WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 18. joulukuuta 2010

Tunteet



"Kukaan ei ymmärrä miltä musta tuntuu""Miks mua ärsyttää näin kauheasti?"

http://www.nyyti.fi/tietoa/tunteet

http://www.healingeagle.net/Fin/Burney/inner_child.html
On epärehellistä kieltää sisimmät tunteensa. Tunteet eivät pyydä lupaa olemassa ololleen. Ne vain ovat olemassa. Tunteita ei tarvitse syyllistää eikä puolustaa. Ne on vain otettava huomioon yhtenä meihin kuuluvana osana.

Jollei tunne tunteitaan, ei voi tuntea itseään. Jos näin käy, voi menettää itsekunnioituksensa. Kunnioitus lähtee rehellisyydestä omaa itseään ja tunteitaan kohtaan. Tunteiden hyväksyminen mahdollistaa niihin vaikuttamisen. Jos ne tukahdutetaan, ne ottavat vallan käsiinsä.

On ihmisiä, joista tunteiden hyväksyminen on pelottavaa. He ehkä uskovat, että tunteiden hyväksyminen merkitsee samaa kuin niistä pitäminen. Tunteen hyväksyminen ei kuitenkaan merkitse sitä. Läheisen kuoleman hyväksyminen ei merkitse kuolemasta nauttimista vaan sitä, että uskaltaa myöntää itselleen, mitä on tapahtunut. Vasta sen jälkeen on mahdollista ottaa huomioon tapahtuman mukanaan tuomat tarpeet.

Joskus jokin tunne on niin pelottava, ettei sitä uskalla hyväksyä. Näin siitäkin huolimatta, että se on olemassa jossain sisällä. Sellaisen tunteen tukahduttaminen ei kerro yksilön voimakkuudesta tai periaatteellisuudesta. Kysymys on heikkoudesta ja pelosta.

Tunteiden kunnioittaminen on rehellisyyttä. Se on avoimuutta hyväksyä asiat sellaisina kuin ne ovat. Se merkitsee valheellisesta elämänasenteesta luopumista. Aitoutta! Kasvamista elämään.


Why I Feel This Way Lyrics

When I feel a summer breeze
And I hear it as it whispers through the trees
Well it causes my heart to fly
Gliding like an eagle through the sky
And I know Your love is why I feel this way

Just behold a newborn child

If devoid of Your love I would never see that smile
On this miracle holiday
I am overwhelmed with Your display
And I know Your love is why I feel this way

Beauty in this world

Often hard to see
Found in little things
Close to you and me
When I let this love into my heart
With a new point of view I can start
By Your love I can see the way things were meant to be

With Your love and by Your will

I am forever warm within my heart through winter's chill
And when snow falls from the sky
Chystal images of love go by
And I know Your love is why I feel this way
And I know Your love is why I feel this way

Close to you and me

When I let this love into my heart
With a new point of view I can start
By Your love I can see the way things were meant to be

Repeat last verse


Päällikkö Joseph
 
Kukaan teistä ei ole vastuussa koko maailmasta ja sen ongelmista. Vaikka tuo "koko maailma" olisi vain perhemaailmanne.
 
Kuten John sanoi, monet ihmiset tuntevat vastuuta rakkaistaan, usein itsensä laiminlyömiseen saakka. Hyvä esimerkki on Johnin ystävä, joka masentuu tyttärensä ongelmista ja sitten toisen perheenjäsenen ennenaikaisesta kuolemasta.
 
Emme halua kuulostaa tässä kovilta, mutta onko tyttärelle tai hänelle itselleen mitään hyötyä masentumisesta? Ehdottomasti ei. Ette voi auttaa ketään - perhettä tai muita - hänen haasteidensa läpi antamalla vetää itsenne toisten kokemaan negatiivisuuteen.
 
Rakastamme Emmanuelin määritelmää huolehtimisesta. Yhteiskuntanne kertoo teille, että on luonnollista kantaa huolta rakkaistanne. Meidän näkemyksemme mukaan se on luonnottominta, mitä voitte tehdä. Vain se, että massatietoisuus sanoo sen olevan ok, ei saa sitä olemaan ok. Kuten Emmanuel sanoo, ette luota, että rakkaillanne on sisäisiä resursseja käsitellä omat ongelmansa. Ette luota, että sielu on auttamassa heidät läpi niistä kokemuksista, joita heillä on.
 
Huolehtiminen keskittää energianne tehokkaasti ongelmaan. Mitä siis oikeasti teette? Ette varmasti tee rakkaallenne mitään palvelusta. Lisäätte vain hänen ongelmaansa. Se mille annatte huomionne, laajenee. Se on näin yksinkertaista.
 
Käsitämme, että monet teistä ovat kehittäneet koko elämän mittaisia huolehtimis- ja pelkotapoja, odottaen pahinta. Mutta tämä ei koskaan saa aikaan sitä, mitä haluatte.
 
Ainoa tapa toisen auttamiseen on pysyä paikassa, missä keskitytte ratkaisuun. Silloin teille tulee ideoita. Lisäätte positiivista energiaa tilanteeseen ja henkilöön, jolla on ongelma.
 
Tämä on ehdottomasti ainoa tapa, jotta voitte todella auttaa toisia. Voi tuntua ensin haastavalta tehdä näin, mutta tehkää joka tapauksessa. Etsikää positiivisia asioita ongelmasta. Etsikää "hopeareunusta", kuten sanotaan. Käsittäkää ongelma ihmisen tilaisuudeksi kasvaa.
 
Alatte kohottaa toista ihmistä, koska olette kohottaneet itsenne ensin. Ette ratkaise hänen ongelmiaan samalla matalan värähtelyn tasolla, jolla ne luotiin.
 
Olette todellisuudessa ensin vastuussa itsellenne. Vain silloin voitte päästä eroon tuosta väärästä vastuullisuudentunteesta. Ja vain silloin teistä on jotain hyötyä itsellenne tai kenellekään toiselle.
 
-----------
Tunneintensiivisyys
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: