WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Valamon Jumalanäidin ikoni


Tämän ikonin on maalannut Valamon pappismunkki Alipi (1851-1901), joka oli saanut nimensä Kiovan Petsherin luostarin ikonimaalarin Alipin (Alimpi) mukaan.

Valamon Jumalanäitiä on kunnioitettu luostarin nimikkoikonina. Hellyttävä kuvaus sen ihmevaikutuksesta on Valamon kronikassa vuodelta 1897. Rutiköyhä leskivaimo Natalia Andrejeva oli löytänyt pyhiinvaellusmatkaltaan Valamossa unessa Neitsyt Marialta saamansa ilmoituksen mukaisesti käytöstä poistettuun Nikolaoksen kirkkoon varastoidun ihmeitätekevän ikonin ja tavannut myös sen tekijän pappismunkki Alipin. Natalia Andrejeva toipui hänet jo lähes liikuntakyvyttämäksi runnelleesta reumatismista.

Lähde: Juuret Bysantissa Aune Jääskinen (päätoimittaja)

Jumalansynnyttäjän ikonit 

Ei kommentteja: