WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 29. toukokuuta 2012

YLÖSPÄIN KATSOMISEN OPPIMINEN! - Tehden hyviä virheitä


Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 16.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Steveltä: 
 
Tässä viestissä Ryhmä näyttää meille muutoksia, joita meidän on vielä tehtävä, kun rakennamme uutta maailmaa. Tässä he puhuivat uudesta toimintamallista, missä opimme lopettamaan katsomisen alaspäin saadaksemme yleiskuvan ja opimme katsomaan ylöspäin siihen, mitä on suoraan tulossa eteemme. Ihmiskunnan tärkein kyky on sopeutuminen. Tässä kanavoinnissa he sanoivat, että tulee aika, jolloin lakkaamme opettamasta lapsillemme, mikä on oikein tai väärin, tai opettamasta materiaalia, missä on oikeita tai vääriä vastauksia. Opetamme itse asiassa lapsiamme tekemään hyviä virheitä.
 
Upeaa kuukautta ja tietäkää, että teitä rakastetaan.
 
Isoja haleja,
 
Steve
 
Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.
 
TERVEISIÄ KOTOA 
Värähtely mitä on tässä huoneessa sanoessamme nuo sanat, on Kodin värähtelyä, rakkaat ystävät. Kuullessanne nuo sanat odotatte sitä, mitä seuraavaksi tulee, ja odotatte ihmettä. Sillä hetkellä kun luojat odottavat ihmettä, he luovat ihmeen. Teidän on vain kuljettava siihen tästä eteenpäin. Meistä on hyvin mielenkiintoista, että aloitamme tämän keskustelun syntymästä, koska verhon kummallakin puolella kumpikin siirtymä - syntymä ja kuolema - ovat uskomattoman tärkeitä. Maaplaneetalla pelkäätte kuolemasiirtymää ja kuitenkin juhlitte syntymäsiirtymää. Ei siinä ole mitään väärää, rakkaat ystävät, ymmärtäkää vain, että me verhon toisella puolella teemme täsmälleen päinvastoin. Meille vaikein siirtymä on syntymä, sillä se merkitsee sielulle erillisyyden teeskentelyä. Mutta muistakaa se ilo, kun juhlitte uutta syntymää, sillä juuri sellaista iloa meillä on, silloin kun saamme uuden sielun Kotiin kuolemaksi kutsumassanne prosessissa. Kun he palaavat, juhlimme heitä Kotona, "lataamme" heidät ja lähetämme uudelle matkalle keräämään lisää informaatiota.
 
Hiukkasvirtateoria 
Rakkaat ystävät, tänään haluamme puhua jostain, mikä on hyvin tärkeää meille, sillä se on muutos omassa havaintotavassanne. Se tapahtuu hyvin hitaasti ja toivoimme työntävämme sitä vähän tänään tuomalla sen tietoonne. Näytämme teille, miten se sopii maailmaanne ja miten olette käyttäneet sitä ennen. Koko ihmiskunta on muuttumassa, kun astutte tähän seuraavaan energiaan. Uusi maailma mitä parhaillaan rakennatte, on voimaantumisen maailma - se on voimaantumisen aikakausi. Tämä merkitsee uutta vastuutasoa itsenne, energioidenne ja lahjojenne tuomisessa esiin maaplaneetalla. 
 
Annetaanpa teille havaintoesimerkki siitä, mistä puhumme tänään, sillä se auttaa teitä ehkä ymmärtämään yksinkertaista hiukkasvirtaa. Ajatelkaa upeaa analogiaa lumihiutaleista. Käytämme tuota havaintoesimerkkiä, sillä vain lyhyt aika sitten Isäntä ja hänen isäntänsä ajoivat Amsterdamissa yhdessä suurimmista lumimyrskyistä, mitä he olivat koskaan kokeneet. Jos laitatte itsenne tuohon autoon hetkeksi, niin ajaessanne lumimyrskyssä näette poikkeavuuden, mihin haluamme tuoda huomionne. Lumi sataa ylhäältä, mutta kun liikutte autossa eteenpäin, se vaikuttaa tulevan suoraan teitä päin. Itse asiassa voitte kuvitella ajavanne jatkuvassa lumihiukkasvirrassa. Haluaisimme käyttää tätä analogiaa elämäänne, jotta voimme näyttää teille tämän analogian eri osia, kun tämä hiukkasvirta tulee sisään.
 
Silloin kun olette hyvin, hyvin pieni, hiukkasvirrassa on vain muutamia hiukkasia. Nappaatte vain yhden silloin tällöin. Kun vanhenette, tietoisuusvärähtelynne kohoaa, minkä vaikutuksesta hiukkasvirtanne on läpimitaltaan suurempi ja sisään tulee enemmän hiukkasia. Ihmiset liittävät tämän luontaisesti aikaan ja tämä usein antaa ihmisille tunteen, että aika lyhenee vanhetessa.
 
Jokin aikaa sitten tuli aika, jolloin aloitte ilmaista luomuksianne. Aloitte herätä unesta ja pystytitte ohjaamaan yhtä näistä hiukkasputkista. Kutsuitte sitä kanssaluomiseksi, koska energiaa tuli ja te vain ohjasitte sitä. Teidän ei tarvinnut luoda tuota energiaa, mutta luojina te ohjaisitte sitä. Olette oppineet tekemään tätä elämänne eri alueilla, joskus tietoisesti ja toisilla kerroilla ei.
 
Tapanne havaita asioita on erilainen tänään. Palatkaa hetkeksi hiukkasvirta-ajatukseen. Sanotaanpa ensinnäkin, että olette tulleet erittäin hyväksi kanssaluomisessa tai tuon virran ohjaamisessa. Nyt maailmanne muuttuu, kun auto lakkaa liikkumasta eteenpäin. Aiemmin harhakuvana on ollut, että hiukkaset vaikuttivat tulevan suoraan teitä kohti ajaessanne, kun todellisuudessa niitä on pudonnut suoraan ylhäältä koko ajan. Auton eteenpäin liikkumisen harha sai vaikuttamaan siltä, että hiukkasvirta tuli ikään kuin teitä kohti.
 
Siis mitä tapahtuu? Ajatellaanpa yhtä lumihiutaletta eräänlaisena kokemisena. Ettekö tulleet sitä maan päälle tekemään? Ettekö ole siksi täällä? Ettekö ole täällä keräämässä kokemuksia ja tuomassa Kotiin kokoelmaa merkittävimmistä ja sydämellisimmistä kokemuksistanne maan päältä? Kyllä.
 
Alivirrat 
Teillä on siis näitä kokemuksia ja jokainen kokemus, mitä voitte ajatella, on lumihiutale. Joskus on suuria lumihiutaleita ja joskus on pieniä. Pieniin integroidutte hyvin helposti. Olettakaa nyt, että kehonne ympärillä on 3 metrin energiakupla, ja kutsumme tätä yksinkertaisesti maailmaksenne. Mitä tapahtuu, kun hiukkanen tulee energiakenttäänne ja maailmaanne? Pieninkin hiukkanen muuttaa maailmaanne. Kun se pääsee kenttäänne, teidän on muutettava sitä. Se on erittäin yksinkertaista. Yhdistytte nyt johonkin, mitä ei ollut aiemmin, joten teidän on luonnollisesti harmonisoiduttava tämän tapahtuman kanssa integroidaksenne sen. Mitä tapahtuu, kun jotain tulee sisään? Suuri lumihiutale tulee ja muuttaa maailmaanne ja ensimmäisenä kirjoitatte tarinanne uudestaan sopimaan nykyolosuhteisiinne. Me emme koskaan ajatelleet tätä, mutta te ajattelitte. Meistä te olette hyvin mielenkiintoisia ja kiehtovia. Te periaatteessa muutatte tarinanne sisältämään uudet hiukkaset.
 
Joka päivä vanhetessanne alatte saada enemmän ja enemmän hiukkasia ja etsiä käyttöä niille kaikille, niiden ankkuroimiseksi maailmaanne jollain tavalla. Haasteita tulee, koska koko ihmiskunta liikkuu nyt erittäin nopeasti. Ette ota enää vauvanaskelia. Koko ihmiskunta menee nyt erittäin rivakkaa juoksutahtia ja kulkee näiden upeiden päivämäärien läpi, jotka olivat ennen maailmanloppu. Muutatte nyt asioita omilla ajatuksillanne, ennen kuin saavutte niihin, ja se on taianomaista.
 
Yleiskuva-ajattelu 
Mitä siis tapahtuu tässä hiukkasvirrassa ja miten voitte käyttää sitä? Tämän me kerromme teille. Tällä hetkellä käsittelette jokaisen hiukkasen, joka tulee kenttäänne. Ette ole kuitenkaan koskaan ajatelleet katsoa sitä eri perspektiivistä määritelläksenne, mistä niitä tulee, ja odottaaksenne, mitä on edessänne. Selitetäänpä tätä vähän eri tavalla. 
 
Auto on nyt pysähtynyt ja teille tulee kaikki nämä lumihiutaleet. Mitä teette, kun kaikkia näitä asioita tulee kenttäänne? Ensimmäisenä yritätte astua taaksepäin nähdäksenne suuren kuvan. Oikeastaan astutte ylöspäin ja katsotte kaiken yleiskuvaa. Tämä on ollut tyypillinen tapa, millä ihmiset ovat kehittyneet. Joka kerta kun näette suuren kuvan eikä jokin sovi mukaan, luotte suuremman kuvan ja kehitätte todellisuutenne sopimaan uusiin olosuhteisiinne. 
 
Nyt pyydämme teitä kääntämään sen ympäri ainakin jossain määrin, sillä täydellinen muuttaminen kääntäisi elämänne ylösalaisin. Mutta se voi olla valtava kokemus, kun alkaa leikkiä näiden siementen kylvämisellä etukäteen. Miten voitte tehdä sen? Se on itse asiassa suuri muutos, koska se merkitsee monien asioiden uudelleenajattelemista entiseen verrattuna. Jos olette voimaantuneiden ihmisten ajassa, ette voi opettaa lapsillenne koulussa, että tämä on oikein tai tämä on väärin. Teidän täytyy alkaa opettaa lapsillenne, miten löytää omat vastauksensa sen sijaan, että käskette heitä keräämään dataa muistista. Tämän tekemiseksi monien järjestelmienne täytyy muuttua.
 
Monilla teistä on seiniä, jotka olette asettaneet eteenne suojaamaan. Nämä seinät eivät ole väärin tai huono asia, vaan pelkästään normaali ihmisreaktio. Nyt teidän täytyy vapautua näistä seinistä ja ottaa tuo askel aitouteen, missä olette se, kuka olette, riippumatta toisten ajatuksista. Nyt olette vapaa ja voitte yhdistyä noihin hiukkasiin murehtimatta asiaa. Sen sijaan, että kurkotatte ylöspäin nähdäksenne uuden kuvan, sallitte itsenne tehdä hyviä virheitä ja oppia polun varrella. 
 
Jokainen teistä ajaa autoa. Luuletteko auton toimineen ensimmäisellä kerralla, kun se tehtiin? Siinä oli kaikenlaisia ongelmia, mutta ihmiset rakastavat autoa kovasti. Se kehittyi, yksi asia johti seuraavaan ja tänä päivänä teillä on hyvin luotettavia autoja. Teidän ei tarvitse edes ajatella asiaa tai murehtia kaikista yksityiskohdista, kun käynnistätte auton ja menette jonnekin, koska olette tehneet autot paremmiksi vuosien saatossa. Tätä pyydämme teitä tekemään nyt. Älkää yrittäkö tajuta kaikkea, katselkaa vain energioita, kun niitä tulee teitä kohti - jokaista hiukkasta - ja integroikaa ne sallimalla itsenne olla haavoittuva, pudottamalla suojaukset ja sallimalla itsenne vain olla "sinä". 
 
Kyllä, meidän on helppoa sanoa se, koska meillä ei ole koskaan ollut ihmiskehoa. Ymmärrämme vaikeudet, joita käytte läpi tässä, ja tiedämme, ettei tämä ole niin helppo nakki, mitä vihjaamme. Kuitenkin joka kerta, kun voitte sallia itsenne tehdä virheen ja oppia siitä, siirrytte eteenpäin. Jo sanoessamme sanan "virhe" monille teistä on vaikeaa kuulla se. Teidän ei odoteta olevan täydellisiä, teidän odotetaan vain pyrkivän täydellisyyttä kohti. Täydellisen yleiskuvan ongelmana on, että te kiinnitytte siihen. Jos sen sijaan toivotatte jokaisen hiukkasen sisään ja etsitte sille korkeimman paikan, niin sallitte itsenne tanssia valossa jo ennen, kuin se on täällä. 
 
Tarinan muuttaminen - oppiminen katsomaan ylöspäin! 
Pyydämme teitä, rakkaat ystävät, katsomaan ylöspäin eikä alaspäin. Oppikaa näkemään, että olette kehittyviä olentoja uskomattomassa paikassa. Tunnustakaa, ettei teidän tarvitse olla täydellisiä eikä teidän tarvitse kiinnittyä tarinaanne, sillä tuo tarina on identiteettinne. Tuo tarina on ollut hyvin tärkeä jokaiselle teistä, olette laittaneet siihen nimiä ja nimikkeitä ja heijastatte tuota tarinaa. Mutta se luo kuilun todellisuuden ja sen välille, minkä uskotte oman tarinanne olevan. Tuo kuilu tukkii monet luomukset ja estää ihmisiä liikkumasta eteenpäin. 
 
Miten siis teette tämän? Tanssitte valossa. Sallitte itsenne olla ihminen ja kun teette virheitä, nauratte niille. Pitäkää hauskaa noiden virheiden kanssa ja opettakaa lapsianne menemään ulos tekemään paljon hyviä virheitä. Silloin kun he tulevat takaisin emämunauksen kanssa, sanotte: "Se oli upea virhe, kulta. Mene tekemään lisää. Yritä olla tekemättä samaa virhettä, mutta mene keräämään lisää virheitä. Kerro minulle, miten monta virhettä pystyt tekemään maaplaneetalla." Nyt olemme muuttaneet näkökulman ylhäältä alas, mistä katsomme nyt ylöspäin. Nyt sallimme itsemme kasvaa voimaantumiseemme. Tässä kohtaa olette evoluutiossanne juuri tällä hetkellä.
 
Nämä ajat ovat uskomattomia maaplaneetalla. Rakkaat ystävät, tulette herättämään monia unesta. Siksi olette täällä tällä hetkellä. Teillä on jokin palapelinpala meille kaikille. Jos voimme laittaa teidät tilanteeseen, missä tunnette olonne mukavaksi ja luottavaiseksi ja missä ette pelkää, tuo informaatio tulee ulos ja alatte rakentaa taivasta tänne maan päälle. Se alkaa vain yhdestä hiukkasesta.
 
Nauttikaa lumihiutaleista. Tanssikaa valossa. Seuraavalla kerralla kun lumihiutale osuu kasvoihinne ja sulaa siihen, muistakaa tämä tarina ja muistakaa katsoa ylöspäin, koska sinne te kaikki olette menossa. Havaintotapamuutoksenne muuttaa välittömästi todellisuuttanne.
 
Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pitäkää ovea avoinna toisillenne. Tietäkää, että pelaatte uutta peliä, ja pelatkaa sitä hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä
YLÖSPÄIN KATSOMISEN OPPIMINEN!- Tehden hyviä virheitä

Ei kommentteja: