WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 12. helmikuuta 2010

Nouseva Voima

Usko Rukouksen voimaan....


Sielu on täällä kokoamassa kokemuksia työvälineidensä avulla. Nämä ovat työkalut, jotka jokainen syntyessään saa. Fyysinen ruumis, eetteriruumis, tunneruumis ja äly. Niiden omainaisuuksista sekä niiden tilasta riippuu, missä määrin se voi täyttää tehtävänsä kootessaan kokemuksia kunkin elämän aikana. Jos työvälineet ovat huonoja ja vaillinnaisia on hengen kasvu hyvin vähäistä ja elämä jää hedelmättömäksi hengen kannalta. Jos olemme heränneet totutusta välinpitämättömyydestämme ja olemme innokkaita etenemään, luonnollisesti eteemme nousee kysymys: Mitä minun on tehtävä?


1. Voita tunneruumis ja valmista sen yhtyminen Pyhään Henkeen.
2. Yhdy Kristukseen, joka saavutettaan puhdistamalla ja hallitsemalla eetteriruumis.


Rukouksen avulla kohotat itsesi Alkulähteen (Jumalan) luokse samalla puhdistaen eetteriruumistasi. Jos rukoilemme oikealla tavalla - mutta tämä onkin suuri ongelma.


Kaikki on yhtä todellisuudessa. Niin kuin timantin jokainen kulma tulee osalliseksi kaikesta valosta, joka tulee muiden pintojen kautta ja on yhtä niiden kanssa, vaikka ne ovat eri puolilla antaen niille määrätyn yksilöllisyyden ilman erotusta, samoin yksilöllinen henki säilyttää muistin omista yksilöllisistä kokemuksistaan, mutta antaa samalla kaikille persoonallisen olemassaolonsa hedelmät.


Kaikki muodot ovat ilmausta yhdestä elämästä - Alkulähteen (Jumalan) elämästä. Meillä ei ole oikeutta hävittää muotoa, jonka kautta elämä hakee kokemusta, ja sitten pakottaa sitä rakentamaan uutta käyttövälinettä.


Sydämen tulee puhua pään ollessa hiljaa.


Rukous


Rukous on kuin kirjekuori, jossa osoitteena on Isä Meidän Joka Olet Taivaissa.


Kehotus pitää huoli fyysisestä ruumiista ilmaistaan sanoilla: " Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme."


Eetteriruumiin tarpeita käsittelevä rukous on: "Anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin annamme anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet."


Tunneruumiille kuuluva rukous on:"Äläkä saata meitä kiusaukseen."


Halu on ihmiskunnan suuri kiusaus.


RAKKAUS, RIKKAUS, VALTA ja MAINE - nämä ovat neljä suurta motiivia ihmisen toimintaan. Hänen tulee jaloimmillaan pyrkimyksillä voittaa itsekäs rakkaus, joka pyrkii alistamaan toisen ja voittaa kaikki halut rikkauteen, valtaan ja maineeseen ainoastaan henkilökohtaisista syistä.


Rakkaus, jota hänen täytyy kaivata on sitä, joka on lähtöisin sielusta ja joka sulkee piiriinsä kaikki olennot, ylhäiset ja alhaiset, kasvaen vastaanottajan tarpeiden mukaan;


Rikkaus, ainoastaan sellaista, joka käsittää runsaasti mahdollisuuksia toisten palvelemiseen;


Valta, ainoastaan sellaista, jota käytetään ihmiskunnan kohottamiseksi;


Maine, ainoastaan sitä, joka lisää hänen kykyään levittää hyvää sanomaa, niin että kaikki kärsivät saavat pian lohdutusta sydämensä sumuihin.


Älyn rukous on:" Päästä meidät pahasta.


Äly on linkki korkeamman ja alemman luonnon välillä.


Päätesanat: Sillä Sinun on Valtakunta Voima ja Kunnia iankaikkisesti. Amen.


Aivolisäke ja käyrauhanen


Luonto ei säilytä mitään hyödytöntä. Aivolisäke ja käpyrauhanen ei tällä hetkellä kehity, eikä surkastu, vaan ovat uinuvassa tilassa.


Kun aivolisäkkeen lisääntynyt väreily on saanut virtaukset muuttamaan suuntaa niin, että ne saavuttavat käpyrauhasen yhteys näiden kahden elimen välille on rakennettu. Tämä on silta, joka yhdistää aistimaailman ja tunnemaailman.


Kun korkeampaan elämään pyrkijä alkaa hillitä aistinautintoja yhä enemmän ja uhraa huomionsa henkisiin ajatuksiin ja tekoihin, niin käyttämättä jäänyt sukupuolivoima alkaa kohota ylöspäin läpäisten sydämen ja kurkunpään, tai selkäytimen ja kurkunpään, tai ne kaikki ja kulkien siten suoraan käpyrauhasen ja aivolisäkkeen välistä kohti nenän juuressa olevaa kohtaa, jossa "HILJAINEN VARTIJA" , Korkein Henki sijaitsee.


Minun tulee itse sytyttää VALO - VALO joka poikkeuksetta säteilee (vakavan pyrkijän) käyttövälineistäni. Tämä on se TÄHTI, joka johtaa minut opettajan luo tai oikeastaan opettajan luokseni.
pohdintaani

Ei kommentteja: