa minäämme vastaan, yhdistää luonteemme eri puolet, päästä sinuiksi seitsemän chakramme kanssa ja herätä ja ottaa vastuu elämästämme. Matkan vaikea osuus - synkän yön läpi vaeltaminen, energiakeskusten puhdistaminen ja psyykemme alimpiin syvyyksiin laskeutuminen - ovat paranemisen haasteen avaimet. Sanomattakin on selvä, että jokainen paranemiskriisi ei pääty kuin satu, mutta jokainen yritys, johon ryhdyt, vaikka se sinusta vaikuttaisi kuinka merkityksettömältä, tuo sinua lähemmäksi henkisen ja fyysisen terveyden tilaa.

Lähde: Caroline Myss Toipumisen Taito kehon ja mielen monisyisestä suhteesta Karisto

Ei kommentteja: