WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Myötätuntoinen Sydän herää






Rauhanpyörä 
Rohkeus - Kärsivällisyys - Viisaus - Varmuus - Myötätunto - Ilo - Selkeys - Ymmärtäminen - Syvyys - Anteliaisuus - Runsaus - Jumalrakkaus

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Joulukuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rauhaa ja siunausta, kaunis ystäväni.
 
Kun yhdistyn kanssanne tänään, tunnen pakahduttavaa ykseyden, kiitollisuuden ja rakkauden tunnetta olemukseni joka solussa. Miten ihmeellistä aikaa elää! Tarkkailijan näkökulmasta paras kuvaus siitä, mihin pystymme yhdistymään tällä hetkellä, vastaa ehdottomasti rakastavan halauksen saamista joltakulta, jolla on hyvin erityinen paikka sydämessämme. Sellaisen rakastavan halauksen, joka saa sydämen jättämään lyönnin väliin innostuksesta. Sellaisen rakastavan halauksen, joka antaa syvää lohtua ja sallii panssarimme poistamisen, kun paljastamme aidoimman itsemme epäröimättä. Sellaisen rakastavan halauksen, joka sulattaa pois kaikki huolet ja paljastaa, miten triviaaleja ne oikeasti ovat suuremmassa kuvassa.
 
Kun liu'umme joulukuuhun, jumalainen feminiinisyys jatkaa planeettamme jokaisen kolkan valaisemista ehdottomalla rakkaudella. Tähän sisältyy fyysisen ja energiaolemuksemme jokainen solu, erityisesti mieli (aivot) ja sydänala.
 
Tämän innostavan uutisen lisäksi jotain tuonpuoleista tapahtuu talvipäivänseisauksessa 21.12. - täydellinen kuunpimennys (klo 10.15 Suomen aikaa) vahvistaa jumalaisen feminiinisyyden energioita nousemaan korkeuksiin tavalla, minkä ainoastaan muinaiset ajat ovat olleet siunattuja kokemaan. Täydellisen kuunpimennyksen ja talvipäivänseisauksen yhdistelmä työntää vieläkin selvempiin muutoksiin, mitä olemme odottaneet tulevan. Kun jumalainen feminiinisyys jatkaa yhdistymistä ydinolemuksemme kanssa ja varmistaa huomattavan sijan elämässämme, alamme huomata monia muutoksia.
 
Henkilökohtaisella tasolla saatamme huomata muutoksen hengitystavassamme ja vedämme syvempään ja täydemmin henkeä. Saatamme myös huomata sellaista liikettä sydänalassamme, mikä tuntuu sydämen tykytykseltä. Saatamme huomata olevamme tunteellisempia kuin tavallisesti ja yhtenä hetkeä itkemme ilman selvää syytä ja toisena purskahdamme euforiseen nauruun. Jos päässä, alaselässä tai hartia-alueella tuntuu raskaalta, pyytäkää korkeampaa itseänne vapauttamaan kaikki lupaukset, valat, sopimukset ja velvollisuudet, joita olette tehneet itsenne kanssa maailman ja esi-isienne taakkojen kantamisesta harteillanne. Kokonaisuutena tietoisuutemme on kehittynyt riittävästi, jottei meidän enää tarvitse kantaa näitä taakkoja muuntaaksemme ne ja ohjataksemme sisään korkeampaa olemis- ja elämistapaa. Voimme ohjata sisään uutta maailmaa vaivattomasti, sujuvasti ja mukavasti, esittämättä enää marttyyrin roolia.
 
Tänä aikana myös unistamme tulee elävämpiä ja ne näyttävät joskus yhtä todellisilta kuin valvetilamme. Nekin huomaavat muistavansa unia, jotka eivät ole pystyneet aiemmin muistamaan. Saatamme huomata, että unitilamme ihmiset ja tapahtumat kulkevat rinnakkain tietoisen valvetilamme kokemusten kanssa. Lisäksi huomaamme ehkä kokevamme useammin "deja vu" -ilmiötä, mikä palvelee lisävahvistuksena siitä, että olemme juuri siinä, missä meidän tarvitsee olla.
 
Maailman tasolla jumalainen feminiinisyys opastaa meitä edelleen kohti läpinäkyvämpää maailmaa, missä pystymme helposti toimimaan aidosti kunnioittaen kaikkea elämää. Kaikki mikä toimii peitellysti kera tarkoitusten, jotka eivät ole linjassa suuremman hyvän kanssa, eivät pysty liikkumaan eteenpäin samaan tapaan kuin ennen.
 
Myötätuntoinen sydän herää
 
Kun jumalaisen feminiinienergian osuus jatkuvasti vahvistuu kollektiivitietoisuudessamme, niin vahvistuu myös myötätunto sydämessämme.
 
Todellinen myötätunto antaa meille tilaisuuden rakastaa niin kuin universumi. Myötätuntoa on, silloin kun pystymme rakastamaan itseämme ja muita siitä syvän ja pyhän tietämisen paikasta, että olemme kaikki jumalaisia henkisiä Jumalatar/Jumalaolentoja fyysisessä muodossa. Myötätunnon kera pystymme säilyttämään tämän laajentuneen tietoisuuden, kun rakastamme silloinkin, kun toiset eivät pysty tunnistamaan sitä itsessään.
 
Myötätuntoa ei pidä sekoittaa sympatiaan. Silloin kun sympatisoimme toisia, alennamme tavallisesti värähtelyämme niin, että voimme tuntea sen, mitä kokemusta he käyvät läpi. Monet meistä jotka olemme luonnostaan empaattisia, ymmärtävät tämän käsitteen liiankin hyvin. Empaattisina meillä on taipumusta haluta pelastaa ja auttaa jokaista tapaamaamme. Tämä on upea ominaisuus. Kuitenkin useimmat empaattiset ihmiset päätyvät ottamaan itselleen ne tiheät energiat, joiden taakkaa he yrittävät purkaa toisilta. Silloin usein tapahtuu niin, että tuo toinen ihminen tuntee olonsa paljon paremmaksi, kun taas empaattinen ihminen tuntee uupumusta ja olo on paljon huonompi. Siksi empaattisen ihmisen on erittäin tärkeää toimia myötätunnosta sympatian sijasta toisia auttaessaan, jotta hän on voimaantunut ehdottoman rakkauden korkeampaan toimintamalliin.
 
Myötätunto alkaa aina itsestä. Kun sitoudumme rakastamaan itseämme ja hyväksymään itsemme täysin, pystymme koko sydämestämme ankkuroimaan enemmän jumalaista rakkautta ja myötätuntoa maailmaan ympärillemme.
 
Ymmärrys
 
Myötätunnon myötä tulee ymmärrys. Ymmärryksen kautta pystymme tunnistamaan, että kaikki ovat juuri siinä, missä heidän tarvitsee olla omalla matkallaan. Enää meillä ei ole tarvetta vakuuttaa tai kontrolloida toisia kokemaan samaa matkaa kuin me. Ymmärrys lahjoittaa meille tilaisuuden kunnioittaa jokaisen ihmisen matkaa, vaikka se näyttäisikin erilaiselta kuin omamme. Silloin kun päätämme toimia ymmärryksen tilasta, pystymme näkemään kauneutta ja arvoa koko elämän perspektiivistä.
 
Seuraavaan kertaan saakka,
 
Taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: