WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Valo joka on Elämä





Rauhallista Joulua kaikille 
Valoa ja Iloa 
vuodelle 2011

toivoo Enkeli  Tähtisilmä ....


Tuttu kertomus Jeesuksen syntymästä Beetlehemissä, tallissa, missä hänellä oli seuranaan vain eläimiä, kertoo myös kuvannollisesti Valon, siis Kristus-lapsen, syntymän ihmisen sydämessä, joka on joutunut alentumaan ja nöyrtymään surun tai henkisen ja usein aineellisten vaatimusten vuoksi. Kun sielu on näin alentunut sitä pyydetään etsimään suojaa yksinkertaisesta tallista tai luolasta. Luola on ihmisen sydän, jossa Kristuksen Valo tulee syntymään. Kun kaikki ylimielisyys ja pelko ovat lähteneet ja ihminen antaa itsensä täysin ja kokonaisuudessaan Jumalalle, hänessä tapahtuu Krsitus-Lapssen syntymä.

Kun kärsit tämän syntymän tuskista ja kun tunnet itsesi yksinäiseksi ja tyytymättömäksi ja sinulle tulee kiusaus asettaa Jumalan Rakkaus kyseenalaiseksi, kun et saa vastausta kipeisiin kysymyksiisi "Miksi?"  "Miksi?"  "Miksi?", yritä muistaa, että kaikelle, mitä elämässäsi tapahtuu, on oma syynsä, ja hyväksy kärsivällisenä ja nyöränä kaikki, mitä koet. Sillä tuska, pettymys ja yksinäisyys auttavat osaltaan Jumalan Pojan kaunista henkeä syntymään ja kasvamaan täyteeen muotoonsa sydämessäsi, ja tämä tapahtuma antaa sinulle kaikki unelmasi ylittävän siunauksen.
Johanneksen envankeliumin alkusanoista luemme: " Ja valkeus loistaa pimeydestä, ja pimeys ei sitä käsittänyt". Harvat pysähtyvät miettimään ja tarkastelemaan näissä sanoissa piilevää kauneutta. Luomisen alussa Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus " ja pimeydestä alkoi loistaa Valo.  Jokaisen ihmisyksilön määränpää on saavuttaa täysi Jumalan Valon ymmärrys ja päästä tämän Valon yhteyteen. Kristus-Rakkaus on Valoa. Valo on Elämää ja Elämä on Valoa.  Jotta ihminen säilyttäisi itsessään olevan Valon, hänen täytyy Rakastaa. Katso ketä tahansa tuntemaasi rakastavaista ja ystävällistä henkilöä. Katso, miten hänen lävitseen loistaa Valo. Yritä katsoa, huomaatko rakkautta toisten ihmisten kasvoissa, jopa kaikkein epätodennäköisimmissäkin kasvoissa.Mutta voi, jos joku ei rakasta, hänet täyttää itsesääli. Tämä sulkee hänen sielunsa portit. Silloin hän näyttää synkältä ja pimeältä, sillä hänen Valonsa on himmeä tai jopa kokonaan peitossa.

Anna siis Valosi loistaa! Lähetä Valoa ulos! Kulje elämäsi halki rakastavaisin mielin, ja oma Valosi loistaa todella kirkkaana.

Ei kommentteja: