WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jumaluutenne kipinä on kuolematon ja ikuinen

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)

Joulukuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, älkää koskaan unohtako, että olemisenne syy on tulla tietoiseksi kanssaluojaksi ja että Isä/Äiti Jumalamme on olemassaolollenne elämän antava voima. Teidän on päästettävä irti suoralinjaisesta, lineaarisesta aikakäsityksestä, missä menneisyys vaikuttaa valintoihinne ja rajoittaa niitä. Itsensä mestari toimii ympyrälain, äärettömyyssilmukkakäsitteen mukaan (horisontaali numero 8). Äärettömyyssilmukka joka virtaa jatkuvasti edessänne, on täynnä jumalaista potentiaalia. Kuitenkin äärettömyyssilmukoiden ympärillänne, henkilökohtaisessa luojapyörässänne, on sisällettävä harmonisten taajuuksien ajatusmuotoja tukemaan visiotanne.
 
Teille vakuutetaan, että halunne/visionne ilmentyvät täydellisellä tavalla ja täydelliseen aikaan, jos pysytte keskittyneenä pyhään sydämeenne ja säilytätte ajatustenne ja tekojenne selkeyden. Muistakaa, ettei ihmishenkeä voi kukistaa, sillä se koostuu Jumala-aineesta eikä ole siksi tuhottavissa. Se jumaluuden kipinä joka on annettu teille kaikille, on kuolematon ja ikuinen.
 
Maailma missä nyt elätte, ei ole heijastus maailmasta, joka suunniteltiin teille. DNA:hanne on tallennettuna eteerisiä aikakapseleita, jotka sisältävät muiston kaikista menneistä elämistänne. Olette jakaneet ja taittaneet itsenne tuhansia kertoja. Kuitenkin jumaluutenne muistisolut odottavat yhdistymistä olemukseenne. Nämä muistisolut ovat valokehonne rakennuspalikoita. On aika virittyä kehoelementaalitietoisuuteenne ja teidän on tehtävä aikaa itsenne havainnoinnille henkisen herkkyyden kehittämiseksi. Teidän on otettava tavaksi tarkkailla ja kontrolloida jatkuvasti mielentilaanne, kun siirrytte syvemmälle ja syvemmälle ylösnousemusprosessiin ja tietoisen tajuntanne laajentumiseen. Vähitellen suuri osa menneiden tapahtumienne muistoista alkaa hävitä, kun siirrytte vaistonvaraisen mielen/aivojen ulottuvuudesta korkeamman mielen ulottuvuuteen.
 
Ajan kuluessa ihmisistä tuli aistitietoisia sen sijaan, että he olisivat pysyneet Jumaltietoisina, ja näin he kadottivat vähitellen tilaisuuden itsensä ilmaisemiseen. Korkeamman itsen ja sielun inspirointi ja opastus korvattiin vähitellen egon halukehon työnnöillä. Alkuperäisestä ajatuksesta tuli menneisyyden juttu, kun ihmiset jäivät jumiin kollektiivitietoisuuden harhaiseen ajatusulottuvuuteen. Uskomuksistanne ja totuuskäsityksistänne tuli tiukkoja, rakenteellisia ja usein vääristyneitä. Kun vähitellen kadotitte yhteyden sisäiseen opastukseenne, aloitte keskittyä ulkoiseen maailmaan, ja teistä tuli enimmäkseen reagoija, alullepanijan sijasta.
 
Ne jotka toimivat epäsointuisen kolmannen ja neljännen ulottuvuuden taajuusympäristössä, luottavat siihen, että heidän alitajuinen ja tietoinen mielensä tallentavat informaatiota/tietoa. Jotkut ovat parempia informaation säilyttämisessä ja hakemisessa kuin toiset. Kuitenkin se on tehotonta ja/tai vääristynyttä monissa tapauksissa. Muistakaa, että tietoon on yhdistyttävä ja sitä on käytettävä sopivalla ja tehokkaalla tavalla, jotta se säilytetään viisautena. Chakrat ovat alitajuisia mielikeskuksia. Alussa nämä keskukset toimivat täysin harmoniassa. Kuitenkin vähitellen ajan kuluessa kaksinaisuuden kirjosta tuli voimakkaampi ja vallitsevampi ja värähtelymalleistanne tuli epäsointuisempia. Kun chakrajärjestelmä on tasapainossa ja harmoniassa, chakrojen voimakeskukset alkavat toimia yhdessä isännän suurimmaksi parhaaksi sen sijaan, että ne taistelevat toistensa kanssa paremmuudesta.
 
Silloin kun olette aivojen neljällä ensimmäisellä sisäulottuvuustasolla, olette maasidonnaisessa tietoisuustilassa. Painopisteenne on itsessä, henkilökohtaisissa intresseissänne ja viiden ulkoisen aistin kehoaistimuksissa: näkö, kuulo, haju, maku ja tunto. Tämä on egon halukehon ja henkilökohtaisen itsen ulottuvuus, koska suurempi osa sielutietoisuudestanne on vetäytynyt sielutähteenne kahdeksannessa chakrassa, noin 20-25 senttiä päälakenne yläpuolella. On voimakasta ja ahdasmielistä suhtautumista toisiin ja maailmaan, tiukkojen ja itseä palvelevien mielipiteiden kera.
 
Muuttuaksenne tehokkaasti teidän on tietoisesti valittava positiivinen vaihtoehto negatiivisten, tavanomaisten reaktioiden sijasta. Teidän on ahkerasti pyrittävä päästämään irti vanhoista, vaikutuksille altistuneista ajatusmuodoista, jotka pitävät teidät jumissa rajoittuneisuudessa. Monet teistä ovat edistyneet kovasti aurakenttänne epätäydellisyyksien tasapainottamisessa ja/tai puhdistamisessa. On välttämätöntä, että puhdistatte menneisyyden tuhoavat/vääristyneet ajatusmallit, jotta voitte luoda uuden ja voimaannuttavan suunnitelman tulevaisuudelle.
 
Kuvitelkaa päivänne yöllisessä tarkastelussa positiivinen vaihtoehto negatiivisiin tilanteisiin elämässänne ja sitten keskittykää tuohon visioon erehtymättömästi. Teidän on pidettävä kommunikointikanava auki sielun ja aivojen välillä mielen kautta. Tämä aloittaa hitaan käpylisäkkeen aktivoitumisprosessin ja portin avautumisen pyhään mieleen, mikä sijaitsee aivojen takaosassa, lähellä päälakea.
 
Kun etenette korkeampaan ja puolitasapainoiseen kolmanteen ulottuvuuteen ja neljännen ulottuvuuden alemmille alitasoille, tietoisuus alkaa vähitellen laajentua sisältämään valitut toiset - ne jotka sopivat hyväksyttyyn ajattelu- ja olemisulottuvuuteenne. Hyväksynnässänne ja rakkaudessanne toisia kohtaan on ehtoja, sillä henkilökohtaiset tarpeenne ja halunne ovat edelleen päällimmäisenä. Kuitenkin rakkaus- ja myötätuntomääränne alkaa laajentua sisältämään ne, jotka sopivat mukavasti omaan todellisuuskuvanne.
 
Alatte kuunnella tietoisuutenne tai sieluitsenne pientä ääntä, ette kuitenkaan noudata aina sen opastusta. Joistakin syvään juurtuneista tavoistanne tulee taakkoja ja alatte yrittää niiden muuttamista tai niistä irtipäästämistä. Näin alkaa taistelu korkeamman itsen ja ego välillä. Vähitellen ego ottaa toissijaisen aseman sielun palvelijana. Persoonanne alkaa hitaasti muuttua, sillä ego ei enää kontrolloi tunteitanne ja haluimpulssejanne. Myös näkemyksenne toisista muuttuu vähitellen ja alatte nähdä tilanteet korkeammasta ja laajemmasta näkökulmasta. Ylösnousemus on mieltä laajentavaa - prosessi jossa siirrytään yhdestä tietoisuustilasta toiseen. Tietoisuutenne laajentuu vähitellen sisältämään koko ihmiskunnan, maan, aurinkokunnan ja korkeammat universaalit lait. Enää painopisteenne ei ole pikkuitsessä. Perimmäinen tavoite on tulla galaktiseksi olennoksi ja lopulta saavuttaa universaali tietoisuus.
 
Sitten kun saavutatte ja säilytätte korkeamman neljännen ulottuvuuden taajuusmallit ja viidennen ulottuvuuden sisääntulotason värähtelymallit, alkaa sielun yhdistyminen siihen korkeamman itsen osaan, joka asuu sielutähdessä. Korkeampi sieluitse lähettää vähitellen osan korkeamman itsen olemusta pyhään sydänkeskukseen. Tämä vuorostaan käynnistää kolminkertaisen liekin (Jumalan rakkaus, Jumalan viisaus, Jumalan tahto/voima) solaarivoimakeskuksessanne, mikä koostuu sydämen, kateenkorvan ja kurkun alueesta. Sitten kun tämä prosessi on valmis, olette yhdistyneet sieluitsen tuon osan ominaisuuksiin, laatuihin ja hyveisiin. Sen jälkeen eteerisen korkeamman itsenne seuraavaksi korkein taso laskeutuu asumaan sielutähteenne ja odottaa vuoroaan yhdistymiseksi kanssanne. Tämä prosessi toistuu uudestaan ja uudestaan, kun yhdistytte jumalaisen itsenne suurempiin ja suurempiin puoliin.
 
Mitä aiemmin alatte elämässä kuunnella sielun ja korkeamman itsen tönäisyjä, sitä helpompaa on saattaa ego ja persoona hallintaan. Sieluitsenne millä on synnynnäinen oikean ja väärän tunto, vahvistuu ja vahvistuu, jos otatte siitä vaarin. Tai se hiljenee vähitellen, jos ette ota. Kun sielun voima laajenee, herkkyys lisääntyy ja ajatuksistanne, haluistanne ja teoistanne tulee jalostuneempia ja rakastavampia. Älyn valo, järjen valo tuo viisautta ja ymmärrystä, sillä se antaa mieliluonnolle polttoainetta, mikä antaa teidän ymmärtää muodon maailmaa ja hallita sen.
 
Tiedostakaa, että anteeksianto merkitsee niiden tasapainottomien taajuusmallien vapauttamista tai selvittämistä, jotka olette luoneet itsenne ja toisten välille, kun pyritte palaamaan keskukseen. Anteeksianto merkitsee itsenne vapauttamista negatiivisista tunteista, jotta voitte jatkaa jumalaisen valon timantinkovien hiukkasten vastaanottamista. Muistakaa, että puhdas luojaolemus mitä vedätte pyhään sydämeenne, täytyy käynnistää/aktivoida ehdottomien rakkaustaajuuksien kautta.
 
Kalojen ajan 2000 vuotta hallitsivat neljännen ulottuvuuden tunneluonto ja astraalitaso. Seuraavat 2000 vuotta, Vesimiehen aika, keskittyy henkiseen tieteeseen ja mielen luontoon, kun ihmiskunta siirtyy ja sopeutuu asteittain neljännen ulottuvuuden korkeammille tasoille ja viidennen ulottuvuuden ala- ja keskitason taajuuksiin. Teidän johtaessa tietä, tähtisiemenet, ihmiskunta sopeutuu vähitellen uuteen ja laajentuneeseen itsetietoisuuteen, mistä tulee hyväksytty normi. Pyrkijän on tällä polulla kuljettava astraalitason alitasoille ja saatava hallintaan tunne-/astraalikeho ja alempi luonto - näin tasapainottaen kolme alinta chakrakeskuksta ja käynnistäen juurichakraan tallennetun kundaliinin pyhän tulen aktivoitumisen.
 
Tulevaisuudessa on myös normaalia elää mestarin, arvostetun valo-olennon tai harvoissa tapauksissa arkkienkelin aurassa. Te, tällä polulla pyrkijät, rakennatte siltaa aineellisen ja henkimaailman välille. Teidän on oltava uutteria totuuden etsinnässänne ja teillä on oltava voimakas halu ja valmius palvella, jos teidän on tarkoitus liittyä mestarien joukkoon. Olette nyt virittymässä sähkömagneettisten valovirtausten korkeampiin taajuuksiin. Sieluitse kannustaa teitä tajuamaan tietoisesti universaalit lait, jotta voitte ottaa täyden hyödyn Jumalan antamista luomiskyvyistänne. Kaikki ilmentäminen alkaa sisäisesti ja jokaisen käsitteen tai abstraktin idean on syntyäkseen käytävä läpi hautomisvaihe, ennen kuin siitä voi tulla todellisuutta muodon maailmaan.
 
Teidän on otettava takaisin henkilökohtainen voima, jonka olette antaneet toisille. Myös sen energian tietoinen vapauttaminen mitä kaikki muut ovat laittaneet aurakenttäänne tai kiinnittäneet solar plexukseenne, on ensisijainen vaihe siinä paluuprosessissa tasapainoon ja harmoniaan, mikä vaaditaan tulemiseksi taas kerran itsensä mestariksi. Polku korkeampaan tietoisuuteen johtaa lopulta suoraan kokemukseen Jumalitsestänne/"minä olen" -olemuksestanne sekä Luojan loistosta ja majesteettisuudesta yhdessä sen monista muodoista.
 
Sallikaa meidän antaa teille muutamia lisäajatuksia pohdittavaksi, kunnes tulemme taas yhteen:
 
* Tiedon valotaajuuksista tulee viisauden valoa: tieto = persoonan valo x viisaus = sieluvalo x intuitio = sydänvalo.
 
* Voitte kieltää kaiken lähteen, mutta Isä/Äiti Jumalamme ja Ylimmäinen luoja ei koskaan kiellä teitä.
 
* Muistakaa: vain se, että uskotte jonkin olevan totta, ei takaa, että näin on.
 
* Yksinäisyys on harhaa. Kääntykää sisäänpäin ja löydätte etsimänne rakastavan kumppanin.
 
* On tärkeää, että pysytte Jumalvalon kulta-valkoisen pallon suojaavassa huostassa, missä teille taataan turvaa, inspiraatiota ja opastusta.
 
* "Pätevöitätte" hengityksen aikomustenne energialla. Pyhä hengityksenne ja aikomuksenne lisäävät polttoainetta visioihinne.
 
* Ihmishenkeä ei voi kukistaa, sillä se koostuu Jumalan valosta eikä sitä siksi voi tuhota.
 
* Teidän on rakennettava oma valokeskuksenne voidaksenne vaatia aurinkoaluksenne. Aurinkoaluksenne kolmikko: timanttiytimellisen jumalsolunne loiste, sielunne valo ja pyhän sydämenne hehku luovat valoaurakenttänne säteilyn.
 
Korostamme jälleen, että tarvitaan koulutettuja ja omistautuneita maailmanpalvelijoita kiireesti. Vihkimys on nyt ryhmätapahtuma - ei yksilösaavutus. Kun pyritte itsenne mestaruuteen, teidän on oltava valmis auttamaan jollain tavalla toisia takananne polulla, niin että kun te kohoatte, koko ihmiskunta kohoaa. Sielulla on luontainen taipumus ryhmätietoisuuteen. Sielu pyrkii jälleenyhdistymiseen, ei persoona.
 
Urheat sieluni, olkaa täysin varmoja, että ensisijainen fokusenne nykyelämänvaiheessanne on, mitä haluatte kokea niiden dramaattisen tietoisuuslaajentumisen ja maailman muutosten tulevina vuosina, mitkä nyt etenevät. Olkaa valpas ja tietoinen joka hetki, jotta fokuksestanne tulee "yksikärkinen" ja selkeä, sillä luotte huomisen uutta maailmaa yksi ajatus kerrallaan. Olemme aina lähellä opastamassa ja ohjaamassa teitä.
 
Olen Arkkienkeli Mikael.


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Se ihmettä on

Jokainen lintu ja jokainen puu,
maa joka aamuun valmistautuu,
viherrys niityn ja koivikon,
Jumalan työtä ja ihmettä on.


Jokainen tähti ja keltainen kuu,
pikkuisen linnun laulava suu,
kirkkaus liekin ja auringon
Jumalan työtä ja ihmettä on.

Jokainen joki ja puro ja tie,

ihmeitä kohti meitäkin vie.
Merien aava kuin yö rauhaton,
Jumalan työtä ja ihmettä on.


Jokainen hetki lapsia maan,
ihmeiden siltaa vie kulkemaan.
Jykevyys vuorten ja kallion
Jumalan työtä ja ihmettä on.

- Anna-Mari Kaskinen -KIITOS!

Ei kommentteja: