WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 11. joulukuuta 2010

Perustunteet




Perustunteet: Rakkaus ja Pelko.  

Rakkauden  energioista syntyy ilo, autuus ja onni.
Pelon energioista syntyy suuttumus, epätoivo ja viha.

Elämäni ja luomani todellisuus suodattuu tunteiden lävitse ja minulla on taipumus tarkastella asioita joko Rakkauden tai Vihan näkökulmasta. Ajatukseni luovat todellisuuteni. 

Rakkaus on värähtelyä.

Kun olen Rakkauden tilassa, sydämensykkeeni sekä hengitykseni ja aivoaaltojeni rytmi ovat aivan erilaiset kuin kokiessani pelkoa. Rakkauden tilassa ollessani aivoaaltoni ovat hitaita aivan kuten hengitykseni rytmi ja sydämeni sykekin.  Kun taas olen peloissani, aivoaaltojeni ja hengitykseni rytmi sekä sydämeni syke ovat nopeita. Nämä ovat seurauksia Rakkauden ja Pelon taajuuksista. 

Myötätunto merkitsee Rakkauden pyytteettömän voiman ymmärtämistä. Pyyteetön rakastaminen on kaikkien olentojen näkemistä pyhänä. 


Kyetäkseni rakastamaan tällä tavoin, kaikki erillisyyden tunne on hävitettävä ja ymmärrettävä kaiken elämän YKSEYS.

Avain pyytteettömään rakkauteen on itsensä rakastamisessa.

Pyhä geometria

Numero 1, monadi, kuvaa ympyrää, joka voi sulkea sisäänsä muut muodot.

Numero 2, dualismi, voidaan kuvata kahtena osittain päällekkäisenä ympyränä, joiden leikkauskohtaan jää vesica piscis, jonka kautta kaikki muut muodot voivat ilmetä.

Kolminaisuutta, numero 3, kuvaa tasasivuinen kolmio.

Numero 4 kuvaa neliötä.

Numero 5 luo viisikolmion.

Numero 6 ilmenee kuusikolmiona ja niin edelleen.

Jokainen muoto kehkeytyy uudeksi muodoksi. Näitä muotoja löytyy kaikkialta luonnosta. Numeroita ja niihin liittyvää geometriaa voi oppia ymmärtämään pelkästään tarkastelemalla luontoa. Luonto ilmenee jumalallisena luomismuotona. 

Pyhä Geometria on hyvin arvokas työväline - geometriset muodot muodostavat yhden tietoisuuden tason. Pyhä Geometria voidaan ymmärtää myös numeroina ja erilaisina suhteina.

Praana Hengityksen sisältämä Voima

Hengityksen voima on Elämän Voimaa - Elämän Voima on hengityksen voimaa. Hengitys on elämää, elämä on hengitystä.

Kun hengitän sisään, kehoni ja energiakenttäni saa energialatauksen. Kun pidätän hengitystäni, kehoni voimistaa tätä latausta entisestään.
Kun hengitän ulos, kehoni vapauttaa energia-latauksen vain aloittaakseen kaiken jälleen alusta. 

Saamani energialataus ravitsee kehoani ja aivojani ja auttaa myrkkyjen puhdistamisessa.

Hidas ja syvä hengittäminen synnyttää rauhallisen selkeyden tilan. 

Syvähengityksessä vain vedetään syvään ja hitaasti nenän kautta henkeä ja annetaan ilman täyttää keuhkot kokonaan. 

Vedä henkeä niin syvälle keuhkoihisi kuin kykenet ja huomaa, milloin vatsasi kohoaa. 

Hidas syvähengitus täyttää aivot ja koko kehon kallisarvoisella hapella ja Elämän Voimalla. Se hidastaa sydämen sykettä ja aivoaaltojen rytmiä helpottaen näin rentoutumista ja rauhoittumista.

Mitä hitaammin ja rennommin ihmisen aivot ja sydän sykkivät, sitä korkeammat Valon ja Rakkauden taajuudet latautuvat fyysiseen ja eetterikehoon.

Aaltomuoto

Aaltomuoto kuvaa maailmankaikkeuden vuoksea ja luodetta, mikä näkyy hyvin vuorovesi-ilmiössä kuin liikenteessä ja lähes kaikessa muussakin.

Asiat eivät voi olla pysyviä, sillä ne ovat aaltomaisia. Talvi muuttuu lopulta aina kevääksi, kevät kesäksi, kesä syksyksi ja syksy taas talveksi. 

Kun tarkkailen ja ymmärrän aaltomuotoja , alan nähdä, miten ne käyttäytyvät omassa elämässäni.

Värähtelytaajuus

Värähtelytaajuuden muutoksen ensisijainen tarkoitus on tajunnan avautuminen. Kun tietoisuus laajenee, alkaa tajuta oman yhteytensä muihin ihmisiin, koko maapalloon ja kaikkeuteen.

Värähtelytaajuuden muuttaminen merkitsee, että värähtelynopeuden muuttuessa terveys ja hyvinvointikin lisääntyvät. Värähtelytaajuuden muutos ei ole tarkoitettu vain epätasapainotilan parantamiseen vaan myös sen tajuamiseen, että Alkulähteessä (Jumalassa) kaikki on YHTÄ.

Värähtelytaajuuden muuttaminen merkitsee sitä, että voi ladata itseensä anemmän VALOA ja RAKKAUTTA aina DNA:n tasolta energiakehojen eri tasoille saakka. Se merkitsee sitä, että on myötätuntoisempi ja rakastavampi sekä itseä että muita kohtaan. Tässtä värähtelytaajuuksien muuttamisessa on varsinaisesti kyse.

Valon kieli

On olemassa Valon kieli. Se on koodattu kehoni jokaiseen soluun ja koko todellisuuden ydinkudokseen. Valon kieli on osa LUOJAA. 

Valon kieli koostuu taajuuksista, jotka kuvastavat kaikkea sitä mikä on ollut ja mikä koskaan on oleva.

Tämä kieli, Alkulähteen (Jumalan) henkäys, on alkuperäinen värähtelevä voima jostakaikki luomistyö alkoi.

pohdintaani




Ei kommentteja: