WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 29. tammikuuta 2010

Salaisuudet ratkaistaan ja tuodaan valoon


Salaisuuksien uskominen

Salaisuuksien käsittämisessä tarvitaan kahta aistia, ja salaisuus sekä kuullaan että se ilmenee myös symbolisesti sisäiselle silmälle.

Symbolit ja kaavat sisältävät tietoa, jonka pohjalta voidaan työskennellä. Nämä
kaavat perustuvat yhdeksään symboliin, jotka ovat seuraavat:

1. Risti erilaisissa muodoissaan
2. Lootus
3. Kolmio
4. Kuutio
5. Ympyrä ja piste
6. Kahdeksan eläinmuotoa,vuohi, härkä, elefantti, ihminen, lohikäärme, karhu, leijona ja koira
7. Viiva
8. Malja, tai Pyhä Graal

Aurinkokunnan kolme mysteeriä ovat:

1. Sähkön mysteeri, Brahman mysteeri. Kolmannen aspektin salaisuus. Se on latenttina fyysisessä Auringossa.

2. Polaarisuuden eli universaalin sukupuolisuuden mysteeri. Toisen aspektin salaisuus. Se on latenttina Auringon Sydämessä eli subjektiivisessa Auringossa.

3. Itse Tulen eli dynaamisen systeemisen keskusvoiman mysteeri. Ensimmäisen aspektin salaisuus. Se on latenttina Henkisessä Keskusauringossa.

Malja, tai pyhä Graalin:

Kuu on malja, Graalin malja, joka kantaa korkeampaa hengen valoa. Graal kuvaa myös kohtua, pyhittyneen aineen ajan-kohtua, jonka kautta manifestaatio tulee ilmennykseen.

Risti erilaisissa muodoissaan:

Muuntuva Risti. Aurinko yhdistää kolminaisen Auringon alemmat energiat. Ne virtaavat Jupiterin kautta ihmisen alempaan luontoon.

Kiinteä Risti. Auringon Sydän aktivoituu ja energiat virtaavat Neptunuksen kautta kehittyvään oppilas-kokelaaseen, alkaen ensimmäisestä vihkimyksestä ja tullen erittäin suureen voimaan toisessa. Tämä prosessi stimuloi sydän-, kurkku- ja ajnakeskusta.

Kardinaali- eli Johtava Risti. Henkinen Keskusaurinko astuu kuvaan mukaan ja Uranuksesta tulee energioiden jakaja ja välittäjä. Pääkeskus aktivoituu ja tulee pääasialliseksi energiakeskukseksi vihityn energiakehossa, minkä kautta tapahtuu kontrolli ja suuntaus Elämässä.

Planeetat:

Aurinko kaikilla kolmella tasolla:

Fyysinen Aurinko. Moninaisuus

Auringon Sydän Aurinko Neptunus ihmissielu ja Jumallinen Ego. Kaksinaisuus.

Henkinen Keskusaurinko, - jumalallinen tietoisuus. Aurinko Uranus.

Merkurius yhdistetään elohopeaan, nestemäiseen metalliin ja alkemiassa Kuu aineeseen. Merkuriuksen kautta virtaa R4 säteen energia, joka lopulta saattaa ihmisen koko elämänpyörän läpi ja konfliktien kautta mahdollistaa harmonian saavuttamisen.

Maa. Tuli ja aine yhdessä, henki ja materia yhdessä.

Jupiter ilmentää Toista Sädettä Rakkaus-Viisaus Sädettä.

Saturnus hallitsee kurkkuchakraa. Paljastaa Sanan Mysteeriä. Ilmentää Jumalan Sanaa Pyhässä Kolminaisuudessa ja Sana puolestaan sitoo ihmistä sanan täyttämiseen ts. Lain täyttämiseen.

Venus "Neljän Salaisuuden Vartiat" on kyse kahdesta elementistä: ilman ja maa-elementin yhteisvirrasta. Vaaka - Kaksonen - Härkä määrittelevät energioiden neljä mahdollisuutta, niiden potentiaalisuuden.

Uranus, R7 säde on se säde, joka yhdistää hengen ja aineen yhdeksi. Tuo yhteen sähkötulen ja kitkatulen siten saattaen aikaan manifestaation.

Marsin kautta kulkee R6 säde, joka johtaa idealismiin; tuhoisaan fanaattisuuteen; kamppailuun; erimielisyyksiin; sotaan; pyrkimykseen ja (intohimoiseen) kehitykseen.

Neptunus opettaa Toisen Säteen (Rakkaus-Viisaus) ilmentämistä.

Pluto liitetään perus- eli juurichakraan.

Sielun salaisuus:

"Kätketyn loiston salaisuus"

Tarujen yksisarvinen: Jalo, puhdas, oikeamielinen, peloton, voittoisa Jumalan Yksisarvinen, Pyhä Vuohi.

Keskellä otsaa kierteisesti säteilee kolmannen yhdistyneen Silmän Valo. Tuolla Pyhän Hengen Voimaa kantavalla Silmällään tai Sarvellaan Yksisarvinen tappaa alemman persoonansa, ns. "Vanhan Kuninkaan". Uusi Kuningas on Kristus, Uuden Tulevan Valtakunnan Herra.

pohdintaani

Ei kommentteja: