WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Arkkienkeli Samuel


Samuel on Rakkauden Enkeli, joka auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä Rakkauden liekkiäsi. Samuel avaa sydänenergiaa ja tuo valoa taiteilijoille sekä kaikille, jotka haluavat tehdä työtä sydämestään. Häneen liitettyjä asioita ovat: 3. säde, Serapis Bey, sydänchakra.

Samuelin kaksoisliekki Charity koskettaa sinua feminiinisellä lempeydellään, armollaan, myötätunnollaan ja empatiallaan. 

Koen hänet lempeänä mieshahmona. Hän kertoo, että hän työskentelee erityisesti suomalaisen miesenergian kanssa. Nyky-yhteiskuntamme nuorilla pojilla on paljon hänen piirteitään ja hän muistuttaakin, että muistaisimme vaalia miesten lupaa näyttää aidosti ja pehmeästi tunteet.

Samuel kehottaa meitä kaikkia äitejä ja naisia jakamaan sydämestämme lämpöä suomalaisille miehille!

 

Ei kommentteja: