WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 20. helmikuuta 2010

Norberto R. Keppe/ Sairauksien alkuperä

Sairauksien alkuperä


Kaikilla ihmisillä on kykyjä ja lahjoja, mutta niiden kehittymistä rajoittaa ja estää sitä edeltävä kateus.


Hyväksyäkseen hyvän ihmisen täytyy hyväksyä itse tekemänsä pahan näkeminen, vaikka tämä (yleensä) tapahtuu psykologisella (näkymättömällä) tasolla esimerkiksi pahan tunteena, tarkoitusperänä tai ajatuksena. Ainoa tapa elää hyvin on olla tietoinen siitä pahasta, jonka hyväksyy.


Vapautuminen tahdosta


Vapautuminen tahdosta - ei vapautuminen tahdon kautta. Tämä tarkoittaa, että ihmisen vaikeudet aiheutuvat tahdon käytöstä. Ihmisen tahto on kateudesta johtuen invertoitunut (väärin päin kääntynyt) - se toimii sitä vastaan, mikä olisi hänelle itselleen hyväksi. Kysymyksessä on paljon puhuttu vapaa tahto, joka sisältää oikeastaan vain mahdollisuuden kieltää hyvä.


Vain toimiessaan RAKKAUDELLISESTI, ihminen on oma itsensä, se miksi hänet on tarkoitettu. RAKKAUS on toiminnallisuutta hyvyydessä, kauneudessa ja totuudessa kaikilla tasoilla: metafyysisellä, tunteen, ajatuksen ja fyysisen toiminnan tasolla. RAKKAUS on ikäänkuin tahdon elimoimista.


VAPAUTUS


Ihmisen perusolemus on todellista toimintaa. Se tarkoittaa sellaista toimintaa, joka pohjautuu hyvyyteen, kauneuteen ja totuuteen. Ihmisellä on vapaus ja niin ollen vastuu. Vapautus on sitä, kun ihminen alkaa nähdä vapauden rajoittamistaan ja ponnistelee toimiakseen RAKKAUDELLISESTI.

Lähde: Norberto R. Keppe

Ei kommentteja: