WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Enkeleiltä


Kävelette ikuisen maailman alla. Olemme niin monesti muistuttaneet teitä ikuisesta olemuksestanne, mutta yhtä monesti olette olleet peloissanne, kun kohtasitte elämän surua. Tuhoutumisen, kuoleman pelko asui syvällä soluissanne ja se esti näkemästä laajemmalle, kauemmas valoon. Tuhoutumisen pelko oli iskostunut alempiin kehoihinne monien inkarnaatioiden kulussa ja vaikutti sieltä tässä elämässä niin, että vaikka uskoitte ikuiseen elämään, ette kyenneet tuntemaan olevanne osa sitä. Ajoittain kyllä muistitte asian, mutta sitten jälleen vaivuitte pinnan alle.

Nyt tuomme teille sanomaa, tuota tuhoutumisen pelkoa voidaan hoitaa. Viimein olemme saavuttaneet ajan, jolloin sitä voidaan pyyhkiä tiedostoistanne voimallisesti ja lempeästi. Voitte päästää irti ja tuntea jälleen olevanne valon maailman kansalaisia. Voitte nähdä, että olemuksenne yltää paljon kauemmas ja laajemmalle, kuin fyysiset aistinne saattavat havaita.

Ette ole missään kuplassa. Tähdet taivaalla eivät ole pelkkiä tähtiä, vaan jokainen valo edustaa toista kotia. Niin monen maailman rinnalla on teidän planeettanne. Niin monta rotua on universumissa ja vieläkin enemmän. Näette vain lähitähtenne yötaivaalla, mutta muistatteko silloin, että katsotte elävää kosmosta, ei vain kattoa, joka on täynnä pieniä valoja?

Tämänkertainen työ tehdään enkelten välityksellä. Enkelit tahtovat antaa ihmiskunnalle lahjaksi kykyä muistaa omaa ikuista olemustaan uudelleen. On hyvin tärkeää löytää kosketus sisimpään. On hyvin tärkeää muistaa jälleen, kuka sinä olet. On tullut aika tunnustaa rajallisuutenne, mutta nähdä verhojen taakse todelliseen valoon.

Olette tulleet aikaan jolloin energian tasojanne kohotetaan. Kaikkien ihmisten energian tasot kohoavat ja te työskentelette kollektiivisen värähtelyn kanssa nostamalla itsenne seuraavalle portaalle katsomaan maailmaa. Teistä jokainen voi nousta seuraavalle portaalle. Jokainen voi ymmärtää valon olemuksensa yhä syvemmin. Menemällä syvemmälle itseen vaikutat maailman värähtelytasoon. Vaikutat samalla siihen, että vanhoja malleja ja ratkaisuja tuetaan yhä vähemmän. Ihmisille ei tarvitse opettaa puhtaamman elämän periaatteita, ne tulevat itsestään, kun Rakkaus on enemmän läsnä.

Niin, olette työskennelleet muuttaaksenne itsenne ja tapanne ja nyt teille kerrotaan, että kaikki, mitä tarvitsee tehdä, on vetää rakkaus ja tietoisuus puoleenne. Olette oman työnne kautta nostaneet ihmiskunnan sellaiselle tasolle, että tämä on mahdollista. Olette avanneet tietoisuuden ovia niin, että tämä aika, jota elätete, sallii nopeita tietoisuuden kohottamisia. Katsokaa siis itseänne ja lausukaa kiitos kaikesta siitä työstä, mitä olette tehneet!

Tämänkertainen työ tehdään vuoden 2011 energioiden aikana. Valo ja rakkaus huuhtelevat maialmaanne tavalla, jollaista ette ole aiemmin kokenet. Olette mahdollistaneet kaiken sitkeällä työllänne sydäntenne avaamiseksi. Olette syystä kaikki inkarnoituneet maailmaanne, tähän aikaan, tähän kulttuuriin.

Ei kommentteja: