WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Sielun kymmenen salaisuutta / osat 1 - 3

SIELUN KYMMENEN SALAISUUTTA

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ENSIMMÄINEN SALAISUUS: VISIO

Valon aikakausi


Seisotte maan päällä suuren ja kauniin tapahtuman kynnyksellä. Se jättää varjoonsa kaiken, mitä menneisyydessä on tapahtunut. Renessanssi ja valistuksen aika historiassanne eivät ole mitään verrattuna siihen voimaan, joka odottaa syntymistään elinaikananne.

On tapahtumassa hyvin paljon. Te jotka kuuntelette, olette aktivoijia. Olette ihmisiä, joiden mieli on avoin uuden sarastamiselle. Enemmän kuin minään muuna aikana, tulevaisuus on teidän käsissänne. Otatte unelmienne aineksen ja muovaatte sen muotoon. Te ette tee vain perustyötä, sillä siemenet on jo kylvetty. Portti tulevaisuuteen on nyt ja suuria asioita tapahtuu.

Olette kunnostautuneet nykytodellisuudessanne ja vanhassa ajattelutavassanne, mutta tässä kohtaa teitä pidätellään, koska olette unohtaneet, että on toisiakin tapoja ajatella. Teidän on alettava laajentaa tietoisuuttanne, mikä sallii teidän tuntea Jumalan. Tämän työn perimmäinen tavoite on ihmiskunnan palveleminen. Se johtaa harmoniaan ja ykseyteen, mikä on Jumala.

Tämä on valon aikakausi. Tästä tulee muutoksen aika, sielujen suurempaan ymmärrykseen ja hyväksyntään kohoamisen aika ja suuremman veljeyden ilmentämisen aika. On aika pitää kädestä toisia ja kantaa toisia mukana, silloin kun heidän jalkansa ovat liian väsyneet kulkemiseen.

Valon aika on transendenssin aikakausi. On aika, jolloin ihmiskunta tulee tietoiseksi elämän henkisestä osasta ja tunnustaa sen. Kun hyväksytte sen tietoisuusosanne, joka on henki, avaatte ovet tuohon rajattomaan ulottuvuuteen, missä henki asuu.

Te jotka olette kulkeneet tällä planeetalla, olette olleet hyvin nöyriä ja anteliaita. No, teiltä on melkein loppunut annettava. Seiskää käsivarret nostettuna kohti taivasta ja ottakaa vastaan, jotta voitte voimaantua antamaan lisää. Vastaanottakaa valo ja visio.

Valosta teidät luotiin. Olette aina olleet valon aikakaudessa, mutta tänä päivänä huomaatte sen paremmin. Tämä aikakausi sisältää ihmiskunnan matkan kohti Jumalaa. Tämä on ainoa totuus, ainoa tavoite, ainoa voima ja energia. Mikään ei ole maan päällä todella voimaantunutta, ellei se osoita ihmistä kohti Jumalaa. Kaikki muu on harhaa.

Tietoisuus

Tietoisuus alkoi yhdestä pisteestä. Yksi piste sisälsi kaikki mahdollisuudet ja kaiken energian lukemattomien maailmankaikkeuksien luomista varten. Tämä piste alkoi pyöriä. Pyörimisessä syntyi erilaistuminen ja yksilöllistyminen. Tietoisuudet muodostivat ja ottivat erilaisia näkökulmia, mistä tuloksena oli monimuotoisuus ja rikkaus.

Alussa sielut ja olennot levittäytyivät kuin galaksin haarat kokemaan elämää erilaisista näkökulmista. Tällä hetkellä kuitenkin nämä pyörivät tietoisuushaarat alkavat vetäytyä sisäänpäin. Tässä tietoisuuden tunne yhteydestä ja yhdessäolosta kasvaa. Saatte kyvyn ottaa itsellenne toisia näkökulmia samanaikaisesti; hypitte olemassaolon yhdestä pisteestä toiseen.

Tietoisuus rakentaa kuiluun sillan. Fyysisessä maailmassa lentomatkailu, televisio, satelliitit, matkapuhelimet, internet ja faxit näyttävät tekevän maailmasta pienemmän. Maailma on samankokoinen kuin aina, mutta kokemukset siitä muuttuvat. Maailmankaikkeus näyttää edelleen samalta, mutta saadessanne tietoisuusmatkailun taitoja, kokemus maailmankaikkeudesta on pienempi, tiiviimpi ja yhdistyneempi.

Sillä ei ole merkitystä, mitä fyysinen maailma tekee, koska tietoisuus ja kokemus määrittelevät maailman. Tuntemanne dramaattiset muutokset ovat havaintotavan muutoksia tämän uskomattoman laajentumisen vuoksi. Laajentumisen myötä tulee myös tietoisuuden yhdistyminen. Tietoisuus on valosilta, joka yhdistää ihmisolennot toisiinsa.

Tietoisuutenne pystyy kulkemaan mihin tahansa valitsemaansa pisteeseen, myös kaiken luomisen pisteeseen. Koko elämä on tutkimusmatkaa, ja tämä kirja havainnollistaa sen seuraavaa vaihetta. Opitte elämään hyvin eri tavoin. Tunnette olevanne telepaattisesti yhteydessä rakkaisiinne ja toisiin. Alatte sisällyttää laajempia kysymyksiä ja käsityksiä mieleenne.

Teillä on laajempi näkökulma päätösten tekemiseen. Kykynne nähdä maailma yhdistyneenä järjestelmänä laajenee. Pyritte olemaan selvillä yhteydestä kaikkeen elämään ja olemassaoloon. Sitten kun löydätte tämän yhteyden, teistä tulee moniulotteisia olentoja.

Universaali tietoisuus on kaikkien ajatusten ääretön nykyisyys. Se ylittää ajatuksen, kaiken fyysisen ja kaiken ymmärrettävissä olevan. Se on kaikki, mitä on. Se on voimallisessa hetkessä ajan ja paikan tuolla puolen. Se on äärettömän suuri ja äärettömästi laajeneva. Jotkut ihmiset kutsuvat tätä Jumalaksi/Hengeksi.

Universaalin tietoisuuden ulkopuolella ei ole mitään, koska se itsessään käsittää kaiken. Avatkaa tietoisuutenne ja harmonisoitukaa suurempaan totuuteen, kunnes täytytte korkeimmalla näkemyksellä siitä, mitä todellisuutenne on. Laajennatte tietoisuuttanne ja saatte näkökulmaa.

Henkinen olemus


Henkinen olemuksenne on se, mitä olette. Se on sielunne, voimanne ja loistonne. Kuitenkin se on hyvin yksilöllinen. Niinpä vaikka teillä ja toisilla onkin samanlaisia ongelmia ja haasteita, on monia eri olemassaolon virtoja.

Se missä nyt olette, on täydellinen. Tämä on teidän kotinne, kehonne, temppelinne, maapallonne, olemassaolonne. Olkaa kotona paljon laajemmalla tavalla kaikkine taitoinenne, kaikkine uskomattomine aisteinenne ja tietäen moniaistisesta, moniulotteisesta luonnostanne. Koti tuntuu erilaiselta, kun olette laajentuneet ja voitte samaistua itseenne kaikilla tietoisuustasoillanne. Tulette tuntemaan moniulotteisen olemuksenne.

Korkeampi itsenne

Olette kuulleet korkeammasta itsestä, sieluista, ryhmäsieluista ja ylisieluista ja kenties olette miettineet, miten tämä kaikki sopii yhteen. Alussa aloititte Lähteestä, uskomattomasta ykseydestä. Koska aloititte sieltä, olette edelleen täysin yhteydessä Lähteeseen.

Kuljeskellessanne tässä ihmislihassa teillä on persoonallisuusitse. Se toimii ajassa ja paikassa. Se on rajallinen. Persoonallisuutenne antaa ja ottaa. Se ottaa vastaan ja maksaa takaisin. Sillä on karmaa.

Lineaarisesti sanottuna se on tämän lisäksi osa itsestänne, jota kutsutaan korkeammaksi itseksi tai suuremmaksi itseksi. Korkeammalla itsellänne on monia persoonallisuutenne ominaisuuksia. Se ei ole kuitenkaan rajoittunut aikaan ja paikkaan. Se on fyysisten rajoitusten yläpuolella. Korkeammalla itsellänne on kuitenkin rakkautta, suhteita ja karmaa, mutta sillä ei ole kaikkea sitä karmaa, mitä persoonallisuusitsellänne on. Sillä on suuria kasvun ja edistymisen malleja. Sillä on kehitysvirta, jota seuraatte - sillä on suunta. Korkeampi itsenne on suhteessa teihin ja toisten ihmisten korkeampaan itseen rakastavammalla ja myötätuntoisemmalla tavalla kuin persoonallisuutenne tavallisesti on.

Korkeamman itsenne yläpuolella on ylisielu. Se on ydin niistä kaikista ihmisistä, joita olette olleet. Ylisielu oli sieluna, kun olitte kalastaja, pappi Atlantiksella, mammutin metsästäjä tai Amerikan alkuperäisasukas. Ylisielu sisältää peruselementit kaikista elämistä, joita teillä on ollut fyysisellä maapallolla. Ero korkeamman itsen ja ylisielun välillä on, että korkeampi itse liittyy teihin enemmän tässä nimenomaisessa elämässä. Ylisielu on korkeamman itsen korkeampi itse. Se olet sinä ihmisenä kaikissa inkarnaatioissasi.

Ylisielun yläpuolella on ryhmäsielu. Se on ryhmä energioita, joilla on ollut vähintään yksi ihmiskokemus ja jotka jakavat saman palvelutehtävän tai ihanteen. On monia ryhmäsieluja, jotka ovat kaikki kauniisti keskittyneitä. Kuulutte useisiin niistä. Ryhmäsielu on dynaaminen ja muuttuva yksikkö. Fyysisellä tasolla tunnette välittömästi yhteyttä niihin ihmisiin, jotka jakavat oman ryhmäsielunne.

Tämän yläpuolella on ulottuvuus, jota jossain kirjallisuudessa kutsutaan monadiksi, sielun sieluksi. Monadi on hienojakoisempi, korkeampi valotaso. Se liittyy muuhunkin kuin ihmisinkarnaatioon. Se on lähempänä Lähteen viisautta ja tietoisempi siitä kuin sielu.

Teillä on pääsy kaikkeen tähän. Se on "korkeampi itsenne". Maailmankaikkeuden suuruus, valo, ryhmäsielut ja monadi ovat saatavillanne, koska ne ovat osa sitä, kuka olette. Niillä kaikilla on vaihtelevat värähtelyt. Mitä hienojakoisemmaksi kohotatte värähtelyänne, sitä enemmän voitte kulkea ylös ja alas jatkumolla Lähteen korkeasta tilasta yhtä korkeaan ihmisolennon tilaan.

"Ihminen" ei ole matala tila. Mitä hienojakoisempi värähtelynne on, sitä enemmän se voi sopia eri tasoille. Tällä hetkellä värähtelynne polttopiste on yleensä karkea eikä se pysty toimimaan korkeammilla tasoilla.

Yhdistymisen edut

Mitä etuja on yhdistymisestä korkeampaan itseenne? Ensinnäkin tunnette, että huomionne on ikään kuin keskittynyt korkeammalle, sillä normaalin hereillä olevan itsenne ja korkeamman itsenne välillä on eroa. Mutta kuin keskitytte siihen, otatte korkeamman ja viisaamman osanne värähtelyn ja tuo ero vähenee.

Olette luultavasti tavanneet ihmisiä, jotka vaikuttavat säteileviltä. He ovat tietoisuusjatkumossa pidemmällä, jolloin on enemmän mahdollisuuksia. Kun laajennatte tietoisuuttanne ulospäin, sellaisista tiheistä asioista kuin viha, pelko, ennakkoluulo ja loukkaus tulee näkymättömiä. Niitä edelleen tapahtuu jollakin toisella todellisuustasolla, mutta ette liity mukaan tuolle tasolle ettekä ole tietoinenkaan siitä.

Kun opitte lisäämään värähtelyänne, jatkatte yhdistymistä koko matkan tässä ja muissa elämissä. Kun toimitte korkeampana itsenänne, tuotte esiin toisten korkeamman itsen. Palvelette toisia ihmisiä näkemällä heidän arvonsa. Tämä kannustaa heitä siirtymään oman korkeamman itsensä värähtelyyn.

Kun meditoitte sekä ihmisenä että korkeampana itsenä, havaitsette eron energioissa. Jokainen laadullinen ero kokemuksessa näyttää osoittavan, että yksi virstanpylväs on ohitettu. Silloin kun kommunikoitte korkeamman itsenne kanssa, ette koe mitään ajan ja paikan rajoituksia, joten kaikki on telepaattista ja välitöntä. Kaikenlaiset sielut kommunikoivat tällä tavalla - erityisesti eläinkunta. Kun aistitte korkeampana itsenä, pystytte helposti kommunikoimaan eläinten ja ihmisten korkeamman itsen kanssa.

Kun yhdistytte ryhmäsieluun ja monadiin, kommunikoitte telepaattisesti tai psyykkisesti energiavärähtelynä, ilman tarvetta tulkintaan. Ette ehkä loogisesti ymmärrä vastaanottamaanne, koska se tuli monadin tasolta. Yhdistytte ajatustasoa paljon korkeammalla tasolla.

Siirtymä

Silloin kun jätätte fyysisen kehonne kuolemassa, selvänäkijät näkevät korkeamman itsenne lähtevän kehostanne. Et ole enää ajan ja paikan rajoittama, mutta olet edelleen "sinä". Korkeampi itsenne lähtee maan päältä, tarkastelee elämää ja tekee päätöksen seuraavasta elämästä. Kun tuo korkeampi itse osallistuu elämien välisille harjoituskursseille, se saa lisää viisautta. Se voi nähdä osansa ryhmäsielussa ja ylisielussa.

Siirtymässä on eräs paikka, johon jotkut uskonnot viittaavat kiirastulena. Sen tarkoituksena on puhdistaa karma tai rajoitukset. Puhdistuminen on osa sitä vaihetta, kun mennään kehosta henkeen ja lopulta korkeampaan kehoon. Toisinaan ihmiset kuolevat ja heidän henkensä jää maan päälle häiritsemään. Nämä henget eivät olleet halukkaita tai kykeneviä menemään puhdistusvaihteen yli. Limbus on myös hyvä sana kuvaamaan tätä tilaa. Se ei ole rangaistus. Se on haluttomuutta tai kykenemättömyyttä edistyä.

Kommunikoidessanne ihmisten kanssa, jotka ovat vapaita kehostaan, menkää mahdollisimman korkeaan tilaan ja lähettäkää energiaanne sieltä. Jos he tarvitsevat lisäannoksen valoa viimeistelläkseen siirtymänsä, voitte auttaa heitä. Valonne voi tarjota pääsyn sillalle ja auttaa sinkoamaan heidät seuraavaan ulottuvuuteen. Kun olette unessa, olette kaikkialla. Nukkuva itsenne voi tehdä upeaa palvelutyötä ryhmäsieluna. Se voi palvella mitä tahansa muuta elämää. Korkeampi itsenne voi mennä ylisielun luo, yhdistyä kaikkeen tarvittavaan ja palata kytkeytymään toiseen fyysiseen elämään.

Henkenne saa suurimman osan henkistä kasvua. Aivot ovat hyvä fyysisten tapahtumien vastaanottamisessa ja yhdistelemisessä, mutta sielunne on ei-fyysisten tapahtumien vastaanottoelin.

Henkenne, ei sydämenne, on rakkauselin. Samalla tavalla henkenne, eivät aivonne, on tietämiselin! Luottakaa henkeenne rakastamisen ja tietämisen hienossa taidossa.

Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

SIELUN KYMMENEN SALAISUUTTA

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

TOINEN SALAISUUS: YHTEYS

Ihmissuhteet

Maa on suhteiden planeetta. Suhteet ovat kallisarvoisin osa elämää maan päällä. Olette täällä oppimassa, pitämässä hauskaa ja nauttimassa. Kuten tiedätte, merkittävä lähtökohta on, että kaikki on yhtä, kaikki ovat perimmiltään yhteydessä sielutasolla. Sielutasolta suhteet toimivat. Mitkään näkemänne todisteet erillisyydestä, vaikeuksista, vihasta ja yksinäisyydestä eivät ole luonnollisia. Yhteys on onnistuneiden suhteiden salaisuus.

Persoonallisuudet näyttävät olevan voima, joka tekee suhteista toisinaan epämukavia. Merkittävin ongelma epämukavissa suhteissa on pelko yksilöllisyyden menettämisestä. Kuvitelkaa, että on vain yksi upea sielu, joka on yhteydessä Jumalaan. Tapahtuu jakautuminen ja sielupalat lähtevät ja laittavat päälleen persoonallisuuden, jotta ne voivat yhdistyä toistensa kanssa. Nämä erilliset persoonallisuudet pitävät kiinni identiteetistään niin kovasti, että ne käyttävät paljon energiaa erillään olemiseen. Ne ajattelevat, että jos ne päästäisivät tämä energian menemään, niillä ei olisi muotoa.

Sielutasolla olette yhtä, mikä on hyvin miellyttävä olotila. On sekä hoitavaa että riemukasta tietää, että voitte päästää irti erillisyydestänne ja virrata suhteen mukana. "Sinä" joka olet, on edelleen olemassa sekä fyysisesti että tietoisesti. Olet aina yhteydessä ykseyteen, olet myös yksilöllinen.

Kumppanuus on aina suurempaa kuin yksilön erityisyys. Vaikka olette tärkeitä yksilöinä, voitte saavuttaa useampia tiloja/paikkoja, kun kaksi tai useampi yksilöä muodostavat suhteen. Tosiasiassa suhde on aarteiden sekoittamista, erityisesti tietoisessa ulottuvuudessa. Ihmisen kasvua kiihdyttää aina suhteet, lahjojen antaminen ja saaminen.

Tässä on muutamia vihjeitä, joilla suhteista voidaan tehdä helpompia:


1. Muistakaa, että jokaisen sielu on hyvä, pyhä ja täydellinen. Keskellä keskinäistä ristiriitaa muistakaa se tosiasia, että teillä molemmilla on täydellinen sielu.

2. Antakaa anteeksi ja päästäkää irti nopeasti. Tämä ei merkitse anteeksiantamista ainoastaan toiselle henkilölle vaan myös itsellenne. Se merkitsee itsenne kiinni saamista, silloin kun olette hetkellisesti unohtaneet sielun. Kysykää itseltänne, pidänkö tästä ihmisestä? Rakastanko tätä ihmistä? Tukeeko tämänhetkinen käytökseni tätä rakkautta? Suurempi kuva usein hukkuu, silloin kuin suhteessa joudutaan vaikeuksiin. Muistakaa, ihmiset rakastavat luonnostaan toisiaan. Päästäkää irti tuosta käyttäytymisestä ja loukkaantuneisuudesta ja käyttäytykää taas kuin ihminen, joka rakastaa.

3. Koska kaikki sielut ovat yhtä, epärehellisyys huomataan selvästi. Ette voi palvella ykseyttä tai rakkautta kätkemällä tunteenne. Persoonallisuutenne saattaa pyrkiä kätkemään, mutta sielunne, joka on sulautunut rakkauteen, huomaa epärehellisyyden välittömästi. Tämä merkitsee enemmän kuin olemista kertomatta valheita. Tämä merkitsee myös sydämenne totuuden puhumista. Menkää siis syvälle kommunikointinne alle ja löytäkää totuus. Suorasanaisuus tai raaka rehellisyys, mikä tulee halusta loukata toista, ei ole korkein totuutenne. Totuutta ei ole vain se, mitä sanotte, vaan myös tarkoitus, millä sen sanotte.

Hallinta ihmissuhteissa

Tuhoisissa suhteissa hallintaongelma on huomattava. Miksi? Syvin pelkonne on identiteettinne menettäminen ja tuleminen persoonallisuutena olemattomaksi. Tässä ei ehkä ole teidän mielestänne loogisesti järkeä, mutta se on persoonallisuutenne syvin pelko. Niinpä persoonallisuutenne yrittää hallita asioita pelon näkökulmasta. Jos voitte luopua näistä hallintaongelmista, suhteenne paranee huomattavasti.

Jokaisella ihmisellä on oma "reviirinsä". Kun teidät kyseenalaistetaan, reviiriänne tai identiteettiänne tunnutaan uhkaavan. Ensimmäinen reaktio tähän uhkaan on tavallisesti saada toinen ihminen tuntemaan itsensä huonoksi tai olevansa väärässä, koska jos hän on huono, niin teidän on oltava hyvä. Jos hän on väärässä, teidän on oltava oikeassa. "Ensipuolustuksesta" tulee hyökkäys.

Jos toiset kantavat kaunaa eivätkä anna teille anteeksi, niin antakaa anteeksi heidän kaunansa ja päättäkää jatkaa onnellisena elämäänne. "Sellaisia he ovat" ja jatkakaa heidän rakastamistaan. Älkää sortuko sääliin, sillä sekin on tuomitsemista. Voitte silti olla tekemisissä rakastavasti.

Jos tunnette, että ihmiset elämässänne kohtelevat teitä tavalla, josta ette pidä, määritelkää tämä selvästi sanoen: "He eivät kunnioita rajojani." Valitkaa jokin lause ongelman määrittelemiseksi ja kysykää sitten itseltänne, merkitseekö se ehkä sitä, että te ette kunnioita omia rajojanne. Tällä kysymyksellä löydätte usein runsaasti tietoa. Tietäkää, että ratkaisu on aina itsessänne.

Jotkut vaikeimmista suhteista ovat töissä. Silloin kun teillä on vaikeuksia olla työtovereidenne arvostama, muistakaa, että he tekevät parhaansa. Jos sorrutte tuomitsemaan, ruokitte tuota epätervettä suhdetta. Sanokaa itsellenne: "Aa, he tuomitsevat minut. Mitä päätän tuntea siitä? Miten voin olla joka tapauksessa onnellinen?" Muotoilkaa käyttäytymismalli, jota toivotte, ja olkaa henkilö, joka haluatte olla. Älkää ottako mitään henkilökohtaisesti. Myöntäkää, että te ette pysty korjaamaan ihmisiä. Tehkää sitä, minkä tunnette oikeaksi. Rakastakaa, antakaa anteeksi ja luottakaa.

Ilo ihmissuhteissa

Elämässänne teillä voi olla yksi puoliso tai useampia, yksi kasvupolku tai useampia. Tässä yhteiskunnassa ihmiset eivät ehkä pysy yhdessä koko elämäänsä. Sielun näkökulmasta se on hyväksyttävää. Luopukaa siis tuomitsemisesta ja antakaa anteeksi itsellenne, että te ette aina seuraa ihmisen sääntökirjaa, ja eläkää ilossa syvältä sielutasolta. Seuratkaa iloanne ja sitoumustanne palvella ja huomaatte saavanne uskomattomasti rakkautta.

Odotusten hautominen mielessään pitää teidät vain pieninä. Ne antavat väylän tuomitsemiselle ja vertailemiselle. Välttäkää tuomitsemista, jos mitenkään mahdollista. Tuomitsemisessa on aina voittajia ja häviäjiä. Katsokaa, miten paljon odotukset ohjaavat elämäänne ja päättäkää vähentää niitä. Antakaa itsellenne täysi liikkumavara itsenne rakastamiseen.

Jos ette näe valoa suhteessa, tämä saattaa ilmaista sitä, että suhde ei ole teille hyvä. Kenties voitte oppia enemmän eteenpäin siirtymisestä. Eteenpäin siirtyminen ei ole merkki epäonnistumisesta. Se merkitsee sitä, että teillä on vaihtoehto oppia samat oppitunnit sopivammalla tavalla. Teidän ei tarvitse kärsiä jossain suhteessa ikuisuutta - ette ole tällä mainiolla maapallolla kärsimässä. Siirtykää iloisempaan elämään.

Jos teitä on siunattu helpolla, kauniilla ja yltäkylläisellä suhteella, nauttikaa siitä. Ei ole syntiä nauttia olostaan ja saada tukevia, upeita suhteita ympärilleen. Sanotte: "Elän harmoniassa, eheydessä ja rakkaudessa ja hyväksyn vain suhteita, jotka heijastavat tätä." Oppikaa oppituntinne iloisesti ja energisesti, ja kaunis sielunne on valaistu ja siunattu.

Läheiset ihmissuhteet

Kaksi ihmistä voi toimia chakrojensa (energiakeskustensa) eri tasoilla eri aikoina. Kyse on keskenään tukevasta energiasopimuksesta. Jos jollakin on matala energia, toinen ihminen voi jakaa sielunsa energiaa. Silloin kun nämä energiasiirrot ovat tasan, suhde toimii hyvin. Kun ne eivät ole tasan, asiat alkavat olla epämukavia.

Kun joku on loukkaantunut tai vihainen eikä toimi korkeammat chakrat avoimena, sielu etsii energiaa lainattavaksi - kenties kumppanilta. Jos kumppanin energia on korkeampaa värähtelyä, loukkaantunut tai vihainen henkilö ei pysty ulottumaan riittävän korkealle lainatakseen energiaa. Niinpä hän etsii tapoja tuoda kumppanin energiaa alaspäin tilaan, mikä on hänen saavutettavissaan. Tämä on tiedostamaton teko. Tämän vaihdon päättyminen vaatii sitä, että toinen kumppaneista elää täysiaikaisesti korkeammassa energiassa. Toinen kumppani joko lopettaa energian ottamisen tai siirtyy myös tuohon korkeampaan tilaan.

Mitä vahvempi olette korkeammalla tasollanne, sitä vaikeampaa kenenkään on siirtää teidät pois siitä tilasta. Pysykää siis lujana sydäntilassanne. Silloin kun säteilette, on paljon energiaa toisten jaettavaksi. Niin kauan kuin olette yhteydessä Lähteeseen, teiltä ei lopu energia. Pitäkää lähde-energianne korkea tila kaikkien saatavilla. Ne jotka päättävät sopia yhteen valonne kanssa, ovat ystäviänne pitkään.

Itsenne ilmaiseminen täysin persoonallisuuden tasolla estää ihmisiä astumasta rajojenne yli. He saattavat astua lähelle, sillä se saattaa olla heidän tapansa. Ilmaiskaa rakkauttanne ja tunteitanne vapaasti eikä teillä ole ongelmia rajojen kanssa. Jos ihmiset ottavat vapauksia kanssanne, se johtuu luultavasti siitä, että sallitte sen. Kenties teidän täytyy kunnioittaa omia päätöksiänne ja rajojanne.

Silloin kun suhteet ovat seksuaalisia, on sopimus energioiden jakamisesta ja rajojen ylittämisestä. Hallintakysymys on ykkösongelma seksuaalisissa suhteissa. Katsokaa, liittyykö mikään ongelmanne hallintaan. Oivaltakaa, että seksuaalisessa suhteessa teillä on suurempi tilaisuus kasvuun, koska kumppaneiden energia yhdistyy.

Sielunkumppanit

Yksi lähimmistä suhteista, mikä teillä voi olla, on sielunkumppanuus. Sielunne on kuin huone, josta on monia ovia ulkopuoliseen maailmaan. Voitte jäädä kiinni harhakuvaan, että vain yksi ovi johtaa ulos ja yksi ihminen kulkee tuosta ovesta. Mutta laiminlyötte kaikki muut ovet, jotka edustavat elämänne monia ulottuvuuksia.

Sielunkumppani on sielu, joka tulee kumppaniksenne tietyksi ajaksi, tiettyyn ulottuvuuteen ja usein tiettyä tarkoitusta varten. Sen tarkoitus voi olla hyvin laaja. Sielunkumppani ei aina ole vastakkaisen sukupuolen edustaja, jonka kanssa mennään naimisiin. Sielunkumppani voi olla tiettyjä tarkoituksia varten sisarenne tai veljenne.

Jokainen, jonka tapaatte ja jonka kanssa olette tekemisissä, on sielunkumppaninne tiettyä tarkoitusta varten, esim. liiketoimen tekeminen, lasten saaminen tai elämän jakaminen. On tiettyjä aikoja, suhteita ja tarkoituksia, mihin liittyy sielunkumppaneita. On parasta päästää irti ajatuksesta, että on yksi vastakkaisen sukupuolen sielunkumppani. Katsokaa kaikkia upeita ihmisiä ympärillänne.

Toimikaa niin, kuin jokainen koko maailmassa olisi sielunkumppaninne. Mitä enemmän valoa ja voimaa ilmennätte, sitä enemmän vaihtoehtoja teillä on. Eläkää olemuksenne korkeimmalla tasolla, eläkää kauneudessa. Menkää niiden ihmisten sielutasolle, jotka ovat tai tulevat olemaan tärkeitä elämässänne. Tehkää sieltä käsin päätöksiä tulevaisuudesta. Sielunne ominaisuuksien pitäisi olla yhteensopivia niiden sielujen kanssa, joita etsitte.

Silloin kun ihmiset puhuvat sielunkumppaneista, he tarkoittavat usein seksikumppaneita. Haluatte kumppanin, jonka kanssa elää ja jakaa sänkynne, ja tämä on kaunis osa Jumalan suunnitelmaa. Suunnitelma menee pieleen, kun luovutte itsenne rakastamisesta ja kun teillä ei ole sellaista ihmistä. Nauttikaa siis nykyhetkestä. Löydätte sylinne täyteen ihmisiä, jotka rakastavat teitä!

Kehonne muuttaminen

Halu muuttaa kehoanne on täysin luonnollista. Keho on sielunne ilmaisumuoto sen tullessa fyysiselle tasolle. Niinpä hyvänä päivänä kehonne näyttää hyvin erilaiselta kuin huonona päivänä. Ei ehkä näytä tältä katsoessanne peiliin, mutta energeettisesti olette täysin erilainen näinä kahtena päivänä.

Alkakaa tuntea kehonne siinä, miten se tuntee ja mitä se kommunikoi teille. Miltä kehonne tuntuu tällä kertaa? Jännittyneeltä? Onnelliselta? Irtonaiselta? Kevyeltä? Raskaalta? Kääntäkää looginen mieli pois päältä, kun arvioitte kehoanne ja toisten kehoa. Alkakaa lukea kehojen energiaa. Yhdistykää kehoonne energeettisellä tasolla. Istukaa hiljaa ja sulkekaa silmänne. Aistikaa tunteet tunnekehossanne. Huomatkaa tuomitseminen mentaalikehossanne. Aistikaa fyysisen kehonne värähtelyä kokonaisuutena.

Annatte melkoisesti tuomioita kehollenne. Silloin kun se on terve, ette ajattele sitä juurikaan, mutta kun se on sairas, annatte monta tuomiota sille. Aina kun sairaus iskee, se menee kehonne heikoimpaan kohtaan. Ne kehonne osat, joita inhoatte eniten, luultavasti reagoivat ensimmäisinä. Olkaa varovaisia siinä tavassa, millä ajattelette kehonne osista: negatiiviset ajattelumallit voivat heikentää teitä ja pahentaa sairauden tai iän hyökkäystä.

Tapa kehonne muuttamiseen on löytää se, miltä kehonne näyttää ilman tuomioita. Lisätkää valoa kehoonne. Myrkyt jotka ajatuksenne ovat tuoneet fyysiseen kehoonne, puhdistuvat. Hyväksykää itsenne sellaisena, kun tällä hetkellä olette, riippumatta siitä onko kehonne liian lyhyt, painava, laiha tai pitkä.

Katsokaa kehotyyppiänne. Onko kehossanne hedelmällisyyden tuntu? Äitiyden? Antamisen? Onko kehonne atleetin? Vai ajattelijan? Huomaatte, että jos kuljette sen mukaan, mitä kehonne kertoo teille, teidän on helpompaa saada haluamanne keho. Jos yritätte olla pitkänmatkanjuoksija eikä kehonne ole rakennettu sitä varten, edessänne saattaa olla vähän kamppailua.

Muotimallin kehotyylikään ei ehkä ole hyvä teille. Joillakin ihmisillä on oltava suurempi keho voidakseen tehdä sitä, mitä he tekevät. Ette ole koskaan nähneet oopperalaulajaa, joka näyttää voimistelijalta. Oopperalaulajat tarvitsevat ison kehon sen takia, mitä he tekevät, keitä he ovat. Teillä saattaa olla suuri määrä energiaa, jota olisi vaikeaa kantaa pienemmässä kehossa. Käyttäkää aikaa kehonne ja elämäntyylinne arvioimiseen, ennen kuin aloitatte dieetin!

Tunteet kehossa

Tunteet vaikuttavat ehdottomasti fyysiseen kehoon. Jos voimakkaita tunteita ei voida pitää tunnekehossa, ne valuvat yli fyysiseen kehoon, missä ne varastoituvat soluihin. Saatatte huomata itsellänne olevan mahahaava, tulehtunut umpilisäke tai ruuansulatusongelmia. Pitkään sen jälkeen kun mielenne on jo unohtanut tunteet, kehonne solut pitävät muistoista kiinni. Ne säilyttävät niihin laitetun energeettisen tunnemallin. Tämä malli pysyy, ellette mallinna sitä uudelleen.

Jos nilkkaanne koskee vanhan vamman vuoksi, mallintakaa nilkkanne uudelleen ilolla, luovuudella, vahvuudella ja rakkaudella. Lopulta uusi malli korvaa vanhan.

Voitte mallintaa kehoanne uudelleen myös käyttäen ääntä. Kuvitelkaa kaksi ääntä. Intuitionne opastaa teidät sopivien äänien luo. Ensimmäistä ääntä käytetään avaamaan se kehonne osa, jota haluatte muuttaa. Se "kajahtelee" tuon osan kanssa, herättää sen. Toisen äänen pitäisi sisältää parantavaa energiaa. Toinen ääni antaa tuolle kehonne osalle uuden mallin. Teidän ei edes tarvitse "kuulla" noita ääniä. Vain kuvitelkaa niiden luovan parantavaa värähtelyä. Soluillanne on kyky muuttaa malliaan, värähtelyään. Valitkaa iloisia malleja kehollenne!

Koska elätte visuaalisessa maailmassa, teillä saattaa olla näkökyvyssä jännittyneisyyttä. Silloin kun teillä on silmärasitusta, avatkaa korvanne! Olette nähneet sarjakuvahahmon korvista tulevan höyryä, kun hän suuttuu. Tämä on täydellinen tulkinta ongelmasta ja ratkaisusta. Visualisoikaa höyryä ja energiaa tulevan korvistanne sen energian kierrättämiseksi, mitä on muodostunut päähänne.

Tiukat leukaperät ovat kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti seurausta kielen puremisesta. Tämä tila tulee usein silloin, kun ollaan tekemisissä auktoriteettien kanssa. Saatatte tuntea stressiä, kun työnne ei kulje jonkun odotusten mukaisesti. Jos teillä on tätä jännitystä, katsokaa odotuksia, joita teillä on itsellenne. Ette luultavasti puhu tai elä totuuttanne. Päättäkää olla itsenne, luopukaa tuomitsemisesta ja kehonne alkaa rentoutua.

Jos olette painavia, katsokaa ajatuksianne. Kenties teillä on ydinarvona epäonnistuminen. Kyse on vähemmän lihavuudesta ja enemmän epäonnistumisesta. Jos henkilö on tukevarakenteinen, hänellä on korkea kolesteroli, hän tupakoi ja juo, niin hän valitsee epäonnistumisen keholleen. Lääkitys ja leikkaus voivat väliaikaisesti helpottaa oireita, mutta ydinarvot eivät ole muuttuneet ja oireet saattavat ilmestyä toiseen kehon kohtaan.

Oletetaan kuitenkin, että haluatte olla terveempi ja pudottaa vähän painoa. Älkää ajatelko, miten ruma tai suuri kehonne on, sillä se keskittää huomionne siihen, mitä ette halua. Keskittykää siihen, mitä teillä on painonpudotuksen jälkeen. Tämä saa aikaan energiaa!

Jos teillä olisi tästä päivästä alkaen 30% lisää energiaa, mitä tekisitte sillä? Istuttaisitteko puutarhan? Ottaisitteko maalaustunteja? Liittyisittekö kuntoklubille? Menisittekö takaisin töihin? Mitä tahansa tekisittekin tuolla tulevalla energialla, aloittakaa se nyt! Teillä on todellisuudessa tuo energia nyt, mutta pidätte sen sisällänne. Kun alatte käyttää sitä, kehonne energiasta tulee virtaavampaa ja luonnollisempaa. Kun henkenne kohoaa, kehonne seuraa aivan sen kannoilla.

Kaiken tämän sanottuamme, älkää ottako kehoanne liian vakavasti. Tämä keho on vain kausiasu ja pian teillä on valosta tehty keho. Nauttikaa siis siitä, älkääkä huolehtiko, onko se liian suuri tänä vuonna tai eikö se ole juuri oikeassa kunnossa. Se on täydellinen teille tällä kertaa. Mitä enemmän rakastatte sitä, sitä enemmän se palvelee teitä.

Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

SIELUN KYMMENEN SALAISUUTTA

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

KOLMAS SALAISUUS: RAKKAUS

Rakkautena oleminen

Rakkaus on kaiken muodonmuutoksen, kaiken luomisen, kaiken jumaluuden ja kaiken ykseyden lähde. Rakkaus ja pelko eivät voi olla yhtä aikaa - niiden energiat ovat epäyhteneväiset. Rakkaus ilmaisee ja säteilee ulospäin. Pelko vetää kaiken sisäänpäin ja rajoittaa elämäänne. Teettekö päätökset rakkaudessa vai pelossa?

Pelosta päätätte, miten vähän arvoisia olette, mitä haluatte ja miten vähän olette valmiita vastaanottamaan. Pelosta päätätte, että rakkaus on ehdollista ja pientä, että te ette ole rakkauden arvoinen. Ainoa syy miksi pelolla on ylipäätään energiaa, on se, että ajattelette pelkoa ja yritätte tukahduttaa sen. Pelon tukahduttaminen saa aikaan huomion kiinnittämistä ja huomio tuo energiaa. Kun keskitytte pelon sijasta rakkauteen, pelko näivettyy.

Rakkaus on läpinäkyvä tunne, läpinäkyvä voima. Rakkaus on astinlauta lisärakkauteen. Ette voi saavuttaa ykseyden hurmiota, kommunikointia Kaikkeuden kanssa, millään muulla tavalla, paitsi rakastamalla ja olemalla rakkaus. Ette voi tehdä sitä meditoimalla kahdesti päivässä, kasvattamalla vihanneksia ashramissa tai kasvattamalla uskomattomia lapsia, ellette tee näitä asioita täysin rakkaudesta.

Silloin kun palaatte kotiin töistä ja puolisonne ja lapsenne pärjäävät keskenään, teistä tuntuu erityisen rakastavalta. Sallitte itsenne rakastaa ja olla rakastettu. Mutta toiset osanne, jotka jäävät kiinni liikenteeseen ja ovat mukana liiketoiminnassa, näyttävät olevan irrallaan teistä. Rakkaus ei ehkä ole noiden osien piirre.

Voitte muuttaa sen ja olla lokeroimatta elämäänne, jotta rakkauden suurimmat hetket tunkeutuvat koko olemassaoloonne. Kaiken mitä teette, pitäisi olla täydellisen rakastavaa, upeaa hurmiota. Sanotte: "No, se voi olla ok jollekin pyhimykselle, mutta katsokaa, minkä kanssa minun on taisteltava!" Kun luovutte esteistä ja valmistaudutte viettämään koko elämänne säteillen rakkautta, kaikki minkä kanssa teidän on taisteltava, muuttaa muotoaan.

Rakkaus säteilee sydänlaatuanne, sieluanne. Rakkaus kohottaa värähtelynne uudelle tasolle, jotta säteilette enemmän rakkautta. Rakkaus ei tule kokoina tai ulottuvuuksina. Ei ole ulottuvuutta, joka sopii vain mestareille ja hengille. Kaikki rakkauden ulottuvuudet ovat yhtä, ja alatte kokea sen.

Rakkauden tukkiminen

Rakkauden tukoksia löytyy monista kehonne osista. Näiden tukosten työstämiseksi, rentouttakaa kehonne, rentouttakaa havaintonne toisten asenteista teitä kohtaan. Antakaa energiaa tulla sisään kruunuchakraanne. Antakaa sen sekoittua ja harmonisoitua rentoutuneen kehonne kanssa. Tuntekaa tämän energian heräävän kaikissa soluissanne. Nähkää sydämenne väylänä kaikkiin sydämiin. Kuvitelkaa kaikkien sydämien sykkivän sisällänne. Tämä laajentuminen tuo uusia mahdollisuuksia, kaikkeen yhteydessä olevan sydämen kautta.

Tuntekaa itsenne auringoksi aamunkoitossa - kokekaa olevanne loistava, rakastava aurinko. Asettakaa maaplaneetta eteenne ja siunatkaa se myötätuntoisesti ja lempeästi. Säteilette sieluanne planeettaan, haavoihin ja loukkauksiin. Katsokaa maapallon alkavan loistaa. Tuntekaa sen muuttuvan.

Antakaa rakkauttanne ihmisille tällä planeetalla. Nähkää itsenne seisomassa tällä planeetalla katsellen taivaalle. Kun ei ole mitään eroa teidän valonne, tämän planeetan ja sen ihmisten valon välillä, yhdistäkää nämä kaksi valoa. Yhdistykää sitten auringon, tähtien ja galaksin valoon. Laajentukaa. Eikö elämä olekin yksinkertaista näistä ulottuvuuksista katsottuna? Ei ole mitään muuta, mitä teidän pitäisi tehdä. Tämä on koti.

Sitoutukaa poistamaan elämästänne kaikki ne asiat, jotka eivät ole rakkautta. Nouskaa ja tulkaa hengeksi. Eläkää elämänne mahdollisimman suurena rakkautena ja valona. Jumalan tahto toimii kauttanne. Se voi toimia vain kauttanne. Rakkausenergia on ainoa tarvitsemanne työkalu.

Rakkauden lisääminen elämänne

Tässä on muutama tekniikka rakkauden lisäämiseksi elämäänne. Useimmat ihmiset käyvät joka päivä suihkussa. Käyttäkää tämä aika meditoimiseen. Sulkekaa silmänne veden virratessa päällenne ja tulkaa auringoksi ja sen elämää antavaksi rakkaudeksi. Jos teette tämän joka päivä, huomaatte elämänne muuttuvan.

Pidätte usein kilpeä tai suojaa edessänne. Tässä kilvessä sanotaan: "Nyt ei ole sopivaa olla rakastava" tai "En voi rakastaa tätä ihmistä, hän on hammaslääkärini". Tämä kilpi on aina paikoillaan, sillä se on muodostunut vuosien saatossa tavan voimasta. Luokaa tämä kilpi uudella tavalla. Tehkää siitä kevyempi ja ohuempi, kunnes se häviää ja rakastatte kaikkea vapaasti.

Yksi tekniikka on kuvitella itsenne jakautuvan kahdeksi osaksi. Toinen osa on korkein, myötätuntoisin ja enkelimäisin itsenne ja toinen on se itse, joka elää jokapäiväistä elämänne. Pitäkää näitä kahta itseä erillään hetken. Ottakaa nyt korkeinta rakkautta, jonka voitte löytää enkeli-itsestänne, ja puristakaa sitä jokapäiväistä elämää elävään itseenne. Tehkää tämä usein ja huomaatte pian, ettei tavallisen itsenne tarvitse elää korkeamman itsenne ulkopuolella. Jokapäiväisestä itsestänne tulee korkeampi itsenne. Ottakaa vastaan niin paljon rakkautta, kuin voitte, sillä tätä prosessia käyttäen syntyy läpimurtoja.

Enkelit

Enkeleitä on ollut kauan. Viisaammat, primitiivisemmät kulttuurit ovat uskoneet niihin. Saatatte tulla liian sivistyneiksi uskoaksenne enkeleihin, mutta ne seisovat rinnallanne joka tapauksessa!

Enkelit tulevat samasta sielupuutarhasta kuin tekin. Enkeli on enimmäkseen pala tietoisuutta, joka jää enkeliulottuvuuksiin - samalla tavalla kuin te olette pala tietoisuutta, joka keskittyy elämään maan päällä. Tämä ei merkitse sitä, että olette pakotettuja tänne. Kyse on vain pitkäaikaisesta tavasta, että olette keskittyneet tänne. Enkeleillä on siis enemmän joustavuutta ja tietoisuutta kuin ihmisillä. Enkeli liikkuvat aikomuksen avulla, mikä antaa liikkumiseen tarvittavan energian.

Enkelit ovat sellaista tietoisuutta, mitä täällä oli ensin. Päätettiin, että maapalo voisi sisältää kaikkia energioita, jotka halusivat olla täällä.

Onko olemassa enkelihierarkiaa? Joillakin enkelillä on erityispiirteitä, hyvin samaan tapaan kuin ihmisillä on erityiskiinnostuksenkohteita. Jotkut enkelit tulevat eri roduista, hyvin samaan tapaan kuin ihmisetkin. Roduilla on erilaiset kiinnostuksenkohteet ja luonteet. Tietyt enkelit tuntevat vetoa tiettyyn energiaolemukseen. Esim. soturienkeleitä kiinnostaa vahvuus, sillä sellaiset käsitteet kuin vapaus tarvitsevat vahvuutta.

On lempeitä enkeleitä, joita viehättää myötätunnon ja antamisen energiat. On luonnon enkeleitä, jotka keskittyvät luonnonolennoista huolehtimiseen tai tietoisuuden edistämiseen. Enkeleillä on erikoisuutensa, mutta ne voivat siirtyä ja siirtyvätkin luokasta toiseen. Enkelin erikoisuus perustuu taipumuksiin, ei kastiin.

On enkeleitä etnisiä ryhmiä, maita, kaupunkeja, sairaaloita, yhteisöjä, kouluja ja yrityksiä varten. Aina kuin on ryhmätietoisuus tiettyä tarkoitusta varten, enkeli on osana tuota energiaa. Jokaisella ihmisten järjestöllä on vähintään yksi arkkienkeli.

Erikoisenkelit

Tunnette enkeleitä, joilla on erityispersoonallisuus, kuten arkkienkeli Mikael. Hän on vertauskuva, symboli kaikista niistä arkkienkeliolennoista, jotka liittyvät suojelemiseen.

Lusifer on erityisen kuuluisa enkeli. Hän on vertauskuva kaikista niistä enkeleistä, joilla on valikoitunut voima ja hallinta kiinnostuksenkohteenaan. Enkelinä hänetkin on tehty rakkaudesta. Hän ei ole Jumalan suunnitelman ulkopuolella, hän ei ole vastakohta kaikelle hyvälle. Hänet on tehty rakkaudesta, mutta hänen tarkoituksensa on näyttää pimeä puoli. Pimeä puolikin on osa Jumalan, luomisen ja tietoisuuden ulottuvuutta.

Halutessaan enkelit voivat ilmestyä fyysiseen ulottuvuuteen. Raja kaiken tietoisuuden välillä on muuttuva. Rajat kristallin, delfiinin, arkkienkelin ja vangin välillä ovat muuttuvia ja niitä voidaan muuttaa aikomuksella ja valinnalla.

Jotkut kokemanne enkelit ovat ottaneet opettajan, isoveljen, oppaan tai rakastetun roolin. He tekevät teille mahdolliseksi korkeamman itsenne tuntemisen ja kunnioittavat ja arvostavat sitä sielua, joka olette. He opastavat teitä ja ylläpitävät visiota puolestanne, koska heidän totuutensa on sielunne totuus. He opastavat sielunne korkeammasta tiedosta käsin.

Teillä on monia enkeleitä. Teillä on suojelusenkeli, muttei teille ole nimitetty vain yhtä enkeliä. Samalla tavalla kuin teillä on kampaaja, lääkäri ja teknikko, teillä on palveluksessanne monia enkeleitä. He palvelevat tavoilla, jotka tuovat heille iloa. Hekin ovat laajentumisen, valaistumisen ja kehittymisen polulla. Kun he palvelevat teitä, tunnistakaa heidät, kuunnelkaa heitä ja kiittäkää heitä. Heidän teiltä saamansa energia auttaa heitä omassa kehityksessään. Olette tiimi.

Tiedostakaa enkelit jatkuvasti aistimalla heidät energiakeskustenne kautta, erityisesti sydänkeskuksenne. Kaikki keskukset voivat yhtä lailla tuntea enkelien värähtelyn. Pyytäkää saada tuntea enkelin olemus ilman tarvetta sen ilmentymisestä valtavana, eteerisenä olentona. Ilmestyessään enkelit tuovat tarvittavan määrän energiaa. He eivät kuljeskele ympäriinsä julistaen itsestään tai todistellen itseään, sillä he eivät tarvitse vahvistusta.

Pyytäkää heidän opastustaan. Kun ajatte, pyytäkää ajoenkeliä. Jos hiihdätte, pyytäkää hiihtoenkeliä. Kaikkeen on enkeleitä. Päästäkää heidän energiansa sisään ja aloittakaa keskustelu heidän kanssaan. Kuunnelkaa heitä. Pankaa merkille, mitä he sanovat. Kysykää hiljaa ja tuntekaa vastaus.


jatkuu .... osa 2.

Copyright 2008 Jonette Crowley.

Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


SIELUN KYMMENEN SALAISUUTTA

White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

KOLMAS SALAISUUS: RAKKAUS

jatkuu osa 2

***************************
Siirtyminen ulottuvuuksien läpi

Mitä korkeammalle menette tietoisuudessa, sitä enemmän säteilette tasapainoista energiaa. Teistä tulee näkyvämpi valtavalle osalle enkeliulottuvuutta. Kun sisällätte enemmän valoa ja rauhaa, niiden on helpompi huomata teidät. Rauhallinen energia välittää paremmin kuin hätääntynyt energia, joten saatatte huomata enkeliulottuvuuden ensiksi meditaatiossa. Enkelit toki reagoivat pelkoon ja vahinkoon ja murtavat kaikki esteet ollakseen kanssanne, kun tarvitsette heitä.

Saatatte aistia korkeamman itsenne samalla tavalla, kuin aistitte enkelin, koska kumpikin pystyy kulkemaan ulottuvuuksien läpi. Korkeampi itsenne tuntee enkelikunnan säännöt - rakkauden, valon ja vapaan tahdon säännöt. Sillä ei ole esteitä. Se olisi pätevä havainto, että olisitte nähneet korkeamman itsenne enkelinä. Mitä enemmän tuotte sisään enkeliolemusta, sitä enemmän elätte fyysistä elämäänne enkelimäisesti. Kyse on vain värähtelystä, taajuudesta ja valinnasta. Kaikki on yhtä.

Ihmiset syntyvät sellaisen sielun kera, joka voi olla mitä tahansa. Jos haluaisitte tulla arkkienkeliksi, voisitte tehdä sen. Aikomuksenne ja selkeytenne saisivat aikaan energian, että tietoisuutenne muuttuisi arkkienkelitietoisuudeksi. Jos haluaisitte olla deeva, joka valvoo Mt. Everestiä, voisitte tehdä sen. Kyse ei ole valta-, tieto- tai valohierarkiasta, koska erittäin hyvä deeva ei ole yhtään vähemmän kehittynyt kuin erittäin hyvä arkkienkeli. Hyvä taksikuski ei ole yhtään vähemmän kehittynyt kuin hyvä presidentti. Kyse on valintahierarkiasta.

Tietoisuus luo todellisuuskokemuksensa valinnan kautta. Tietoisuus päättää - jostain syystä - olla parantava enkeli tai kilpikonna maan päällä. Koska valinnanvapaus on ääretön, ei ole vähäisempiä tai suurempia rooleja. Voidaan olla kilpikonna tai parantava enkeli, mikään ei ole vähemmän tai enemmän.

Enkelien tarkoitus on olla. He kyllä päättävät olla palveluksessa, he päättävät olla. Olemuksensa ilmaisemisella he palvelevat. Sama pätee ihmisiin. Aina kun jokin tietoisuus on täysin läsnä olemuksessaan, luodaan energiaa. Sitä luodaan olemalla vapaassa tahdossa, täysin rakkaudessa ja palveluksessa.

Mitä eroa on haamulla ja oppaalla tai enkelillä? Haamut eivät tavallisesti tiedä, että ne voivat valita jatkavansa korkeampiin ulottuvuuksiin. Ne ovat usein jumissa astraalitasolla. Astraalitaso on enkelitason ja ihmistason välissä. Koska se on välitaso, tapaatte tavallisesti ensiksi enkelinne tai oppaanne astraaliulottuvuudessa.

Elämien välillä olette enkeliulottuvuudessa. Siellä voi tapahtua paljon kasvua, koska teillä on laajempi näkökulma. Voitte päättää tehdä tässä paikassa jättiloikkauksia kehityksessänne ennen palaamistanne taas fyysiseen ulottuvuuteen. Kehitytte ikuisesti, ja ilman maan rajoituksia on helpompaa nähdä, minne haluatte mennä.

Kun teistä tulee taitavampia olemaan laajentuneena, näette, että tietoisuusrajat ovat keinotekoisia. Voitte olla enkeli-itsenne ja fyysinen itsenne samanaikaisesti. Se vaatii vain harjoittelua. Mitä enemmän ulottuvuuksia tunnette, sitä voimakkaampia, menestyneempiä ja tehokkaampia olette missä tahansa niistä. Jos tunnette itsenne 20 ulottuvuudessa, teillä on 20-kertaisesti taitoja, energiaa, voimia ja valintamahdollisuuksia tässä elämässä. Laajentuminen merkitsee valinnanvaraa.

Henkioppaat

Mitä ovat henkioppaat? Keitä ovat henkioppaanne? Oppaat, enkelit, henkimentorit, keijut, pikkuihmiset - heistä käytetään niin monia sanoja riippuen kulttuurista. Itäisissä kulttuureissa heitä saatettaisiin kutsua muinaisiksi ihmisiksi. He ovat opastuksen tunnetta. He ovat aina kanssanne. Monet oppaat ovat aikanaan olleet tällä planeetalla ihmismuodossa. Joillakin teistä on oppaita, jotka eivät ole koskaan olleet fyysisiä, koska on hyvin monia ei-fyysisiä ulottuvuuksia.

Oppaat auttavat teitä yhdistymään jumaluuteenne, siihen taianomaiseen olentoon, joka olette. He oikaisevat joitain kamppailujanne, niitä mutkaisia polkuja joita kuljette täältä valaistumiseen. Oppaat ovat perusvalmentajia, jotka kertovat teille, milloin teidän pitäisi olla turvassa ja milloin juosta. He noudattavat maailmankaikkeuden sääntöjä eivätkä uhkaa kenenkään elämää, karmaa tai vapaata tahtoa, ellei heitä pyydetä. Heidän kanssaan työskentelemällä opitte kysymään ja sitten kuuntelemaan vastauksen.

Oppaat ovat aina paikalla, koska he elävät välittömän ajan tilassa. He eivät koskaan tuomitse teitä. He eivät koskaan väsy valitsemiinne mutkaisiin polkuihin. He eivät koskaan julista teidän olleen väärässä jossain tekemässänne päätöksessä. Kun tarvitsette ystävää, joka ei tuomitse, joka vain rakastaa, jolla on korkeampi näkökulma ja joka on valmis jakamaan sen, silloin käännytte oppaanne puoleen.

Oppaanne voivat löytää teidät mistä tahansa. He yhdistyvät kanssanne siellä, sekoittuvat teihin ja nostavat teidät. Teidän ei edes tarvitse tehdä mitään. Meditaatio auttaa, mutta oppaanne pystyvät löytämään teidät aina pyytäessänne. He ovat aina paikalla. Pyytäkää oppaitanne auttamaan teitä pelkojen työstämisessä, sillä se on upea aloituskohta henkiselle kasvulle.

Miten voitte luottaa tähän kauniiseen valo-olentoon, joka tulee? Tunnustelkaa neuvoa. Jos se saa teidät tuntemaan turvaa, voimaa ja rakkautta, niin siihen kannattaa luottaa. Jos ei, olette luultavasti tulkinneet väärin. Oppaat eivät koskaan anna teille neuvoja, jotka tulevat pelosta. Jos ette ole vielä tottuneet vastaanottamaan energialähetyksiä, voitte tehdä virheitä tulkinnassa.

Jos olet aloittelija, älä lannistu, kun et tajua oikein ensimmäisellä kerralla. Ota niin hitaasti, kuin on tarvetta. Aloita luottamalla pieniin asioihin, kunnes kokemuksesi kasvaa. Pyydä luottamusenkeliä!

Oppaiden kanssa työskenteleminen

On useita tapoja työskennellä oppaiden kanssa. Yksi tapa on ottaa selville, onko teillä pääopas. Vain kysykää hiljaa. He vastaavat mielellään teille ajatuksissanne. Kysykää: "Oletko pääoppaani? Oletko pääoppaani ikuisesti?" Kysykää, onko hän portinvartijanne. Portinvartijaenkelin tehtävä on lähestyä kaikkia muita olentoja ja kommunikoida heidän kanssaan. Jos jostain syystä haluatte yhteyden kuolleen isotätinne henkeen ettekä tunne voivanne tehdä sitä itse, pyytäkää portinvartijaopasta yhdistymään tuohon energiaan ja kertomaan tiedon teille. Tämä antaa teille etäisyyden ja turvallisuuden tunteen.

Portinvartijoissakin voi tapahtua vahdinvaihto. Saatatte työskennellä jonkun portinvartijan kanssa pääoppaana useita vuosia ja sitten tulee selväksi, että on aika siirtyä eteenpäin. Oppaanne saattaa lempeästi yhdistyä toiseen oppaaseen tai saatatte tuntea muutoksen hyvin selvästi. Jokaisen kokemus on erilainen.

Entä oppaat, jotka voivat olla miehiä, naisia, androgyynejä tai kaksosia? Sillä ei ole merkitystä. Teillä voi olla mikä tahansa määrä eri sukupuolien tai sukupuolettomia oppaita. Te määritätte sukupuolen, koska aistitte heidät tietyllä tavalla.

Oppaat tuovat aina huumoria, naurua ja keveyttä sydämeenne. Voitte kutsua vain tätä piirrettä ja pyytää ison halauksen tai rakkautta tai säteilyä.

Usein henkioppaat ovat korkeamman itsenne henkilöitymiä. Jos teistä on epämukavaa saada opastusta ulkopuoliselta olennolta, kysykää, voitteko työskennellä oman korkeamman itsenne kanssa, sen sielunne osan kanssa joka elää eri ulottuvuudessa. Opastus tulee siitä osastanne.

Miten oppaiden kanssa kommunikoidaan? Kuulette pieniä ääniä päässänne, käytte keskustelua heidän kanssaan. Tai pyydätte oppaita vain sekoittamaan energiansa teihin, kun teidän tarvitsee tuntea turvaa. Avautukaa, jotta he voivat välittää tarvitsemaanne energiaa. Tuntekaa, aistikaa, kuunnelkaa.

Oppaat voivat auttaa teitä tekemään asioita, joita ette osaa. Esim. saatatte haluta välittää tiettyä parantavaa energiaa ystävillenne. "Haluan lähettää valoa tälle perheelle." Istukaa hiljaa - sen ei tarvitse kestää kauan - ja oppaanne kanavoi sydämenne läpi juuri niitä taajuuksia tai värähtelyjä, jotka ovat hyödyllisimpiä tuolle perheelle. Olette kanava, koska pyysitte tuota parannusta.

Teistä kaikista voi tulla parantajia ja selvänäkijöitä, kun työskentelette oppaidenne kanssa, koska teidän ei tarvitse osata mitään. Teillä tarvitsee olla vain aikomus/tarkoitus. Oppaat tarvitsevat ihmisankkureita. He eivät voi pyytämättä kuljeskella muuttamassa tätä planeettaa. He voivat lähettää valoa vain pyydettäessä. Jumala antoi teille vapaan tahdon. Tahto on vapaa, kunnes todella sotkeudutte ja sitten oppaat voivat auttaa. He eivät voi auttaa, ennen kuin rukous tavoittaa heidät. Miten voitte saada apua? Vain pyytäkää.

Joskus opastaajuudet voivat henkilöityä eläintoteemiin tai eläinmuotoon. Eläimillä on joukko ominaisuuksia. Esim. riikinkukko on ilmaisuenergiaa. Jos opas ilmestyy riikinkukon muodossa, se enkä haluaa teidän ilmaisevan olemustanne, puhuvan suoraan. Oppaalla joka tulee suden muodossa, on sekä johtajan että seuraajan piirteitä. Voitte ottaa varovaisia askelia ollaksenne sekä riippumaton ajattelija että joukkuepelaaja.

Kukaan ei ole yksin

Jokaisella on vähintäänkin yksi opas. Miksi näin on? Universaalin tietoisuuden kudoksessa kukaan ei ole yksin. Ihmisolennot ovat monien, monien suhteiden päätepiste. Teillä on oikeastaan miljardeja oppaita, mutta pakahtuisitte, jos olisitte yhteydessä niiden kaikkien kanssa. Niinpä keskitytte vain muutamiin.

Oppaat voivat olla erityisen tuotteliaita mielikuvituksessanne. Katsokaa, miten lapset ovat herkkiä ja luovia. Alkoholin tai huumeiden väärinkäytön seurauksena joillakin aikuisilla voi olla aurassaan reikiä, mitkä päästävät astraaliolentoja sisään. Ei ole sellaista asiaa kuin demoni tai paholainen ja hänen armeijansa, joten jos kysytte negatiiviselta olennolta, mitä se haluaa, huomaatte sen vain olevan vähän eksyksissä ja haluavan rakkautta. Aito opastus on vain positiivista.

Voitte käyttää opastanne auttamaan teitä yhdistymään tulevan bisnes- tai romanttisen kumppaninne kanssa. Oppaanne voi etsiä maailmankaikkeudesta, löytää tuon mahdollisen kumppanin energian ja sitten keskittää tuon henkilön energian teihin. Teitä vedetään yhteen, koska oppaanne on ylläpitänyt tuota energiaa puolestanne.

Teillä saattaa olla ryhmäoppaita tai oppaita, jotka ovat ensin erillään ja sitten yhdistyvät ryhmäksi. Tämä merkitsee sitä, ettei teidän enää tarvitse tunnistaa heidän yksilöllisiä persoonallisuuksiaan, että teistä on mukavaa työskennellä heidän kanssaan yhtenä ryhmäenergiana. Jotkut ihmiset saattavat tuntea ryhmäenergian välittömästi.

Meditaatio on hyvää aikaa yhdistyä oppaanne kanssa. Silloin teillä ei ole muita häiriötekijöitä ja voitte täysin nauttia hänen olemuksestaan aurassanne. Miten oppaanne tulevat? He sekoittuvat kanssanne. He tulevat osaksi koko energiajärjestelmäänne. Voitte nauttia tästä sekoittumisesta enemmän ollessanne hiljaa, mutta voitte työskennellä heidän kanssaan koska tahansa.

Odottakaa ihmeitä

Odottakaa ihmeitä, kun työskentelette oppaiden kanssa, sillä he yrittävät aina saada teidät ottamaan itsenne kevyemmin. Pyytäkää aina heiltä neuvoa. Kenen muun sellaisen luokse voitte mennä, joka ei tuomitse ja jolla on korkeampi näkökulma kuin teillä? Heitä ilahduttaa se, että pyydätte, vastaanotatte heidän rakkauttaan ja rauhaansa ja tunnette siitä kiitollisuutta. Heitä ilahduttaa se, kun teistä tulee säteilevä valo toisille ihmisille. Teidän auttamisenne on heidän oman jumaluutensa ilmentämistä.

Jos saatte ajatuksen jostain projektista, kysykää oppailta, milloin aloitetaan. Tuntekaa vastaus. Kun kommunikoitte oppaiden kanssa, vastaus voi aluksi olla yksinkertainen "kyllä"- tai "ei"-tunne.

Kuunnelkaa heitä. Pyytäkää, mitä tarvitsette - kaikkea varten on oppaita. Henkioppaat rakastavat auttaa teitä ilmentämisessä ja auttavat teitä lisäämään värähtelyänne. Meditointi, affirmaatiot ja valokehotyö laittavat teidät korkeampaan värähtelyyn.

Ei ole mitään oikeaa tapaa saada korkeampaa värähtelyä. Mikä tahansa on oikein teille - paastoaminen, laulaminen, meditoiminen - se on oikea tapa. Lopulta teillä ei ole opasta nimeltään Angela, teillä on Angelan värähtely. Kun pääsette korkeampaan värähtelyyn, teistä tulee oma oppaanne.

Teidän on oltava selkeä siinä, mitä luulette tarvitsevanne. Aluksi halunne tulevat tunnetarpeista. Tahdonvoimanne puhuu äänekkäästi saadakseen tunneitselle sen, mitä se luulee teidän haluavan. Korkeammilla värähtelytasoilla tunneitsenne tai tahdonvoimanne ei kuitenkaan tee päätöksiä tarpeistanne, koska ne eivät ole sen korkeampia osatekijöitä, kuka olette.

Jos haluenergia tulee tyytymättömyyden tunteesta, se on tunnetarpeen energiaa. Se ei ole kovin voimallinen ilmentämistila, koska se on tyhjyyden tila, tyydytyksen ja eheyden sijasta. Sielunne haluaa eri asioita kuin tunteenne, joten toimikaa korkeammasta itsestänne, kun päätätte, mitä ilmennetään.

Copyright 2008 Jonette Crowley.

http://www.elamanreppu.net/lp062008.htm
Jonette Crowley on kirjoittanut kirjan "The Eagle and the Condor: A True Story of an Unexpected Mystical Journey". Lisää Jonettesta ja hänen työstään nettisivuilta www.JonetteCrowley.com ja www.theEagleandtheCondor.com.

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: