WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 10. toukokuuta 2012

HENKISYYS, SIELU, FYYSINEN KEHO, PEILIT, LIIKAKUORMA, AIKA

HENKISYYS, SIELU, FYYSINEN KEHO, PEILIT, LIIKAKUORMA, AIKA

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
9. - 27.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Henkisyys

Mikä on henkisyyden todellinen merkitys? Se on hyvin väärinymmärretty sana. En puhu sanakirjan merkityksestä, vaan henkisestä merkityksestä. Henkisenä oleminen tai henkisyys elämässä merkitsee sitä, että on rauhassa. Ette ole rauhassa ainoastaan fyysisessä muodossa, vaan kaikissa hienokehoissa - fyysisessä, tunne-, mentaalisessa ja henkisessä.


Silloin kun teidät haastaa joku toinen, joka kyseenalaistaa tekonne tai tapanne tehdä asioita, hyvin monet teistä tuntevat, että teidän on ikään kuin oikeutettava itsenne. Joko vietätte tuntikausia ilmaisten omaa näkemystänne kyseessä olevalle henkilölle tai kirjoitatte pitkiä kirjeitä selittäen, miksi olette oikeassa. Miksi teette näin? Mitä saavutatte tämän tekemällä? Muuttaako se tuon henkilön mielen? Ei muuta, koska hän on jo muodostanut mielipiteensä teistä. Mikään sanomanne tai tekemänne ei muuta sitä. Usein tuo mielipide johtuu menneen elämän kokemuksesta, jolloin tuo henkilö näkee teidät sellaisena, kuin olitte (toisessa inkarnaatiossa), ei sellaisena, kuin olette nyt. Hän tuomitsee teidät menneisyyden vuoksi. Jos hän päättää tehdä niin, ette voi muuttaa sitäkään. Korkeampi itsenne kuitenkin tietää ja vain sillä on merkitystä.


Itse haluaa oikeuttaa itsensä, esittää näkemyksensä ja puolustaa itseään. Korkeampi itse tietää totuuden. Niin yksinkertaista se on ja jos ette anna tilanteelle energiaa, se häviää sinne, mistä tulikin. Olette kuitenkin oppineet tästä kokemuksesta ja se on pääasiallinen syy siihen, että se tuli tilaanne - opettamaan teille oppitunnin. Kun ette anna sille energiaa, voitte siirtyä toisiin asioihin - laittaa energianne sinne, missä sitä tarvitaan, ei triviaaleihin asioihin.


Monet ovat sanoneet minulle vuosien kuluessa julkisissa kanavoinneissa: "Mestari, miten voin olla henkisempi?" tai "Mestari, miten voin kohottaa värähtelyäni?" Olen sanonut heille: "Olkaa rauhassa itsenne kanssa. Älkää antako kenenkään toisen huolestuttaa itseänne. Jos joku ei pidä teistä, se on hänen ongelmansa, ei teidän. Älkää antako ongelmille energiaa ja löydätte rauhan." Se on näin yksinkertaista ja kuitenkin teistä sen tekeminen on vaikeaa. Monta sukupolvea sitten olitte sotureita. Teidän oli taisteltava selviytyäksenne, koska ette tienneet mitään muuta tapaa. Nyt tiedätte paremman tavan. Laskekaa aseenne, älkääkä antako sille energiaa ja se todellakin häviää. Tunnette sitten rauhaa. Älkää sekaantuko toisten asioihin, vain omiinne, ja näin vapaudutte ristiriidoista.


Maitreya


Sielu


Mikä on sielu? Sielu on yhteissumma kaikesta, mitä olette. Se on mennyt, nykyinen ja tuleva - kuten tunnette ne. Se on nyt-hetki! Sielu asuu sydämessänne, ei päässänne. Sielu tuntee, hengittää ja elää maallisessa kehossa osana teitä. Olette keho, mieli ja sielu. Henkinen osanne on sielu.


Jokaisen sielun tarkoitus tässä inkarnaatiossa - samalla tavalla kuin siittiö yrittää löytää munasolun - on pyrkiä kasvuun, vapauteen maatasosta ja olemassaolon kierroksen jatkamiseen. Sielu johtaa teidät opettajien, kirjojen ja kaikenlaisten tapojen luo vapautuaksenne maapallolta. Usein ette kuuntele. Ette kuuntele, koska pelkäätte muutosta, pelkäätte katsoa itseänne, mikä on erittäin tärkeä osa siirtymistä eteenpäin. Näette, että teillä on Itse. Se on kiinni maatasossa, se ei halua nähdä teidän ylösnousevan eikä se halua teidän kasvavan. Itse tekee kaiken vallassaan olevan estääkseen sielua kasvamasta. Te - keho ja mieli - olette usein tietämätön tästä.


Tämä on sielu. Katsokaa sydämeenne, älkää päähänne. Kyse ei ole logiikasta, vaan sydämestä. Se tuntuu olevan AITO osanne, osa jonka kanssa palaatte henkiulottuvuuksiin. Löytäkää sielu ja olette löytäneet upeimman osanne. Logiikka sitoo teidät solmuun selityksillä.


Maitreya


Fyysinen keho


Miksi teitä kiehtoo niin kovasti fyysinen keho? Se on vain kulkuneuvo, ruho kantamaan sielua täällä maatasolla. Teillä on pakkomielle siitä, että kehonne on lihava tai laiha tai pitkä tai lyhyt. Vietätte tuntitolkulla inhoten kehoanne - sen vikoja, sen ongelmia, miksi ette pidä siitä. Se on energian haaskausta! Teillä on keho, jota tarvitsette täällä maatasolla. Joillakin teistä on keho, joka teillä on karman vuoksi. Toisilla, kuten kanavallani, on suuri keho sisältääkseen tarvittavaa energiaa. Se on kuin paristo, joka sisältää energiaa, kunnes se voidaan antaa ihmiskunnalle. Toiset polttavat henkistä energiaa ja heillä on vaikeuksia käsitellä energiaa.


Teissä on niitä, jotka tahallaan oksentavat ruokansa. Teette näin, koska luulette teillä olevan liikaa painoa. On toisia, jotka eivät syö ja heistä tulee niin laihoja, että he usein kuolevat. Jokainen teistä on valinnut kehonsa. Kyllä, SINÄ olet valinnut sen. Sinä teit päätöksen ottaa sen kehon, joka sinulla on.


Silloin kun lakkaatte olemasta pakkomielteinen kehonne osalta - laihtumisen tai lihomisen kera - kun hyväksytte sen vain sielunne kulkuneuvoksi, niin siitä tulee kuin taivas yllänne ja maa allanne - vain yksi harha. Silloin kun kannatte huolta kehostanne, haaskaatte energiaa, mikä voitaisiin käyttää muualle. Ajatelkaa, miten paljon käytätte aikaa huolehtien kehostanne, kasvoistanne, käsistänne, jaloistanne, hiuksistanne, korvistanne, nenästänne jne. Miten monta tuntia olette kuluttaneet näin? Kehonne on kulkuneuvo sielulle, sisäiselle henkisyydelle - ei mitään muuta. Päästäkää irti fyysisestä muodosta huolehtimisesta ja alatte nauttia elämästä. Myös kehonne on harhaa.


Maitreya


Peilit


Olette kaikki peilejä toisillenne. Sitä mistä ette toisissa pidä, mikä ärsyttää teitä, teidän täytyy katsoa sisällänne. Kyse on omasta piirteestänne, mikä on tuotu huomionne piiriin. Se sanoo: "Katso, tämä sinun pitää nähdä." Kuitenkin olette usein niin peloissanne, että joko karkotatte tuon henkilön luotanne tai juoksette häntä karkuun. Monet teistä jotka olette parantajia, opettajia, "lukijoita" tai terapeutteja, kanavoitte usein niin paljon henkistä energiaa, että tämä lisää peilin kokoa. Mietitte, miksi ette pidä jostain ihmisestä, kun todellisuudessa ette pidä itsestänne. Hänen suuri vatsansa muistuttaa teitä alitajuisesti omastanne. Hänen äänekäs naurunsa on omanne. Hänen nolostuttavat tapansa peilaavat omianne. Katsotte itseänne ettekä käsitä sitä.


Usein nauratte toiselle tai pilailette jostakin hänessä. Ette käsitä, että teette tämän itsellenne. Ajatelkaa niitä, joista ette pidä. Mistä ette heissä pidä? Sitä teidän täytyy katsoa sisällänne.


Niin kauan kunnes ymmärrätte, että olette peili ja että toisessa näette peilin itsestänne, jatkatte kompastelemista elämän läpi ilman suuntaa, tiedostamatta sitä, mitä teidän on tarkasteltava. Se on suoraan edessänne, mutta ette voi nähdä sitä. Ette näe, koska ette halua. Kuitenkin tuo henkilö, joka on peili, sanoo: "Katso minua. Yritän kertoa sinulle jotain. Etkö ymmärrä?" Mutta olette pelossa tai kiellätte ettekä voi ymmärtää.


Seuraavan kerran kun ette pidä jostain jossakussa, kysykää itseltänne, mitä en halua nähdä itsessäni. Olette silloin lähempänä ylösnousemusta ja vapautumista maatasolta iäksi.


Maitreya


Liikakuorma


Olen kirjoittanut usein menneen elämän ja tämän inkarnaation energiasta, mitä kanniskelette mukananne. Mutta monet teistä kanniskelevat mukanaan myös liikakuormaa - toisten tunteita ja tuntemuksia, joita olette omaksuneet ja joille olette altistuneet elämänne aikana. Usein tämä energia ei ole omaanne, vaan muiden.


Kun koette elämää, hyvin monet teistä omaksuvat toisten ajattelutapoja vain olemalla heidän energiassaan. Lapset imevät usein sisarustensa tai vanhempiensa energiaa käsittämättä sitä. Myöhemmin elämässä tämä voi tulla pintaan - kriisin tai parantumisen aikana. Ette ole ainoastaan yhteissumma omasta menneisyydestänne ja nykyisyydestänne, vaan voitte myös kanniskella toisten energiaa. Silloin kun teistä tulee tietoinen tästä, voidaan työskennellä tuon energian kanssa ja päästää siitä irti.


Maitreya


Ette voi ottaa mitään mukaanne


Kun kanavoin tätä informaatiota, maatasolla on tietyissä maailmankolkissa sodan ja taistelun myllerrystä. Sota perustuu joko uskontoon tai maa-alueeseen. Sitä näihin toimiin osallistuvat sielut eivät ymmärrä, että siirtyessään henkiulottuvuuksiin fyysisen kehon kuoltua he eivät voi ottaa mitään mukaansa. Mitä järkeä on taistella, kun toisen usko ei ole sama kuin teidän, kun tuo maa-alue ei ole koskaan teidän? Ihmiset eivät koskaan usko samaan kuin te. Jokaisella sielulla omat uskomuksensa, koska jokainen sielu on yksilö. Ihmiset viettävät vuosikausia taistellen sitä vastan, minkä he uskovat olevan väärin, mutta mikä on väärin? Yhdelläkään sielulla ei ole vastausta.


Kirjoitin aiemmassa viestissä, että jokaisella ihmisellä on oma totuutensa. Sotiminen on jatkunut Lähi-idässä vuosisatoja. Maa-alueita voitetaan, maa-alueita menetetään. Pala maata kuuluu yhdelle maalle ja sitten se otetaan takaisin ja se kuuluu toiselle - kaikki uskonnon, ahneuden tai egon nimissä. Mitä energian haaskausta! Kuitenkaan he eivät voi nähdä sitä energian haaskauksena.


Ihmiskunnan on aika ymmärtää, että tulitte tähän maailmaan, tälle maatasolle, tyhjin käsin. Lähdette tyhjin käsin. Se mitä teillä on syntymän ja kuoleman välillä, on käytössä, ns. lainassa inkarnaatiotanne varten. Sitä voidaan käyttää joko positiivisella tai negatiivisella tavalla. Te valitsette! Olkoon valintananne rauha ja tuottavat hankkeet, ei sota, ego, ahneus, pelko tai mikään muu negatiivinen tunne. On aika lopettaa sotiminen, lopettaa tappaminen, lopettaa ahneus ja ymmärtää, että mitään siitä minkä puolesta taistelette, minkä puolesta riitelette, ei oteta mukaa palatessanne kotiin henkimaailmaan. Negatiiviset tekonne otetaan mukaan. Tuloksena siitä on karma, mikä on maksettava takaisin.


Monet sielut sanovat: "Miksi kärsin elämässäni?" Me hengessä sanomme silloin: "Katsokaa entisiä tekojanne!"


Maitreya


Aika


Lapsuudesta saakka aikaa ja avaruutta pidetään sellaisena, mitä teille ovat opettaneet vanhemmat, ympäristö ja ennen kaikkea ehdollistuminen. Oikeasti ei ole aikaa tai avaruutta, vain käsityksenne siitä - menneiden kokemusten mieleen iskostaneena. Silloin kun ehdollistuminen poistetaan, kun ette enää pidä sitä, mitä teille on opetettu menneisyydessä tosiasiana, niin sallitte itsenne vapautua luomaan oma aikanne ja avaruutenne. Maailmankaikkeus on vapaa ajasta ja avaruudesta. On vain NYT eikä mitään rajoituksia aseteta planeetoille, tähdille ja aurinkokunnille. Kaikki on NYT.


Jos sallitte ehdollistumisen lähteä elämästänne, huomaatte, että keho - vapaana pakosta reagoida kelloon tai rajoituksiin - on yhtäkkiä vapaa olemaan oma mestarinsa ja näin se alkaa toimia vapaana ehdollistumisesta. Kehon luonnollisesta rytmistä - siitä osastamme joka syntyessänne oli puhdas ja maaelämän tahraamaton - tulee taas kerran puhdas ja tahraton ja se alkaa toimia niin, kuin sen pitäisi - luonnollisesti, ilman pakkoa ja tasapainossa luonnon kanssa. Käsityksenne sielusta on "kehoon kiinnittynyt henkinen jatke", kun todellisuudessa sielu on osa maailmankaikkeutta. Se on ollut täällä alusta saakka ja se on täällä ikuisesti. Keho on vain säilytysastia tuolle universaalille energialle ja keho muuttuu joka inkarnaatioon tai elämään.


Koska avaruus on rajaton ja rajoittamaton, voitte kulkea eteen- tai taaksepäin ajassa, jos haluatte. Voitte valita elämät, joihin haluatte inkarnoitua. Ihmiset ajattelevat, että jos kuolette esim. vuonna 2015, niin voitte halutessanne palata taas vuonna 2020. Mieli hyväksyy tämän, koska näin teille on opetettu. Se on kuitenkin väärinkäsitys. Kyllä, voitte kuolla vuonna 2015, mutta on mahdollista halutessanne palata toiseen elämään vuonna 1940, 1910, 1800-luvulle, 1700-luvulle tai jopa aiemmin.


Silloin kun jätätte aikakäsityksen taaksenne, teistä tulee uskomattoman "mediaalinen" ja intuitiivisesti tietoinen. Monille tämä käsitys on vaikea ymmärtää ja monet eivät edes halua hyväksyä sitä. Mutta monet ovat valmiita hyväksymään sen ja heille se avaa uuden oven ajatteluun.


Maitreya


HENKISYYS, SIELU, FYYSINEN KEHO, PEILIT, LIIKAKUORMA, AIKA
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: