WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 4. helmikuuta 2010

Holistinen maailmankuva Uusi maailmankuva

Atomi

Uusi maailmankuva, jossa henkisyyden, uskonnon ja metafysiikan piiriin perinteisesti liitetyt ajatukset ovat kohtaamassa tieteellisen uuden tutkimustiedon kanssa.

1. Kvattifysiikka

Uuden todellisuuskäsityksen perusta, jossa mieli ja aine, subjekti ja objekti menettävät dualistisen asemansa ja sulautuvat.(dualismi kaksinaisuus, kahtalaisuus vars. fil. kaksinaisuusoppi).

2. Holografinen universumi

Uuden maailmankuvan käsite on holografia, jonka mukaan osa sisältää kokonaisuuden.

Holografisen periaatteen mukaan toimii myös ihmisen aivot. Tietty muistikokemus ei tallennu vain tiettyyn aivojen osaan vaan on osa koko järjestelmän toimintaa.

Ihmisen mieli ei sisälly aikaan ja paikkaan toisin sanoen tähän kehoon ja tähän päähän tässä hetkessä vaan parapsykologian ja etänäkötutkimuksen tulokset ovat osoittaneet ihmisellä olevan yhteyden kaikkeen tietoon maailmankaikkeudessa, jos hän vain tätä taitoa kehittäisi.

Uuden holistisen mallin mukaan kaikki on energiaa, kristallisoitunutta energiaa. Ihminen on osa elävää tietoisuuttaelämänverkostoa, energia- ja valomerta, jonka osahän on ja johon hän jatkuvasti vaikuttaa. Kvattifysiikka puhuu myös rinnakkaistodellisuuksista vaihtoehtoisina todellisuuksina.

Holografinen periaate, maailmankaikkeus on kuin hologrammi.

Hologrammi on kolmiuloitteinen valokuva, joka on tehty lasersäteiden avulla.
lukenut jostakin..?

Ei kommentteja: