WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 16. helmikuuta 2010

Triloginen Metafysiikka osa II


Tiedostaminen

Ihminen muodostaa täydellisen harmonian mielen ja materian välillä, ja hän on olento, joka on määrätty täyttämään tämä kuilu ei-materiaalisen ja fyysisen maailman välillä - jos näin ei olisi, me emme olisi välttämättömiä ja mineraalien, kasvien, eläinten ja enkeleiden olemassaolo maailmankaikkeudessa riittäisi.


Olemassaolomme perimmäinen tarkoitus ei ole täyttynyt, koska olemme hylänneet aistihavainnot älyn kustannuksella, minkä seurauksena olemme luoneet mielisairauksia, orgaanisia ja sosiaalisia sairauksia. Kaikki ihmisessä olevat elementit muodostavat ainutlaatuisen ja jakamattoman yhdistelmän, joka on samankaltainen maailmankaikkeuden kanssa, jossa myös on ominaisuuksia, jotka toimivat välittäjinä ja kutovat olemassaolo korvaamattoman harmonian.


Ihmisen suuri ongelma saa alkunsa siitä, että hän pakenee tietoisuutta ilmiöistä, jotka tapahtuvat aistielämän alueella; inhimillisen ja sosiaalisen elämän perusta on murrettu, mikä merkitsee, että alkuperäistä virtaa, josta elämä kumpuaa, on vahingoitettu vakavasti.


Olennot (ihmiset ja henkiset olennot) elävät ja kehittyvät perusenergiakentän sisällä, joka luo ne ja ylläpitää niiden olemassaoloa; oleellista on tunnistaa se minkälaiseen voimakenttään on syntynyt ja minkälaisen voiman vaikutuspiirissä on nyt.


Ihmisellä on intuitiivinen käsitys oman olemassaolonsa perimmäisestä tarkoituksesta, mikä selventää tiedon ja itse maailmankaikkeuden alkuperää, koska ne saavat alkunsa perimmäisestä energiasta, joka määrää ja ylläpitää kaikkia mikä on olemassa; myös meidän älymme voi hyvin kun se ymmärtää todellisuutta sen mukaisesti. Skaalaenergia on todellisuuden perus, se on jotakin, mitä me emme pysty määrittelemään emmekä käsittämään täysin. Se ilmenee pääasiassa Rakkauden tunteena ja oikeana tietona - niin ollen se on näitä kahtaedellyttävää, jotka ovat sen seurausta. On kysymys psykofyysishenkisestä perusenergiasta: se on fyysistä, inhimillistä ja henkistä (maallista ja taivaallista). Energia on elämän perusta, josta muovautuu kaikki mikä on.


Kaikki energia on samaa voimaa, jota aine, kasvit ja eläimet vastaanottavat omalla tasollaan, ihminen vastaanottaa korkeammalla, henkisellä tasolla, koska hän elää sillä. Se mitä fysiikka kutsuu skaalaenergiaksi on kaikkein lähimmäksi osuva kuvaus sille perusvoimalle, joka muodostaa ja ohjaa kaikkea olemassaolevaa. Sen suuri merkitys on siinä, että se täyttää atomin ytimen.


Massan nykyinen käsite merkitsee skaalaenergian resonanssia, joka on vangittu avaruuteen - sen rakenne on riippuvainen siitä kuinka sen muodostavat hiukkaset ovat liittyneet toisiinsa.


Skaalaenergia muodostaa ytimen, joka ilmenee sähkögravitaatio- (vetovoima-) impulsseina


Ihmisessä skaalaenergian aallot muuttuvat pääasiassa tunteeksi (Rakkaus) ja ajatuksiksi, jotka sitten täyttävät psykofyysisen rakenteen ja muodostavat dialektisen prosessin ympäristön kanssa; jos se mitä tunnemme ja ajattelemme on luonnonmukaista, sillä on suunnaton vaikutus, koska energian, jota välitämme, on oltava samalla taajuudella ympäristön kanssa. Jos ihminen valitsee oikeita ajatuksia ja tunteita, hän energisoi välittömästi sisimpänsä ja aikaansaa suuren sisäisen voiman, jonka hän projisoi ympäristöönsä - täsmälleen sama asia, joka tapahtuu planeetalle, joka lähettää aaltoja pohjoisnavalta etelänavalle ja päinvastoin.


Paranoiaksi kutsutussa psykopatologisessa ilmiössä on kyse sellaisen toiminnan vastustamisesta, jossa henkilö estää oikeiden ajatusten ja tunteiden pääsyn sisimpään. Nämä eivät sen seurauksena pääse myöskään ulkomaailmaan mistä syystä aivohermosysteemi pysähtyy vähitellen; sen voi nähdä alzheimerpotilaista otetuista tomografiakuvista. Elektroenkefalogrammi rekisteröi suurella tarkkuudella aivosähkötoimintaa otssalohkossa, päälaenlohkossa, takaraivossa ja ohimolohkossa. Yleisesti ottaen ainoa varma keino määritellä kliininen kuolema toimii sen avulla: on tavallista, että vaikka sydän ei lyö, yksilö on edelleen elossa, koska aivotoiminta jatkuu. Huomattakoon, että liike on elämää.


Kaikki energiat ovat kaksinapaisia, ja niistä saa alkunsa KOSMOS, jota ne myös ylläpitävät


Kun Michio Kaku ja Jennifer Trainer loivat teorian superketjuista, he liittivät yhteen voimakkaan ja heikon jännitteen ja muodostivat ytimen (protonit ja neutronit); he nimittivät tällä tavalla puoleensa vetävää ja poistyöntävää voimaa, jotka ovat lähtöisin skaalaenergiasta, ja jotka muodostavat orbitaaliset elementit ja pitävät niitä yllä oikeassa asemassa ytimen ympärillä - jotka puolestaan saavat aikaan sähkömagnetismin ja graavitaation. Nämä kaksi voiman tyyppiä ovat lähtöisin edeltävästä energiasta (joka on paljon voimakkaampi), joka on jakautunut (muuten ne eivät voisi olla olemassa), mutta sillä erotuksella, että tätä alkuperäistä voimaa ei helposti tunneta. Kaikella varmuudella jopa skaalaenergia on kaksinapaista kaksinaisen alkuperänsä vuoksi - samoin on sähkö, kaikki muukin voima on muodostunut kahdesta navasta.


Me elämme uskomattomassa energiasyteemissä, joka liikuttaa kaikkia olentoja ja objekteja (eläviä ja ei-eläviä) ja josta materia on vain alhaisemman värähtelytaajuuden seurausta; meidän olemassaolomme perustuu juuri tähän energian maailmankaikkeuteen, joka on läsnä kaikkialla ja erityisesti tyhjiössä, jota erheellisesti kutsutaan nollapisteenergiaksi (zero point energy, Luis Claude Vincent, le Paradis de MU,vol.II s. 134-135).


Korkein Olento muodostuu puoleensa vetävästä ja leviävästä VOIMASTA ( ISÄ JA POIKA), jotka viimein järjestäytyvät toteutumaksi, josta muodostuu henkinen elementti (jolla on korkea energiataajuus) ja jonka alhaisempi taajuus on materiaa.


Se mitä katsomme normaaliksi, on näiden materiaalishenkisten voimien tasapainopiste, koska kaikki energia kehittää välittömästi kaksi vastakkaista reaktiota, joiden tulee olla toisiinsa sitoutuneita toimiakseen oikein; myös psykologian alueella toimii tuo ilmiö, tunteen ja järjen välillä. Energia (sinänsä) on vaarallista vain, kun sitä käsitellään väärällä tavalla. Vaikka ihminen on maailmankaikkeuden täydellisin "kone", hänen ruumiillaan on rajansa fyysisten ja psykologisten jännitysten suhteen.

Pimeyden Prinssi - filmi : näyttää kuinka paholainen hallitsee ihmiskuntaa, koska hänellä on valta atomiytimeen - ja niin kauan kuin häntä ei ole ajettu siitä pois, ihminen ei pääse oikealle tielleen.

On täysin normaalia, että kaikki energia kehittää reaktion, johon projisoitua; meidän on vain huolehdittava TASAPAINOSTA puoleensa vetävän ja poistyöntävän impulssin välillä - ja tämä on perustavaa laatua oleva tekijä, myös miehen ja naisen välisessä suhteessa.


Skaalaenergia (transsendentaalinen) on kaiken henkisen toiminnan lähde


Henkinen ja psykologinen energia on kaiken liikkeen alkuperä ja antaa elämän eläville olennoille; toissijaisesti se muuntuu toisenlaiseksi alloiksi: radio- tai televisioaalloiksi, sähkömagneettisiksi alloiksi, röntgensäteiksi jne. Kuitenkin sitä on mahdollista häiritä, ei ainoastaan ihmisten vaan pahaa tahtovien olentojen taholta, joilla on kykyä muuttaa täysin sen suuntaa.


Kun ajattelee jotakin täysin vastakkainen ajatus tulee päähän.


Se on osoitus henkisestä häirinnästä, koska ei ole kaksia aivoja, jotka tuottaisivat kahdenlaisia ajatuksia samanaikaisesti.

Kysymys on energeettisestä häirinnästä, jota neuronit vastaanottavat ulkoisesta maailmasta ja joka muuttaa koko henkistä rakennetta. Elliot Gershon ja Ronald Riedes osoittivat tomografian avulla, kuinka skitsofreenikkojen aivot ovat vähemmän aktiiviset, mikä selittää miksi sairaat yksilöt ovat estyneitä vastaanottamaan normaalisti aisti-informaatiota ulkomaailmasta.



Transsendentaaliset tai paranormaalit ilmiöt kuuluvat aistiharhohen piiriin ja sen vuoksi kokeeliisen tieteen ja erityisesti modernin fysiikan alueelle, jolla on riittävästi välineitä niiden selvittämiseen.


sanasto:
trilogia- merkitsee kolmen tekijän muodostamaa kokonaisuutta: tieteen, filosofian ja telologian, joita ihmisessä vastaavat toiminta, järki/ajatus, ja tunne.
metafysiikka - fil. olevaisen olemusta ja perussyitä tutkiva filosofian osa
filosofia - alallaan laajimpien t. merkitykseltään yleisimpien kysymysten tutkimus; elämänviisaus
skaala -asteikko
resonanssi - fys. kappaleen t. sähköisen piirin myötävärähtely sen ominaisvärähtelyn vahvistuttua ulkoisen värähtelyn vaikutuksesta / fonetiikassa - kaje
dialektinen - väittely-; saivarteleva, viisasteleva
psykofyysinen - sielullis-ruumiillinen
paranoia - lääk. harhamielisyys, vainoharhaisuus, vainoharhaluuloisuus, vainohulluus
gravitaatio - fys. veto-, painovoima
objekti - kohde
psykologia - elollisten olentojen, tav. ihmisen käyttäytymistä tutkiva tiede / ihmistuntemus
transsendentaalinen - fil. tiedon aprioriisin edellytyksiin kuuluva t.niitä koskeva
a priori - lat. fil. ennakolta , ennen tutkimista
tomografia - lääk. kerroskuvaus
elektroenkefalogrammi - lääk. aivo(sähkö)- käyrä t. -käyrästö, "aivofilmi" EEG
elektroenkefalografia - lääk. aivojen sähköilmiöiden rekisteröinti ja analysointi
protoni - fys. positiivissähköinen ydinhiukkanen
neutroni - fys. sähkötön ydinhiukkanen
Alzheimerin tauti - vähitellen etenevä aivoja rappeuttava sairaus, jota sairastaa noin viisi prosenttia yli 65-vuotiaista. Se on tavallisin dementian aiheuttaja. Sairauden kesto on keskimäärin kymmenen vuotta.


Lähde: Norberto R. Keppe Analyyttisen trilogian (integraalisen psykoanalyysin) kansainvälisen yhdistyksen presidentti / Transsendentaaliset aisti-ilmiöt

Norberto R. Keppe is psychoanalyst, philosopher, educator and social scientist. In 1952, he began to work at the Clinical Hospital of the University of São Paulo. Keppe was also a guest professor and lecturer for many years at the Pontifical Catholic University (PUC) in São Paulo and the University of São Paulo (USP), among other educational institutions.
In 1958, he was invited to Vienna by Professor Igor Caruso to study psychotherapy and psychoanalysis with the Viennese Circle of Deep Psychology. For three years in Vienna, he worked with professor Viktor E. Frankl (Polyclinic Hospital and School of Existential Analysis) and participated in the study groups of Knut Baumgarten (Child Guidance Clinic), receiving a post-graduate degree in psychoanalysis with his thesis called Integral Psychotherapy in Dr. Frankl’s  Society of Logotherapy.
He returned to Brazil and continued his breakthrough research in deep psychology, at which time he made his pivotal discovery of Inversion. This gave birth to a new branch of psychological science – psycho-socio-pathology. Keppe named his new science Analytical Trilogy (former Integral Psychoanalysis) – a science that establishes the causes of psychological and social illnesses and their treatment.
Analytical Trilogy means the unification of science, philosophy and theology. This in depth study of the human mind is the most important of all sciences because all other disciplines arise from this.
In 1980, the international phase of his work began when Keppe was invited to present Analytical Trilogy in some 15 European countries and the Americas. In 1984, he moved to New York with a group of assistants and researchers. There he made his important discoveries in psychosocial pathology, specifically the impact of the pathology of social and economic power on individuals. He moved to Europe in 1988 and continued his research into socio-pathology, metaphysics and the new physics. While in Europe, he was called “the most original heterodox contemporary writer of our times,” by the French National Center for Scientific Research (CNRS).
Gifted with great charisma and ability to communicate, Keppe has lectured widely in Brazil, Latin America, Europe and the United States. He is the founder and president of the International Society of Analytical Trilogy where he sees clients and trains psychoanalysts from around the world in his unique therapeutic methodology. He is the author of over 30 books translated into 8 languages, and the creator and co-host (with Dr. Claudia Pacheco) of award-winning radio and cable television programs in São Paulo, The Universal Man. His TV programs are currently being broadcast in more than 45 countries in 7 languages.

Ei kommentteja: